10072
-
#8710 rendben -
#8709 ha lesz kis időd lécci tedd már meg.
players room-ban találtam fekete-fehér hasonlót, Fila felirattal,
csak túl hosszú az ujja, lehet leér könyékig -
#8708 utámnanézhetek neked ha akarod -
#8707 Nem tudod véletlenül hogy mikre van az akció? -
jojo10 #8706 Az arénában van ilyen akció, minden hónapban, és úgy tudom, 20% kedvezményt adnak bizonyos márkákra. -
#8705 pl. ilyen feketében, fehér karimával, no felirattal
-
#8704 help: olyan pólót keresek, aminek az ujja végénél és a nyakánál van egy fehér csík "karima", egyszínű, és nincs telenyomtatva mindenféle
fantáziadús menő félszavakkal..
nagyon nehéz ügynek tűnik, mert vagy az utóbbi van vagy ócska kínai szar.. -
#8703 + Zara, Philipp Russel stb. -
cybabassluck #8702 sziasztok!
Azt hallottam amúgy hogy vmelyik plazaban nagy akciók lesznek márkás cuccokból,puma,adidas stb.....nem tud erről vki vmit? -
jojo10 #8701 Én mindenevő vagyok, nincs kifejezett kedvenc márkám, szeretem az újhullámos cuccokat, persze az ár nagyban befolyásolja a vásárlási döntéseket sajna, úh. néha egy-egy akció miatt veszek bizonyos márkákat... -
#8700 Valaki nem tudja esetleg hogy C.Roni-nak a meze mikor lesz itthon is kapható az adidasban? -
#8699 Nekem ilyen van:
-
zdlr #8698 nem tudom,azért akiken mostanában fred perryt látok azok 90%-nak még mindig erős kötődése van ezekhez a vonalakhoz. -
#8697 Sztem a Lacoste annyira mainstream már, hogy fölösleges akármilyen réteghez kötni. A Fred Perry sem kizárólag skinhead/futball huligán/alternatív márka már, mint régen volt. -
zdlr #8696 neki max a springfieldet ajánlom.
a többi nem is gyárt ilyen stílusuakat amik a képeken vannak, meg mást is képviselnek..
vannak márkák amik erőssen köthetők bizonyos dolgokhoz, ezekt nem kéne akárkinek hordani szerintem. -
#8695 nem akartam az egészet elkölteni =)
[FATER LCD-JÉT KOBRÁZZA] -
#8694 csak nemadtak elég pénzt?:) -
#8693 Vettem egy fehér FILA cipőt 10k meg mellé egy Airwalk vietnami papucsot 3k.
amugy monitort akartam venni... :D -
#8692 nem.. :D -
#8691 és olyan pulcsit találtál már mint a ami neki van? :D -
#8690 ebayen van. -
#8689 Bár nem ruha, valaki tudna ötleteket adni, hol nézzek ilyen szemüveget?
-
#8688 Köszi. Springfieldben néztem, na ott azért vannak már jó kis cuccok :)
De majd körbenézek azokban is :D -
#8687 Tommy Hilfiger, Lacoste, Fred Perry, esetleg Springfield? -
#8686 Sziasztok! Galléros pólókat szeretnék venni, de nem nagyon láttam őket New Yorkerben, és ezeket is csak neten találtam:
Tehát ilyesmiket
Hol lehet ilyeneket nagy választékban fellelni? -
#8685 Véletlenül akadtam rá erre a boltra, de nekem tökre teszenek a cuccaik(nemcsak a ruhák):
Boltműhely
(kecskeméti révén esélyem sem volt hogy ismerjem, de valószínű fogok tőlük rendelni :) ) -
#8684 Nálam már volt olyan, hogy a lány szerint gáz zenét hallgattam és gázul is öltözködtem. Annyira, de annyira, leszartam, éljenek a laza cuccok meg a tombolós dancehall sok csokival. -
5m0k3sh0w #8683 westendbe nem tudtok valami graffiti boltot? -
#8682 melyik csajnak nem jöttél be? -
#8681 webshopba mindig kisebb a választék :) -
#8680 Hát nekem van egy Cipo & Baxx feszülős pólóm :D ilyen strasszköves, és nekem nem kell :D
azt a headline-t nem ismerem, de Cipo & Baxx-ot westend legalsó szintjén a Hardsoda-ban és a Saxoo-ban kapsz, de csak a lenti Saxooban! Ennyit tudok :)
De nem tudom, hogy ugyan az lenne-e a stílusunk, én inkább a vissza fogottabb cuccokat kedvelem már, szóval így van már egy csomó pólóm amit fél éve még imádtam ma meg fel se veszem őket, csak pihennek a szekrényben :D :) -
#8679 Én is ezt néztem ki, nekem bejön a talpa is. amúgy nem túl vékony kialakítású a cipő? mert nekem kicsit szélesebb lábfejem van. Kb egy superstarhoz képest? -
5m0k3sh0w #8678 speedbe csak azok a dc ruhák vannak ami a webshopba? -
#8677 -sz -
#8676 elég lessz az offból -
#8675 Szted mire mondtam akkor, hogy amúgy is kell értenetek? Router confignál is benne van a szó.;-) -
#8674 Sztem azt vedd meg ami a te színvilágodat tükrözi. Ha pl inkább feketében jársz akkor a feketét. -
Narusco #8673 elhiszed hogy kb minden online játékban benne van ez a szó? meg amugy is, átlag angol.... -
#8672 Akk. Te tuti érted..:D de másoknak is kell amúgy...^^ -
Dobronski #8671 Én sroztam:)