10072
  • chelseafan
    ilyet már nem látok sehol...:/ az egyik oldalon láttam régebben, de már leszedték... pedig gondolkoztam hogy meg kéne rendelni...
  • Csuhai G
    Hogy sikerült az oldalon fellelhető farmerek közül pont a két legrosszabbat kiválasztani? :D
    ..vagy talán csak nem az én stílusom.. :)
  • Jagumo
    Ez
    Vagy ez

a jobb?

Nemtudom eldönteni melyik a jobb..
  • Jagumo
    most szombaton voltam haverommal Zoneplus-ban és láttam olya DC csőgatyát hogy annál csövebb nem is lehetne :DDDDDDDD
  • Jagumo
    ez nem böhöm, ez normális, nekem spec teteszik :D
  • Narusco
    19990
  • sapkafej
    hogyér adják ezt?
  • Mike at home
    no igen, mert szűk gatyában nem lehet deszkázni, mint ahogy görkorizini sem
  • tonyqa23
    az se lenne hátrány,ha pesten laknék
  • Narusco
    ismerősnek van :\
  • tonyqa23
    van kártyád?hogy szereztél kártyát?
  • Narusco
    elvileg polus centerben van balance. én vasárnap megyek trend2be, megnézem ott mi a helyzet ,de nagyon remélem van. meg még azóta kinéztem több balance cuccot, meg hardsoda-t.
  • neevous
    Nálam fazonra ilyet jelent:

Gondolom náluk is....
  • tonyqa23
    elkezdtél változni? szerintem inkább kezd benőni a fejed lágya.
  • Narusco
    na

Narusco
    ma 19:03 | privát | válasz erre | #8093
    mert nem jön be?

(értsd a "viccet" a kérdésben, direkt raktam kérdőjelet) nem jön be a képed

a böhöm cipőkre: nem feltétlen kell olyat hordani, etnies is gyárt vékonyabbakat, amik ugyanugy kurvakényelmesek, de nem olyan nagyok, és sztem ez a stílus sem szar, én is inkább ilyen cuccokban járkáltam eddig, de most elkezdte mváltozni ,ezért is akarom az ilyen cipő(i)met lecserélni. a csőgatya szerintem kurva szar, de nem deszkás. azokra pont hogy a bő gatya a jellemző. sosem vennék fel olyan gatyát ami igy rásimul a lábamra
  • tonyqa23
    az az ing jön be,amitbelinkeltél,csak hol a rákban lehet kapni?Nehogy már csak a trend2ben..

• tonyqa23
    te kérdezted,szerintem gusztustalan.vannak olyanok,akik nem azokat a nagy baszott cipőket hordják,hanem pl egy fekete adidas teniszcipőt vagy teremfocicipőt.még úgy elmegy,de egyáltalán nem az én stílusom.
  • Narusco
    mert nem jön be?
  • tonyqa23
    nemtom mi az a csőgatya,de a deszkások bő gatyában mászkálnak,ami még nem is baj,de az a sok böhöm nagy cipő...
  • tonyqa23
    mert?
  • Mike at home
    mi nálatok a csőgatya?
  • Narusco
    eqrtad
  • tonyqa23
    na ezek a fajin cipők,nekem is van egy.De számtalan színben kapható
  • tonyqa23
    Nike Fin'Star Leather
  • Narusco
    lol, dehogy böhöm. 2-3 oldallal hátrébb linkeltem egy etnies shecklert, na az böhöm.
  • tonyqa23
    nah,pont ez a böhöm cipő. de vannak ettől még böhömöbbek is:))
  • Jagumo
    nagyon sok embernek van ilyen többek közt nekem is (2 darab is) vagyis nekem nagyobb rajta a pipa de igazából ugyan arra az alapravan kb nyomva.

Jólnézki, tartós , megfizethető árkategóriában, és úgymond semmilyen stílust nem képvisel :) Tennis classic :D
  • Narusco

na megtaláltam az ideálisat, vélemények? :)
  • Rockynhooo
    jaja ,de hát most ez egy divat hullám sajnos..
  • Jagumo
    mondjuk jogos nekem is vannak deszkás haverjaim és van aki nemcsőgatyába jár, de van aki abban :)
  • Rockynhooo
    Viszont abban egyetértek ,hogy a deszkás cipők java része nagy böhöm : D
  • Rockynhooo
    ez is hülyeség... én is deszkás cuccokba járok főként, de egyeltalán nem csőgatyába... fel sem tudnék venni olyat.. inkább ilyen lazább nadrágokat hordok , ami az átlagosnál kicsit bővebb de nem ilyen repper gatya :D csőgatyákat inkább a bicosok hordanak. Jah és cipőből se kell nagy böhöm feltétlen , nekem egy adidasom van de hát nem mondhatnám ,hogy vmi nagy böhöm cipő.
  • Jagumo
    kinek a pap kinek a papné, nem gáz , de nekem se tetszik :)

-nagy böhöm cipő
    -csőgatya

a pólókkal meg a pulcsikkal semmi bajom nincs csak a cipő meg a gatya így eggyüt hát.... :DDDDDD
  • Mike at home
    lófaszt gáz
  • CoD23
    Nekem full ugyan ilyenem van , csak feketében, csak ajánlani tudom , mert nagyon kényelmes!!
  • Jagumo
    jaja énis ezen gondolkoztam :D
  • tonyqa23
    a 2. vagabond télleg yo,de mihez lehet ezt felvenni?:)
  • Jagumo
    fú a 2. naggyon tetszik :)
  • Gunnersboy
    nekem most az ilyesmi stílusú Le Coq cipők tetszenek:
  • Csuhai G
    makkos? hülye vagy?