Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pc. VS PS3.
ugyan a PS3 grafikával hasonlítja össze, de mivel a konzolos verziók nem térnek el egymástól kiindulhatsz ebbõl.
Btw. a konzolverzióban nincs mission editor, csak szólok.
A konzolok. Az ilyen mindenplatform gamma engem a régi idõk eszközeire, ill a mai idõk teleshop cuccaira emlékeztetnek. Porszívó is, meg konzervnyitó, de sátor is. Ja, csak egyik funkciójában sem tökéletes.
Legyen igazad, hogy ez a game irány most kap impulzust ettõl a 2 játéktól.
Addig meg multiban nekem marad a Crysiswars, azt csók.
A fõ célpiac manapság a konzoloké a játékszoftver iparágban. Lehet finoman és durván protestálni ellene, ez akkor is tény.
Rágyúrtak a konzol-realizmusra és sikerült. Nem is akárhogy. Azokon a platformokon egyedülállót alkottak.
Nézzünk egy rövid OFF történelmet az értékelhetõ FPS-ek tekintetében az újgen konzolokon:
GRAW2, RS: Vegas 2, BF: Bad Company, CoD4: MW és most az OF2.
A sorból némileg kilóg a GRAW2, mert az inkább TPS és a CoD4 az "elbújunkésmeggyógyulunk" effektusával és a túlscripteltségével.
Többen leírták már: az OF2 már nagyon nem arcade, de még nem is igazán szimuláció. Saját véleményem, hogy már így is kérdéses, hogy beváltja-e várt értékesítési számok reményeit. A konzolok célpiaca zömmel Kocka Ödönkékbõl és Vér Pistikékbõl áll, ill. kisebb, de növekvõ számú (és korú) játékosokból, akiknek nem sok idejük van játszani, de szeretik a valósághûséget bizonyos határokkal.
A Síkidom Kázmérkáknak ez a játék sok. A szimuláció fanoknak meg kevés. Marad a határsáv. 😊
Ezen a határsávon azonban egyedülálló. Bátran ajánlom minden játékosnak, akinek különbözõ okok miatt kevesebb ideje van játszani, viszont kell valami plusz az eddig játékokhoz képest valósághûségben.
A BF: BC-rõl csak annyit: az a CoD4-gyel ellentétben nem csak szép, hanem értékelhetõ a játékmenete is. Azonban egy kicsit beárnyékol a csapatod golyóállósága, a távolságok rövidsége és a jóformán bármikori öngyógyítás.
Az OF2 1-1 küldetésének sikeres teljesítése után nálam ott van egy elégedett mosoly és bólintás, ugyanis van kihívás a játékban.
Grafikailag nem eyecandy még, de remélem 1-2 cég ringbe száll majd hasonló kategóriájú játékokkal és akkor kénytelenek lesznek egymásra licitálni.
Captain Sonar 2024 Remake
Eddig isteni a game csak ez az 1 dolog idegesít.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vannak ammo crate-ek mindenfelé, de saját cucchoz általában csak a küldetés elején tudsz lõszert felvenni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
OFPWEB1 és OFPWEB2, mûködik, de nem tudom mit ír ki, mert angolból elég nulla vagyok
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
A növényzet is olyan takony <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kissé szomorúan.
Nos bár az Ama2-tõl is csalódtam (ismerve az OFP-t, meg az 1-et), ebben reménykedtem.
Most meg tényleg a Bad Company2 ben reménykedjek?
Namert ez, haggyjuk inkább.
Szódával elmegy........, de a hype tükrében ez inkább már gáz.
Arról nem beszélve, hogy a német fórumokon azt írják, no punkbuster, meg CD key a szervereken................
Nyilván akinek tört van annak jó, nade aki fizetett érte, annak meg nemigazán.
Néha vitáznak emberek jártunk e a holdon.
Nos nem tudom, de annak tükrében, hogy eddig 2 nem tapasztalatlan fejlesztõgárda miért NEM tudott végre egy ebben a stílusban EGÉSZ játékot összeütni, ez nekem nagyobb kérdés...lol
Nem nagyon értettem a rendszert de rájöttem!
Vannak a csapatok a szerelõk, orvosok, távcsöves puskások, meg rohampuska stb. és kiválasztod valamelyiket és amiben van "avaible" vagyis üres hely oda be tudsz "állni" szal belépni a csapatba!
Amúgy nekem tetszik a multi!Jó kis taktikás nem az a nagy csihipuhi callofduty!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Saját fegyvernél, hogy jutok lõszerhez, ha kifogy? Amúgy az a fránya falu védés (3. küldetés) eddig rajtam is kifogott...
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Te kerdezted wazze...
Leirtam amit en tapasztaltam, siman accot csinaltam, kerestem egy jo pingu szervert, beleptem, amelyik helyet nem volt foglalta mar mas jatekos oda enter, ennyi volt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nekem azt mondjátok hogy mi a f*szért nem lép be?RLD verzióm van!
5 percig voltam bent, lelottem egy embert es kileptem, nem birtam tovabb mert a "jatekelmeny" olyan "szintu" volt nekem.
Én nem tudok bejutni!
Ott vannak a csapatok vagy mik azok sniper meg többi és semmi!Enterezek világba és nem csinál semmit!Rámegyek mondjuk a sniper team-re van benne 3 üres slot vagy miaz és semmi!!Sehová nem tudok belépni!
Mi a f*sz van vele?
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mikor a un fegyveres ládákhoz mek és belépek a menüjébe választok különbözõ fegyvereket robbanó anyagot stb. Innen nem tok egyszerûen kilépni akármilyen gombokat nyomogatok.
Vki segítsen pls.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vannak benne furcsa dolgok...😄 igazából csak az zavar non,h a futás vagyis hát annak hazudják...nevetséges😄.A másik,h felállva is oan érzésem van mintha 1kbszot törpe lennék.
A csapat irányítása nem túl praktikus,bf2 után kicsit furcsa,h duplán kell Qbetûzni,h el is tûnjön és ne nyomj véletlen vmi faxágot:S
Vki kérdezte,h lehet e külön is irányítani az embereimet.Lehet.Megnyitod a térképet(M) és bal felsõbe rákattintasz melyik katonáddal mit szeretnél(Q betûvel ugyanúgy)...
Elsõ pályán is lehet kapni Airstrikeot jobb shiftet megnyomod és kéred.
3szor indítottam eddig coop-t eddig még az ai-nél is idiótább emberek joinoltak 😞
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
#ofp.hu@irknet
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
1) A logós mozikat le lehet valahogy tiltani? A hang is szaggat alattuk, meg amúgy is...
2) Van valami megkerülõsdi arra, hogy HC módban is lehessen menteni? Rohadt idegesítõ, amikor lelõnek azért, mert nem fedez a csapatom, hiszen csak állnak, mint fasz a lakodalomban.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Köszönet Riddicknek
Érdekes adalék, nálam XP-n fél órás fekete kép betöltéskor miközben W7 alatt tökéletesen fut. A driverek csak a platformban térnek el a hardware detto ugyanaz.
sajnos ez a játék kasza
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Sot meg a talajban is marad bombatolcser robbanas utan, ami peldaul a Red Faction Guerrilla-ban nem.
Ha mar csak olyan lenne a BC2 PCre mint az elso resze konzolra volt, akkor nagyot utne, de hat sokkal jobb lesz ugy nez ki, marciusban.