Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BC-be is elég korlátozott volt a rombolhatóság, ott is inkább "eltûnt" a fal, arról nem is beszélve, hogy egy sima gránáttól nem esik ki egy téglaház oldala. 😊
Majd a BF: Bad Company 2-ben lesz PC-n katonai jatekban eloszor.
Amugy hihetetlen nagy plussz feelinget ad a fizika a jatekokban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
priluki: amerrõl beérsz a faluba pont a túlsó oldalán vezet ki egy út az a 'sarka' a falunak 😉
wednes: thx 😉
amúgy én egykicsit taktikázósabbat vártam .. fõleg a 2.küldetés amikor idõre kell rohanni elpusztítani a radarállomást kicsit illúzió romboló de ezt már más is írta
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A többiekhez meg azt füzném hozzá,hogy szarnak nem szar csaképp köze nincs ahoz amit láttunk anno meg beigértek!!! De már megszoktam.. állandoan hazudoznak a fejlesztök,ugyhogy ne csodálkozzanak ha torrentezünk 😄 hehe Az egyik legnagyobb kamu amit sose felejtek el,cod2 be anno rombolhato környezetet igértek.. hmm nézzük csak?! Azota hány év telt el?! És azota se láttam egy játékba se normálisan megoldva.. Gondoljunk abba bele,most az opf2-öt hányan megvették csakmert miket is láttak rola meg fuu de durva lesz,nem kevés pénz lehet.. aki amugy meg nem venné meg,ha látja milyen lett valójában.. sztm ez egyszerüen Csalás!
ejjj, remélem legalább nem változik pirosra a célkereszt, ha ellenfélre húzod rá...<#szomoru2>#szomoru2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Akit meg 100 alkalommal is lelõnek úgy, hogy azt se tudja mi van, annak még ez a fél arcade játék se való. Kicsi taktikával meg megfontoltsággal, ugyan ez eljátszható az ellenségre nézve is, hogy észre se veszik és halottak. Fõleg egy kis tüzérségi támogatással. XD
Jimi Hendrix
Hát az outro valami megalol😄D
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Mindjárt meglátom én is, hogy most fos, vagy nem fos.
nem nagyon kell írnom róla, röviden tömören: borzalmasan szar, engem szinte felcseszett, FULL gagyi!
elõször csodálkoztam is, h ilyeneket írtatok róla, hát nem volt alaptalan
9800gtxem van, full graffon, nekem elfogadható volt a grafika, de minden más…
töröltem is
jellemzõ hogy kiadtam a gépuska használatot nem vettem észre hogy az egyik ai-m a fedezék elé térdelt be amin a géppuska volt :|
amúgy lehet külön parancsot kiadni az egyes embereknek?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elõre is köszönöm!
http://f1game.hu
Ez egy ilyen játék sajnos csalni kell.
Pl:A stakerra még véletlenûl se engednék csaló kódót, de erre...pfff
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#levele>#levele>
Aki pedig CoD-ot várt, az pont úgy koppant, mint az, aki a Shift esetében falrólkoppanós kocsibilliárdot. És ez nem a fejlesztõ hibája, hanem a koppant arc tájékozatlansága. Így járás, én pl. hihetetlenül élvezem a játékot, eddig pont azt kaptam, amit vártam.
http://f1game.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Én is leszedtem Armát anno hogy sokan irják fasza meg minden mondom akkor adunk neki és amikor az elsõ küldetésnél mentem vagy 500 méter és meghaltam mert kb azt se tudtam ki honnan mivel lõtt le akkor mondom oké ez nem nekem való 😞
Fent van még mindig a gépen de nem nagyon merek vele játszani nagyon figyelõs osonós 😞
Ezt is csak kiprobáltam átkellett menni a fél világon azt csak 2km volt de rettentõ sok idõnek tûnt azt odeértem aztse tudom ki honnan megöletek <#taps>#taps> Majd egyszer ha nem lesz más game rágyúrok vagy nem.
Next PC upgrade: 2022
Bocs, ha már volt!
Telepítés helyett nekem azt írja ki, hogy: Rendszerösszetevõk telepítéshez és konfigurálásához menjen a vezérlõpultba. lol.
Van valakinek ötlete, miért nem engedi feltenni?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Jimi Hendrix
érdekes...,nálam alapból arra állítja(1680x1050) ugyanazzal a vga-val(8800Gt)
Jimi Hendrix
a tuvai autonóm köztársaság oroszország délkeleti határán fekszik
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
A Codemasters ott cseszte el leginkább, hogy nem tudta eldönteni ki legyen a célközönsége így kaptak egy olyan játékot ami valószínûleg túl nehéz egy átlag játékosnak de nem elég nagy kihívás egy szimulátorosnak.
Aztán ott vannak az egyéb hibák hiányosságok és az ami egyetlen pozitívum lenne, a nagy nyílt terület is ahogy hallom igencsak le van korlátozva.
Szerettem volna ha jól sikerül a játék egy darabig bíztam is benne mert jó lett volna egy kis konkurencia a Bohemianak de úgy tûnik sikerült jól elrontani.
Wolf 3d-nek komolyabb volt, pedig azt nagyrészt bill-rõl tolta az ember...
kocsiban nem lehet körülnézni, fix a kamera, külsõnézetben dettó, pixelhunting a lõdözés, stb ...
a küldetéseken ahogy végigvezet a játék az meg kész röhej, 2km-t kerülünk egy 500m-re levõ objective-hez, stb ...
Jah, olyan apróságokkal már nem is foglalkoztak a fejlesztõk, hogy animációt készitsenek a a vizbe becsapódó golyóknak, sõt, nincsen hangja a vizbe lépésnek (nem pocsolyáról beszélek, hanem a tengerrõl). A havok az annyi kb. a játékban, hogy ha a domboldalon lelõsz valakit, akkor az szépen lecsúszik az aljára, de nem bukfencezik, hanem ahogy elesett, csúszik.
A legnagyobbat azon nevettem, amikor az emberem bemegy a derékig érõ vizbe, elkezd benne gyalogolni, és közben mellúszást imitál a két karjával. lol. Én is egyre jobban becsülöm a Bohemia-t.
Kéne egy full save game!
Nem tudod a warez verziot sehol megnezni? <#buck>#buck>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D