Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyik
másik
Sajnos nem olcsó cipõk, ezért nem fogom egyiket sem megvenni, bár tetszenek. 😊 Megfogadtam, hogy cipõt mostantól a Zarában fogok venni: olcsó, szép, minõségi.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
na ezeket néztem ki, vélemények? 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
+ még van egy fekete tépõzáras tisza de arról nem találtam képet 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
na én ezt venném ahhoz az inghez meg farmerhez,mert épp ilyenem van,csak a pipa világoskék😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
összehoztam most egy ilyet, kurvára tetszik😊 csak kár hogy 105euro, annyiért nem kell, + még pk is...
valami sportos fekete bõrcipõ megy hozzá szerintem
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://www.peterwerth.co.uk/
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Melyik az a Lonsdale átmeneti dzski aminek a hátulján 2 oroszlán egymással néz szemben és közötte van a lonsdale felírat. Kb a hát felsõ részénél van a felírat. Látni láttam már egy párat de nem találom neten mert csak ez elejét fotózzák le a kabátoknak.
Help
elégetted már a multheti ruháidat?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
<ÉS LE TUDTA ÍRNI MÁSHOGY>ÉS LE TUDTA ÍRNI MÁSHOGY>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
ezt ismeritek e? mi van ha én csak 1 mezei vásárló vagyok, aki a ruhatárát akarja gazdagítani, és nem tovább eladni a cuccokat?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
miért mit tud az?? reggel lemegy megfõzi a kávét helyetted, vagy kaput nyit neked? nemtom... 😄
2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.
1152 Budapest, Szentmihályi út 131.
sajnos nemismerem ez a márkát hogy Balance, nemtudom hollehet kapni , de utánananézek, bár nekem az a póló nemjönbe, de nemrossz 😊
http://www.fashionweb.hu/termekek/balance/3932/
de a Westend-i Hardsoda-ban van a legtöbb