10072
  • Mike at home
    rendben
  • Christiansen
    ha lesz kis időd lécci tedd már meg.
    players room-ban találtam fekete-fehér hasonlót, Fila felirattal,
    csak túl hosszú az ujja, lehet leér könyékig
  • Mike at home
    utámnanézhetek neked ha akarod
  • Rubenvagyok
    Nem tudod véletlenül hogy mikre van az akció?
  • jojo10
    Az arénában van ilyen akció, minden hónapban, és úgy tudom, 20% kedvezményt adnak bizonyos márkákra.
  • Christiansen
    pl. ilyen feketében, fehér karimával, no felirattal
  • Christiansen
    help: olyan pólót keresek, aminek az ujja végénél és a nyakánál van egy fehér csík "karima", egyszínű, és nincs telenyomtatva mindenféle
    fantáziadús menő félszavakkal..

nagyon nehéz ügynek tűnik, mert vagy az utóbbi van vagy ócska kínai szar..
  • Christiansen
    + Zara, Philipp Russel stb.
  • cybabassluck
    sziasztok!

Azt hallottam amúgy hogy vmelyik plazaban nagy akciók lesznek márkás cuccokból,puma,adidas stb.....nem tud erről vki vmit?
  • jojo10
    Én mindenevő vagyok, nincs kifejezett kedvenc márkám, szeretem az újhullámos cuccokat, persze az ár nagyban befolyásolja a vásárlási döntéseket sajna, úh. néha egy-egy akció miatt veszek bizonyos márkákat...
  • Rubenvagyok
    Valaki nem tudja esetleg hogy C.Roni-nak a meze mikor lesz itthon is kapható az adidasban?
  • zsolt515
    Nekem ilyen van:
  • zdlr
    nem tudom,azért akiken mostanában fred perryt látok azok 90%-nak még mindig erős kötődése van ezekhez a vonalakhoz.
  • neevous
    Sztem a Lacoste annyira mainstream már, hogy fölösleges akármilyen réteghez kötni. A Fred Perry sem kizárólag skinhead/futball huligán/alternatív márka már, mint régen volt.
  • zdlr
    neki max a springfieldet ajánlom.
    a többi nem is gyárt ilyen stílusuakat amik a képeken vannak, meg mást is képviselnek..
    vannak márkák amik erőssen köthetők bizonyos dolgokhoz, ezekt nem kéne akárkinek hordani szerintem.
  • prezi
    nem akartam az egészet elkölteni =)

[FATER LCD-JÉT KOBRÁZZA]
  • hungary27
    csak nemadtak elég pénzt?:)
  • prezi
    Vettem egy fehér FILA cipőt 10k meg mellé egy Airwalk vietnami papucsot 3k.

amugy monitort akartam venni... :D
  • Csuhai G
    nem.. :D
  • Jagumo
    és olyan pulcsit találtál már mint a ami neki van? :D
  • AntiHero
    ebayen van.
  • Csuhai G
    Bár nem ruha, valaki tudna ötleteket adni, hol nézzek ilyen szemüveget?
  • Mr_no_NaMe
    Köszi. Springfieldben néztem, na ott azért vannak már jó kis cuccok :)
    De majd körbenézek azokban is :D
  • neevous
    Tommy Hilfiger, Lacoste, Fred Perry, esetleg Springfield?
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Galléros pólókat szeretnék venni, de nem nagyon láttam őket New Yorkerben, és ezeket is csak neten találtam:

Tehát ilyesmiket

Hol lehet ilyeneket nagy választékban fellelni?
  • zolo
    Véletlenül akadtam rá erre a boltra, de nekem tökre teszenek a cuccaik(nemcsak a ruhák):
    Boltműhely

(kecskeméti révén esélyem sem volt hogy ismerjem, de valószínű fogok tőlük rendelni :) )
  • FlyHigh
    Nálam már volt olyan, hogy a lány szerint gáz zenét hallgattam és gázul is öltözködtem. Annyira, de annyira, leszartam, éljenek a laza cuccok meg a tombolós dancehall sok csokival.
  • 5m0k3sh0w
    westendbe nem tudtok valami graffiti boltot?
  • sapkafej
    melyik csajnak nem jöttél be?
  • Jagumo
    webshopba mindig kisebb a választék :)
  • Jagumo
    Hát nekem van egy Cipo & Baxx feszülős pólóm :D ilyen strasszköves, és nekem nem kell :D

azt a headline-t nem ismerem, de Cipo & Baxx-ot westend legalsó szintjén a Hardsoda-ban és a Saxoo-ban kapsz, de csak a lenti Saxooban! Ennyit tudok :)

De nem tudom, hogy ugyan az lenne-e a stílusunk, én inkább a vissza fogottabb cuccokat kedvelem már, szóval így van már egy csomó pólóm amit fél éve még imádtam ma meg fel se veszem őket, csak pihennek a szekrényben :D :)
  • FlyHigh
    Én is ezt néztem ki, nekem bejön a talpa is. amúgy nem túl vékony kialakítású a cipő? mert nekem kicsit szélesebb lábfejem van. Kb egy superstarhoz képest?
  • 5m0k3sh0w
    speedbe csak azok a dc ruhák vannak ami a webshopba?
  • Csuhai G
    -sz
  • Csuhai G
    elég lessz az offból
  • dragon11
    Szted mire mondtam akkor, hogy amúgy is kell értenetek? Router confignál is benne van a szó.;-)
  • elitehun
    Sztem azt vedd meg ami a te színvilágodat tükrözi. Ha pl inkább feketében jársz akkor a feketét.
  • Narusco
    elhiszed hogy kb minden online játékban benne van ez a szó? meg amugy is, átlag angol....
  • dragon11
    Akk. Te tuti érted..:D de másoknak is kell amúgy...^^
  • Dobronski
    Én sroztam:)