Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Tényleg nagyon jól néz ki, de 25 ezret kicsit sokallok egy pulcsiért. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
énis láttam multkor 2-õt ami tetszett WooDoo-ban, de én most kabátot veszek, és még arra sincs meg a lóvém, meg am. is van övem majd Replay-t szeretnék ott láttam egy jót.

Még viszont idén akarok venni egy energie pulcsit mutatok is képet: KATT Szerinjtem iszonyat brutál! 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Ez igaz. <#vigyor4>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Rockynhooo
század annyian már lassan :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mollaka
ennyi erõvel tizedannyian hordhatnának csak deszkáscuccokat, mindenki más poser... 😊

Ez igaz van aki csak azért veszi. Én pl életembe 2x kosaraztam és ha valaki megkérdezi hogy tudok-e nem fogok hazudni. Nem azért szeretem ezt a márkát mert kosaras hanem mert kevesen hordanak ilyet és jól néz ki.

ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!

Meg az, hogy van jópár ember, aki azt hiszi, hogy ha ilyen cuccokat vesz föl, akkor majd jól tud kosarazni. <#szomoru1>

Gunnersboy
képet ha nemfelejtem el holnap rakok fel😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Haverom hozott peströl Devergo övet fugeci 😄 igenyoo sztem

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
uuuuu, szerváltam egy olyan Millionaire pólót u majd linkelek képet 😮

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

http://www.starz.hu/k1x

Egy baj van vele hogy nagyon drága.

ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!

Jagumo
2-3? 😄 szerintem annyiért nem árulnak, nekem van pár nike pólóm de arra emlékszem hogy a Joga Bonito-sat 7-ér vettem és a Just Do It-eset meg 6-ér a többit nemtudom de szerintem 2-3-ér nem naon fogsz találni még keszin ott a BuyWay-ban a Sport Outletben is 4-6k az összes póló

Csuhai G
Miért fontos, hogy fel legyen rajta tüntetve a Nike? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rockynhooo
utoljára 3 éve voltam nike boltba akkor egy egyszínû polo amiben volt egy 2 centis pipa került 5ezerbe :|

dragon11
Sziasztok!😊

Please ajánljatok jó féle Nike pólókat, amin fel van tüntetve hogy Nike és eredeti kéne, úgy 2-3 ezerig.. kettõ kéne v. három.

De ha ilyen árban jobb van, akkor jöhet más is.
Hja, ha lehet akkor pulóvert is, kapucnisat.
THX.

UI.: Hervisben láttam 2ezerért egy Nike pólót, nem annyira tetszett..

szívesen 😊 majd ha elmész mondd el hogy milyen is ez az akció 😊

Ezaz, köszi. <#worship>

Zone / October West / Duna Plaza - Speed / 2008.10.11-10.19

ez van a címben, de nem tudom megnyitni a levelet.

ZoneShop-tól kap még valaki hírlevelet rajtam kívül? Küldtek most nemrég egyet, hogy akciók vannak az egyik boltjukban, csak nem tudom pontosan, hogy melyikben, és hogy mikor, a levelet meg már töröltem..

Én csak adtam neki 1 tippet, vagy vásárol ott, vagy nem, az már nem az én dolgom. Saxxo biztos hamisítvány, de a cipo&baxx lehet h nem, nem tudom.
Gunnersboy
nem irta hogy eredeti kell neki

D4nY
azzal csak az a gáz, hogy még aki nem ért hozzá az is látja hogy kamuu^^

xP

ismerem, azért kösz 😊

Viktorr
Hello!
Ez a itt a Billabong márka hivatalos honlapja : Billabong
Vannak pulcsik,pólók is!

Október elsején nyílt egy Billabong bolt Pesten. Valaki volt már ott?! Nem tudjátok hogy csak szörfös dolgok vann ott vagy ruhák is?

tigeroo
ehhez hasonló batikolt pólót lehet valahonnan rendelni? (az indianbolt.hu-n kívül)
Mollaka
thx 😊

gondolkodom valami hasonlón,az elõzõ nyúzócsukám kezd szétmenni...

csak Mid.

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Mollaka
ez Mid/Hi, ugye?

20990- Volt de lehet kapni barnába is 😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Rockynhooo
bár a piros rész nem jön be de am télleg zsír 😊

Rockynhooo
fasza! mennyibe volt ?

Itt az ujj cippõm 😄

igy a régit nyugott szivvel használhatom deszkázásra >😛

Jagumo
Boss cipõt, hát nemtudom talán a Humanic-ben láttam vagy Deichman, de még Boss boltban nézd meg 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 15.

Szevasztok!
Kinéztem magamnak még régebben ezt a cipõt, de akkor nem tudtam megvenni...Most meg van rá a pénz de most meg sehol nem találom:S csak ebay-en de a gyereknek nincs 46-osba. Valaki nem tudná megmondani hol lehet megszerezni?

cipõ
Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

GTheo
Ez mennyibe fáj ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LordVenom
Ennyi? 😊))
Én kicsit bonyolultabb dolognak gondoltam. Mindenesetre köszi a gyors felvilágosítást. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Brolly
Hát nekem a téglalap alakúak közül
ez tetszik a legjobban.
Bár nekem a hagyományos kör alakú karóra jobban bejön, én karácsonyra néztem ki ezt:

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

castor
amúgy

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

LordVenom
Azt mondja meg valaki mi a szart jelent az az "am" néha,amit a mondatok elé beszúrnak egyesek. Én vagyok elavult a magyar szlengszavak terén,vagy mi a tököm az? Esetleg délelõtt? 😊))

Ja,és bocs az offért,de épp itt láttam megint egy Am-ot,és gondoltam itt tud valaki értelmes magyarázatot adni rá. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

GTheo
Valaki tudna nekem ajánlani valami jó órát?😄
Ami tuti : fém csatos
nem kör alakú, hanem téglalap
kb max 50ért szerintem.
Police órákkal szemezgetek most...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Brolly
jajj, most ezzel a kertes képpel vagy kiakadva?😄
próbababán csak jobb megnézni egy felsõt vagy nadrágot mint egy fogason😛
Meg ha dicsekedne a ruháival, akkor egybõl írná az összeget is, hogy mennyibe vette, de ha jól emlékszem, akkor mindig kérdezték, és csak úgy mondta az árat 😛
nah mindegy, hagyjuk

comete classic daylight, nem tudja valaki véletlenül mennyibe kerül pesten, mert neten sehol sem találok árat :@

Nagyon sukár vagy... Jobb cuccokra nem tellik?<#lama>

dragon11
Sztem halkulj el haver.. m

De már megmutatta egyszer... elfelejtette?<#falbav>

dragon11
Értem, köszönöm szépen.😊 majd megnézem.. de még egyelõre megvárom a rendelt cuccok eredményét, mert azok tényleg jobbnak néznek ki..

Brolly
Megmutatni, hogy milyen ruhát vettem, ez egyáltalán nem dicsekvés. Ilyen alapon akkor itt mindenki büszkélkedik aki berak az újonnan szerzet ruhájáról egy képet.
Meg sztem ha nagyon dicsekedni akarna valaki, akkor venne egy Armanit vagy Cavallit és azzal tenné meg úgy, hogy még ki is hangsúlyozza, hogy mennyiért vette, szerintem...
Nah mindegy.

Most õszintén, te miért raknál be képet?

Van egy hely ahol tudsz Lonsdale-t venni Miskolcon. 13 000 Ft körül lehet szerintem ezt a polót. A villanyrendõrtõl nem messze van, a centrum felé a bal oldalt (ha lefelé mész) valami photo hall shop mellett egy kis kapualj😊