Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
valaki tud segiteni?PC-n játszok!elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
Battlefield 2 (megjelent 2005)

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
LOL

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Amúgy ezt a medipakkot hárdkór módban mennyiszer lehet használni, és a futásra nincs még valami confighaxolás vagy akármi mert ha oldalazva futok elõre akkor gyorsabbnak tûnik mintha szmbe futnék menetiránnyal. :D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na ez a baj vele...
MInden másban többet adott mint az OFP (meg kevesebb fejlõdést mint amit elvártunk volna tõle. bugosságban semmivel sem volt bugosabb mint az OFP meg a 2 kiege. azaz 1 évvel megjelenés után játszható. de hát ezt aki meg sem vette nem tudhatja...)
Értem én,csak leszarom....
Ezért kérdeztem.
Namert ugye, belinkeltek fos minõséget, mint PS3-alattit.
Nade biztos?
A kommenteket olvasva azon az oldalon egyesek egy low end PC-n csinált screenshotsorozatra gyanakodnak, amit PS3 grafikaként tolnak.
Jelen esetben biztos a PC-s a legszebb verzió,persze,hogy szebb legyen a 50e forintos Xbox360 grafikájánál,nemárt,ha ennél jóval drágább PC-vel áll neki az ügynek az ember.
Fontos tudnivaló: Ami korábban igaz volt, az most már nem állja meg a helyét. #1109-ben errõl csacsogok. A teljes körû irányítást, eleinte szokatlanul és némileg idegesítõen, de MEGOLDOTTÁK: egy gombot nyomva tartasz, majd analóg iránygombok többszöri megnyomásával a kívánt funkció al-al-almenüjébe juthatsz. Eddig még nem csinált senki ilyet konzolon.
Úgyis be fogod szerezni (így vagy úgy), különben minek kérdeznéd. :) A puding próbája az evés. Csak akkor hallgass bármelyik oldal véleményére, ha vettél már autót kizárólag olvasott anyagok, tesztek alapján... :)
Captain Sonar 2024 Remake
Másrészt, tegnap teszteltük haverral a koopot (hamachin) és roppant élvezetes. :) Ha lehetne beállítani checkpointot, az lenne az igazi.
Szal ha valaki egy normálisat szeretne multizni, akkor hamachival/lanon próbálkozzon.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
My Documents\My Games\OFDR\hardwaresettings
open hardware_settings_config.xml with notepad
search file textures quality="1" filtering="2" anisoLevel="3"
ezeket az értékeket írd át erre: modify it in textures quality="1" filtering="16" anisoLevel="16"
<#integet2>#integet2>
én személyszerint többet vártam ettõl a gamétól .. lehet tovább reménykedni egyszer hátha jön egy jó amivel megen ellövöldözhet az ember pár évig egy csapat baráttal .. talán a bf:bc2
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Pár peccsel orvosolható a játék.Bízom benne,h nem xarnak azokra az emberekre akik elvárták a játéktól a minõséget...
Meglátjuk utána milyen lesz és megveszem.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap este multiztam, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
1. Mi a különbség az "unranked" és a "ranked" match között?
2. Az xp hogyan számolja, mert amikor vesztes csapatban voltam akkor nem kaptam xp-t pedig 5 ellenfelet is megöltem?
3. Lesz magyar szerver?
Köszi elõre is segítséget.
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Tudja valaki hogyan kell a katonáknak egyenként parancsot kiadni, nem csak az egész squad-nak?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ