10072
-
#8790 engem egy 1200-as zsiguli műszerfalára emlékeztet ez a számlap, de tök retro, meg trendi, meg ilyen baszások. -
Narusco #8789 vettem feketében, köszi az infot még1x =) -
#8788 11e volt a topsport-on, de asszem ez volt az utolsó. -
#8787 Papa, ez tényleg eléggé adja, hol vetted és mennyi volt? :D -
Kinga19 #8786 ne haragudj de ez qrva ronda
(am meg fiu vagyok)
ja és itt a divatóra linkje ha vki tud olcsóbban irjon pls -
#8785 A mai szerzeményem , iszonyat jó anyagból van és nagyon lazaaaaaa. -
#8784 az LV? nem drága az... :D hmm papucs úgy sacc/kb 100-200ezer forint :) (de lehet hogy több) -
Narusco #8783 divat óra? elkurtad a linket. de te most akkor fiú vagy vagy lány? nem értek semmit eeeeee -
#8782 Pesti lányok és srácok, Louis Vuitton mennyire kurvadrága bolt? :D
Láttam weboldalon egy papucsot, valyon mennyibe kerülhet? -
Kinga19 #8781 aki tudja honnan lehet ijet olcsóbban szerezni mondjuk pesten az irjon -
Kinga19 #8780 ez 1 nagyon szép divat óranézd meg -
Narusco #8779 fail :D:D:D -
Narusco #8778 olvastuk, felfogtuk, majd aki tud válaszol. -
Kinga19 #8777 Szaiztok!
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna.
-
Kinga19 #8776 Én semmit nem árulok te faszrakéta sztem össze keversz krinu-val -
#8775 FIGYELEM NE VEGYETEK TŐLE, én sajna vettem megszivtam, koszos, büdös és szakadt mind, sok kinai vacak utánzat, hamisítvány. :(
Szóval ismétlem, ne vegyetek Kinga19-től!!! -
Kinga19 #8774 am csak 1 órum miatt raktam be a nevem h hamarabb irjanak:D szal fiú vagyok -
#8773 Hello :)
A nevedből gondolom hogy csaj vagy :D szóval nem tudom, de lehet h van... konkrétan ilyesmire nem emlékszek (mondjuk nem nagyon nézegetem a csajos cuccokat) de ha nincs is biztos találsz valami jót :) -
Kinga19 #8772 vki irjon márpls:S -
Kinga19 #8771 Szaiztok!
Még juni végén voltam a westendben(sajna vidéki vagyok) Ésláttam 1 qrva jó rózsaszín kék csíkos inget a retróban.Arra lennék kiváncsi h szerintetek ott van e még vagy esetleg augusztusban ott lesz e még mivel nyári kollekció és mindjuk olcsó se volt annyira esetleg aki volt ott a napokban irhatna. Előre is köszi
-
#8770 én is kiváncsi lennék, de az álapotuk is érdekel :) :D -
#8769 A képeken kívül elmondhatnád hogy milyen régiek és milyen állapotban vannak -
Narusco #8768 adhatnál egy listát meg képeket. -
krinu #8767 sziasztok!
tom taylor ruhák eladók beszerzési áron! 2500ft minden!!!!póló, galléros póló, atléta, rövidnadrág, ingek!! -
Narusco #8766 ehh... -
#8765 Asszem 8-9k volt. Nemtudom...én konkrétan fehéret kerestem. -
Narusco #8764 és mennyiért szórták? meg volt esetleg más színben is? -
#8763 igaz az nem elegáns mint az előző kommentben irtam, de visszafogott, és szeritem tök aranyos :D -
#8762 Az aranyos, lehet :D imádom azokat a pólókat amin állatkák vannak :D -
#8761 na így már érthető :)
Arénába most a Pull and Bearbe vannak jó pólók, új Tom & Jerrys szériát hoztak, nagyon jól néz ki :D -
#8760 Pontosan, most már inkább az egyszerű ruhákat szeretem, nem az ilyen hivalkodó hirdető táblákat (Pedig még fél éve nagyon szerettem pl van egy Retro, Devergo, Energie tökmind1 milyen póló és cseszett nagyban rá van irva hogy Retro, ma már fel se veszem... ):D Szóval kicsit elegánsabb/visszafogottabb ruhákat veszek :) Pl most olyan Scotch pólót vettem, sima rózsaszin galléros semmi nincs rajta csak egy kb 2x2 centis varrógép ugye a Scotch emblémája. Akkor vettem Replay pólót is azon meg egy aranyos kiskutya van egy evezővel a kezében, és rá van irva hogy Hanai Beach és mögötte ilyen kis levelek (ha esetleg érdekel majd lefényképezem, mert igy ahogy leirom nem lehet elképzelni) :D
De bocsi én is rosszul mondtam, inkább úgy mondom nem szeretem a retro cuccoknak a zömét mert már nem jön be, megváltozott az izlésem ennyi :)
De még a téli kollekcióban volt egy baszott jó pulcsi, csikos gyapjú azt meg is vettem és szeretem is, ezzel azt akartam mondani hogy nem a márkával van bajom. :) -
#8759 igen de ő nem stílust váltott csak a márkától határolódott el, és a retro nem az a márkanév ami csak egy féle ruhastílust forgalmaz.
ráadásul nemhiszem hogy 16-7 évesen valaki öltöny nyakkendőbe jár, csak azért kérdeztem :)
és az hogy lecserélted tök természetes dolog de ez hogy nemvásárolok a retroba mert nem szeretem már szerintem ha belegondolok hülyeség mert itt ha 7ér van a retroba egy gatya és 7ér van a new yorkerbe akkor a retrot veszem meg mert valószinűleg (habár kitudja most már..) az minőségibb, és nem azért veszem mer retro, remélem érted
mondjuk én szeretem a retrot csak mára tömegdivattá nőtte ki magát, de majd elmúlik ez is :) -
Narusco #8758 nem vallás ez bazz, változnak az emberek... én is lecseréltem az egész szekrényem fél év alatt kb -
#8757 Gondolom idővel változott a stílusa. Ma már sok régi ruhámat nem venném fel, változik, formálódik a stílusom, más lesz a kedvenc színem, más stílusú ruhákban járkálok.
Míg pár évvel ezelőtt az extravagánsabb, divatosabb ruhák érdekeltek fekete-fehér színben, ez 1-2 éve megváltozott a klasszikus-elegáns irány és a barna szín felé, mára pedig egyre többet vásárlok Lollipop felsőket és egyéb, színes, szokatlan, nagyobb mintás ruhákat. -
#8756 mi az, hogy már nem szereted a retro-t? eddig csak divatbol szeretted?
no offense, csak nem értem hirtelen
-
#8755 Hát elég lusta voltam aznap elmenni Biatorbágyra... vonat átszállás vonat... túl meleg volt hozzá :D
De végül is Westend-ben is jó cuccok vannak, Retroban ott is volt 7 ér gatyó (bár én nemvettem mert már nemszeretem a Retro-t) Inkább Replay-ben és a Woodoo-ban vásároltam, pl woodooban 1990 ér van devergo póló, de a Devergo se a kedvencem már, szal ott is csak Scotch mm a woodooban, ááá olyan cuccokat vettem, nyaralás előtt kellet :P :)
-
#8754 Rengeteg Lonsdale Everlast termék készleten.
Nike,Adidas cipők rendelésre!
Lonsdale Everlast Nike Adidas Airwalk No Fear termékek -
#8753 már találtam a Reserved-ben :) -
lord nihilus #8752 sziasztok! lenne egy kérdésem, hogy valahol - mondjuk pesten - van-e olyan áruház/bolt ahol kifejezettem emós/gót [ne ítéljetek el :D:D] stb cuccokat lehet venni (nyilván nem gagyikra gondolok)?
boltonként végigmenni és keresni nekem nem működik (bár nekem csak öv meg max nadrág kéne) xD köszi -
#8751 Zaraban próbáltam pár hete ilyet fehérben, csak idiótán állt.