1663
  • PunkZoli
    a mesterlövész HAHN general utáni pályát hogyan? ha csak egy töltény volt a rakétába, és a trident et kell a városka közepén átvezetni, ahol talán egy AAA van? ... mindik kilő
  • kokos
    Mármint a kijátszott mentést!
  • kokos
    Gamecopyword-re feltettem a játék+ a bónusz dolgokat
  • Pretorian

...
  • Pretorian
    Reloaded verzió, vagy valami yasus mountolós szarság?
  • miki10
    nektek volt már ilyen hogy ezt írta ki a multiba?

"your have lost your online connection"?
  • Risu Führer
    ez van a részletekben:
  • Risu Führer
    mindig ugyanott áll le.ha újratelepíteném a játékot sztetek megoldódna?és hol találom a játék mentéseit hogy ne kellejen újra lenyomnom az első pályát?
  • Pretorian
    Lehet a törés hibája, lehet memória...táp nem hiszem, mert akkor vagy hibaüzenet nélkül dobna ki, vagy egyszerűen újraindulna a gép.
  • Risu Führer
    hát ez a szokásás hibát talál ezért leáll és elnézést kérünk érte.a részleteknél meg a ofdr.exet írja ki.
  • Pretorian
    Mi a hibaüzenet?
  • Pretorian
    Meg sem kell várni, hogy a heli megérkezzen, én kimentettem a pilótákat, és kimentem a hátsó ajtón, majd elkezdtem rohanni fel a dombon. A kinai heliket pedig ki lehet lőni ha ügyes vagy, nekem az elsőt sikerült még a levegőben, a másodikat meg kb. abban a pillanatban, amikor leszállt. A generátoros pályán szopok én is most.
  • Risu Führer
    erre valaki?
  • n003
    én az első támadóhullámot abban a házban vártam ki amiben a pilóták voltak .. mikor lelőttem vagy 8-10 ellent szép lassan kimerészkedtem a jelzett irányba .. amikor megjön a légi erősítés egy littlebird meg egy szállítóheli képében akkor el lehet kezdeni teljesen kivonulni a faluból a extraction point-ig

én most az éjszakain akadtam el miután megkerültem már az egész üzemanyagtelepet és bemennék a generátort kiiktatni állandóan ledarálnak :| azt walaki teljesítette már?
  • Dark Schneider
    örülj neki, hogy ingyen tudsz multizni. esetleg írhatsz egy felháborodott mailt a codemastersnek, hogy a reloaded verzió szarakodik, nézzenek már rá, mer ez nem állapot.
  • Pretorian
    Ha 50-es betűmérettel irod attól még nem lesz rá megoldás, és csak ezen az oldalon vagy hárman irták, hogy ugyanez a problémájuk.
  • werkfilm
    haljmeg
  • Gilb3rto
    Szevasztok!Miért van az hogy nem lép be a lobbyba? Lost Connection to the server ezt írja ki... Másnál is előfordul?
  • Pretorian
    Nem is csak erről van szó, ez egy startégiai kérdés. Ha az ellenség elfoglalja a falut, akkor nyilván beássák magukat, és nehéz őket kiverni onnan, főleg mivel jóval többen vannak a szigeten, mint az amcsik, ez plusz előny számukra. Viszont ha ti ássátok be magatokat, akkor kis létszámú védővel is vissza tudtok verni egy-egy komolyabb támadást.
  • Risu Führer
    szevasztok
    az lenne a problémám a játékkal hogy egyik haverommal nyomjuk coopba a kampányt.a második küldetésen vagyunk és nekem egy 5 perc után mindig hibaüzenettel kilép. az első pályán nem volt ilyen gond.mi lehet a baj?
  • Vorpal
    Nem kéne belekeverni a valóságot. Ennek a játéknak annyi köze a valósághoz, hogy Kína létezik.
  • simon7108
    én most az 5. pályán akadtam el amikor kikell menteni a helikopter pilotát!
    berohanok a faluba oda megyek a csávohoz beteszi az uj irányt rohanok felé erre elkezdnek valami KIA-t beszélni és mission failed:(
    mitt kell akkor?gondoltam,hogy elkell lopni a helikoptert amivel jon az erositésuk de nem lehet beszálni...akkor mit kell valaki tudja esetleg?elore is thx!
  • kokos
    A 3. pálya vége!Én majdnem szétvágtam a gépet!
    Viszont már tök egyszerű!
    Belépsz a térképmenübe és a haverokat elküldöd mindegyiket egy-egy gépuskához!Van három.Te ott maradsz a haverral annál a gépuskánál amelyik közelebb van a parthoz(a ház mellet).Jön majd egy jeep azt leküldöd....most jön a lényeg!!A kilött jeep jobb oldalára figyelj egészen a partig mert ott jönnek.Azt hiszem 3 hullámban kb 5-5 fő a többivel ne foglalkozz azt a többiek megoldják!Lőszer a gépuskás mögött van!
  • miki10
    ha multiplayerbe szeretnék játszani és be szeretnék lépni a multiba akkor mért írja ki mindig azt hhogy "your have lost your online connection"?
  • Csirke4
    Szólnak neked rádión, hogy vonulj vissza, te visszavonulsz és elveszted a küldetést. Kezdheted elölről. Milyen hadbíróságot kell ehhez most belekeverni? A valóságban sem spawnolsz hirtelen vissza a partra.
  • Dark Schneider
    mert visszavonulni gyíkság. azt a missiont elég egyszerűen meg lehet csinálni, ha fölmész a pajtában az emeletre, onnan le lehet darálni a sok kínait, a part felé eső részre leraksz egy pár claymore-t, meg ott úgyis vannak spanjaid.
  • Gilb3rto
    Szevasztok!Miért van az hogy nem lép be a lobbyba? Lost Connection to the server ezt írja ki... Másnál is előfordul?
  • The Protector
    Mert ez a parancs!!!!Ha a való életben ezt elkövetnéd akkor hadbíróság elé állítanának és börtönbe kerülnél.Függelemsértés.
    Mindíg követned kell a feljebbvalód utasítását.
  • bakvarnyu
    Sztálin is lelövetett volna ezért.
  • Csirke4
    Ezmilyen faszom nyomorékság 3-ik küldetésben azért mert bejönnek a faluba én meg hátrálok kifele elvesztem a küldetést?
    Akkor már inkább játszok ocsmány játékkal ahol nincs ilyen baromság. :C
    Utállom az ilyen skriptelt szarokat, hogy mindenáron meg kell tartani valamit. És mondják, hogy vonuljak vissza, akkor mért nem úgy folytatódik a játék, hogy visszavonulunk és majd később megtámadjuk őket újra?
    Még az OFP1-ben sem volt teljesen fix a történet...
  • vzajcev
    Bónusz kódok :)

1.Launch the game and go to the Extras menu.
    2.Select ‘Bonus Codes’.
    3.Enter the codes below to unlock corresponding mission – press enter .
    after each entry. The game will prompt you when missions are unlocked.
    BLEEDINGBADLY – FTE Mission Mode
    RaidT18Z - Night Raid
    StrongM577 - Coastal Stronghold
    AmbushU454 - Ambush
    CloseQ8M3 - Close Quarters
    OFPWEB1 – Encampment
    OFPWEB2 – Debris Field
  • miki10
    sziasztok!

valaki tud vmi magyarositást a játékhoz?
  • wednes
    Szerintem az csak úgy tűnik. :D COOP-ba ki lehet próbálni egy haverral az egyik oldalaz a másik meg rendesen fut. :D
    Lehet nem is a futással van a baj, hanem azzal, hogy alapból gyorsan "sétál". Azért felmálházva nem igen lehet gyorsabban futni a valóságba se mint a játékba.
  • szapor
    Egyik pályánál az a feladat hogy Destroy PLA AT teams defenses hát én ott lelövök minden ellenfelet de Mission Failed lesz :S milehet a problémA?
  • TheGrinder
    KOKOS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! KIRÁLY VAGY!!! :D
  • Pretorian
    Tökre semmit nem dob rajta, annyi az egész, hogy az anizo szűrés miatt a kicsit távolabbi textúrák élesebbek, de ezt még úgy is nehéz észrevenni, ha állóképen nézed előtte/utána összehasonlitásban.
  • Paranoia
    nemtom próbáltátok e,de ha oldalazva szaladtok akkor mintha gyorsabb lenne:D
  • vzajcev
    #1124-erre gondoltam.
  • vzajcev
    Csináld meg Te is ezeket a grafikai beállításokat, sokat dob a grafikán.
  • kokos
    Most hogy nézem az Mission editort, nagyon sok singleplayer mission fog készűlni