10072
  • Narusco

ilyen nyakú inget lehet mo-n venni?
  • Gunnersboy
    kedden voltam az Outletbe, eszméletlen olcsó pesthez képest, retroba 4-6ezerér már adnak gatyát pólók 2 ezertöl indulnak, puma cipők is ilyen 8ezertöl már kaphatók
  • Jagumo
    Hello :)

Szerintetek megéri elmennem a Premier Outlet Center-be Biatorbágyra vagy annyira nemjó hogy 2x annyit utazzak mintha csak westenbe venném a cuccokat (ahol most kb. minde féláron van) ?
  • csabesz1987
    na császtok én ma vettem 1 and1-os hátitáskát jövő hónapban meg 1 makaveli csukát fogok venni
  • dragon11
    :)
  • elitehun
    Jaja vágesz
  • dragon11
    Jaja, Én Cortezt linkeltem. Nem érdekel a 6.0, mert az deszkás. Ilyesmi érdekel, mint a Cortez. Utcai cipő.:)
  • elitehun
    Ez sztem nem nike 6.0
    Ez egy Nike 6.0
  • dragon11
    Neem, nem jön be.:S

Sztem ez nem deszkás.:S
  • elitehun
    Hát ha bejön neked a deszkás stílus akkor ott a Nike 6.0 széria
  • dragon11
    Nem pesti vagyok, lol!:D mind1.. szerintem marad a Nike cortez vlmilyen színben.. esetleg Tiempo, de az a baj vele, hogy az teremcipő nekem meg utcai kéne.

Esetleg tudtok vlmilyen jóféle széép Nike cipőt ami utcai?(Cortezen kívül^^)
  • supperlevi
    Nekem most szakadt szét a cipőmm úgyhogy sürgősen kell vennem egy újat, már körbeszaglásztam. Én személy szerint nem vagyok márkabuzi. Cipőben az a lényeg, hogy legyen a talpa is varrva, mert az a kritikus nálam, állandóan ott jönnek szét. Egyébként az office-ban, Zaraban, Vagabondban, Woodoban is láttam jó cipellőket, Lehet akkor holnap elnézek az arénába, ez a 20% lejön az akciós árból?
  • riddin
    VANS, ETNIES, EMERICA, DCSHOES STB...:D
  • monkeymajom
    bár ha én vennék office shoesban akkor megvárnám ezt a szerdai kuponos napot.Most az a 20% már nem elhanyagolható számomra.
    Egyébként ha van egy régen piacra dobott cipő akkor nem változtatják meg ha sikeres.Az Adidasnak is ott a super star úgy ahogy a nike-nak a cortez.
  • nestanetty
    supperlevi, monkeymajom, ti milyen márkákra esküsztök?
  • supperlevi
    Lehet, hogy turkálóban találsz pont ilyen csukát, egyébként hasonlót sok helyen kapni. Office-ban nézném én is
  • nestanetty
    na, köszönöm, megint megkaptam..:):) vagy az office shoes-ban nézd meg!! bár sztem ugyanilyet már nem fogsz találni, ezek a cipők kb 10 éve voltak nagyon divatban.. max 1-2 outletben hasonlót, de pont ezt...:S nem hiszem.
  • monkeymajom
    Muszáj volt,bocsi!:)
    De ha tényleg az vagy :D
    Na jó abbahagytam:P
    Al Bundy-nak meg azért van Nike cipője mert ő cipő boltban dolgozik!
    Talán a Players Room-ban kéne megnézned.
  • monkeymajom
    hallod
    tipikus külsőségekre adó picsa vagy
  • nestanetty
    én még nem tapasztaltam azt, amiről írtál.. mármint a kaja szagot..de holnap ha ott járok, beleszippantok rendesen a levegőbe..:)
    kellene nekem 1 új farmer meg vmi elegánsabb kisruha,és idén még normális bikinit sem találtam... hm.. majd meglátjuk mi lesz belőle!!
  • Bogyo5
    Mostanában én is rákaptam a márkásabb cuccokra :) eddig nem nagyon érdekelt a márka, de úgy vagyok vele, hogy inkább kiadok egy kicsivel több pénzt, és lesz egy jobb, tartósabb cipőm, nadrágom stb és ha mégsem jó vagy tönkremegy visszalehet vinni! A piacon vásárolt ruha meg mehet a kukába ha 1 hónap után valami baja lesz!
  • supperlevi
    Egyetértek. Az első találkozáskor mindenképp fontos a külső, hogy milyen ruhában vagy, ápoltság stb. A Stradivariusról csak annyit, hogy jó cuccok vannak, de mindig valamilyen kajaszag van az üzletben nem tudom miért. A bershka fiú vonala tetszik.
  • nestanetty
    én szeretem a márkás, de nem annyira drága, jó szabású, csinos ruhákat.
    mint nő, nagyon fontosnak tartom azt, h ki miben van és még mielőtt vki nekem esne h tipikus külsőségekre adó picsa vagyok, kijelenteném, hogy nem, nem csak ez a fontos, de első látásra ez is az, ami megtetszik, vagy éppen nem.
    mostanában nagyon szeretem a Stradivarius ruhadarabjait, ami csinos, nőies, letisztult vonalat képviselnek. nem drágák és nagyon divatosak..
    vele szemben az Aréna plázában ott van a Bershka, az kicsit lazább vonalat képvisel, de pl a csőtopokat, nadrágokat ott szoktam vásárolni..
  • dragon11
    lool..xDD
  • elitehun
    Egyébként először azt hittem hogy olyan nadrágot keresel XD
  • dragon11
    Értem.. de attól nagyon bejövős kékben.;-) köszii:D
  • passatgt
    azért mert ez kínais
  • elitehun
    Al Bundy-nak sosincs pénze és Nike cipőben ár?
  • dragon11
    Ty.. csak szürkében nem találni sehol..
    Nem lehet eligazodni a honlapon-.-
  • passatgt
    nike cortez
    nike.com-.-
  • dragon11

sry, itt a kép.
  • dragon11

Nike, de mi a neve a cipőnek? Bejövős nagyon..
    Hja, tudnátok mondani vlmi jóféle Nike cipőket, amik szépek és utcai cipő?(Tehát hasonló mint ez, nem teremcipő.)

Mert hogy néznék már ki.. utcában teremcipőben.:)
  • Coldplayer
    hmmm egy Haagen dazs fagyi sztem jó leszek szerdán
  • KeepTheRules
    Áhh, ő már kispályás nekem...:D Amúgy viccet félretéve, lelkes kis kezdőnek minősülök még, csak két éve játszom:P
  • cybabassluck
    :))azért őt csak nem,na de mindenesetre egy adidas cipőre be fogok újítani szerintem...
  • jojo10
    Új teniszütő, mi? Le akarod verni Federert?
  • Christiansen
    kősz.
  • KeepTheRules
    Úgyis itt az idő új teniszütőt venni, szóval majd körbeszaglászok a Hervisben:P
  • cybabassluck
    tényleg megéri ennyi minden egy helyen és ráadásul nem rossz kis akciók vannak...
  • jojo10
    Adidas, Puma, Players Room, Hervis, Timberland, HT stb stb, egyébként többet segít, ha megnézed ezt a linket.