10072
-
#8470 vagy két hete vettem vateráról ezt a fasza kis felsőt
5é' :D -
#8469 úristen meghal a topik :O :D -
#8468 FactoryStore Itt márkás öltönyök vannak, ugye ezeket meg is kell fizetni :) pl most ugye énis végignéztem csak úgy poénból és most van 110-ér Versace öltönyt, ami szerintem jóár :) és ez nem 1-2 alakalomra szól hanem gondolom sokáig :)
A Quellében még mindképp érdemes körülnézni, én még sose vásároltam innen, de bátyám barátnője nagyon sokat vásárol innen és azt mondja jó :D
és még találtam egy boltot ez valami CROSS&FIELD, nemtudom milyen, de az oldal elég igényes :)
am. ezt az utolsó oldalt a http://oltony.lap.hu/-n találtam ottis néz körül ha sehol nemtalálsz semmit :)
na ha tudtam segíteni akkor örülök :) -
tonyqa23 #8467 "azért teis jokor keresel öltönyt"
az októberi pótérettségire kell neki biztos:))vagy mikor van... -
#8466 ha nemakarsz minőségi öltönyt, de mégiscsak hosszú időre tervezed( nem csak érettségire) akkor szabass magadnak egy jó szabóval...100on alul kijössz, ha mesterember(:P) akkor olyat csináltat neked amilyet szeretnél...ám 120ért már kaphatsz olyan konfekciós öltönymárkát ami nagyon jó minőségű...haver olyat kapott anno érettségire...azért teis jokor keresel öltönyt:P -
#8465 lengyel piac -
#8464 Vidékit (pécsit) tudok, nincs weboldala... -
Narusco #8463 de faszom én sem 100ért akarok, miért kell igy félreérteni?
irjatok már pár boltot ahol vannak öltönyök és jól néznek ki... -
#8462 Ebay... -
#8461 Nyilván a területi különbségek, stb. stb... de én 15k alatt vettem csinos öltönyt. Nem is mertem beírni, hogy hol lehet kapni, mert aki 30 alatt vesz öltönyt az biztos hülye. -
#8460 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Narusco #8459 azért modntam h nem kell 100k-ért
szóbelire gondoltam amugy, oda illik szépen. meg amugy is kéne egy, de mivel most jön ezis, minél előbb. -
Ronny #8458 igazán felesleges lenne 100-ért venned... -
#8457 amúgy érettségire nem ünneplőbe mész, nem engednek be? -
tonyqa23 #8456 vonalkódost!arra biztos felfigyelnek majd!:) -
#8455 hogy hívják pontosan azt a ruhát, ami ilyen:
szal fehér színű szövet-ing, a gallérjánál pedig fűző van (ilyen hawaii vagy trópusi fazon nemtudom jobban megfogalmazni most képet se találok)
fú remélem jól megfogalmaztam! -
Narusco #8454 hol lehet kapni fasza öltönyöket? érettségire kéne, de vmi jó, nem több100k-ért. meg cipő is. -
#8453 hát azt tudom hogy fehér kéne:) Ez baj nem találok normális fehéret -
#8452 csinos. -
zdlr #8451
ez a fajta érdekelne -
zdlr #8450 esetleg olcsó fred perry galléros polót nem tudsz? -
#8449 a fehér az ideális -
#8448 Lonsdale,Everlast -
#8447 sensation white-ra mien nadrágot ajánlotok?
Nézegetem a nadrágokat de nem találok értelmeset:( -
tonyqa23 #8446 nekem is inkább a sima övek jönnek be,mint a négyzetméter nagyságú övcsatok,amitől alig tud lehajolni az ember.Szal ilyen dubla csatos övet tud valaki?
ilyet -
zdlr #8445 "szerintem jólnézki, csak nekem már nem tetszik"
-
#8444 miért ne lenne divatos? szerintem jólnézki, csak nekem már nem tetszik... -
#8443 már nem divcsis?:P -
#8442 már nem hordok olyan övet aminek ilyen nagy csatja van :) -
zdlr #8441 jó tudjuk, meg az övcsatod is kirakod, hagy lássák -
#8440 előbb veszek olyan energie-t mint DVS-t :D (ízlések és pofonok) -
zdlr #8439 deszkásoknak
az az energie nagyon ronda, és vicces, hogy egy ilyen márka ilyennel próbálkozik. ja és kurva drága. -
#8438 ronda, szerintem. -
tonyqa23 #8437 Deszkásoknak: -
#8436 ja és árban is, ergo nem kibaszott drága -
#8435 tudtok olyan eu-ban lévő online cipőboltot, ami szinvonalban eléri mondjuk a zappo.com-ot? -
#8434 Nemtom, kecskeméti vagyok ;) -
#8433 Westendben biztos nincs, ott már néztem. Ha találsz Árkádban, légyszíves szólj. -
#8432 Melyik newyorkerben találok ilyet pesten? ^.^
Árkád fele leszek délután remélem ott lesz. =) -
#8431 igen tudom, akkor láttam meg :) a másik színkombináció is jó, de nem szeretnék fekete cipőt :)