10072
-
#8110 ilyet már nem látok sehol...:/ az egyik oldalon láttam régebben, de már leszedték... pedig gondolkoztam hogy meg kéne rendelni... -
#8109 Hogy sikerült az oldalon fellelhető farmerek közül pont a két legrosszabbat kiválasztani? :D
..vagy talán csak nem az én stílusom.. :) -
#8108 Ez
Vagy ez
a jobb?
Nemtudom eldönteni melyik a jobb.. -
#8107 most szombaton voltam haverommal Zoneplus-ban és láttam olya DC csőgatyát hogy annál csövebb nem is lehetne :DDDDDDDD -
#8106 ez nem böhöm, ez normális, nekem spec teteszik :D -
Narusco #8105 19990 -
#8104 hogyér adják ezt? -
#8103 no igen, mert szűk gatyában nem lehet deszkázni, mint ahogy görkorizini sem -
tonyqa23 #8102 az se lenne hátrány,ha pesten laknék -
Narusco #8101 ismerősnek van :\ -
tonyqa23 #8100 van kártyád?hogy szereztél kártyát? -
Narusco #8099 elvileg polus centerben van balance. én vasárnap megyek trend2be, megnézem ott mi a helyzet ,de nagyon remélem van. meg még azóta kinéztem több balance cuccot, meg hardsoda-t. -
#8098 Nálam fazonra ilyet jelent:
Gondolom náluk is.... -
tonyqa23 #8097 elkezdtél változni? szerintem inkább kezd benőni a fejed lágya. -
Narusco #8096 na
Narusco
ma 19:03 | privát | válasz erre | #8093
mert nem jön be?
(értsd a "viccet" a kérdésben, direkt raktam kérdőjelet) nem jön be a képed
a böhöm cipőkre: nem feltétlen kell olyat hordani, etnies is gyárt vékonyabbakat, amik ugyanugy kurvakényelmesek, de nem olyan nagyok, és sztem ez a stílus sem szar, én is inkább ilyen cuccokban járkáltam eddig, de most elkezdte mváltozni ,ezért is akarom az ilyen cipő(i)met lecserélni. a csőgatya szerintem kurva szar, de nem deszkás. azokra pont hogy a bő gatya a jellemző. sosem vennék fel olyan gatyát ami igy rásimul a lábamra -
tonyqa23 #8095 az az ing jön be,amitbelinkeltél,csak hol a rákban lehet kapni?Nehogy már csak a trend2ben..
-
tonyqa23 #8094 te kérdezted,szerintem gusztustalan.vannak olyanok,akik nem azokat a nagy baszott cipőket hordják,hanem pl egy fekete adidas teniszcipőt vagy teremfocicipőt.még úgy elmegy,de egyáltalán nem az én stílusom. -
Narusco #8093 mert nem jön be? -
tonyqa23 #8092 nemtom mi az a csőgatya,de a deszkások bő gatyában mászkálnak,ami még nem is baj,de az a sok böhöm nagy cipő... -
tonyqa23 #8091 mert? -
#8090 mi nálatok a csőgatya? -
Narusco #8089 eqrtad -
tonyqa23 #8088 na ezek a fajin cipők,nekem is van egy.De számtalan színben kapható -
tonyqa23 #8087 Nike Fin'Star Leather -
Narusco #8086 lol, dehogy böhöm. 2-3 oldallal hátrébb linkeltem egy etnies shecklert, na az böhöm. -
tonyqa23 #8085 nah,pont ez a böhöm cipő. de vannak ettől még böhömöbbek is:)) -
#8084 nagyon sok embernek van ilyen többek közt nekem is (2 darab is) vagyis nekem nagyobb rajta a pipa de igazából ugyan arra az alapravan kb nyomva.
Jólnézki, tartós , megfizethető árkategóriában, és úgymond semmilyen stílust nem képvisel :) Tennis classic :D -
Narusco #8083
na megtaláltam az ideálisat, vélemények? :)
-
#8082 jaja ,de hát most ez egy divat hullám sajnos.. -
#8080 mondjuk jogos nekem is vannak deszkás haverjaim és van aki nemcsőgatyába jár, de van aki abban :) -
#8079 Viszont abban egyetértek ,hogy a deszkás cipők java része nagy böhöm : D -
#8078 ez is hülyeség... én is deszkás cuccokba járok főként, de egyeltalán nem csőgatyába... fel sem tudnék venni olyat.. inkább ilyen lazább nadrágokat hordok , ami az átlagosnál kicsit bővebb de nem ilyen repper gatya :D csőgatyákat inkább a bicosok hordanak. Jah és cipőből se kell nagy böhöm feltétlen , nekem egy adidasom van de hát nem mondhatnám ,hogy vmi nagy böhöm cipő. -
#8077 kinek a pap kinek a papné, nem gáz , de nekem se tetszik :)
-nagy böhöm cipő
-csőgatya
a pólókkal meg a pulcsikkal semmi bajom nincs csak a cipő meg a gatya így eggyüt hát.... :DDDDDD -
#8076 lófaszt gáz -
#8075 Nekem full ugyan ilyenem van , csak feketében, csak ajánlani tudom , mert nagyon kényelmes!! -
#8074 jaja énis ezen gondolkoztam :D -
tonyqa23 #8073 a 2. vagabond télleg yo,de mihez lehet ezt felvenni?:)
-
#8072 fú a 2. naggyon tetszik :) -
#8071 nekem most az ilyesmi stílusú Le Coq cipők tetszenek:
-
#8070 makkos? hülye vagy?