Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
A második pedig valamelyest az én stílusom. A zarát meg ajánlani tudom. nekem jól bírják a zara cipõim.

I.C.ram
makkos powa!
Csuhai G
A 2009-es Vagabond kollekcióból kinéztem magamnak két darabot, gondoltam megmutatom, bár nem a Ti stílusotok. 😊
egyik
másik

Sajnos nem olcsó cipõk, ezért nem fogom egyiket sem megvenni, bár tetszenek. 😊 Megfogadtam, hogy cipõt mostantól a Zarában fogok venni: olcsó, szép, minõségi.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

chelseafan
jaja, nem bántam meg hogy megvettem😊 jól néz ki, divatos, kényelmes, minõségi (bõr) és nem is drága😊 kicsit kényes szín, de eddig még nincs gond vele😄

ejj, hát nem ezeket a képeket másoltam ki, de vmi hiba történt... na mindegy 😄

na ezeket néztem ki, vélemények? 😊

bazz itt mki deszkás???
bubu13
Vagyis pipával boccs csak fáradt vagyok 😄

EEE 1899

bubu13
Olyan cipõm van mint a 2. csak kék csíkkal 😄

EEE 1899

Jagumo
ez a cipõ valami elbaszottjólnézki! 😊)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo

+ még van egy fekete tépõzáras tisza de arról nem találtam képet 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

jah😊 most nézem,h én az életben nem fogok tudni oda kártyát szerezni😞
chelseafan

valami olyasmit olvastam a trend2bõl,h 50 ezer a minimum vásárlás.milyen kártya kell hozzá?
na én ezt venném ahhoz az inghez meg farmerhez,mert épp ilyenem van,csak a pipa világoskék😊
Gunnersboy
attól függ milyen idõ van

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

összehoztam most egy ilyet, kurvára tetszik😊 csak kár hogy 105euro, annyiért nem kell, + még pk is...

én trend2-ben megnézem majd ,csak az meg ilyen kártyás nagyker cucc... kell még egy kártya 😊

képeket, ti milyen cipõben járkáltok?

én is venni akarok ilyen inget,csak nemtom hol
inkább mégsem ez
valami sportos fekete bõrcipõ megy hozzá szerintem

The Garrett
ez az elsõ lépés a zokni+szandál felé. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

http://playersroom.hu/ferfi/cipo/utcai/23701-017520___________9-universal.html
sapkafej
semmi sem gáz, azt hordasz amit akarsz

György

a deszkás cucc önmagában gáááz😊
Csuhai G
igen, gáz

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I.C.ram
feher belebujos makkos.
nah segítségre lenne szükségem... eddig deszkás cipõket hordtam (etnies, vans), szeretem is õket, meg jo lnéznek ki még mindig, de a ruházatom többi eleme kezd kicsit más stílussá átalakulni, pl egy ilyen inghez meg gatyához milyen cipõ illik? és szerintete kaz gáz ha ehhez pl etnies cipõt hordok?

technodome
Igen. Ilyesmire gondolok. Köszönöm a segítséget

Csuhai G
Találtam egy márkát (divattervezõt), baromi jó ruhái vannak, de sajnos csak Liverpoolban és Brightonban van üzlete.
http://www.peterwerth.co.uk/

prezi
Ilyenre gondolsz ? :o

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

technodome
Sziasztok.
Melyik az a Lonsdale átmeneti dzski aminek a hátulján 2 oroszlán egymással néz szemben és közötte van a lonsdale felírat. Kb a hát felsõ részénél van a felírat. Látni láttam már egy párat de nem találom neten mert csak ez elejét fotózzák le a kabátoknak.
Help

Mike at home
jah, mert eddig nem az volt
elégetted már a multheti ruháidat?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

prezi
nem zavaró csak ne legyen belõle felvágós topic 😊

<ÉS LE TUDTA ÍRNI MÁSHOGY>

Brolly
Megkérdezik, mennyibe kerül az általa mutatott ruhadarab, õ meg leírja, nem értem hol ebben a zavaró tényezõ.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

prezi
Már nem tudom máshogy leírni: anyagi téma helyett inkább képeket tegyetek be !

http://trend2.hu/

ezt ismeritek e? mi van ha én csak 1 mezei vásárló vagyok, aki a ruhatárát akarja gazdagítani, és nem tovább eladni a cuccokat?

Rockynhooo
farmerért max 13K-t adnék 😄 de ilyen DC farmer 23ért hagyjuk már ... eleve nem használok farmert csak kord bársony gatyát azt meg lehet venni olcson leszarom h nincs márkája kinézetre ua. mint egy baromi drága.. bár van egy tyra farmerem az 13 volt ujonnan de haver megvette kb a szekrényébe aztá 2K-ért megvettem : D ilyen 1 nyári deszkás volt a srác :| 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jagumo
de pont hogy CSAK árat közöltem, mert milyen dolog már 60k-ér adni egy farmert?

miért mit tud az?? reggel lemegy megfõzi a kávét helyetted, vagy kaput nyit neked? nemtom... 😄

prezi
lényegtelen, ne közölj árakat, majd akit érdekli azmegkérdezi hol LÁTTAD és odamegy megnézni az árát... vili?! 😄

kössz😊
Jagumo
Balance - Premier Outlets

2051 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Jagumo
tessék 😊

Jagumo
Balance - Pólus Center

1152 Budapest, Szentmihályi út 131.

Jagumo
ez a gyatya Cipo 😊 ilyen pont van vácon , mikorjövök haza suliból mindig kivan állítva a bábu és ez a gatya van rajta 😄

sajnos nemismerem ez a márkát hogy Balance, nemtudom hollehet kapni , de utánananézek, bár nekem az a póló nemjönbe, de nemrossz 😊

nem, kegyetlenül jó. azért mondtam hogy kell nekem is 😊

azt ne mondd már,h szar
aaaaaztakurva, ilyen kell nekem is.

a bábú rövid u-val akar lenni😊)
Köszi,multkor voltam ott de még akkor nem tudtam,h mit is keressek,csak a bábúkon voltak jó farmerek,azokra lettem figyelmes.Balance-t is tudod hol lehet kapni?Konkrétan ezen az oldalon találtam,nagyon bejön ez az ing:
http://www.fashionweb.hu/termekek/balance/3932/
Jagumo
Cipo & Baxx van még a Westend-i Saxoo-ban alul meg vácon van egy bolt ahol van pár cipo meg hardsoda cucc, de az kicsi és kevés cucc van benne 😄

de a Westend-i Hardsoda-ban van a legtöbb