Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Most komolyan azon akadtál fenn, h 2 napja írtad a hozzászólásodat és van aki még csak most reagált rá, komoly vagy. Abba persze nem gondoltál bele, hogy van aki nem netezik naponta...

Am meg próbáld elfogadni, hogy mások megtehetik azt amit te nem.
Ja és Jagumo nem dicsekvés céljából szúrta be a képeket, ha úgy jött le akkor sajnállak.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gunnersboy
még énis gyerek vagyok😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Rockynhooo
igazábol leszarom ki kinek a pénzén vesz bármit is , örülök ha beteszi hátha megteccik aztá veszek én is 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

2napja írtam, és csak most szúrja a szemeteket? végülis ha más is megkérdezi, én miért ne, mi?

Amúgy nekem mindegy hogy kinek a pénzébõl veszi, de ha minket is pénzelnének, mi is telelennénk márkás szarokkal, és 500kép lenne rólunk a topikban...

dragon11
Mi közöd van Neked hozzá, már bocsáss meg?

nem tökmindegy neked, hogy mit vesz és kinek a pénzébõl ? <#fejvakaras>
szerintem semmi közöd hozzá!

Brolly
baj, ha nem a saját pénzébõl veszi a ruháit?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Viktorr
Sziasztok!
Az American Eagle gatyákról mi a véleményetek?
Én egy ilyet szeretnék most:

sztm meg pont az övcsat a legbénább, nagyon gyerekes 😊

dragon11
Ok, megvárom.😊

Mollaka
szenksz'

Gunnersboy
ez az öv még mindig igen jól néz ki 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
az övet a nyári munkapénzembõl vettem vagyis annyak egy részébõl , de am. nem 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

gondolom nem dolgozol meg a pénzért, amibõl veszed ezt a sok szart<#fejvakaras>

szerintem bootcut lesz

Jagumo
Nike Tennis Classic

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Mollaka
ez milyen csuka? 😊

Jagumo
nemtudok rá "szakszavat" de itt Vácon vettem a Saxoo boltban, tökjó bolt mert lehet csomófajta márkát kapni, Pepe Jeans, Saxoo, Mondo, RichField, Cipo Baxx ez a naci Pepe Jeans , de érdekes szabása van kicsit bõ de mégsem szerintem üt 😄DDDDd

Ez milyen szabású farmer? Bootcut? straight? boggy? nemtom mik vannak.

a pólók premium minõségû, extra puha cuccok!

Jagumo
Gizdulok uj ruháimmal a kertben 😄DDDDDDD

Jagumo
ottvannak a képek.

Jagumo
kibaszott meleg 😄 és 16000

Csuhai G
Ez egy neves webáruház, nem a 4 tigris piac..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

na azért... biztos hogy jó minõségû pólókat kapsz dbh-tól, és nem kínai szarok. mi most fogunk rendelni, ha vársz 1 hónapot majd elmondom hogy milyenek.

dragon11
Áh, ez külföldi igaz? Van paypalem, nem az enyém, hanem apámé de akkor is használhatom, de az ilyen külföldi póló kiszállításba nem naon bízok ..:S meg nem biztos h márkás, lehet h kínai fos.. neten nem látni.

És mennyire meleg? Mennyi volt?

Rockynhooo
az sztem is yo , pedig én deszkás meg oldscool dolgokat szeretem , de a Championt szeretem ettõl függetlenül van is egy olyan táskám meg polom 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LordVenom
A premier-ben a Champion cipõk féláron vannak. Nekem sikerült találnom egyet a méretemben. Nagyon örülök neki,épp egy sportcipõ után kutattam,és a kedvenc sportmárkám egyike a Champion.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jagumo
nekem is ilyen a Dev amit most vettem, netom sztem valami pamut 😄

Jagumo
õ kurvára nem divatból hordja a deszkás cipõt, mert neagyonsokebernek nemteteszik... hanem mert azokat szereti.

nem tudom mi a márkájuk és hogy hol kaphatók 😞
de ha nem riadsz vissza az online vásárlástól (és az áraktól), akkor itt sokkal szebbeket találhatsz:

Design By Humans

Gunnersboy

SZilaJMaGGoT
Tök szánalom ez a sok gyárilag szar farmer... Amikor kispöcs punk voltam az akkori pop élet arcai kiröhögtek a szakadt farmerommal...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Ez sztereotípia... :/ Meg ez a DnB-s elkülönítve mint forma... az agyam eldobom... Hallgatok dnb-t, hordok deszkás cipõt, az meg hangulatfüggõ, h mikor milyen nadrág van rajtam, bár csõnacim is nagyon van max 1-2... Viszont vannak katonai gyakorlóim meg m65-ös dzsekim, szal tiszta public enemy 80as évek... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mollaka
ezek a pólók tudod hogy néznek majd ki pár mosás után 😊

a lonsdale pólót meg hááát...pesten jópár ilyen boltot tudok, de miskolcon jó kérdés...többiek?

sapkafej
abban biztos vagyok, hogy van szebb... 😄

György

dragon11
Sziasztok 😊

Ezeknek a cuccoknak mi a nevük és hol tudom megvenni?(

Ha nem ilyen, de van szebb, jobb és hasonló akkor jöhet arról is kép😛

Köszi naon.

A képek:

Mollaka
jó!

ja és sima pulcsiban volt, nem irha vagy mi

ez a bélés milyen anyag? Hidegben rohadtul melegít, szeretnék venni egy ilyet de nemtom mit keressek.

sapkafej
szal bátyád ugyanolyan sablonarc mint bárki? nem értem

György

neevous
Köszi.

Jagumo
igen.

Csuhai G
<#eljen>
A pólók közül az 1. tetszik. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

neevous
A második nemtecc.
A Millionaire 4U-ból van?

Jagumo
És még most ezt a 2 pólót vettem, szerintem nagyon dzrván néznek ki. az egyik millionaier a másik devergo 😊

Jagumo
itt a pucsli.

Jagumo
13000

Jagumo
deszkások és BmX-esek is hordanak, meg ugy divatból is, bár nekem nemtetszik 😄