10072
-
#8510 nem akarom magamat reklámozni, de ha valakinek ilyesmi kell, vagy egyedi nyomott minta, vagy vmit nem talál a boltokban, nyugodtan dobjon meg egy pm-mel (max nem tudok neki segíteni) -
#8509 Newyorkerben vettem még egyszer valamikor tavaly. -
hol lehet kapni ilyen egyszerű fehér v nyakas pólókat? korántsem ilyen egyszerű a kérdés, magam se hittem volna hogy 10 boltból 0-ban lehet kapni olyat amin nincsen minta, hanem csak ilyen egyszerű, és nem pelenka anyagból készül. -
LukePritchard #8507 sziasztok.
légyszives segitsetek már ha tudtok.
pesten az v.kerben van egy állítólag rendkívül klassz bolt.
az a neve Retcrock.
mondják hogy jó, de árat nem tudok.
légyszíves ha tudtok valamit, hogy drága-e vagy sem.
akkor segitsetek már pls.
előre is kösz:) -
#8506 én inkább Lonsdale fanatikus vagyok,de az nekem is nagyon bejön -
#8505 egész frankó cipőid vannak, árak sem elborultak. Zöld-fehér adidas supaaa odabsz azért. -
#8504 Lonsdale,Everlast,Nike,Adidas termékekben tudok segíteni
Lonsdale,Everlast,Nike,Adidas -
#8503 Nekem már nagyon régóta ez a cipő, cipő szóról ezek ugranak be és ahogy érzem ez így is marad. Egyedül télre vannak superstarok befogva, igaz az már kicsit más kategória. -
#8502 haha. imádom hogy valaki vesz egy tisza cipőt és akkor már egyből védeni kell ha vki rosszat mond.
amúgy nekem is van tisza cipőm még a tinikorból, amikor azt hittem hogy nagyon egyéni leszek tőle -
Narusco #8501 én sem hordok már ilyet ,de ezek a cipők kurvajól néznek ki -
#8500 Converse-ből nekem ilyen van oliva színben:
Ezek iszonyat jó cipők, csak már nem látok sehol, pedig annyira megérte az árát, hogy most vennék 1-2 párt. Megvan több, mint 2 éve, ebből fél évig focizásra használtam, és még mindig nincs semmi baja, csak poros. -
#8499 nemvok deszkás de nyugaton virágzik a deszkáskultúra, lehet érdemes lenne külföldi boltokból rendelni ha az országban épp nemtalálsz. -
#8498 Hát ilyen hasított bőr, kifejezetten deszkára való converse cipőt már nem nagy fogsz találni sehol. Úgy néz ki nagyobb pénz van az emobuziknak meg a tiniknek eladott tornacipőkben, meg aztán a deszka részlegen vannak sokkal komolyabb gyártók is. Régebben még voltak converse napok, félcsövek, stb, abba az időbe készültek a szép cipők. Szerintem nézzél szét zoneshop-on, nagyon szép cipők vannak. -
mate317 #8497 a fehér converse-t nézd meg sok helyen, tuti találsz valahol akciósat. -
#8496 mivel még soha nem láttam boltban Tisza terméket nincsenek ilyen problémáim :D -
#8495 Igazuk van, hogy annyiért adják, amennyiért csak lehet.
Ha azonos árszintnél neked vonzóbb egy adidas, akkor azt veszed.
Senki nem fog megharagudni érte. -
#8494 minden világos, a wtf csak az örömömet jelentette :) -
#8493 tisza tovább bírja:) -
#8492 Mi a nemvilágos ebben?
Két Tisza gyár van.
Van az új Tisza. - ezt ismeri mindenki
Meg van egy régi, Tisza by Martfű. - ez pedig leginkább dorkókat gyárt, meg munkacipőket. Ez a gyár az eredeti , régi Tisza gyár. Az új csak vett egy márkanevet.
A kettő közül a régi lehet bajban, és mivel mindkettőt Tiszának hívják, nehéz megkülönböztetni őket, melyikről van szó.
Más kérdés, hogy az új Tiszának ez ingyenreklám, de hát hülye az aki az ilyet nem használja ki... -
#8491 a tiszások elterjesztik álnéven hogy csődbe mentek, aztán elkezdenek méltatlankodni hogy nem is, így többen odafigyelnek rájuk? hülyék vagyunk-e szerintük?
nem csoda ha szarban vannak, ilyen áron adidast is kapok.
múltkor akartam táskát venni, benézek és egy kis kocka alakú szar 11k? hagyjuk má -
#8490 wtf? -
#8489 Fail -
#8488 Csődbe ment a Tisza. :/ -
#8487 Tud valaki olyan ceget, aki jo minosegben es olcson tud abrat polora nyomtatni? Lehetoleg 4-5 szinu abrat is. -
#8486 valami internetcímet tudnál mondani, ahonnan megrendelhetném? ^^
köszi! -
#8485 Egyik barát Woodoo-ban vett 8ezerért pár hónapja. -
tonyqa23 #8484 azt,h kibaszott drága -
#8483 Turul. -
#8482 ilyen fazonú inget hol lehet kapni? de persze ne kenderből, hanem vmi szövet vagy flanel vagy vmi -
#8481 nekem 2 és fél éves converse cipőm van...
még jólis néz ki nincs leharcolva! pedig volt egy időszak hogy csak focizásra használtam -
#8480 itt vannak hasonlók
am meg nem nagyon érdekel, hogy szétmegy, ajándékba lenne, oda meg azért kínait nem szívesen viszek :D
úgyhogy téll ha valaki tud valami akciót az légyszi szóljon -
#8479 nekem meg ilyen converse cipő kellene, de sajnos mostanában nem nagyon láttam ilyet
-
#8478 nekem van narancs converse-em lassan egy éve :) és csak kicsit elengedett a rgasztás am. semmi baja ( mondjuk hozzá kell tenni hogy mellette 2 másik cipőt is használtam és október elejétől áprilisig nem használtam ) :D
Normális használt mellet 4, max 5 hónap is szétjön :) -
#8477 500-ér a kínaiba ugyanezt kapod -
#8476 A Converse nagybetűs SZAR, nekem egyik sem húzta sokáig, ismerősöké szintén nem. A ragasztás 1 perc alatt feloldódik, a talpa rövid időn belül kb lecsúszik a cipőről. -
#8475 Ezeket el szokták mindig vinni, szal nem nagyon. -
#8474 Sziasztok!
Nem tudtok valami ehhez nagyon hasonló vagy pont ilyen Converse tornacipőt kicsit olcsóbban, esetleg valahol nincs akció? 14ezer a normál ára...
Előre is köszi! -
#8473 A Thor Steinarrol anno olvastam wikipedián, kedvelt ruházkodási cikk volt a neonácik körében erre logot váltottak...ám sztem nem rosszak... -
truckshow #8472 http://www.mindentkapni.hu/Search?action_DetailedSearch_search=1&attribcatfilter=&do_search=1&search_brand=Thor&hitsperpage=51&sortby=1&submitbutton=Keres katt a képekre nagyon szépek -
truckshow #8471 lattatok mar igenyes cuccokat az bizti de ezekhez mit szoltok??? http://www.thorsteinar.de/