1663
-
spcs #1263 Az online néhány órája behalt. Nincs fent senki, a ping 0. -
szapor #1262 Decapitation pályánál van olyan küldetés, hogy Destroy PLA AT defenses. jó megölök mindenkit a közelbe és Mission Failed. :S mit csinálok rosszul? -
#1261 Köszi választ! -
#1260 Gond nélkül lehet neten és lanon (akár hamachival) is játszani, nincd cdkulcs sem. -
willis #1259 hali valami örök élet kódja van valakinek? piszok nehéz a játék! -
#1258 15en voltunk akkor! -
#1257 Hali mindenkinek! Olyan problémám lenne, hogy nem tudok csatlakozni a létrehozott fiókomhoz! Sőt, még újat se tudok nyitni, mert mindenre connection errort ír, viszont ha rossz kódot adok meg, akkor meg azt írja hogy a kód rossz -
kokos #1256 Hali!Csináltam egy missiont...egy falut kell megvédeni(darálás),jön tank,tettem bele tüzérséget de csak 2-őt....akinek kell elküldöm emilbe.Ha valaki foglalkozik szerkesztéssel attól kérdeznék párat.Hy -
#1255 Nem láttam warez tiltást
Reloaded verzió indul multiban? LAN, vagy Hamachi...??? -
cumfu #1254 köszi -
Dark Schneider #1253 a fél karomat odaadnám egy modért, amiben ki lehet nézelődni oldalra fedezékből és forgathatom a fejemet a járművekben. meg gyorsabban tudnék lőni egyenként, túl sok idő telik el két lövés között, akárhogy csapkodom az egeret. -
#1252 Elég furcsa, egyben elég gáz dolgot vettem észre az 1. pályán játszva. Nagyon megörültem,mikor láttam,hogy legalább van tükröződés a távcsövön, és mikor a Nappal hátnak állsz eléggé bezavar a célzásban, mint a valóságban.
Na de mikor egy sötét szobában kuksolok és figyelek ki az ablakon, mögöttem pedig egy fal van, akkor miért látom a fegyver távcsövének lencséjén mégis a Napot??????
(Xbox360) -
Dark Schneider #1251 f2-vel bekötözöd magad meg a haverjaidat, a parancsmenüben meg (q) tudsz hívni medicet, már ha van hozzá kedve. félautomata/automata mód között pedig f-el váltasz. -
#1250 tegyel be parat a mission editorban aztan azzal mesza mivel csak akarsz. -
#1249 field dressing, F billentyu -
Dark Schneider #1248 velem van a baj, vagy tényleg egy fia tankot/helikopátert nem lehet vezetni a campaign alatt? a tizenegyedik missonnél tartok, ami az utolsó, és eddig csak humveet meg ilyen újhullámos uazokat vezettem. a kurva életbe, kobrával meg abramsszel akarom csapatni. -
PunkZoli #1247 a mesterlövész HAHN general utáni pályát hogyan? ha csak egy töltény volt a rakétába, és a trident et kell a városka közepén átvezetni, ahol talán egy AAA van? ... mindig kilő, seregnyi katona minden felé... és képtelenség időben odaérni, hogy késsel kinyírjam az AAA-t -
cumfu #1246 Sziasztok! Lenne 2 kérdésem! Ha meglőnek mivel tudom magam meggyógyítani? (vagy nem lehet mert szimulátor?) Illetve a gépfegyvert mivel tudom állítani, hogy egyesével lőjön vagy folyamatosan? Bocs de még csak most kezdtem és nem vagyok otthon az ilyenbe :) -
#1245 Egyszerubb megoldas:
egybol kimesz a hazbol a bandaval, leszall az elso heli kilovod raketaval, mindenki odaveszik gyalogolsz tovabb az extraction pont fele, kilovod az apc-t, ami kozben utoler. Majd kilovod a masik helit mikor leszall kipakolni az embereket, es kb 3 lovesbol teljesitve is van a kuldetes :)
ejszakait most nyomom. De ahogy nezem meg lehet lopakodva is csinalni.
-
#1244 BEallitod a harom emebred a geppuska allasba, te meg lefekszel valamelyik emeleten alduni addig.
Ha valamit csinalni is akarsz, szerszel egy dzsipet, beleulteted az egyiket aztan atgyalaogoltok az ellensegen.
Nem egy nehez feladat. 6 missionnel jarok, de nagyon nem kellett meg kuzdeni. Amugy a borzalmas heli iranyitas ellenere, adtam neki egy eselyt multiba, teljesen jo, igy elkezdtem a campaign-t is. Ami meg jobban tetszik idaig. Azt is sikerult elerniuk, de a neativuomokra figyeljek mostmar. Ha nem az a bizonyos hardwer es korosztaly lett volna a celkozonseg, az arma csak pisloghatna, a legtobb esetben.
-
#1243 sziasztok kis segítség kellene.. http://www.youtube.com/watch?v=NSfs4jagDgI ennek a küldetésnek a végén árok mikor elértem a falut de meg kell védnem és midnen iránybol egy csomó katona jön :S sehogy nem tudok elbánni velük, az embereim gyors legépelik, mi lenne a legjobb taktika vagy mitcisnáljak ? most állok neki kb 35X .. azthiszem normal nehézségi szinten jáccok de ahhoz képest nagyon nehéz -
simon7108 #1242 tudod olyan szerverre kellene felmennni ahol vannak is fent:) -
#1241 Olyan kérdésem lenne, hogy single borzalom után gondoltam egy kis online rám férne! De valahogy nem értem mi a cél! Fél óráig kattintgattam hogy mi legyek, aztán sehol egy ellen, és csak úgy magamtól a véglén meghaltam, sőt még volt amikor mozogni se tudtam! -
#1240 Hát ha hányni akarnék akkor biztosan... -
#1239 Kösz, pedig mintha próbáltam is volna... :D -
Dark Schneider #1238 le kell őket fagyasztani, aztán szétcsapi a pallossal -
Paranoia #1237 huaaa...végig nyomtam.
Kicsit keveslem a katonákat úgy alapból:S oan nagy csata feelingem nem soxor volt...
Mos tmár csak azt mondja meg valaki,h hol tok helizni,meg ilyesmi?:) -
Tényleg rádférne egy adag WWII Online. -
#1235 Sziasztok a 3. pálya végén hogy kell megvédeni azt a csapat katonát , jön egy csomó ellenség minden irányból , aztán szarrá lőnek mindenkit még ha beülök egy páncélkocsiba akkor is.
-
simon7108 #1234 nemrég kérdeztem énis:)
lenyomod a JOBB SHIFT et és ott választhatod ki amit akarsz! -
#1233 Biztos volt róla már szó, de így gyorsan átfutva a topikot nem leltem rá...., hogyan lehet tüzérségi támogatást hívni? controls meg sem említi. -
Elekem #1232 Még nem jelent meg a letöltések között, csak az első változat van ott.
-
Elekem #1231 Köszi!
-
kokos #1230 Kipróbálni nem tudom de akkor felraktam azt is.Akkor van benne egy gamesave+profiles mappa! -
kokos #1229 Vagy a profiles re gondoltál?
-
kokos #1228 Miért?Winrarral csomagold ki benne van! -
Elekem #1227 Kellene hozzá a másik könyvtár is. -
Elekem #1226 Csak valamiért nem működik . -
#1225 yasusos de relodeados crackkal megy.az a fura hogy haverom is ugyanezt és úgyanúgy tette fel mint én és neki megy. -
simon7108 #1224 már siekrult megcsinálnom:)kimentem kilottem a 2 helit oszt artylerit kuldtem a falura és futottam mint az állat:D
am az ahol elakadtál sztem tok konnyu:Dén ugy robbantottam fel,hogy egészen addig észre sem vettek:Dfelrobantottam akkor már elkezdtek loni befutottam az erdobe és ott szépen kovettem a jelet oszt az erdo szélénél vártak a kinaiak azthittem nem vesznek észre de megláttak futottam mint állat oszt még a heli leszálo elott is volt pár csávo azok ott bujtak majdnem kinyirtak de én gyorsabb voltam:Doszt már csak oda mentem a ponthoz és fel a helibe!nem nehéz pálya én 1. re megcsináltam:P