Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ez egy ilyen mûfaj, ha nem tetszik, van alternatívád szerencsére :)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hát én 4.ik missionig bírtam. Nekem a grafikával nincs bajom, csak azzal hogy nem tudták eldönteni a fejlesztõk, hogy akció legyen vagy inkább szim. Egyiknek sem jó szerintem.
Nem tudom hogy csak én vagyok-e vak, de én még kb. egy darab ellenfelet nem tudtam észrevenni idõben (ja de egyet igen, mert azt az éjjelátó megvilágította). Pozitívuma, hogy megy a gépemen.
Nem lett volna ez rossz, de döntsék el hogy Call Of Duty vagy Military Sim, mert ez így kaki.

SötétBarom
Elmondom én mit tapasztaltam:

A grafika kicsit béna, DE még bõven vállalható (ekkora bejárható terület mellett szerintem csak feleslegesen hardvergyilkos lenne a szebb megvalósítás), érzésre olyasmi mint az OFP, a parancskiadás egyszerûbb sokkal (nem kell a számokkal buzulni), az egész játszhatóbbnak tûnik. Abban a minimális tûzharcban ami az elsõ küldiben volt, abból az látszik, hogy KB ugyan az mint az elõdben, az AI kevésbé sniper, tehát miután észrevesznek nem fognak kapásból pofánlõni 200 méterrõl. Jármûvekrõl nem tudok nyilatkozni, egy dzsippel mentem, de korrektnek tûnt.. A fegyver, meg az emberke mozgása (hál' istennek) olyan lett, mint akármelyik FPS-ben, így már nem néz ki annyira bénán, mint az OFP/ARMA részekben..

Ami szarabbnak tûnt, az a füst.

Multi!!!Nem az a baj ,hogy lelõnek hanem az ,hogy újraéledéskor 2km-rel odébb tesz le.
Vársz 30 percet kifejtem bõvebben... Eddigi HD videók alapján, az, hogy 3-4 szöldzsör rohangált (ellenfél) a mi embereinken kívül a mapon, az gáz. A fegyvermozgás: gáz. A graf: kicsit gáz, de tûrhetõ. Sebzésrendszert meg a többit elmondom miután felraktam... Ígérem megindoklom miért írtam, hogy köze nincs hozzá :) Egyelõre alaptalan volt a fikázásom, de szerintem alá is tudom támasztani hamarosan. Na pie

SötétBarom
Fejtsd ki. Csak az elsõ küldit volt idõm kipróbálni kb 15 percben..

Emberek. Ennek köze nincs az elsõ részhez már ne haragudjatok :DDD
Olvasgatok fórumokon... hát, az ArmAsok (külföldi fórumokon is) meg a régi OFP-sek szerintem szégyenkeznek amiatt, hogy ezt OFP-nek merik nevezni...

Prince23
Nem értem, de hol itt a coop mód?

Es mi lenne, ha a hardkod modjaval tolnak :DD

http://youtube.com/watch?v=J6UkmGTNY_8&hd=1 Community Hardcore Movie

http://www.youtube.com/v/J6UkmGTNY_8

#ofp.hu@irknet

milyen?

SötétBarom
Úristen b*zdmeg.

(._.)

Senki nem játszott az elsõ résszel, vagy valamelyik ARMA-val?

Esküszöm tájfutó játék!
Meg ez az idõre csinálni a dolgokat....borzasztó!
Sérülés?..pfff lesérül a lában 1 óra mire odaérek, lõszer nélkül,egyedûl......bakker ez játék,nemá hogy ilyen!
ÁÁÁÁÁÁ!!!Nem látok semmit a fûtõl ,kb csak nagyjábõl tudom honnan lõnek ahol a piros nyíl van.Pedig de vártam!Volt gameplay amiket néztem de szerintem köze nincs a monitoromon látottakhoz!!!!!!.....?????
SötétBarom
:DDDD

Sztem várd meg az MW2-t, az jobban fog tetszeni :)

na most egy kis játék után: nekem nem nagyon adja eddig. embereimet egyszerûen nem lehet fedezékbe küldeni, az alakzatokkal meg sokra nem megyek, simán leszedik õket. full nem látom honnan ki lõ, de az embereimet sem nagyon, a térkép mire bejön lelõnek. akkor pl. falevelen át lõttem valakinek a fejét de nem halt meg, õ meg lelõtt engem. eddig nem sok élvezet van benne, inkább csak szenvedés.

báttyó02
hát multi nemlenne rossz,de van egy két érdekes dolog

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lunatic83
remélhetõleg hamar kijön hozzá egy patch, ami a gyengeségeit orvosolja ;)

Xbox Live: Lunatic HUN

figyeljetek már, a grafika tényleg ilyen fos, vagy én nem állítottam be valamit?

Lunatic83: szerintem elég gyenge, fõleg amikor nem te vezeted ha nem csak mondod merre menjetek..

SötétBarom
Nekem tetszik, így az elsõ küldi alapján..

én még töltöm, multi megy nektek?

Lunatic83
milyen a jármûvek irányíthatósága?

Xbox Live: Lunatic HUN

hm.
szépes
grebber
Na belenéztem én is de csak futottam a réten pár km-et és közbe néztem fps-t.
1280*1024 minden HIGh-on 8x AA/8xAF 14-40 fps között ugrálgat 20 fps alá csak ritkán megy le átlag olyan 26-33 körüli lehet!

Next PC upgrade: 2022

második küldinél vagyok még csak, elég hosszúak, ha minden secondarit megcsinálsz, viszont elég nehezek szerintem, és egybõl mélyvíz.
Annyi zavaró mondjuk, hogy a fegyverek elég ratyik még így alacsony szinten.
polluxware
egyébként ez amolyan lehetetlenebbnél lehetettlenebb missziók összesége idõre? vagy azért van benne amolyan normál bakás küldetés is?

polluxware
mit akarsz az tök modern

e6400,2giga ram, 8800gt
polluxware
milyen géped van?

Bucser
"a lényeg, hogy a játék egy az egyben az elõdje, csak grafikai tuningon ment át"

Erre gondoltam pontosabban

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ebben a játékban nem találkozott bug-gal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
"a lényeg, hogy a játék egy az egyben az elõdje, csak grafikai tuningon ment át, ami ráfért. Buggal eddig nem találkoztam"

Hogymi??? <#wow2><#wilting> Szerintem te nem is játszottál az elõddel ha ilyet mondassz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azt kell tudni, hogy az én gépem igazán nem egy mai darab, és mondhatni a dirt baromi roszzul futott, pedig úgy tudom a motor azonos...

a lényeg, hogy a játék egy az egyben az elõdje, csak grafikai tuningon ment át, ami ráfért. Buggal eddig nem találkoztam
nekem bejön

Lacee86
Na vki gyors netû tõccse má' le, aztán gyüjjön a vélemény- és képáradat! <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tudom, csak vicc volt. <#hehe> Jó játékot.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Részemrõl biztos nem - erõsen be vagyok táblázva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Készül a magyarítás? <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Ejh, vége a poénnak... nano-letöltõ-botokat.

IMYke2.0.0.0
Na, akkor izzítom a nabo-letöltõ-botokat :)

Az, az <#buck>

IMYke2.0.0.0
Akkor ez: Operation.Flashpoint.Dragon.Rising-RELOADED - most ANGOL?
[Pfej, warez...<#hehe>]

SötétBarom
Úgy tudom ezt már nem a bohemia csinálta, ami alapján arra gondolok, hogy nem FADE-el. Ha ez így van, akkor hamachin lehet coopozni vele vajon??

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

balee4
Mondjuk képek alapján tényleg nem tûnik nagy számnak a graf.
Úgy tûnik az elsõ képeket szokásosan megbûvõlték PS-el. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
Hát nem is 1 nagy dobás a gfx szal.
Fps alá nem való ez a neon (dirt; grid) motor sztem :/

balee4
Nem gondoltam volna, kurva nagy gépigényre számítottam a videók alapján.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Multit próbálta valaki?