Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
te valamit rosszul értelmeztél, mondom "láttam" az nem jelenti hogy megvettem, azért mondtam hogy 59k mert elképesztõen drága ... <#idiota><#pardon1>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

prezi
aha látom.... #8016 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hardsoda,cipo&baxx cuccokat ki tud a westendi bolton kívül?
Jagumo
35k nekem úgy az már drága nekem, bár Replay-be multkor láttam 59k-ér kurvjó farmert 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
én se közöltem hogy mennyibe kerülne csak kérdezték 😄 am. én sose feszítek azzal hogy mennyibe került egy cuccom, csak hordom és úgy feszítek vele 😄😄😄DDDD

Rockynhooo
Szerintem is az a legjobb döntés ebben a helyzetben, haver rendelt egy new era Atlanta sapkát és 7,5be kijött , itthon meg kb 10ért kapsz. Másik haver meg 15 ezerért rendelt 2 deszkás cipõt, legközelebb szerintem én is szétnézek ebay-en.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

neevous
Jaja...ebay.

Rockynhooo
Pont ugyanilyet szinte kizárt hogy kapj itthon , anno én is akartam normális new erat ami nem tul madafaka , de elég szarok vannak itthon sajnos :| a helyedben rendelnék e-bayrõl.

kuci06
Sziasztok, valaki tudja, hogy ilyet hol lehetne szerezni Magyarországon?
(egy New Era fitted satyó... )

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mike at home
azért biztos nem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gnome
te nyálcsorgatni jársz ide?😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Mike
aha, persze

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

prezi
ez nem felvágós topic, szóval árat nem is nagyon kellene hozzá írni, csak hogy ki mit, mikor szerzett be!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

sapkafej
iróniát azért értsétek. kb kéthavonta elsütöm ezt itt, szararc vagyok

György

Mike
ez egy sznob topik,Cat
itt egy ruhát csak egyszer vesznek fel
póló 20k minimum, farmer 50-60
ami alatta van az prosztó, szar

Bandee1987
Nekem minek? Én 5 rongyért vettem az övem...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szóval a 35k az nem drága 😄

Azért félelmetesek vagytok.

sapkafej
35k. de vannak drágák is

György

Az új nyári energie farmerek kb. mennyibe kerülnek a boltba? Mert most akarok venni energie farmert.
neevous
Jah értem. Akkor ennek hordása igényességet és jó ízlést sugároz. Így már világos. Köszi a magyarázatot, már minden tiszta!😉

nem azért jó,mert látják,h Energie öved van,hanem mert látják,hogy szép öved van...
Mike
azt hiszem nyitok nektek egy e-ruhaboltot
én megveszem a nagykerben, 200%-os haszonkulcs, és az öv még így is csak 18k lesz mondjuk, és nem 20
egyéb ruha is lesz, az is jó kurvadrágán
meg egyedi, iparmûvész göncök is

Rockynhooo
5k-bol már kurva jó övet vesz az ember, 20at akkor se adnék érte ha milliomos lennék.

Bandee1987
Tavaly (vagy tavalyelõtt?) övet akartam venni. Levis övre gondoltam, neten kurvaszép darabokat láttam, csak árat nem találtam hozzá. Bementem Levis boltba, gondoltam naívan, hogy mondjuk 10-ért kapok egy egész jó övet. Nagy faszt, azok az övek, amik tetszettek, azok 20-ért voltak (bár bevallom nagyon jól néztek ki). Az egyszerû, mezei szutyok levis öv volt 8 rongy (méretemben sem volt). Úgyhogy átugrottam c&a-ba, ott öt rongyért kaptam egy korrekt övet, ami bár nem a szépségérõl híres, de legalább tartós. 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

neevous
És ez azért jó, mert látják, hogy enerdzsi öved van?

Mike
1 övért 20k? veszek neked 5-ért ilyen jót, a többi meg az enyém 😊

Jagumo
olyan 20k körül lehet ja, 69 Euro, szal elég húzós, de nagyon durván nézki 😊

a hajléktalanoknak fizetnek azért, hogy szendvicsemberek legyenek, és reklámozzanak, itt meg te fizetsz.

mostani árfolyamon kb 20 ezer😊))
http://www.energie.it/energie/home/realgender/MEN/tskay/9669DC61/gender/U
GTheo
Mennyi egy ilyen?
Kapok linket?!😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jaja,baromi jó cuccok vannak most energiéknél,de eszméletlen drága még anélkül is,h az euro a 300at veri.
hát nemtom... talán ha más színû lenne...

Jagumo
Azta mindenit, Energie új nyári kollekciójában találtam egy üvet, nekem ilyen kell kész 😄

Gunnersboy
szubjektív, kinek mi tetszik, szerintem jó

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

és ez olyan jó pulóver?
Gunnersboy
17röl volt leárazva 8,5re

(teremcipöt nemnézni :C )

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Jagumo
én még decemberben vettem az 13 volt rakhatok be képet 😊

ilyen:

chelseafan
mennyi vót? 10k felett gondolom...:C

Csuhai G
képt vagy meg sem történt

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gunnersboy
vettem retro pulcsit csütörtökön :|

dragon11
Válság van!

Jagumo
nagy a pangás 😄

Csuhai G
nagy téli leértékelések vannak a macy's-nél is. elég jó cuccaik vannak, érdemes körülnézni..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mollaka
válság van...

Csuhai G
kérdeztem..

dragon11
lol, b.nõjének nem veheti?^^

Csuhai G
magadnak veszed?

RATCUSTOM
Oks. Köszi!<#wink>
Hálám üldözni fog!😄

sapkafej
van

György