10072
-
#8069 A második pedig valamelyest az én stílusom. A zarát meg ajánlani tudom. nekem jól bírják a zara cipőim. -
#8068 makkos powa! -
#8067 A 2009-es Vagabond kollekcióból kinéztem magamnak két darabot, gondoltam megmutatom, bár nem a Ti stílusotok. :)
egyik
másik
Sajnos nem olcsó cipők, ezért nem fogom egyiket sem megvenni, bár tetszenek. :) Megfogadtam, hogy cipőt mostantól a Zarában fogok venni: olcsó, szép, minőségi. -
#8066 jaja, nem bántam meg hogy megvettem:) jól néz ki, divatos, kényelmes, minőségi (bőr) és nem is drága:) kicsit kényes szín, de eddig még nincs gond vele:D -
Narusco #8065 ejj, hát nem ezeket a képeket másoltam ki, de vmi hiba történt... na mindegy :D -
Narusco #8064
na ezeket néztem ki, vélemények? :) -
tonyqa23 #8063 bazz itt mki deszkás??? -
#8062 Vagyis pipával boccs csak fáradt vagyok :D -
#8061 Olyan cipőm van mint a 2. csak kék csíkkal :D -
#8060 ez a cipő valami elbaszottjólnézki! :)) -
+ még van egy fekete tépőzáras tisza de arról nem találtam képet :) -
tonyqa23 #8058 jah:) most nézem,h én az életben nem fogok tudni oda kártyát szerezni:( -
#8057 -
tonyqa23 #8056 valami olyasmit olvastam a trend2ből,h 50 ezer a minimum vásárlás.milyen kártya kell hozzá?
na én ezt venném ahhoz az inghez meg farmerhez,mert épp ilyenem van,csak a pipa világoskék:) -
#8055 attól függ milyen idő van
-
Narusco #8054
összehoztam most egy ilyet, kurvára tetszik:) csak kár hogy 105euro, annyiért nem kell, + még pk is... -
Narusco #8053 én trend2-ben megnézem majd ,csak az meg ilyen kártyás nagyker cucc... kell még egy kártya :) -
Narusco #8052 képeket, ti milyen cipőben járkáltok? -
tonyqa23 #8051 én is venni akarok ilyen inget,csak nemtom hol -
tonyqa23 #8050 inkább mégsem ez
valami sportos fekete bőrcipő megy hozzá szerintem
-
#8049 ez az első lépés a zokni+szandál felé. :D -
tonyqa23 #8048 http://playersroom.hu/ferfi/cipo/utcai/23701-017520___________9-universal.html -
#8047 semmi sem gáz, azt hordasz amit akarsz -
tonyqa23 #8046 a deszkás cucc önmagában gáááz:) -
#8045 igen, gáz -
#8044 feher belebujos makkos. -
Narusco #8043 nah segítségre lenne szükségem... eddig deszkás cipőket hordtam (etnies, vans), szeretem is őket, meg jo lnéznek ki még mindig, de a ruházatom többi eleme kezd kicsit más stílussá átalakulni, pl egy ilyen inghez meg gatyához milyen cipő illik? és szerintete kaz gáz ha ehhez pl etnies cipőt hordok? -
#8042 Igen. Ilyesmire gondolok. Köszönöm a segítséget -
#8041 Találtam egy márkát (divattervezőt), baromi jó ruhái vannak, de sajnos csak Liverpoolban és Brightonban van üzlete.
http://www.peterwerth.co.uk/ -
#8040 Ilyenre gondolsz ? :o -
#8039 Sziasztok.
Melyik az a Lonsdale átmeneti dzski aminek a hátulján 2 oroszlán egymással néz szemben és közötte van a lonsdale felírat. Kb a hát felső részénél van a felírat. Látni láttam már egy párat de nem találom neten mert csak ez elejét fotózzák le a kabátoknak.
Help -
#8038 jah, mert eddig nem az volt
elégetted már a multheti ruháidat? -
#8037 nem zavaró csak ne legyen belőle felvágós topic :)
[ÉS LE TUDTA ÍRNI MÁSHOGY] -
#8036 Megkérdezik, mennyibe kerül az általa mutatott ruhadarab, ő meg leírja, nem értem hol ebben a zavaró tényező. -
#8035 Már nem tudom máshogy leírni: anyagi téma helyett inkább képeket tegyetek be ! -
Narusco #8034 http://trend2.hu/
ezt ismeritek e? mi van ha én csak 1 mezei vásárló vagyok, aki a ruhatárát akarja gazdagítani, és nem tovább eladni a cuccokat? -
#8033 farmerért max 13K-t adnék :D de ilyen DC farmer 23ért hagyjuk már ... eleve nem használok farmert csak kord bársony gatyát azt meg lehet venni olcson leszarom h nincs márkája kinézetre ua. mint egy baromi drága.. bár van egy tyra farmerem az 13 volt ujonnan de haver megvette kb a szekrényébe aztá 2K-ért megvettem : D ilyen 1 nyári deszkás volt a srác :| :D -
#8032 de pont hogy CSAK árat közöltem, mert milyen dolog már 60k-ér adni egy farmert?
miért mit tud az?? reggel lemegy megfőzi a kávét helyetted, vagy kaput nyit neked? nemtom... :D -
#8031 lényegtelen, ne közölj árakat, majd akit érdekli azmegkérdezi hol LÁTTAD és odamegy megnézni az árát... vili?! :D -
tonyqa23 #8030 kössz:)