10072
-
Narusco #8750
ilyen nyakú inget lehet mo-n venni? -
#8749 kedden voltam az Outletbe, eszméletlen olcsó pesthez képest, retroba 4-6ezerér már adnak gatyát pólók 2 ezertöl indulnak, puma cipők is ilyen 8ezertöl már kaphatók -
#8748 Hello :)
Szerintetek megéri elmennem a Premier Outlet Center-be Biatorbágyra vagy annyira nemjó hogy 2x annyit utazzak mintha csak westenbe venném a cuccokat (ahol most kb. minde féláron van) ? -
csabesz1987 #8747 na császtok én ma vettem 1 and1-os hátitáskát jövő hónapban meg 1 makaveli csukát fogok venni -
#8746 :) -
#8745 Jaja vágesz -
#8744 Jaja, Én Cortezt linkeltem. Nem érdekel a 6.0, mert az deszkás. Ilyesmi érdekel, mint a Cortez. Utcai cipő.:) -
#8743 Ez sztem nem nike 6.0
Ez egy Nike 6.0 -
#8742 Neem, nem jön be.:S
Sztem ez nem deszkás.:S -
#8741 Hát ha bejön neked a deszkás stílus akkor ott a Nike 6.0 széria -
#8740 Nem pesti vagyok, lol!:D mind1.. szerintem marad a Nike cortez vlmilyen színben.. esetleg Tiempo, de az a baj vele, hogy az teremcipő nekem meg utcai kéne.
Esetleg tudtok vlmilyen jóféle széép Nike cipőt ami utcai?(Cortezen kívül^^) -
#8739 Nekem most szakadt szét a cipőmm úgyhogy sürgősen kell vennem egy újat, már körbeszaglásztam. Én személy szerint nem vagyok márkabuzi. Cipőben az a lényeg, hogy legyen a talpa is varrva, mert az a kritikus nálam, állandóan ott jönnek szét. Egyébként az office-ban, Zaraban, Vagabondban, Woodoban is láttam jó cipellőket, Lehet akkor holnap elnézek az arénába, ez a 20% lejön az akciós árból? -
riddin #8738 VANS, ETNIES, EMERICA, DCSHOES STB...:D -
#8737 bár ha én vennék office shoesban akkor megvárnám ezt a szerdai kuponos napot.Most az a 20% már nem elhanyagolható számomra.
Egyébként ha van egy régen piacra dobott cipő akkor nem változtatják meg ha sikeres.Az Adidasnak is ott a super star úgy ahogy a nike-nak a cortez. -
nestanetty #8736 supperlevi, monkeymajom, ti milyen márkákra esküsztök? -
#8735 Lehet, hogy turkálóban találsz pont ilyen csukát, egyébként hasonlót sok helyen kapni. Office-ban nézném én is -
nestanetty #8734 na, köszönöm, megint megkaptam..:):) vagy az office shoes-ban nézd meg!! bár sztem ugyanilyet már nem fogsz találni, ezek a cipők kb 10 éve voltak nagyon divatban.. max 1-2 outletben hasonlót, de pont ezt...:S nem hiszem. -
#8733 Muszáj volt,bocsi!:)
De ha tényleg az vagy :D
Na jó abbahagytam:P
Al Bundy-nak meg azért van Nike cipője mert ő cipő boltban dolgozik!
Talán a Players Room-ban kéne megnézned. -
#8732 hallod
tipikus külsőségekre adó picsa vagy
-
nestanetty #8731 én még nem tapasztaltam azt, amiről írtál.. mármint a kaja szagot..de holnap ha ott járok, beleszippantok rendesen a levegőbe..:)
kellene nekem 1 új farmer meg vmi elegánsabb kisruha,és idén még normális bikinit sem találtam... hm.. majd meglátjuk mi lesz belőle!! -
#8730 Mostanában én is rákaptam a márkásabb cuccokra :) eddig nem nagyon érdekelt a márka, de úgy vagyok vele, hogy inkább kiadok egy kicsivel több pénzt, és lesz egy jobb, tartósabb cipőm, nadrágom stb és ha mégsem jó vagy tönkremegy visszalehet vinni! A piacon vásárolt ruha meg mehet a kukába ha 1 hónap után valami baja lesz! -
#8729 Egyetértek. Az első találkozáskor mindenképp fontos a külső, hogy milyen ruhában vagy, ápoltság stb. A Stradivariusról csak annyit, hogy jó cuccok vannak, de mindig valamilyen kajaszag van az üzletben nem tudom miért. A bershka fiú vonala tetszik. -
nestanetty #8728 én szeretem a márkás, de nem annyira drága, jó szabású, csinos ruhákat.
mint nő, nagyon fontosnak tartom azt, h ki miben van és még mielőtt vki nekem esne h tipikus külsőségekre adó picsa vagyok, kijelenteném, hogy nem, nem csak ez a fontos, de első látásra ez is az, ami megtetszik, vagy éppen nem.
mostanában nagyon szeretem a Stradivarius ruhadarabjait, ami csinos, nőies, letisztult vonalat képviselnek. nem drágák és nagyon divatosak..
vele szemben az Aréna plázában ott van a Bershka, az kicsit lazább vonalat képvisel, de pl a csőtopokat, nadrágokat ott szoktam vásárolni.. -
#8727 lool..xDD -
#8726 Egyébként először azt hittem hogy olyan nadrágot keresel XD -
#8725 Értem.. de attól nagyon bejövős kékben.;-) köszii:D -
#8724 azért mert ez kínais -
#8723 Al Bundy-nak sosincs pénze és Nike cipőben ár? -
#8722 Ty.. csak szürkében nem találni sehol..
Nem lehet eligazodni a honlapon-.-
-
#8721 nike cortez
nike.com-.- -
sry, itt a kép. -
Nike, de mi a neve a cipőnek? Bejövős nagyon..
Hja, tudnátok mondani vlmi jóféle Nike cipőket, amik szépek és utcai cipő?(Tehát hasonló mint ez, nem teremcipő.)
Mert hogy néznék már ki.. utcában teremcipőben.:) -
#8718 hmmm egy Haagen dazs fagyi sztem jó leszek szerdán -
KeepTheRules #8717 Áhh, ő már kispályás nekem...:D Amúgy viccet félretéve, lelkes kis kezdőnek minősülök még, csak két éve játszom:P -
cybabassluck #8716 :))azért őt csak nem,na de mindenesetre egy adidas cipőre be fogok újítani szerintem... -
jojo10 #8715 Új teniszütő, mi? Le akarod verni Federert? -
#8714 kősz. -
KeepTheRules #8713 Úgyis itt az idő új teniszütőt venni, szóval majd körbeszaglászok a Hervisben:P -
cybabassluck #8712 tényleg megéri ennyi minden egy helyen és ráadásul nem rossz kis akciók vannak... -
jojo10 #8711 Adidas, Puma, Players Room, Hervis, Timberland, HT stb stb, egyébként többet segít, ha megnézed ezt a linket.