Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miért is? indokold már meg nekem légyszíves? mivel gázabb, mint ha valaki ultra divatosan, övcsatot kirakva, és #8354-ben látható cipõben rohangál? hm?
nem igazán értem, hogy pl egy ilyen cipõ, ilyen gatyához miért annyira gáz és gyerekes?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
E!
szerintem sokkal gázabb, ha valaki deszkás puficipõt hord (mindennapi használatra)16 éven felül
ha hasonló jellegût keresnék akkor már sokkal inkább az adidasnak az old school handball speciálját venném, annak a cípõnek valahogy van stílusa. erre gondolok
az alatt hogy " teremcipõkbõl készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok" ilyenekre gondolsz? mert sztem kurvajól néz ki ez a cipõ :D
JESZ!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a teknõsbékám!\" :D A Kaszas Saját Forumok: Rokinnyó tápig :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
a deszkások akik tényleg tudnak deszkázni, azok pont ugyan azokat a cipõket hordják, mint más aki deszkás cipõt hord.. (fõleg, hogy ezek általában támogatott sportolók, akik ingyen kapják a ruhát, és lapot, szóval hülye lenne az évi x pár dc, vans... cipõ mellé venni valami deszkázásra alkalmatlan szart)
meg ez, hogy 10-15 évesek hordják.. vicces, érdekes én meg leginkább 20-30 éveseken látok deszkás cipõt.. jó persze, a sok kis emo is azt hordja, de nem csak õk..
különben a deszkás cipõben a buffla, pufi mivolta fõként a rendetetés céljából alakult ki, a nyelv is azért pufi, mert elég sok trükknél használod a lábfejed, aminél jó érzés ha tompít valami..
megértem, hogy nem tetszik a deszkás cipõ, de hogy miért kell így fikázni, fõleg olyan dolgok miatt aminek funkciója van, nem úgy mint a 12 egy tucat nike cortezeknél és hasonlóknál. el kell fogadni, hogy ezeknek a cipõknek a fele kifejezetten egy sporthoz lett kifejlesztve, pont mint a stoplis vagy teremcipõk. azokat sem hordod utcára.. a teremcipõkbõl készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok, nem mellesleg 20-30 ezer forintot egy alig fél centis gumitalppal rendelkezõ cipõért kiadni a legnagyobb marhaság..
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Duna Pláza - XIII. ker
Polus Vendor - XV. ker
http://flickr.com/photos/zolika90/
Nike Fin'star

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Tudtok olyan helyet, ahol Tyra cuccok nagy választékban találhatóak?
Voltam a Rózsa utcai márkaboltjukban, de azt csak bejelentkezés alapján nyitják ki.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"