Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem tudom hogy csak én vagyok-e vak, de én még kb. egy darab ellenfelet nem tudtam észrevenni idõben (ja de egyet igen, mert azt az éjjelátó megvilágította). Pozitívuma, hogy megy a gépemen.
Nem lett volna ez rossz, de döntsék el hogy Call Of Duty vagy Military Sim, mert ez így kaki.
A grafika kicsit béna, DE még bõven vállalható (ekkora bejárható terület mellett szerintem csak feleslegesen hardvergyilkos lenne a szebb megvalósítás), érzésre olyasmi mint az OFP, a parancskiadás egyszerûbb sokkal (nem kell a számokkal buzulni), az egész játszhatóbbnak tûnik. Abban a minimális tûzharcban ami az elsõ küldiben volt, abból az látszik, hogy KB ugyan az mint az elõdben, az AI kevésbé sniper, tehát miután észrevesznek nem fognak kapásból pofánlõni 200 méterrõl. Jármûvekrõl nem tudok nyilatkozni, egy dzsippel mentem, de korrektnek tûnt.. A fegyver, meg az emberke mozgása (hál' istennek) olyan lett, mint akármelyik FPS-ben, így már nem néz ki annyira bénán, mint az OFP/ARMA részekben..
Ami szarabbnak tûnt, az a füst.
Olvasgatok fórumokon... hát, az ArmAsok (külföldi fórumokon is) meg a régi OFP-sek szerintem szégyenkeznek amiatt, hogy ezt OFP-nek merik nevezni...
http://youtube.com/watch?v=J6UkmGTNY_8&hd=1 Community Hardcore Movie
#ofp.hu@irknet
(._.)
Senki nem játszott az elsõ résszel, vagy valamelyik ARMA-val?
Sérülés?..pfff lesérül a lában 1 óra mire odaérek, lõszer nélkül,egyedûl......bakker ez játék,nemá hogy ilyen!
Sztem várd meg az MW2-t, az jobban fog tetszeni :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Xbox Live: Lunatic HUN
Lunatic83: szerintem elég gyenge, fõleg amikor nem te vezeted ha nem csak mondod merre menjetek..
szépes

1280*1024 minden HIGh-on 8x AA/8xAF 14-40 fps között ugrálgat 20 fps alá csak ritkán megy le átlag olyan 26-33 körüli lehet!
Next PC upgrade: 2022
Annyi zavaró mondjuk, hogy a fegyverek elég ratyik még így alacsony szinten.
Erre gondoltam pontosabban
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogymi??? <#wow2>#wow2><#wilting>#wilting> Szerintem te nem is játszottál az elõddel ha ilyet mondassz...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a lényeg, hogy a játék egy az egyben az elõdje, csak grafikai tuningon ment át, ami ráfért. Buggal eddig nem találkoztam

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
[Pfej, warez...<#hehe>#hehe>]
Úgy tûnik az elsõ képeket szokásosan megbûvõlték PS-el. :D
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fps alá nem való ez a neon (dirt;
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord