1663
-
EK1TEP #1103 A low textúrákon nem lehet valahogy segíteni?
A növényzet is olyan takony -
#1102 Nekem sem. Egyébként a pajtánál a legintenzivebb a támadás, meg ott annál a kis épületnél kb. 80-100 méterre északra a pajtától. Leraktam 2 claymore-t a kis épület bejáratához, hogy hátulról biztositva legyek, erre azt veszem észre, hogy néhány perc elteltével 2 kinai katona van mögöttem 6-7 méterre háttal nekem, és onnan lőnek a falut védő gyalogosokra amig én a másik irányba hesszelek lol... -
4D #1101 Üdv emberz!
Kissé szomorúan.
Nos bár az Ama2-től is csalódtam (ismerve az OFP-t, meg az 1-et), ebben reménykedtem.
Most meg tényleg a Bad Company2 ben reménykedjek?
Namert ez, haggyjuk inkább.
Szódával elmegy........, de a hype tükrében ez inkább már gáz.
Arról nem beszélve, hogy a német fórumokon azt írják, no punkbuster, meg CD key a szervereken................
Nyilván akinek tört van annak jó, nade aki fizetett érte, annak meg nemigazán.
Néha vitáznak emberek jártunk e a holdon.
Nos nem tudom, de annak tükrében, hogy eddig 2 nem tapasztalatlan fejlesztőgárda miért NEM tudott végre egy ebben a stílusban EGÉSZ játékot összeütni, ez nekem nagyobb kérdés...lol
-
EK1TEP #1100 Nekem már sikerült!
Nem nagyon értettem a rendszert de rájöttem!
Vannak a csapatok a szerelők, orvosok, távcsöves puskások, meg rohampuska stb. és kiválasztod valamelyiket és amiben van "avaible" vagyis üres hely oda be tudsz "állni" szal belépni a csapatba!
Amúgy nekem tetszik a multi!Jó kis taktikás nem az a nagy csihipuhi callofduty! -
Dark Schneider #1099 ha a faluban fölmész a pajtába, onnan lehet őket sorozni és elbújkálni a lövések elől. a többiek nem akarnak majd fölmenni, nekem legalábbis nem sikerült odaimádkozni őket. -
#1098 lol nem 5 éves hardverrel kell játszani, és akkor nincsenek ilyen problémák. -
#1097 vicc kategória -
TS zsadnok #1096 Sziasztok!
Saját fegyvernél, hogy jutok lőszerhez, ha kifogy? Amúgy az a fránya falu védés (3. küldetés) eddig rajtam is kifogott... -
#1095 Én se tudok jointolni -
#1094 *helyet nem foglalta -
#1093 "Multival miújság?"
Te kerdezted wazze...
Leirtam amit en tapasztaltam, siman accot csinaltam, kerestem egy jo pingu szervert, beleptem, amelyik helyet nem volt foglalta mar mas jatekos oda enter, ennyi volt. -
n003 #1092 ahol lehet választani nekem sem működött a csapatbalépés .. spectator-ba léptem mikor elkezdődött akkor tudtam lespawnolni egy kocsiba -
EK1TEP #1091 Jólvan ügyes vagy!
Nekem azt mondjátok hogy mi a f*szért nem lép be?RLD verzióm van! -
#1090 En warezzel be tudtam nezni multizni kicsit gond nelkul.
5 percig voltam bent, lelottem egy embert es kileptem, nem birtam tovabb mert a "jatekelmeny" olyan "szintu" volt nekem. -
EK1TEP #1089 Multival miújság?
Én nem tudok bejutni!
Ott vannak a csapatok vagy mik azok sniper meg többi és semmi!Enterezek világba és nem csinál semmit!Rámegyek mondjuk a sniper team-re van benne 3 üres slot vagy miaz és semmi!!Sehová nem tudok belépni!
Mi a f*sz van vele? -
#1088 Az, hogy multiban nem hal meg az ellenfél, még akkor sem, ha egy tárat belelősz közelről, az gondolom másolásvédelem...más is találkozott ezzel? -
#1087 Jaja, okosak a rohadékok. Nyomják a flankeket ezerrel, valahogy mindig az oldaladba kerülnek. -
#1086 Pfff...harmadik küldetés vége rohadt nehéz, már vagy negyvenedszer kezdem újra...mindig bújik valahol egy mocsok kinai, akit nem látok...a géppuskafészekbe meg hiába küldöm be az emberemet, sokat nem ér, tüzérségi támogatást meg ugye nem lehet kérni, mert meg kell védeni a falut lol. Egy mesterlövészpuska nagyon jól jönne, de nem találok sehol a faluban. Elbújok az istállóban, aztán onnan szedek le mindenkit, hátha... -
kopaszeger #1085 üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mikor a un fegyveres ládákhoz mek és belépek a menüjébe választok különböző fegyvereket robbanó anyagot stb. Innen nem tok egyszerűen kilépni akármilyen gombokat nyomogatok.
Vki segítsen pls. -
Dark Schneider #1084 az ellenséges ai szerintem egész jó, egy banda lefoglal, a másik beoldalaz, ilyesmi. a futás nem ér semmit, nem vettem észre, hogy bármivel is gyorsabb lenne, mint a séta, az egyetlen különbség, hogy máshogy lóbálja a tag a fegyvert (ami alapból istentelenül béna). nem lehet kihajolni, ami teljesen érthetetlen, ahogy a gyík statikus nézőpont járművezetésnél. a hullák a szemem láttára tűnnek el. tele van apró hibákkal, amik csúnyán elkúrják a beleélést, legalábbis nekem.
-
n003 #1083 ;)) -
Paranoia #1082 Kipróbáltam én is a játékot.
Vannak benne furcsa dolgok...:D igazából csak az zavar non,h a futás vagyis hát annak hazudják...nevetséges:D.A másik,h felállva is oan érzésem van mintha 1kbszot törpe lennék.
A csapat irányítása nem túl praktikus,bf2 után kicsit furcsa,h duplán kell Qbetűzni,h el is tűnjön és ne nyomj véletlen vmi faxágot:S
Vki kérdezte,h lehet e külön is irányítani az embereimet.Lehet.Megnyitod a térképet(M) és bal felsőbe rákattintasz melyik katonáddal mit szeretnél(Q betűvel ugyanúgy)...
Első pályán is lehet kapni Airstrikeot jobb shiftet megnyomod és kéred. -
n003 #1081 :|
3szor indítottam eddig coop-t eddig még az ai-nél is idiótább emberek joinoltak :( -
GrimReaper78 #1080 Oké, a logós mozikat kitöröltem, marad a 2. sz. kérdés. -
#1079 Dobjál alá C4-et, menj el jó messzire, és robbantsd fel. -
blash #1078 Robbantsd fel. -
#1077 Szevasztok! Első küldetésnél azt írja hogy Elimenated the radar! Magyarul iktassam ki a radarokat! Oda megyek, de nyomom az E-t és semmi! Tudom hogy láma kérdés, csak ha vissza megyek játsszani nem akarok szarakodni vele! Kössz előre is a válaszokat! -
n003 #1076 akar valaki coopban játszani egy kicsit? -
GrimReaper78 #1075 Sziasztok, két kérdés:
1) A logós mozikat le lehet valahogy tiltani? A hang is szaggat alattuk, meg amúgy is...
2) Van valami megkerülősdi arra, hogy HC módban is lehessen menteni? Rohadt idegesítő, amikor lelőnek azért, mert nem fedez a csapatom, hiszen csak állnak, mint fasz a lakodalomban. -
#1074 Még ilyen összetákolt játékot sose láttam még szerencse, hogy nem rendeltem meg. Aki teheti mondja vissza. -
#1073 Na ennek a multis része egy igen nagy fos..... -
oregon1987 #1072 Csináltok egy account-ot és lehet tolni neten is! :P -
ricsa008 #1071
Köszönet Riddicknek -
o0tomy0o #1070 Fegyvert nem lehet választani? 8-9 pálya környékén kéne leszedni egy AA teamet de vagy 800 m-ről, könyebb lenne sniperrel ha lenne a secondary-ban... -
icemankimi #1069 a játékban van olyan, hogy story mód vagy valami ilyesmi aminek van története? -
#1068 Megnéztem. Nem mondhatom, hogy felületesen, mert kb. 6 óráig _szenvedtem_ vele. A véleményem tökéletesen megegyezik a #994-ben leírtakkal.
Érdekes adalék, nálam XP-n fél órás fekete kép betöltéskor miközben W7 alatt tökéletesen fut. A driverek csak a platformban térnek el a hardware detto ugyanaz.
sajnos ez a játék kasza -
#1067 Hideg a videó kártyád...pörkölj alá -.- -
#1066 nemtudja valaki mért fagy le a game? :D:S -
priluki #1065 jah igazad van.. még az volt a legjobb:) engem ami halálosan idegesitett benne,hogy mikor válladhoz emelted a fegyvert ugy ráközelitett mintha távcsöbe néztem volna... pff amugy tetszett a gém.. hangok mindent vittek:D -
#1064 Csak a "tartofalak" maradnak meg, MINDEN mas szetloheto BC1-ben.
Sot meg a talajban is marad bombatolcser robbanas utan, ami peldaul a Red Faction Guerrilla-ban nem.
Ha mar csak olyan lenne a BC2 PCre mint az elso resze konzolra volt, akkor nagyot utne, de hat sokkal jobb lesz ugy nez ki, marciusban.