Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"szerintem sokkal gázabb, ha valaki deszkás puficipõt hord (mindennapi használatra)16 éven felül"

de miért is? indokold már meg nekem légyszíves? mivel gázabb, mint ha valaki ultra divatosan, övcsatot kirakva, és #8354-ben látható cipõben rohangál? hm?
nem igazán értem, hogy pl egy ilyen cipõ, ilyen gatyához miért annyira gáz és gyerekes?
passatgt
leszarom, felveszem mindenhez:)

Christiansen
tetszik, elég yuppie:)

viszont ezt csak világos gatyához "lehet" felvenni

passatgt
nekem ilyen

hungary27
PK-ra vetttem
sz4bolcs
Nekem is van egy ilyen nagy durung nike. Már nem szeretem, szerintem olyan ormótlan.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hungary27
mostani cipõm:ez
sz4bolcs
Hülye voltam, kellett volna venni belõle 3 párt, mert már sehol nem találok olyan cipõt. ://

sz4bolcs
Ez jó cipõ. Nekem hasonló stílusú Converse cipõm van, és iszonyat strapabíró.

Christiansen
ez meg a logóm, Milleneum Samba, Italy

Christiansen
pedig de:)

Kaiser Goal:

passatgt
ez nem hasonlít egy teremcipõre

Christiansen
én konkrétan teremfocicipõt hordok utcára, és imádom.
E!

szerintem sokkal gázabb, ha valaki deszkás puficipõt hord (mindennapi használatra)16 éven felül

igen, ilyenekre.
ha hasonló jellegût keresnék akkor már sokkal inkább az adidasnak az old school handball speciálját venném, annak a cípõnek valahogy van stílusa. erre gondolok
egyetértek veled, bár én sem szeretem már a deszkás cipõket.
az alatt hogy " teremcipõkbõl készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok" ilyenekre gondolsz? mert sztem kurvajól néz ki ez a cipõ :D

Rockyhnooo
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239311170

JESZ!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a teknõsbékám!\" :D A Kaszas Saját Forumok: Rokinnyó tápig :D

Jagumo
én ilyet fogok venni :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

te iszonyat hülye vagy barátom... már ne haragudj
a deszkások akik tényleg tudnak deszkázni, azok pont ugyan azokat a cipõket hordják, mint más aki deszkás cipõt hord.. (fõleg, hogy ezek általában támogatott sportolók, akik ingyen kapják a ruhát, és lapot, szóval hülye lenne az évi x pár dc, vans... cipõ mellé venni valami deszkázásra alkalmatlan szart)
meg ez, hogy 10-15 évesek hordják.. vicces, érdekes én meg leginkább 20-30 éveseken látok deszkás cipõt.. jó persze, a sok kis emo is azt hordja, de nem csak õk..
különben a deszkás cipõben a buffla, pufi mivolta fõként a rendetetés céljából alakult ki, a nyelv is azért pufi, mert elég sok trükknél használod a lábfejed, aminél jó érzés ha tompít valami..

megértem, hogy nem tetszik a deszkás cipõ, de hogy miért kell így fikázni, fõleg olyan dolgok miatt aminek funkciója van, nem úgy mint a 12 egy tucat nike cortezeknél és hasonlóknál. el kell fogadni, hogy ezeknek a cipõknek a fele kifejezetten egy sporthoz lett kifejlesztve, pont mint a stoplis vagy teremcipõk. azokat sem hordod utcára.. a teremcipõkbõl készült divatcikkek viszont a legröhejesebb ruhadarabok, nem mellesleg 20-30 ezer forintot egy alig fél centis gumitalppal rendelkezõ cipõért kiadni a legnagyobb marhaság..
ha meglátok egy ilyen deszkás puffancs cipõt akkor olyan benyomást kelt bennem,mint mikor egy kisgyereket látok játszani a nagy pufi játékdömperével.
meg egyébként itt kecsón a legtöbb deszkás cipõt 10-15 éveseken látok,itt meg a 18-25 közöttiek reklámozzák.Sztem nem csak rosszul néznek ki,de még ovodás is...az idõsebb deszkások,akik tényleg faszául bánnak a deszkájukkal,azok meg inkább valami teremfocicipõt használnak,a bõ gatyához.még úgy elmegy.
de ha nem lenne benne pufi nyelv...még ocsmányabb lenne...képzeld bele egy focicipõ vékony nyelvét:D abba a nagy bufli, tömör,....áááhhh:(_
Jagumo
deszkás cipõk, nekem nemjönnekbe.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

I.C.ram
Azt a kurva pufinyelvet elfelejthetnek mar vegre. Az a halala ezeknek a cipoknek. :(
neevous
Mindenkinek más ízlése van...sztem nem bonyolult.

passatgt
<#vomit>

zolo
<#szomoru1>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Mike at home
<#eljen>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

<#wave>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Mike at home
nem tetves

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zolo
04.03-tól amíg a készlet tart :)

na errõl beszéltem,végre valaki aki nem tetves bufli deszkás cipõt mutatgat.meddig van ez az akció?ilyet vettem én is még tavaly ugyanott,csak akkor még nem lehetett kapni,úgy kellett rábeszélnem a csajokra h rendeljék már meg,mer nekem oan kõ..aztán még fel is hívtak,mikor megjött:))
oh tényleg, ottvan mindegyik csukánál :) elkerülte a figyelmem... thx!

zolo
Kecskeméten vettem. De a weboldalukon ki van írva melyik boltban kapható:
Duna Pláza - XIII. ker
Polus Vendor - XV. ker

ha bpn vetted, megmondanád légyszi pontosan melyik dynamic üzletben?

zolo
Így néz ki, rücskös:

sz4bolcs
Hmm, jól néz ki ez a cipõ. Talpa milyen?

zolo
Dynamic Sport Nike boltjaiban akció van, 2 termék esetén 50% kedvezmény mind2 termékre, õrület, 12500-ért lett egy 22ezres cipõm és 3 pár zoknim :D

Nike Fin'star

zolo
Kecskeméten, Malom Centerben, Borgo-ban mintha láttam volna.

passatgt
minden héten más van

ja,csak meg tudtam mit árulnak.ez lófasz...
Ezen a brands.hu-n csak puma cuccok vannak?
Csuhai G
Nem nagy szám, mindent 2 óra alatt szétkapkodnak, aztán várhatsz 1 hetet, hogy megint elkapkodjanak elõled mindent. Ha "valamivel" nagyobb árukészletük lenne több értelme lenne az oldalnak.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

uu srácok, brands.hu -ra hivjatok meg pls. Narusco a becenevem, jelentkeztem meghívóra, nagyon megköszönném...

Csuhai G
Pont ott találtam ma reggel, de sajnos elfogyott minden méretben. :(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bazs1
brands.hu -n most lehet 6000-ért ilyet venni. Van még 40 42 43 44-es méretekben

Gunnersboy
bejelentkezés alapján? :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

neevous
Sziasztok,
Tudtok olyan helyet, ahol Tyra cuccok nagy választékban találhatóak?
Voltam a Rózsa utcai márkaboltjukban, de azt csak bejelentkezés alapján nyitják ki.

Csuhai G
Hol tudok még venni sárga-zöld-fehér Puma Seattle cipõt?

Mike at home
járj mezitláb :)))

Scottt
Tudtok valami jó cipõt ajánlani nyárra?<#fejvakaras> Jelenleg egy Tisza cipõm van(már a második,jól bírják sajna az elsõt 1 házibuliban elajándékoztam<#banplz>)szóval kb ilyen stílusban kéne ajánlani valamit.Maximum olyan 18-20k a keret^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"