10072
-
#8430 -
#8429 Ezt még én linkeltem be tavasszal, de azóta jobban megtetszett a másik színkombinációban. :)
-
#8428 én már mint mondtam ilyet fogok venni :)
-
#8427 Superstar 2, bátyámnak is ilyen van, én se szeretem az orrát :) -
OPM #8426 nekem az orra nemgyerebe -
#8425 -
#8424 Nyári csuka:
-
tonyqa23 #8423 jól néz ki,de minek?jön a nyár,még éjszaka is csak póló kell,őszre meg kitalálnak valami jobbat,oxt mire azt is megtudod,h hol lehet kapni,addigra megint jön a nyár...:):):) -
Budai #8422 hát jó kecskemét kicsit messze van szóval arról nem tudok nyilatkozni:D
esetleg valami webshop vagy vas megyében vlhol valaki?:D -
#8421 Kecskeméten Malomban láttam, éshát elég szarul nézett ki :D -
Budai #8420 hát lehet hogy én vagyok vak de ott még nem láttam hasonlót sem:D -
#8419 Newyorkerben -
Budai #8418 valaki tudja hogy ezmiez és hol lehet beszerzni ilyet?:>
-
obe #8417 vans sk8 mid -
obe #8416 a lényeg lemaradt:)
-
obe #8415 látott valaki ilyen modellt itthon?..akarok egy ilyet, e-bay-en találtam, nem postázza külföldre, csak németországon belül:((
-
#8414 Folyamatosan változik, látod a visszaszámlálót bal oldalon.
Nemrég léphetett életbe az új akció, de most meg csak női bikinik, nyári ruhák meg papucsok vannak :/ -
Narusco #8413 köszönöm a meghívót brands.hu-ra, bár nemtom ki küldte.
itt most tényleg csak napszemüvegek vannak, vagy minden más elfogyott ?:O:$ -
#8412 Köszi :) -
#8411 Ön nyert, mail ment! :) -
#8410 Nekem küldhetsz
email: [email protected] -
#8409 Egy embernek - aki a leggyorsabban beírja - küldök meghívót Brands.hu -ra. -
#8408 Nem tudja valaki, hogy Magyarországon kapható-e Yums termék?
Erről van szó:
http://www.yumsshoes.com/ -
#8407 hu ez mekkora póló :D -
#8406 dettó ilyen van bátáymnak, csak más a szine :D -
friss szerzemény, beleszerettem a színeibe, tavasz van vagy mi a szösszenet :) -
#8404 aki segít azt meghívom egy fagyira!
:DDDd -
derwin #8403 Help kéne :
Szal oan napszümeveget keresnék,ami ien Ray-ban fazon és a széle végig fehér pl a szürkének.A tavalyi Ray-ban szemüvegemet elhagytam/nemtalálom és naon idegesít,de most pl sok helyen láttam ezt amiről beszélek csak nehéz így körbeírni,de rem. vki tudja miről is beszélek :D -
#8402 Nekem most a DC Ignite tetszik, csak nem vagyok kibekulve a Fekete-feher komboval. Jobb lenne fekete-sotetnarancs.
-
#8401 fail xD -
#8400 hogy eltaláltam _D:D::D:dd -
zdlr #8399 szerintem azért, mert gyerekcipő. ha nem akkor is baszott ronda, a talpa miatt.
dc-ből ez tetszik most:
DC - Pure -
OPM #8398 talán mert ez egy gyerekcipő? :D nézd csak meg a cipőfűző mekkora, hozzá képest -
#8397 na, pl. az ilyet utálom, tökre olyan mint egy gyerekcipő.
-
#8396 ez a cipő király.
külön császárság a szám rajta.
ugyanígy felháborodtam mint most te, de aztán nem csak egy valaki volt
ezen állásponton úgyhogy elfogadtam.
ez a fekete cipő vastagabb talppal és pufi nyelvvel, masni cipőfűzővel
viszont o d a b a s z :D:D:_d
más: nem vagyok divatmajom, sőt, szarok rá
gyakorlatilag ellennék a 70s évek sztájljával életem végéig
-
#8395 Nem tetszem a csajoknak. Túl pufi a nyelvem. xD -
gotchaaa #8394 -
zdlr #8393 nézd csak, ez is deszkás cipő ám.
nincs vastag nyelve, nem bufla, pufi.. mondjuk biztos ez sem tetszik, és biztos ez is zokni-szandál fless.
komolyan ennyire hülye emberrel még nem találkoztam, már bocs.
remélem lesz egy olyan csajod aki a baszott divatos és kurva drága cipőd miatt fog összejönni veled, aztán fél év mulva lecserél egy mégdivatosabb cipőre.
az oké hogy nem tetszik, oké, hogy leírod, de ilyen hülye kifogásokkal? nem tetszik a csajoknak.. mondjuk én még nem találkoztam olyan csajjal aki kifejezetten mondta volna, hogy nem tetszik.. sőt..
meghogy túl szivacsos..
-
zdlr #8392 -
#8391 azok a csajok 10 evvel ezelott meg 40 centi vastagtalpu cipoben nyomtak az ipart.... Valakinek a deszkas cipo ego, valakinek meg a divatmajmolo konzumtomeg, aki mindig az aktualis divatnak oltozkodik: vastagtalpucipo - boxolo cipo - autoversenyzo cipo - retro cipo - foci cipo.