Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
a piros póló tetszik :) a többi valahogy nemjön be :S :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

de miért ilyen buzi modellre rakják... igy el sem tudom képzelni milyen lehet normális emberen

komoly ez az ing:
1.
az a helyzet,h én is a bábura lettem figyelmes,h fasza farmer van rajta,de nemrégen bevásároltam farmerbõl rendesen,ugyh nem néztem meg annyira,de valami 16ezer rémlik nekem,h annyi az ára.nem biztos,h pont ezek közül volt valamelyik a bábun.asszem a westendben a metróaluljáró szinten van az a bolt,ahová ki volt téve.benéztem,h van-e valami jó póló,de elég hiányos volt a felhozatal,meg ilyen aranyozott túlgiccs pólók voltak.amúgy nem túl brutális,mert ha ráengedsz valami pólót,akkor azért nem látszik az a sok szarság:))
lol :d köszi.

na ezeket tervezem most megvenni:

huhh sztem baszottjók.

Jagumo
18990 :D pontosan tudom mert kb minden nap amikro jövök haza suliból a Saxoo elõtt a bábun mindig ez a gatya van :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

ez nekem is bejön, menny iaz ára egy ilyennek, nemtudod?

Jagumo
túl brutális, sok szarságvan rajta.. biztos nemvenném fel :D (nem az én izlésem) :D

Jagumo
biztos csak nem a te stílusod, ha mindekinek ugyan az tetszene nemlennejó :D

Ez a jobb:)
1.
chelseafan
ilyet már nem látok sehol...:/ az egyik oldalon láttam régebben, de már leszedték... pedig gondolkoztam hogy meg kéne rendelni...

Csuhai G
Hogy sikerült az oldalon fellelhetõ farmerek közül pont a két legrosszabbat kiválasztani? :D
..vagy talán csak nem az én stílusom.. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
Ez
Vagy ez

a jobb?

Nemtudom eldönteni melyik a jobb.. <#merges2><#nemtudom>

Jagumo
most szombaton voltam haverommal Zoneplus-ban és láttam olya DC csõgatyát hogy annál csövebb nem is lehetne :DDDDDDDD

Jagumo
ez nem böhöm, ez normális, nekem spec teteszik :D

19990

sapkafej
hogyér adják ezt?

György

Mike at home
no igen, mert szûk gatyában nem lehet deszkázni, mint ahogy görkorizini sem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

az se lenne hátrány,ha pesten laknék
ismerõsnek van :\

van kártyád?hogy szereztél kártyát?
elvileg polus centerben van balance. én vasárnap megyek trend2be, megnézem ott mi a helyzet ,de nagyon remélem van. meg még azóta kinéztem több balance cuccot, meg hardsoda-t.

neevous
Nálam fazonra ilyet jelent:

Gondolom náluk is....

elkezdtél változni? szerintem inkább kezd benõni a fejed lágya.
na

Narusco
ma 19:03 | privát | válasz erre | #8093
mert nem jön be?

(értsd a "viccet" a kérdésben, direkt raktam kérdõjelet) nem jön be a képed

a böhöm cipõkre: nem feltétlen kell olyat hordani, etnies is gyárt vékonyabbakat, amik ugyanugy kurvakényelmesek, de nem olyan nagyok, és sztem ez a stílus sem szar, én is inkább ilyen cuccokban járkáltam eddig, de most elkezdte mváltozni ,ezért is akarom az ilyen cipõ(i)met lecserélni. a csõgatya szerintem kurva szar, de nem deszkás. azokra pont hogy a bõ gatya a jellemzõ. sosem vennék fel olyan gatyát ami igy rásimul a lábamra

az az ing jön be,amitbelinkeltél,csak hol a rákban lehet kapni?Nehogy már csak a trend2ben..

te kérdezted,szerintem gusztustalan.vannak olyanok,akik nem azokat a nagy baszott cipõket hordják,hanem pl egy fekete adidas teniszcipõt vagy teremfocicipõt.még úgy elmegy,de egyáltalán nem az én stílusom.
mert nem jön be?

nemtom mi az a csõgatya,de a deszkások bõ gatyában mászkálnak,ami még nem is baj,de az a sok böhöm nagy cipõ...
mert?
Mike at home
mi nálatok a csõgatya?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

eqrtad

na ezek a fajin cipõk,nekem is van egy.De számtalan színben kapható
lol, dehogy böhöm. 2-3 oldallal hátrébb linkeltem egy etnies shecklert, na az böhöm.

nah,pont ez a böhöm cipõ. de vannak ettõl még böhömöbbek is:))
Jagumo
nagyon sok embernek van ilyen többek közt nekem is (2 darab is) vagyis nekem nagyobb rajta a pipa de igazából ugyan arra az alapravan kb nyomva.

Jólnézki, tartós , megfizethetõ árkategóriában, és úgymond semmilyen stílust nem képvisel :) Tennis classic :D

na megtaláltam az ideálisat, vélemények? :)

Rockynhooo
jaja ,de hát most ez egy divat hullám sajnos..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jagumo
mondjuk jogos nekem is vannak deszkás haverjaim és van aki nemcsõgatyába jár, de van aki abban :)

Rockynhooo
Viszont abban egyetértek ,hogy a deszkás cipõk java része nagy böhöm : D

Rockynhooo
ez is hülyeség... én is deszkás cuccokba járok fõként, de egyeltalán nem csõgatyába... fel sem tudnék venni olyat.. inkább ilyen lazább nadrágokat hordok , ami az átlagosnál kicsit bõvebb de nem ilyen repper gatya :D csõgatyákat inkább a bicosok hordanak. Jah és cipõbõl se kell nagy böhöm feltétlen , nekem egy adidasom van de hát nem mondhatnám ,hogy vmi nagy böhöm cipõ.

Jagumo
kinek a pap kinek a papné, nem gáz , de nekem se tetszik :)

-nagy böhöm cipõ
-csõgatya

a pólókkal meg a pulcsikkal semmi bajom nincs csak a cipõ meg a gatya így eggyüt hát.... :DDDDDD

Mike at home
lófaszt gáz

CoD23
Nekem full ugyan ilyenem van , csak feketében, csak ajánlani tudom , mert nagyon kényelmes!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Jagumo
jaja énis ezen gondolkoztam :D

a 2. vagabond télleg yo,de mihez lehet ezt felvenni?:)
Jagumo
fú a 2. naggyon tetszik :)

Gunnersboy
nekem most az ilyesmi stílusú Le Coq cipõk tetszenek:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
makkos? hülye vagy?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"