1663
  • fkubi
    Vagy egy rendes jatek. Mert ez...
  • Adam II
    Nálad mennyi idő után jön be a folyamat kezelő? Mert nálam nem nagyon akar reagálni semmire.
  • Paranoia
    majd jön egy 600megás patch...
  • Pretorian
    Ez az évtized átbaszása eddig, azt kell mondjam.
  • kokos
    Én már vissza is mondtam a megrendelést...még időben!
  • Pretorian
    Ha tetszett az Arma 1-2 vagy az OpFlash 1, akkor szerintem ne vedd meg.
    Jah, olyan apróságokkal már nem is foglalkoztak a fejlesztők, hogy animációt készitsenek a a vizbe becsapódó golyóknak, sőt, nincsen hangja a vizbe lépésnek (nem pocsolyáról beszélek, hanem a tengerről). A havok az annyi kb. a játékban, hogy ha a domboldalon lelősz valakit, akkor az szépen lecsúszik az aljára, de nem bukfencezik, hanem ahogy elesett, csúszik.
    A legnagyobbat azon nevettem, amikor az emberem bemegy a derékig érő vizbe, elkezd benne gyalogolni, és közben mellúszást imitál a két karjával. lol. Én is egyre jobban becsülöm a Bohemia-t.
  • kokos
    Vagy valami tüzérségi támogatás!
  • kokos
    Védjem meg a falut?Bakker 2 vagyunk..jönnek vagy 30 minden irányból.....ez kész.Ja és egyet kapok és vége!Hát ez de szar!
    Kéne egy full save game!
  • Smithwarden
    Igen mondjuk ilyenkor szar hogy nincs demoja.
    Nem tudod a warez verziot sehol megnezni?
  • Smithwarden
  • dezsolti78
    Szerintem is nagyon ütős kis cucc.Elég nehéz is(ez nem negatívum), mentési rendszer szar,de maga a game nagyon frankó.
  • Szergej90
    Sziasztok!
    Már kijött az OfP2?
    Kicsit le vagyok maradva.
  • dezsolti78
    Adam!
    Nekem is ezt csinálta. Azt csináld, hogy amikor elindítod nyomj egy ctrl alt del-t, folyamatok-ban keresd meg az exe-t és állítsd a prioritást magasra. És láss csodát elindul.
  • Lunatic83
    az egyik hsz. meghozza a kedvem a játékhoz, megveszem...
    a másik hsz. elviszi a kedvem a játéktól, nem veszem meg...
    megveszem...
    nem veszem meg...
    ...

jövőhétig még van időm átgondolni ;)
  • norbi2fraktal
    nagyon jó game, nekem tetszik,nehéz, grafika nagyon jó, optimalizált, nem tölt sokat, jó lessz ez amig nem érkezik a Modern Warfare 2
  • strebacom
    Nagyon faxa game, igy angolul minden más,és jó...
  • Adam II
    Hát ez várhatüan nem segített. Mégha eredeti exet akarom indítani akkor se történik semmi csak lefagy az asztal, az egér az mozog de se Alt+Tab se Ctrl+Alt+Del-re nem reagál.
  • ProGabe #1006
    ha vették volna a fáradtságot (értsd: pénzt :), és csinálnak normális tutorialt, akkor jóval jobb lenne a megítélésünk
  • Rage47
    sztem nézd meg, vkinek bejön, vkinek nem. én kb. a közepén érzem magam:D majd még jobban megvizsgálom, ha lesz időm rá.
  • vzajcev
    Loál, nagyiporesz?
  • EK1TEP
    Én kinyomtam ink filmet töltök
  • Lacee86
    Nabasszus, "jókat" írtok... Már 58%-on van a letöltés, azért se nyomom ki, meg akarom látni ezt a naccerű játékot. :)
  • zotya10002
    Sziasztok!!Sajna vicc az egész game!!!
  • Neoncsoves
    de azért TÉK :D
  • Neoncsoves
    én több mint fél órát játszottam
  • Rage47
    15 percet multiztam, az idő alatt nem történ semmi
  • Neoncsoves
    na engem most kidobott a játék multizás közben... wtf? vki tapasztalt már hasonlót?
  • kokos
    A játékban egyetlen egy ami jó...Mission editor
  • Rage47
    ezt éreztem én is. vmi tutorial jól jönne, meg egyfajta bevezetés a játékba...
  • ProGabe #994
    kipróbáltam

a készítők miért csesznek ki saját magukkal? :S

egy olyan fakocka-egyszerűségű játék, mint pl. a COD kap rendes tutorialt, itt ellenben bedobnak a sűrűjébe, néha feljön valami írás, amire már úgyis rájött magától az ember...

a csapattagokat irányítani rémálom. biztos megvan a jó módszer is, de b*sztak bemutatni. elmenni A-ból B-be, amikor is B X km-re van szopás, még ha kocsival megy az ember akkor is. miért? mert nem lehet nézelődni a kocsiban. WTF?

aztán ott van az a kicseszettül frusztráló dolog, hogy egyszer csak elkezdődik a haddelhadd, mert az AI meglátta az ellent, én meg ugye nem, mert nem tudok észrevenni egy kib*szott pixelt^^

meg az egész egy nagy "durr, bele a közepébe" dolog. semmi igazi felvezetés egy vérszegény - és a Kingdomból lopott - intrótól eltekintve. így nincs meg a hangulat. hangokat hallok, amik parancsokat osztogatnak, azt' szevasz, azt sem tudom miért csinálom, amit csinálok, meg nem tudom ki az a f*sz, aki parancsolgat. elhiszem én, hogy így van ez a katonákkal is, de nekik ott van a felettesük, a szakaszvezető, akit ugyebár mi testesítünk meg. ez így szar. kellett volna egy kezdő-misszió, ahol mi vagyunk az egyik egyszerű közlegény, tehát mi semmilyen parancsot nem adunk, aztán meghal a parancsnok, át kell vennünk a helyét, közben írják mit, hogyan, áááá, jól meg lehetett volna ezt oldani

lényeg a lényeg: ez így SZENVEDÉS

tudom, biztos én vagyok a hülye, hogy nincs kedvem minden szart kipróbálni 6x, de akkor gondoljatok bele, mit fog ehhez szólni egy amcsi hülyegyerek
  • zojzi
    Sziasztok!
    Találkozott már valaki azzal a buggal,hogyha lelőtt ellentől elakarod venni a lőszerét akkor nem enged ki abból a kis menűből......hm valaki ötlet?
  • BAk3R
    az sem jobb amikor minden egyes alkalommal elmondja a kordinátákat, mikor odanyomsz valahova, hogy menjenek oda :)
  • kokos
    Sibor this is Sibor two.Ettől kész vagyok!
  • alma2
    Jut eszembe, viszont aki szeret missionoket csinalni, a'la arma, az itt is kap egy editort. Annyira nem ismerem, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb, de egy helikoptert es egy jatszhato playert ebben is sikerult letennem az egyik szigetre, teljesen hasonlo logikaval mint ott.
  • Neoncsoves
    engem nem kell kioktatni, hogy mi mennyire agyatlan hent. cod sorozattal a legelső rész óta játszom, left 4 deadet is kb. megjelenés óta. left 4 dead még mindig izgalmasabb, mint a cod-ban levő "kinekvantöbbfpse" vagy inkább "kinekvanhaxxorcfgje"... CoD is átment agyatlan hentbe, pedig az első 2 rész (+UO kieg.) még jó volt.
  • alma2
    Engem szokas szerint csak a helikopter erdekelt a jatekobol, de meg joyra se sikerult beallitanom az iranyitasat, nem hogy pedalra. Bar nem szukseges hozza, hogy erezze az ember mi is tortenik alatta. Bezzeg egy xbox controllerrel szimpatizalna.
    Ha nagyon jo indulatu szeretnek lenni, az armaban is szar egi jarmu iranyitast is tul tudtak szarnyalni, termeszetesen negativ iranyba. Gyakorlatilag egy egi kocka, amit barmilyen gyorsan barmilyen iranyba lehet rangatni a gonosz gravitacio es a tobbi ero hatasa nelkul. Valahogy a c64-es pit stop autoversenyzos nevu jatek fizikajat kepzelhetjuk ala.
    De cserebe kapunk 70 raketat a gepbe, lehet apritani.
    A pilota siman meg tudja szerelni a letort rotorokat, szoal igazi onfenttarto pusztitio gep lehet.
    Na ennek a jateknak az arat is inkabb elfagyizom :)
  • BAk3R
    ok remek, hogy van ekkora bejárható terep, de ki fog futkározni ott mint a bolond? eleve gyök2-vel rohan a csávó, és olyan távokat kell néha futkosni, hogy nemigaz. most is lefutottam két maratont aztán valami bózótból fejbelőttek, persze azt nem tudtam az embereim hol vannak, nem hogy én. ja meg az egérérzékenységen nem lehet visszább venni, annyira gyors, hogy már nem optimális.
  • Rage47
    nemtom mi a bajotok a graffal, szerintem tök szép játék.
  • Pretorian
    Ehh...az .xml fájlokat próbálta már valaki okositani a data mappában? Ahogy elnézem, újra támadásba lendült a "vedd meg a legújabb hardvert, hogy elérhesd a full beállitásokat, amelyekhez egyébként tökéletesen elegendő, sőt még sok is lenne a jelenlegi hardvered, de ez egy világméretű összeesküvés a hardvergyártók és a szoftverfejlesztők között, úgyhogy jobb ha erről te nem tudsz" -kartel. Aki ért hozzá, az szerintem vessen egy pillantást mind a 4 xml-re.
  • Alblink
    Rakd ujra,meg vidkari driver frissites es lehet jo lesz.

Masnal se lehet 1680x1050-es felbontast kivalasztani?