Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég léphetett életbe az új akció, de most meg csak nõi bikinik, nyári ruhák meg papucsok vannak :/
http://flickr.com/photos/zolika90/
itt most tényleg csak napszemüvegek vannak, vagy minden más elfogyott ?:O:$
http://flickr.com/photos/zolika90/
Errõl van szó:
http://www.yumsshoes.com/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szal oan napszümeveget keresnék,ami ien Ray-ban fazon és a széle végig fehér pl a szürkének.A tavalyi Ray-ban szemüvegemet elhagytam/nemtalálom és naon idegesít,de most pl sok helyen láttam ezt amirõl beszélek csak nehéz így körbeírni,de rem. vki tudja mirõl is beszélek :D

dc-bõl ez tetszik most:
DC - Pure
külön császárság a szám rajta.
ugyanígy felháborodtam mint most te, de aztán nem csak egy valaki volt
ezen állásponton úgyhogy elfogadtam.
ez a fekete cipõ vastagabb talppal és pufi nyelvvel, masni cipõfûzõvel
viszont o d a b a s z :D:D:_d
más: nem vagyok divatmajom, sõt, szarok rá
gyakorlatilag ellennék a 70s évek sztájljával életem végéig
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
nincs vastag nyelve, nem bufla, pufi.. mondjuk biztos ez sem tetszik, és biztos ez is zokni-szandál fless.
komolyan ennyire hülye emberrel még nem találkoztam, már bocs.
remélem lesz egy olyan csajod aki a baszott divatos és kurva drága cipõd miatt fog összejönni veled, aztán fél év mulva lecserél egy mégdivatosabb cipõre.
az oké hogy nem tetszik, oké, hogy leírod, de ilyen hülye kifogásokkal? nem tetszik a csajoknak.. mondjuk én még nem találkoztam olyan csajjal aki kifejezetten mondta volna, hogy nem tetszik.. sõt..
meghogy túl szivacsos..
<#action>#action><#vomit>#vomit><#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling>
biztos vannak értelmes csaj ismerõseid is..
jó érzékük van stílusokhoz, odafigyelnek a legapróbb részletekre is, amikrõl nekünk halvány fogalmunk sincs..kb. zokniszandál kategória a deszkáscipõ..
te magadnak öltözködsz, a csajoknak, vagy a haveroknak?
én magamnak, leszarom mások, akár a csajok véleményét.
de tapasztalataim alapján nem nagyon kifogásolják ezt a fajta viseletet.
a diszkós kurvának kinézõ picsák, akiknek esetleg nem tetszik meg amúgy sem játszanak nálam.
ugye érzed, hogy ez elég hülye kifogás volt.
ez a kép is..hát nemtom, kérdezz meg 2-3 csajt õk mit szólnak ehhez.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a deszkás cipõknek is van utcai változata, persze azok nagy részén is fellehetõ a pufi nyelv, de könyörgöm, egy átlagosnál kicsit bõvebb farmerhoz jobban néz ki a "pufi" cipõ (ami mellesleg egy normál testalkatú emberen abszolút nem nagy, buffla, ez csak akkor tûnik fel mikor a kezedben tartod egy teremcipõ melett).
igen olvastam ezeket a "széttörik a talpa" beírásokat és jót nevettem. nem tudom ezek a srácok mit hívnak deszkás cipõnek, nem tudom, hogy hol vették, de én kb 12-13 éve csak deszkás cipõt hordok és még soha egynek sem törött el a talpa, max a mindennapos használat melett elkopott, ami minden cipõnél fenn áll.
van olyan cipõm ami kb 6 éves koráig teljesen hordható állapotban volt, ebben 2 év intenzív használat, kb fél év gördeszkázás, utánna kicsit ritkább igénybe vétel tartozott bele. most is a legnagyobb hibája az hogy a talpa már iszonyatosan szét van kopva.
de nem kell, hogy tetszen, nem kell hordani, csak baromságokkal fikázod.
és abszolút nem gáz, ha valaki 30 évesen ilyen ruhákat hord, lehet ezekben találni elegánsabb, szolidabb göncöket is. a lényeg, hogy szerintem ezeknek a ruháknak van stílusa, kényelmesek, nem úgy mint a mostanában nagyon divatos göncöknek. ez az én szemszögem.
de belekötni, hogy a bufla nyelv gyerekes.. :D ne viccelj már..
Kértem még mellé egy csuklószorítót is, a zoknikat már elkapkodták :D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"a teremcipõkbõl készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok,
nem mellesleg 20-30 ezer forintot egy alig fél centis gumitalppal rendelkezõ cipõért kiadni a legnagyobb marhaság.."
Erre meg azt mondom,h a teremcipõknél legalább történt valami változtatás,h az utcai legyen amellett,h egy sima teremcipõ is bõven hordható utcára,de mégis alakítottak rajta,h legalább jobbat mutasson.Másodsorban nekem is voltak ilyen cipõim, és rohadt jól bírták a strapát,nem úgy mint egy két hozzászólásban lentebb,h kettétörik a talpuk,mint a deszkásoknál.ugyebár ami nem fél centi vastagságú.
Az pedig,h a pufi nyelveknek funkciújuk van...hol? az utcán?