1663
-
wednes #1063 Igen itt is van korlátozott rombolhatóság, persze nem fizikát kihasználó. Főleg mikor tüzérségi csapást kérünk egy épületre, akkor lehet látni, hogy a füstbe egyszer csak egy épületből rom lesz. :)
A BC-be is elég korlátozott volt a rombolhatóság, ott is inkább "eltűnt" a fal, arról nem is beszélve, hogy egy sima gránáttól nem esik ki egy téglaház oldala. :) -
Dark Schneider #1062 ebben is van valamilyen fokú rombolhatóság, párszor rámdőlt az épület, ha megküldte egy helikopter -
priluki #1061 Tényleg igazatok van :D najo eltuloztam:P de akkor is hány évére rá?! amugy a Bad companyba jovolt csaképp a keret ottis megmaradt:) -
#1060 Rombolhatosagot eddig Crysis-ban volt felig-meddig megcsinalva, Red Faction Guerilla-ban teljesen es a BF: Bad Company 1-ben ami persze sajnos csak konzolra lett kiadva.
Majd a BF: Bad Company 2-ben lesz PC-n katonai jatekban eloszor.
Amugy hihetetlen nagy plussz feelinget ad a fizika a jatekokban. -
#1059 BF Bad Company-ban nagyon faszán lehet rombolni. -
n003 #1058 hát de :D bepirosodik amikor nem éppen ironsight-olsz :D hardórban nincs ien
priluki: amerről beérsz a faluba pont a túlsó oldalán vezet ki egy út az a 'sarka' a falunak ;)
wednes: thx ;)
amúgy én egykicsit taktikázósabbat vártam .. főleg a 2.küldetés amikor időre kell rohanni elpusztítani a radarállomást kicsit illúzió romboló de ezt már más is írta -
priluki #1057 n003: Értem:) Bár nálam nincs radar se semmi mert legnehezebben nyomom! Remélem sikerül majd:D
A többiekhez meg azt füzném hozzá,hogy szarnak nem szar csaképp köze nincs ahoz amit láttunk anno meg beigértek!!! De már megszoktam.. állandoan hazudoznak a fejlesztök,ugyhogy ne csodálkozzanak ha torrentezünk :D hehe Az egyik legnagyobb kamu amit sose felejtek el,cod2 be anno rombolhato környezetet igértek.. hmm nézzük csak?! Azota hány év telt el?! És azota se láttam egy játékba se normálisan megoldva.. Gondoljunk abba bele,most az opf2-öt hányan megvették csakmert miket is láttak rola meg fuu de durva lesz,nem kevés pénz lehet.. aki amugy meg nem venné meg,ha látja milyen lett valójában.. sztm ez egyszerüen Csalás! -
#1056 még egyetlen konzolról jött fps-ben nem láttam kihajlást, amit én speciel szeretek nagyon...van ilyen egyáltalán?
ejjj, remélem legalább nem változik pirosra a célkereszt, ha ellenfélre húzod rá... -
#1055 Mhhh...kicsit változott a véleményem, a második pályától már érdekesebb a játék. A graf is szebb valamennyivel, a küldetések összetettebbek, az AI-ra pedig azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó. Többször is előfordult, hogy a hátunkba kerültek az ellen katonái, és a fedezékeket is elég jól használják. Most már végigjátszom szerintem... -
#1054 Szerintem jó játék lett, amikor bejelentették tudtam hogy nme lesz konkurencia az armához inkább egy grawhoz hasonló taktikai fps nagy területtel és lám tényleg az lett, pont az amit vártam a grafika kellemes, a játék kezelőfelülete egyszerű könnyen megtanulható kicsit a parancsmenü zavaró mármint hogy a mozgásra van téve a parancs kiadás kiválasztása, aki eddig armázott az mindenképpen hardcoreba játszon mert könyebb mint az armák viszont szerintem nagyon hangulatos, a kihajlást hiányolom meg a fegyvertől független nézelődést, de szerintem koreck játék akik szeretik az iylen könnyű írányítással rendelkező taktikai fpseket mindenképpen ajánlom. -
wednes #1053 Lehet egyenként is irányítani az embereket. Q lenyom és akkor 2,3,4-es gomb és ugyan ez visszavonás. -
wednes #1052 Szerintem se rossz a játék, igaz tényleg GRAW-ra hasonlít kicsit, de én azt is szerettem. Elhiszem aki szimulátorosabb játékot várt, mint pl: az ARMA az csalódott lehet, aki meg COD-ot várt az is. A legtöbb fanyalgó nem tudom hová tartozik. :)
Akit meg 100 alkalommal is lelőnek úgy, hogy azt se tudja mi van, annak még ez a fél arcade játék se való. Kicsi taktikával meg megfontoltsággal, ugyan ez eljátszható az ellenségre nézve is, hogy észre se veszik és halottak. Főleg egy kis tüzérségi támogatással. XD -
Alblink #1051 Igen irta mas is hogy van ilyen felbontas benne,nalam nem jo valami,nem jottem meg ra,lehet mert 256mb os a vidkarim.Mindenestre a jatek az nagyon jo lett,es hangulatos. -
#1050 Lol. De legyen az tanulság, hogy jó trélerekkel és mindenféle komolynak tűnő dumákkal a jutubon még mindig feszültségben lehet tartani az embereket.
Hát az outro valami megalol:DD -
cicamisa #1049 Sikerült végül megoldani.
Mindjárt meglátom én is, hogy most fos, vagy nem fos. -
imuthesz #1048 a fejlesztők eddigiekben, nem barbis játékokat készítettek? -
Dark Schneider #1047 faszopó :D -
imuthesz #1046 nah, én és megnéztem a játékot, multit is
nem nagyon kell írnom róla, röviden tömören: borzalmasan szar, engem szinte felcseszett, FULL gagyi!
először csodálkoztam is, h ilyeneket írtatok róla, hát nem volt alaptalan
9800gtxem van, full graffon, nekem elfogadható volt a grafika, de minden más…
töröltem is -
n003 #1045 csak az egyik irányból jövőket kell megfognod ahoz meg ott a jel .. van melette egy gépuska én abba belenyomtam az egyik emberem az kiszedte a nagyrészét ami vele szemből illetve szemből-baloldalról jött itt csak besegíteni kell neki .. a keményebb dió hogy jobbról is jönnek a végefele így neked majd oda kell öszpontosítanod
jellemző hogy kiadtam a gépuska használatot nem vettem észre hogy az egyik ai-m a fedezék elé térdelt be amin a géppuska volt :|
amúgy lehet külön parancsot kiadni az egyes embereknek? -
priluki #1044 :DD Nekem azért tetszik a game,szerencsére nem cod feeling:) nemis basztam fel magam rajt csaképp nemtom hogy lehet ott megállitani az ellent.. nemtom gondoltam rá hogy lehet vissza kéne vonulni,legalábbis ez lenne a logikus ha tulerö van.. majd holnap megprobálom.. kokos ne huzd már magad rajt:) majdkiderül hogy kell,amugy kiprobáltam a multit! Nemsokat nyomtam de nem tünik rossznak:) -
cicamisa #1043 #1034 - re van ötletetek?
Előre is köszönöm! -
#1042 Ja, Alblinknek ment volna az első mondat... A többi meg a húhátezszar szöveget toló arcoknak. -
kokos #1041 Na jó!Ennyi volt részemről majd ha lesz save game+cheat kód folytatom!
Ez egy ilyen játék sajnos csalni kell.
Pl:A stakerra még véletlenűl se engednék csaló kódót, de erre...pfff
-
#1040 Érdekes, én éppen ebben a felbontásban játszom vele, immáron a harmadik küldetésnél tartva. 2009...
Aki pedig CoD-ot várt, az pont úgy koppant, mint az, aki a Shift esetében falrólkoppanós kocsibilliárdot. És ez nem a fejlesztő hibája, hanem a koppant arc tájékozatlansága. Így járás, én pl. hihetetlenül élvezem a játékot, eddig pont azt kaptam, amit vártam. -
#1039 Én sem...
-
#1038 Én épp csak feltettem meg belenéztem, de nagy jövőt nem jósolok neki a gépemen. -
kokos #1037 Ugyan itt vagyok én is!Jönnek ezren!Ez egy faszopó játék!Elkurta az egész délutánomat!!!!!!! -
priluki #1036 sziasztok,nemtudja valaki a kampány 3 küldetése végén mikor megkell védeni azt a falut,özönlik az ellen nemtok micsinálni,de ha nem halok meg akkor is kiirja hogy failed és vége.. nemnagyon vágom az angolt! Segitheten aki már megcsinálta:) thx -
#1035 Hát igen sokan nem tudják (én sem tudtam amig nem toltam Arma-val) hogy ez milyen game is.
Én is leszedtem Armát anno hogy sokan irják fasza meg minden mondom akkor adunk neki és amikor az első küldetésnél mentem vagy 500 méter és meghaltam mert kb azt se tudtam ki honnan mivel lőtt le akkor mondom oké ez nem nekem való :(
Fent van még mindig a gépen de nem nagyon merek vele játszani nagyon figyelős osonós :(
Ezt is csak kiprobáltam átkellett menni a fél világon azt csak 2km volt de rettentő sok időnek tűnt azt odeértem aztse tudom ki honnan megöletek Majd egyszer ha nem lesz más game rágyúrok vagy nem. -
cicamisa #1034 Sziasztok!
Bocs, ha már volt!
Telepítés helyett nekem azt írja ki, hogy: Rendszerösszetevők telepítéshez és konfigurálásához menjen a vezérlőpultba. lol.
Van valakinek ötlete, miért nem engedi feltenni? -
#1033 Hát nemtom, sztem ilyen hangot én is tudok, mikor jövök haza hajnalban a kocsmából. -
Alblink #1032 Koszi,akkor csak nalam van valami.most neztem 5.-en jott ki ujabb driver,megnezem hatha jo lesz. -
JamesRyan #1031 Szia,
érdekes...,nálam alapból arra állítja(1680x1050) ugyanazzal a vga-val(8800Gt)
-
#1030 Delta Force 2 - Dragon Rising -
Alblink #1029 Bar sokat nem jatszottam vele de nekem tetcik a jatek,bar jobbat vartam,de igy is elvezetes lesz egy darabig.az zavar igazan hogy nalam nincs benne 1680x1050es bealitas (8800Gt):D 2009. -
obe #1028 a főmenü zenéjében a férfi hang tuva-i torok ének, egyedülálló a világon iszonyú nehéz elsajátítani.
a tuvai autonóm köztársaság oroszország délkeleti határán fekszik
-
dezsolti78 #1027 várni kellett rá egy pöppet. Nekem már csak ablakban indul, nem tudni miért. Bármit átírok az xml-ben akkor is. Ez elég nagy hiba azért. Pedig jól indult ...:( -
#1026 Nagy pofára esés lesz ez a játék így szerintem, bár még nem sikerült játszani vele mert NAHÁT NAHÁT ebben is vannak bugok pont úgy mint az ArmA2-ben és sokaknak kapásból nem indul az eredeti játék sem.
A Codemasters ott cseszte el leginkább, hogy nem tudta eldönteni ki legyen a célközönsége így kaptak egy olyan játékot ami valószínűleg túl nehéz egy átlag játékosnak de nem elég nagy kihívás egy szimulátorosnak.
Aztán ott vannak az egyéb hibák hiányosságok és az ami egyetlen pozitívum lenne, a nagy nyílt terület is ahogy hallom igencsak le van korlátozva.
Szerettem volna ha jól sikerül a játék egy darabig bíztam is benne mert jó lett volna egy kis konkurencia a Bohemianak de úgy tűnik sikerült jól elrontani. -
Peakman #1025 az iszonyathosszú betöltésről nem is beszélve :/ -
Peakman #1024 FPS irányítást így elrontani, pffff
Wolf 3d-nek komolyabb volt, pedig azt nagyrészt bill-ről tolta az ember...
kocsiban nem lehet körülnézni, fix a kamera, külsőnézetben dettó, pixelhunting a lődözés, stb ...
a küldetéseken ahogy végigvezet a játék az meg kész röhej, 2km-t kerülünk egy 500m-re levő objective-hez, stb ...