Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól még nem "allhigh". <#smile> Persze, nyílván a textúrák nem változnak. Egyébként az AF-et nyugodtan lehetne 16x-ra is tenni, alig csökken a sebesség.

VRSDM
a textúrák nem lesznek szebbek a fények se lesznek már szebbek.
legfeljebb több mindnet rajzol ki, vagy szebbek lesznek a részecske effektek.

u dont have to listen anybody else but me

TitaniumRR
Gyakorlatilag meg 09-én... :)

Captain Sonar 2024 Remake

Fõleg, hogy nem "allhigh"...

TitaniumRR
Elvileg holnap érkezik...

VRSDM
allhigh-hoz képest igenis ronda.

DrRadon
Aztaaaa! Ki nem szarja le?

http://img18.imageshack.us/img18/51/flash5a.jpg

http://img515.imageshack.us/i/flash1a.jpg/
http://img96.imageshack.us/i/flash2l.jpg/
http://img260.imageshack.us/i/flash3.jpg/
http://img384.imageshack.us/i/flash4.jpg/
http://img18.imageshack.us/i/flash5a.jpg/

nem tom volt e!
Nagyon ürölük hogy az ajánlott rendszer cpu Core Quad :) Mivel AMD Phenom x4 em van :):)

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

wáááááááá még 3 nap wááááááááá

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Pretorian
Mibõl gondolod, hogy úgyis meg fogjuk nézni? A gameplay az csak egy része az egésznek: van ott még sok minden más is, aminek jónak kell lennie. A "nem tetszik" és a "nem érdekel" között pedig óriási különbség van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hogthar
Érdekes módon mielött megjelenik egy játék általában az emberek szídják és nem érdekel meg majd ha 90% ot kap ránézek... és mégis úgyanúgy megfogjátok nézni, megjelenésik tök fölösleges szídni vagy itélkezni róla mindig a gameplaynél derül is ki milyen lesz nem?

Ha meg nem érdekel titeket akkor meg minek írtok ide?
hangja is borzaszto

#ofp.hu@irknet

meg az m4-n hova szerelték a fogantyút?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

grebber... ballisztika :) bár kicsit el van túlozva, sztem...

grebber
Hm csak én vagyok fogyatékos debil vagy valamit benéztem,de mi ez a sniperes lövés? Fölé céloz jóval és eltalálja<#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

kár, hogy a .45-ösébõl hiányzik a csõ...

TitaniumRR
A grafika nagyon komoly. Kíváncsi leszek hardcore modban mennyire fog közelíteni a szimulációhoz.
Sion Lenton stílszerû a végén. Igazi meglepi lett volna, ha folytatja a sort a "farzsebbõl" egy páncélököllel, vagy egy tankkal.. :)

Pretorian
Elsõ most volt pár hozzászólással lejjebb. Nekem még mindig nem tetszik ez a játék, sem a játékmenet, sem a graf. Ha majd kap néhány 90% körüli reviewt, akkor talán ránézek.

Rage47
ha még nem voltak
video1
video2

nekem tetszik :O
nem, hanem hogy nem lesz "szerver", (legalábbis valódi,dedikált nem), hanem a játékosok p2p rendszerrel kapcsolódnak egymáshoz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

"The game, at launch will be peer to peer only"
ez mit is jelent pontosan???
dedikált=ranked??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Prince23
Ez a játék tényleg LIVE támogatású lesz?

hmm .. najó inkább nem szólok semmitse

Új videó (a végén van a poén :D)

[NST]Cifu
Én nem tudtam ilyesmit elképzelni. :Ð
Hosszasan és nehézkesen vadásztam egy Tie Fighter Mission Editorra, ám mikor szembesültem vele, hogy kb. 30 vadásznál több egyszerûen nem lehet a küldetésben (meg sem jelennek, hiába lennének egybõl ott már induláskor), akkor ízesen káromkodtam a gyepes játékmotort szidalmazva. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DrRadon
Na jó, de az X-wing-nél oda tudtad képzelni, hogy csak azért jönnek hullámokban, mert a Compat Operator által használt ProFázisosPlazmaRedukt-O-Méter egyszerre csak 6 vadász és 3 bombázó irányítását teszi lehetõvé abban az irdatlan nagy ion zajban :)

[NST]Cifu

40 AI lehet EGYSZERRE a képernyõn

Nem a képernyõn, hanem a játékban.

aztán lehet hogy több ügyesen elrejtett spawnpointból jön egy bázis támadásánál 50 is. de lehet hogy csak 20, netán ha nem feltünû hogy csak ömlenek akkor meg 100 vagy akármennyi.

Tehát elkezdenek lövöldözni a bázisnál, de nem ám egyszerre támadnának meg, hanem szépen kivárják a sorukat, nehogy esetleg az bázist támadó jófiúknak túl nehéz legyena dolguk? :)

Akciófilm klisé, körbeállják az egy szem nagybetûs HÕST százan, de nem egyszerre rontanak rá, hanem szépen egyesével... :)

Vagy lásd X-Wing sorozat. Egy Csillagrombolón ugyan van 72 Tie Fighter/Interceptor, de mivel az engine nem tudja lekezelni, ezért hullámokban jöttek, egyszerre mindig csak 4-8-12. Sose több. Ha meghalltak, jött a következõ hullám. Reális? Nem, ez árkád...

mi az árkád abba hogy mondjuk 40fõ védi a bázis egyik felét. õket legyakod, és ahogy átérsz a másik felére megjelenik a bázist övezõ dombon 40ellen, mint " gyors reagálású hadtest " visszafoglalni a bázist.

Annyi, hogy már akkor odaérnének normális körülmény között, ha csak 1 km-re vannak. 1km-rõl a .22LR kispuska hangját kitûnõen lehet hallani 1-2km-rõl (szélirántól, szélerõsségtõl függ), egy 9mm-es pisztoly hangját a házamban hallom, ha a légvonalban másfél kilométerre lévõ lõtéren lõnek vele. Ha pedig például .30-06-os vadászpuskával lõnek, akkor a szomszéd faluban is lehet hallani, 4km-re.

Ezek után azt magyarázni, hogy elkezdesz lövöldözni te és a 40 védõ egymásra, és bázis maradéka kényelmesen megvárja, amíg az elsõ 40 védõ meghal, hát sok mindennek nevezhetõ, de reálisnak nem...

ceaser
óóó - Akkor ez egy "Zöld" játék lesz....

De a fákon majd felakadnak, mert ugye nem pusztítható a növényzet :D

ceaser
Asszem' nem volt még

Arról tudni valamit, hogy a nehéz harckocsik át tudnak majd menni a kisebb gépjármûveken...? Mintha régebben láttam volna egy ilyen video-t.... Vagy csak annyira szeretnék már ilyen dolgokat ezekben a játékokban, hogy álmodtam????<#confused>

Pretorian
Nah, most már tudjuk, hogy se jó, se szép nem lesz a játék. <#buck>

TitaniumRR

DrRadon
Akkor képzeld el azt a szitut, hogy van egy város, amit 40-nél több AI véd, és a társaiidal nem kell egy entry pointnál kezdeni a tisztogatást, hanem akármelyik oldalról belekezdhetsz úgy, hogy közben néhány társad egy másik oldalról nyomul befelé. Ez a szabadság, ez a nem árkádia.

Mindegy, lényegtelen, az a fontos, hogy vs.-ben jó legyen a játék, nekem aztán teljesen mindegy, hogy hány félküllõs AI robotizál a pályán. Nekem az számít, hogy ne kelljen három lövedéket küldenem a fejébe, hogy elhalálozzon, hanem már az elsõtõl spawn-ra kerüljön.

VRSDM
mi az árkád abba hogy mondjuk 40fõ védi a bázis egyik felét. õket legyakod, és ahogy átérsz a másik felére megjelenik a bázist övezõ dombon 40ellen, mint " gyors reagálású hadtest " visszafoglalni a bázist.

szóval ez is spawn . csak épp okosan és úgy hogy nemvágod le.

lehet ezt variálni okosan. a kérdés hogy akarják-e
vagy szimplán ha legyaktál 35-öt, akkor egy szállítóteherautó arrajár és lepattan róla még 20. vagy két teherautó és még 40...
nem feltétlen kell hogy cod4 módszerre legyen " ablakban az ellen, kilövöd fut oda a semmibõl a kövi"

DrRadon
árkádia

Mondottam jöhetnek. Ez nem jelenti azt, hogy amíg állsz a kerítés mellett addig mindig beszületik a ház sarkához 1-1 katona. Feltéve ha ésszel csinálják a játékot ...
VRSDM
várj várj várj
sokan félreértitek
40 AI lehet EGYSZERRE a képernyõn
szóval 40-et láthatsz max egyszerre.
aztán lehet hogy több ügyesen elrejtett spawnpointból jön egy bázis támadásánál 50 is. de lehet hogy csak 20, netán ha nem feltünû hogy csak ömlenek akkor meg 100 vagy akármennyi.

ergóóó? nem tudod számolni...

DrRadon
Miért, az általad felvetett (és ergósított) végtelenségig spawn-olgatós megoldással nem éppen a CoD szintjére süllyeszted?

"Ennek a játéknak csupán az lesz a nagy baja..." Várd ki a végét. Az AI sem muzsikál mindenhol szépen.

Ja és hogy válaszoljak egy korábbi kérdésedre: "Miért kéne számolgatni a killeket" Ha a coop résztvevõi tudják, hogy az elfoglalandó települést max 40-en védhetik, akkor a TS párbeszéd így fog kinézni: még három, még kettõ, még egy, ez volt az utolsó. Ez valahogy illuzió romboló egy coop játékosnak.

Jól mondod, Call of Duty, nem Flashpoint 2 ...

Ennek a játéknak csupán az lesz a nagy baja, hogy a környezetet nem lehet benne rombolni. Így tank/apc/helikopter stb... kicsit hátrányban van (plusz a beakadások a lepkefing méretû kövekbe stb ...).
Az AI nem tûnik a legjobbnak itt :/
Gamespot-os video
VRSDM
lényeg a lényeg hogy 40emberrel azért már lehet jó kis csatákat ábrázolni (szerintem),

DrRadon
Mint a valóságban. Milyen király is volt a CoD4-ben, amikor kilõtted a heli lövészt, 10 másodperc múlva jött a következõ, aztán a így tovább... A negyediknél leesett, hogy ez így nem fog menni. Akkor egy kicsit felfordult tõle a gyomrom:)

attól még lehet nagyszerût harcolni benne :)
[NST]Cifu
Még egyszer: a képek alapján nem spec ops. egységrõl van szó, hanem mezei USMC bakákról. Nem ugrálnak ejtõernyõvel, nem lopakodnak mélyen az ellenséges vonalak mögött. Egy egyszerû Fireteam tagja vagy. Õk meg nem négyesével mozognak a valóságban.

Az ArmA II.-ben lévõ kis csoport spec. egység volt.

Az, hogy az városi harcban milyen közel kell(ene) menni, annak mi köze van ahhoz, hogy hány AI-t kezel le a játék, és ez miért lesz reális háborús szimuláció ettõl?

Én azt mondtam, hogy 40 AI-val maximum szerény gerillaháborút, túszejtõ terroristákat és hasonlót lehet leszimulálni. Háborús harcteret nem. Az elõbbire meg azért már anno a Rainbow Six is tökéletes volt, nincs szükség sok kilométeres szigetre ehhez, nincs szükség harckocsikra, változatos jármûparkra...

Miért kéne számolgatni a killeket? Különbenis, lelõsz 1 AT-t és spawnol is be rögtön a másik, ergo végtelenségig jöhetnek ...
VRSDM
a leveled második felére kitérve.
a kis lötávok épületharc stb.

a bercsényiben (a mostani rangját nemtudom kb. fél éve beszéltem vele) de gondolom még mindig rajparancsnok a bercsényibe.
szóval õ mondta még anno mikor oktatott minden féle okosságot a szakterületébõl, hogy a valóságban is lehetõleg 40-60méter közelségbe ajánlott (vagyis kell) kerülni mielõtt tüzelsz.

mondjuk itt megint az a baj hogy a bercsényi megint speciális bevetésekre szakosodott, a R6 meg szintén. szóval lehet más századokba. más felszereltség mellett, más technikával stb. másképp megy a harc menete.