10072
  • neevous
    A második pedig valamelyest az én stílusom. A zarát meg ajánlani tudom. nekem jól bírják a zara cipőim.
  • I.C.ram
    makkos powa!
  • Csuhai G
    A 2009-es Vagabond kollekcióból kinéztem magamnak két darabot, gondoltam megmutatom, bár nem a Ti stílusotok. :)
    egyik
    másik

Sajnos nem olcsó cipők, ezért nem fogom egyiket sem megvenni, bár tetszenek. :) Megfogadtam, hogy cipőt mostantól a Zarában fogok venni: olcsó, szép, minőségi.
  • chelseafan
    jaja, nem bántam meg hogy megvettem:) jól néz ki, divatos, kényelmes, minőségi (bőr) és nem is drága:) kicsit kényes szín, de eddig még nincs gond vele:D
  • Narusco
    ejj, hát nem ezeket a képeket másoltam ki, de vmi hiba történt... na mindegy :D
  • Narusco

na ezeket néztem ki, vélemények? :)
  • tonyqa23
    bazz itt mki deszkás???
  • bubu13
    Vagyis pipával boccs csak fáradt vagyok :D
  • bubu13
    Olyan cipőm van mint a 2. csak kék csíkkal :D
  • Jagumo
    ez a cipő valami elbaszottjólnézki! :))
  • Jagumo

+ még van egy fekete tépőzáras tisza de arról nem találtam képet :)
  • tonyqa23
    jah:) most nézem,h én az életben nem fogok tudni oda kártyát szerezni:(
  • chelseafan
  • tonyqa23
    valami olyasmit olvastam a trend2ből,h 50 ezer a minimum vásárlás.milyen kártya kell hozzá?
    na én ezt venném ahhoz az inghez meg farmerhez,mert épp ilyenem van,csak a pipa világoskék:)
  • Gunnersboy
    attól függ milyen idő van

• Narusco

összehoztam most egy ilyet, kurvára tetszik:) csak kár hogy 105euro, annyiért nem kell, + még pk is...
  • Narusco
    én trend2-ben megnézem majd ,csak az meg ilyen kártyás nagyker cucc... kell még egy kártya :)
  • Narusco
    képeket, ti milyen cipőben járkáltok?
  • tonyqa23
    én is venni akarok ilyen inget,csak nemtom hol
  • tonyqa23
    inkább mégsem ez
    valami sportos fekete bőrcipő megy hozzá szerintem

• The Garrett
    ez az első lépés a zokni+szandál felé. :D
  • tonyqa23
    http://playersroom.hu/ferfi/cipo/utcai/23701-017520___________9-universal.html
  • sapkafej
    semmi sem gáz, azt hordasz amit akarsz
  • tonyqa23
    a deszkás cucc önmagában gáááz:)
  • Csuhai G
    igen, gáz
  • I.C.ram
    feher belebujos makkos.
  • Narusco
    nah segítségre lenne szükségem... eddig deszkás cipőket hordtam (etnies, vans), szeretem is őket, meg jo lnéznek ki még mindig, de a ruházatom többi eleme kezd kicsit más stílussá átalakulni, pl egy ilyen inghez meg gatyához milyen cipő illik? és szerintete kaz gáz ha ehhez pl etnies cipőt hordok?
  • technodome
    Igen. Ilyesmire gondolok. Köszönöm a segítséget
  • Csuhai G
    Találtam egy márkát (divattervezőt), baromi jó ruhái vannak, de sajnos csak Liverpoolban és Brightonban van üzlete.
    http://www.peterwerth.co.uk/
  • prezi
    Ilyenre gondolsz ? :o
  • technodome
    Sziasztok.
    Melyik az a Lonsdale átmeneti dzski aminek a hátulján 2 oroszlán egymással néz szemben és közötte van a lonsdale felírat. Kb a hát felső részénél van a felírat. Látni láttam már egy párat de nem találom neten mert csak ez elejét fotózzák le a kabátoknak.
    Help
  • Mike at home
    jah, mert eddig nem az volt
    elégetted már a multheti ruháidat?
  • prezi
    nem zavaró csak ne legyen belőle felvágós topic :)

[ÉS LE TUDTA ÍRNI MÁSHOGY]
  • Brolly
    Megkérdezik, mennyibe kerül az általa mutatott ruhadarab, ő meg leírja, nem értem hol ebben a zavaró tényező.
  • prezi
    Már nem tudom máshogy leírni: anyagi téma helyett inkább képeket tegyetek be !
  • Narusco
    http://trend2.hu/

ezt ismeritek e? mi van ha én csak 1 mezei vásárló vagyok, aki a ruhatárát akarja gazdagítani, és nem tovább eladni a cuccokat?
  • Rockynhooo
    farmerért max 13K-t adnék :D de ilyen DC farmer 23ért hagyjuk már ... eleve nem használok farmert csak kord bársony gatyát azt meg lehet venni olcson leszarom h nincs márkája kinézetre ua. mint egy baromi drága.. bár van egy tyra farmerem az 13 volt ujonnan de haver megvette kb a szekrényébe aztá 2K-ért megvettem : D ilyen 1 nyári deszkás volt a srác :| :D
  • Jagumo
    de pont hogy CSAK árat közöltem, mert milyen dolog már 60k-ér adni egy farmert?

miért mit tud az?? reggel lemegy megfőzi a kávét helyetted, vagy kaput nyit neked? nemtom... :D
  • prezi
    lényegtelen, ne közölj árakat, majd akit érdekli azmegkérdezi hol LÁTTAD és odamegy megnézni az árát... vili?! :D
  • tonyqa23
    kössz:)