1663
  • Pretorian
    Jó hát a hardcore az csak annyi, hogy nincs HUD, már kideritettem.
  • JTomy
    Az első Flashpoint anno vitt mindent. Viszont mostanában már nem képesek olyan játékot csinálni. Az Arma2 sztem az ami valamilyen szinten képes versenyezni a Flashpoint első részével. Ofp2 meg sem közelíti a szimuláció fogalmát,szép graf,fos játékélmény a multira gondolok.
  • ewuk
    na ezáltal sikerült ultra lowra állítani, így egész játszható lett a gépemen. köszi!
  • bgabor
    Ezt benézted, végigtoltam anno a Flashpoint első részét, és főleg szimulátorokkal játszom, FSX, SH4 meg ilyenek. Viszont mind az Arma, mind az Arma2 egy kalap szar volt az első Flashpointhoz képest.

Ezért kérdeztem.
  • 4D
    Az a sanda gyanúm, hogy a linkelt oldal szerkesztősége NEM PS3-rajongó.
    Namert ugye, belinkeltek fos minőséget, mint PS3-alattit.
    Nade biztos?
    A kommenteket olvasva azon az oldalon egyesek egy low end PC-n csinált screenshotsorozatra gyanakodnak, amit PS3 grafikaként tolnak.

• JTomy
    Nem neked szólt koschwarz.
  • galmat
    Hát tuti,hogy az Xbox360-as verzió nem így néz ki mint a PS3as. A PS3 akkor szégyen mint a ház, egy rakat multiplatform játék rondább rajta nem gyengébben mint a boxon,ráadásul még alacsony képkockaszám is társul hozzá olykor egyes játékokban.

Jelen esetben biztos a PC-s a legszebb verzió,persze,hogy szebb legyen a 50e forintos Xbox360 grafikájánál,nemárt,ha ennél jóval drágább PC-vel áll neki az ügynek az ember.
  • JTomy
    XP??? mi a szar ez wow?
  • JTomy
    Kedves bgabor a hozzászólásod alapján kinézem belőled,h cod4 és hasonló arcade szarokkal játszol. Ez valamivel könnyebb mint az Arma2. Szóval neked be fog jönni,viszont arra figyelj ha multizol mindenképp normál szerverre menjél fel mert ott van radar és célkereszt a nooboknak....
  • priluki
    Elmondom neked hogy Hardcoron csináltam meg,lehet véletlen volt nemtudom,abban a házban vertem tanyát ami a falu szélén van,egy barna faépület,az egyik emberemet az alattam lévö géppuskába a másikat tölem balra lévö falu szélén felállitott géppuskába raktam. Igy sikerült:)
  • TitaniumRR #1133
    Amit te most kapni fogsz... :)
  • TitaniumRR #1132
    Ps3-on nem láttam. X360-on ennyire nem durva a különbség. Ennek ellenére győz a PC. A belinkelt összehasonlítás vagy a ps3 esetében valós, vagy a szerző photoshop-os munkáit dícséri. Ha MOD-derek kezelésbe veszik, én PC-re is megveszem. Nem mellesleg addigra az ára is lejjebb megy.

Fontos tudnivaló: Ami korábban igaz volt, az most már nem állja meg a helyét. #1109-ben erről csacsogok. A teljes körű irányítást, eleinte szokatlanul és némileg idegesítően, de MEGOLDOTTÁK: egy gombot nyomva tartasz, majd analóg iránygombok többszöri megnyomásával a kívánt funkció al-al-almenüjébe juthatsz. Eddig még nem csinált senki ilyet konzolon.

Úgyis be fogod szerezni (így vagy úgy), különben minek kérdeznéd. :) A puding próbája az evés. Csak akkor hallgass bármelyik oldal véleményére, ha vettél már autót kizárólag olvasott anyagok, tesztek alapján... :)
  • bgabor
    Milyen lett a játék? Ez is olyan hulladék mint az Arma2, vagy ez jó lett?
  • SötétBarom
    Egy szar. Ki akartam próbálni, de mivel ilyen központi foshegyen keresztül megy, ezért csak random emberek játékához lehet csatlakozni. Ha a host megunja félúton és kilép, akkor kibasz menübe. Hulladék.

Másrészt, tegnap teszteltük haverral a koopot (hamachin) és roppant élvezetes. :) Ha lehetne beállítani checkpointot, az lenne az igazi.

Szal ha valaki egy normálisat szeretne multizni, akkor hamachival/lanon próbálkozzon.
  • spcs
    Ez a több fordulós mecseknél fordult elő.
  • spcs
    Multival kapcsolatban nincs senkinek tapasztalata? Azenyém elég vegyes. Ha ledob a szerver akkor az xp-t nem írja jóvá.
  • koschwarz
    kifejezetten az eredeti játékok híve vagyok, de amennyire vártam ezt, annyira elszomorítanak a vélemények róla. bár a taktikai FPS a kedvenc műfajom, tehát valószínűleg így is tetszeni fog...
  • Solid Snake
    A forrás :)
  • Paranoia
    kocogós tuning nincs?:D
  • Solid Snake
    Egy grafikai tuning.

My Documents\My Games\OFDR\hardwaresettings

open hardware_settings_config.xml with notepad

search file textures quality="1" filtering="2" anisoLevel="3"
    ezeket az értékeket írd át erre: modify it in textures quality="1" filtering="16" anisoLevel="16"

• n003
    de igen! .. mindenki maga döntse már el hogy akarja e a gémet megvenni vagy sem és a legjobb 'demo' a warázsolt verzió ;)
    én személyszerint többet vártam ettől a gamétól .. lehet tovább reménykedni egyszer hátha jön egy jó amivel megen ellövöldözhet az ember pár évig egy csapat baráttal .. talán a bf:bc2
  • Paranoia
    Én élvezem a játékot,még így sok hibával is!
    Pár peccsel orvosolható a játék.Bízom benne,h nem xarnak azokra az emberekre akik elvárták a játéktól a minőséget...
    Meglátjuk utána milyen lesz és megveszem.
  • fkubi
    Ne tedd.
  • koschwarz
    ahogy egyre többet olvasgatok, arra az elhatározásra jutottam, hogy először én is megnézem a "demót"...
  • spcs
    Sziasztok.
    Tegnap este multiztam, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
    1. Mi a különbség az "unranked" és a "ranked" match között?
    2. Az xp hogyan számolja, mert amikor vesztes csapatban voltam akkor nem kaptam xp-t pedig 5 ellenfelet is megöltem?
    3. Lesz magyar szerver?
    Köszi előre is segítséget.
  • TS zsadnok
    Na sikerült a 3. pálya nagy nehezen. Nálam két kétéltű is volt a faluban védelemhez. Mindhárom emberemet beküldtem a falu három gépágyújába, és be claymoroztam hátulról az épületek mellett, mivel mindig hátba támadtak.
  • 4D
    Thx!
  • Paranoia
  • 4D
    Azért tegyük hozzá, hogy rutinos gamer tudja, hogy a screenshot alapján egy gammát nehéz megítélni. Egy játékmagazin meg....., ki tudja mennyire elfogulatlan a gammákkal kiadókkal szemben.....

Tudja valaki hogyan kell a katonáknak egyenként parancsot kiadni, nem csak az egész squad-nak?
  • SötétBarom
    Nem kicsit szebb a PC-s. :o
  • bigdawid
    Hát pc-én élesebb a kép és sürübb a növényzet.Nagy különbség nincs.Remélem xbox-on szebb lesz.Köszi a linket:)
  • 4D
    Ez itt
    Pc. VS PS3.
    ugyan a PS3 grafikával hasonlítja össze, de mivel a konzolos verziók nem térnek el egymástól kiindulhatsz ebből.
    Btw. a konzolverzióban nincs mission editor, csak szólok.
  • bigdawid
    Sziasztok!Nekem xbox360-om van és arra lennék kiváncsi hogy mekkora lesz a különbség a konzol és a pc-s verzió között.Főleg a grafikai különbség érdekel.Lesz -e olyan jó mint pc-én?Azt tudom hogy a játék le lesz butítva az irányításban hisz konzolon azzal a pár gombbal nehéz lenne írányítani egy ilyen öszetett játékot de azért remélem érdemes lesz beszerezni.Szóval tud -e valaki valamilyen különbségről.Egy linket is küldehettek valahonnan ahol írnak erről mert én nem találtam.
  • 4D
    Nos ja.
    A konzolok. Az ilyen mindenplatform gamma engem a régi idők eszközeire, ill a mai idők teleshop cuccaira emlékeztetnek. Porszívó is, meg konzervnyitó, de sátor is. Ja, csak egyik funkciójában sem tökéletes.
    Legyen igazad, hogy ez a game irány most kap impulzust ettől a 2 játéktól.
    Addig meg multiban nekem marad a Crysiswars, azt csók.
  • TitaniumRR #1109
    Nem jól közelítesz.

A fő célpiac manapság a konzoloké a játékszoftver iparágban. Lehet finoman és durván protestálni ellene, ez akkor is tény.

Rágyúrtak a konzol-realizmusra és sikerült. Nem is akárhogy. Azokon a platformokon egyedülállót alkottak.

Nézzünk egy rövid OFF történelmet az értékelhető FPS-ek tekintetében az újgen konzolokon:

GRAW2, RS: Vegas 2, BF: Bad Company, CoD4: MW és most az OF2.
    A sorból némileg kilóg a GRAW2, mert az inkább TPS és a CoD4 az "elbújunkésmeggyógyulunk" effektusával és a túlscripteltségével.

Többen leírták már: az OF2 már nagyon nem arcade, de még nem is igazán szimuláció. Saját véleményem, hogy már így is kérdéses, hogy beváltja-e várt értékesítési számok reményeit. A konzolok célpiaca zömmel Kocka Ödönkékből és Vér Pistikékből áll, ill. kisebb, de növekvő számú (és korú) játékosokból, akiknek nem sok idejük van játszani, de szeretik a valósághűséget bizonyos határokkal.

A Síkidom Kázmérkáknak ez a játék sok. A szimuláció fanoknak meg kevés. Marad a határsáv. :)

Ezen a határsávon azonban egyedülálló. Bátran ajánlom minden játékosnak, akinek különböző okok miatt kevesebb ideje van játszani, viszont kell valami plusz az eddig játékokhoz képest valósághűségben.

A BF: BC-ről csak annyit: az a CoD4-gyel ellentétben nem csak szép, hanem értékelhető a játékmenete is. Azonban egy kicsit beárnyékol a csapatod golyóállósága, a távolságok rövidsége és a jóformán bármikori öngyógyítás.

Az OF2 1-1 küldetésének sikeres teljesítése után nálam ott van egy elégedett mosoly és bólintás, ugyanis van kihívás a játékban.

Grafikailag nem eyecandy még, de remélem 1-2 cég ringbe száll majd hasonló kategóriájú játékokkal és akkor kénytelenek lesznek egymásra licitálni.
  • The Protector
    Küldetés elött nem lehet vhogy fegyvert választani.
    Eddig isteni a game csak ez az 1 dolog idegesít.
  • kokos
    Van csaló kód a gamecopyword-on....végtelen lőszer,meg nem táraz+bónusz dolgok
  • Pretorian
    Lelövöd az egyik squadmembert, és elveszed tőle XD
    Vannak ammo crate-ek mindenfelé, de saját cucchoz általában csak a küldetés elején tudsz lőszert felvenni.
  • Pretorian
    Na most számoltam paszmeg, 27 embert lőttem le a harmadik küldetés végén, aztán hirtelen előmászott egy ötfős csapat a fűből tőlem kb. 100 méterre dél-délnyugat felől, meg közben északról is betörtek a faluba a kinaiak, és kiirtottak mindenkit. Ezt a küldetést nem lehet megcsinálni mediumon, érdekel milyen lehet hard-on. Jah, és csak akkor spawnolnak, ha a vörös zónán, vagy a falu területén belül vagy, addig nem. lol.
  • TS zsadnok
    Találtam két kódot amit a bónus kódokhoz lehet beírni, de nem tudom mit csinálnak?
    OFPWEB1 és OFPWEB2, működik, de nem tudom mit ír ki, mert angolból elég nulla vagyok