Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mollaka
csõgatyával vagy emo vagy dnb...vettem😊

Mollaka
ez a piros dc mennyi? aztaa

Mollaka
gokerben van törzskártyám amivel az akciós modelleket 10k körül is megkaphatod akár.

keress meg ha érdekel

Jagumo

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
ZoneShop, GoKer, Speed, Garage Store.

ZoneShop és GoKer és Speed van mammutban.
Garage , GoKer, Speed van a WestEnd-ben
és még 1 Garage van az erzsébet körúton.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Na kerestem néhány boltot, már az is van 😊

Egyik se tetszik 😞 az a full piros gusztustalan. Jövõhét szombaton kapok fizetést, 20kk-ért láttam fasza etnies cipõt. Amúgy hol lehet venni etnies cipõt, mert az elhatározás megvan, csak bolt nincs 😄

Jagumo
Ez mindegyik 13000 körül van (leértékeltek)

bocs, 100kk-t akartam írni<#wilting>

Rockynhooo
nem nagyon fogsz találni csak leárazva, bár én nem rég vettem egy adidast 9900ért bár mérethiányos volt azért volt olcsó 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jagumo
áááá 10k-ér max leértékelésben kapsz ami most nemnagyon van mivel mostjött új kollekció, Vans van 13000-ér asszem talán tok madj képet is mutatni.

Szóval jóféle deszkás cipõt keresek 10kk-ig.

Jagumo
Vaterán találtam egy Energie cipõt , nekem nagyon bejön pont a méretem , csak kicsit messze lakik a csávó aki árulja :S

esik a víz?<#fejvakaras><#nevetes2><#nevetes2>

Jagumo
én most Nike Tennis Classic-ot hordok imádom azta cipõt 2 is van belõle mondjuk az egyik már lassan 2 éves de szinte semmi baja nincs... ugyan úgy mint a Tisza cipõmnek annak sincs semmi baja mondjuk az nemnagyon használtam, nekem is van Converse de nagynagyon használom, fõleg most mert kicsit fázik benne a lábam meg ha esik a víz beázik 😄 😄

Jagumo
lefozótztam, holnap berakom, most mek aludni 😊

Gunnersboy
én azér hordok deszkás cipõt mert õsszel már vékony a converse dorgó 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
haverom nagy deszkás és õt nagyon felbasszák 😄DDD

Jagumo
a DnB-sek hordanak deszkás cipõt... tiszta szánalom, mármint nem a deszkás cipõ bátáym is olyat hord de õ ugyis öltözködik ilyen kicsit bõbb gatya stb, de DnB-sek áá Csõnacit vesznek fel ahogy deszkás cipõt, még lehet felcsapatnak egy fullcap-et is és ugrálnak mint a majmok 😄DDD

Mollaka
sztem a bank dance hall idén tele lesz dc-vel meg etnies-zel 😊
ez a trendi úgy tûnik a diszkósoknál is

Csuhai G
😄D
Mivel az elõzõleg beszúrt Etnies cipõ láthatóan tetszik neki, ezért nem tudom mire vélni a dolgot. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rockynhooo
jah könnyen lehet _😄:A_😄S_A

Gunnersboy
nevéböl kiindulva sztem nem deszkás érdekli 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
Szerintem úgy érti, hogy milyen stílusú cuccokra gondolsz (elegáns, deszkás, stb) és hogy tudnál-e mondani pár márkát amit keresel. 😊 Valamint jó lenne tudni, hogy neked mi számít olcsónak...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tudja valaki, hogy hol lehet olyan pulóvert venni, amire rá van írva, hogy Mackófelsõ, és a kapucniján van két medvefül? <#idiota>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ilyet lehet neten rendelni? vagy milyen üzletbe találok? mennyi?<#miaz>

aha

Mollaka
milyen jellegû cuccokra gondolsz? márkák?

Tudtok nekem mondani fasza oldalakat, ahol jó cuccok vannak viszonylag olcsón?

Mollaka
sztem a paypal topicba írj...a kettõ nagyon összefügg 😊

bauer15
hali aki rendszeresen szokott rendelni ebayrõl nem segítene nekem rendelni?
vagy megrendelné és én meg neki fizetném ki.

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Viktorr
És tudsz róla mutatni képet?

Viktorr
Az a baj,hogy máshol meg nem is nagyon kapni,fõleg nem ez az ár alatt.Sajnos!

Jagumo
16000 volt 😊

Jagumo
az A&F pulcsik nekem is nagyon bejönek.

Gunnersboy
ebayrõl rendeltem magamnak cipõt, postaköltséggel együtt 16k-bol kijöttem, itt magyarországon ugyanaz a cipõ 25k....

I.C.ram
USAbol jon es 15k forint???? Jol lehuznak teged 😊
Viktorr
15.000 ft,de tegnap rendeltem.Sajnos nekem is Október elején fogják tudni postázni,mert az USA-ból jön.

prezi
mennyi volt ?

én rendeltem egy polót még szeptember elején és még mindig sehol sincs :|

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Rockynhooo

ezt tervezem ha még fennt lesz jövhéten és lesz pénzem 😄

Viktorr
A képre én is kíváncsi lennék😊mármint a pulcsira

Én ezt vettem:

Mollaka
valaki látott valami jó pufidzsekit valahol? kéne venni valamit lassan télire...😊

ma vettem, nekem tetszik 😊
(bocsi a képekért de telefon volt kéznél)

Csuhai G
17.000 volt? Mert akkor tudom melyik, én is ma néztem. 😊 Tényleg jól néz ki.

Jagumo
bassszus ma WooDoo-ban olyan Devergo pulcsit vettem, bélelt és áá majd nyomatok képet 😛

Jagumo
30k ,szerintem nemolyan drága egy ilyenkabátrét ráadásul Scotch and Soda ,4Y-ban szinte mindegyik-ben van 😊

Gunnersboy
nagyondurwaaa 😄

neevous
Ott van leírva a shipping az ára mellett...valahol free.
Am haverral rendeltünk 2ilyet:

4973ft

Rockynhooo
értem , akkor annyira nem éri meg , mert teeszem azt kinézek egy polot 3K-ért és amcsiba van akkor rájön még a posta ktg ami nem kevés gondolom így ottvok mintha itthon vettem vna :|

Csuhai G
Ez egy világméretû aukciós oldal, olyan mint Magyarországon például a Vatera.