Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Még viszont idén akarok venni egy energie pulcsit mutatok is képet: KATT Szerinjtem iszonyat brutál! 😛
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Egy baj van vele hogy nagyon drága.
ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Please ajánljatok jó féle Nike pólókat, amin fel van tüntetve hogy Nike és eredeti kéne, úgy 2-3 ezerig.. kettõ kéne v. három.
De ha ilyen árban jobb van, akkor jöhet más is.
Hja, ha lehet akkor pulóvert is, kapucnisat.
THX.
UI.: Hervisben láttam 2ezerért egy Nike pólót, nem annyira tetszett..
ez van a címben, de nem tudom megnyitni a levelet.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
igy a régit nyugott szivvel használhatom deszkázásra >😛
Kinéztem magamnak még régebben ezt a cipõt, de akkor nem tudtam megvenni...Most meg van rá a pénz de most meg sehol nem találom:S csak ebay-en de a gyereknek nincs 46-osba. Valaki nem tudná megmondani hol lehet megszerezni?
cipõ
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én kicsit bonyolultabb dolognak gondoltam. Mindenesetre köszi a gyors felvilágosítást. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ez tetszik a legjobban.
Bár nekem a hagyományos kör alakú karóra jobban bejön, én karácsonyra néztem ki ezt:

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ja,és bocs az offért,de épp itt láttam megint egy Am-ot,és gondoltam itt tud valaki értelmes magyarázatot adni rá. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ami tuti : fém csatos
nem kör alakú, hanem téglalap
kb max 50ért szerintem.
Police órákkal szemezgetek most...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
próbababán csak jobb megnézni egy felsõt vagy nadrágot mint egy fogason😛
Meg ha dicsekedne a ruháival, akkor egybõl írná az összeget is, hogy mennyibe vette, de ha jól emlékszem, akkor mindig kérdezték, és csak úgy mondta az árat 😛
nah mindegy, hagyjuk
comete classic daylight, nem tudja valaki véletlenül mennyibe kerül pesten, mert neten sehol sem találok árat :@
Meg sztem ha nagyon dicsekedni akarna valaki, akkor venne egy Armanit vagy Cavallit és azzal tenné meg úgy, hogy még ki is hangsúlyozza, hogy mennyiért vette, szerintem...
Nah mindegy.