10072
  • Jagumo
    Imádom a fehéret, csak kényes... :) Nem azért vettem mert olcsó hanem mert el**szott jó!!! :P :)

Izlések és pofonok :D
  • Odorovich
    Sokat viseled vagy a mogyid fogy el vagy normálisan kinyúlik ahol kell aztán oké lesz. szerintem. xd
  • Narusco
    én meg sem fehér vékony anyagos gatyát sem csőgatyát nem vennék fel. még ha ingyen adnák sem :D
  • Gunnersboy
    azért van különbség, felprobáltam hasonlo elven, de mikor felhuztam szoritotta a műszert:D
    a női gatyákban nincs neki hely bent, nincs annyira lent az ülepük
  • Odorovich
    Én meg nem vennék fel full fehér gatyát még ha olcsó is. xD
  • Jagumo
    az a probléma hogy ez sajnos így van XD

Fú én nem vennék fel olyan feszülős csőgatyát... :D
  • Odorovich
    Csak nincsen olyan nagy különbség egy női meg egy férfi csőgatya között.max amikor megveszed akkor néznek hülyének de amugy sztem simán lehet viselni.
  • BADE
    Új Lonsdale,Everlast termékek kerültek fel(pulcsik,pólók,táskák):

http://kep.tar.hu/lonsdaleshop

Érdeklődni:
    [email protected] címen
  • Jagumo
    Én most Gas-ban vettem legutóbb ilyen full fehér félig cső gatyát, 31600-ról 9900-ra levolt árazva :DDDDDD
  • Gunnersboy
    new yorkerbe nincs férfi csőgatya...női max
  • Odorovich
    oké köszi:D
  • Jagumo
    Bemész akármelyik márkaboltba kb és 100% hogy van -.- :D szerintem a new yorkerben is van :D
  • Odorovich
    csőnadrágokat lehet venni new yorkerben avagy nem?És ha nem akkor hol?
  • zolo
    Vége már annak az akciónak.
  • bubu13
    Pár naponta változik a kínálat.
  • Kinga19
    am ez az oldal teljesen átalakult vagymi?
    egy hete mikor néztem szinte csak puma cipőkkel volt tele és én azt akarok venni:S
  • Kinga19
    vki tudna küldeni brands.hu-ra meghívót?
  • Narusco
    court traditiont néztem én is, de csak elég vékony anyagból készült volt és télre nem akartam.
  • modelcar
    Én tegnap vettem egy ilyet:
  • Jagumo
    Nekem is kéne már 1 kiló új cipő :D:DDDD
  • zolo
    Kecskeméten a kis Tescoban nyílt egy bolt, ott találtuk. Ami megdöbbentett, hogy kilóra volt mérve a cipő, 5000/kg :O:O:O
  • Jagumo
    hehe, nézegettem a Replay oldalán hátha már jött valami cucc az új kollekcból, és megtaláltam milyen pólót vettem multkor, gondoltam megmutatom :D

ilyen csak világos szüre az alap :)

• Jagumo
    Hol van ilyen bolt ahol ennyiért dobálnak Converse cipőket? :D:D:D:D Bár én csak azért vennék (még eggyet) hogy elmondhassam, hogy nekem is van XD de 14-15k nem adnék ki érte... ennyiért megvenném, ami nekem most van azt én 3990-ér vettem 1 éve ilyenkor a Humanic-ban :D:D
  • zolo
    Már maximum csak Ebay-en, mert ez 2007-es kollekcióba volt és azóta már nem gyártják :( Az enyém sötétbarna, néha kell boxolni, de amúgy még bírja. Idén szerettem volna még venni mellé egy fekete-pirosat, de sehol nemkapni, Adidas-os lányok fél órán keresztül bújták a könyveiket, mire egyáltalán azonosítószámot találtak mellé :(

Ma angol használtruha boltban jártam barátosnémmal, és hirtelen felindulásból vettem egy ilyet, használtan, de mintha új lenne, 3300 pengőt csengettem ki érte :) (új ára 16990 Converse.hu-n)

Neki pedig egy ilyen lett, 1900 Ft-ért, szintén alig használt :D (új ára 19990 Converse.hu-n)
  • Narusco
    nem jelenik meg... de ugyanaz az adi 14 csak fehérben. na szal oylat keresek
  • AntiHero
    jól néz ki nagyon, én is adidas híve vagyok nagyon rég óta.:) (kb 8 éve)

• Narusco
    hu ez megtetszett... vagyis inkább EZ

ilyet merre lehet kapni?
  • zolo
    Hát, télre majd a jól bevált Adidas Adi 14-et használom, imádom azt a cipőt :) Addig meg jólesz a Tisza, feltéve hogy a Nike úgy intézi a garis dolgomat.

• Jagumo
    nekem is olyanom van 2 is :D am. az szerintem télen kicsit hideg, én most várom a téli kollekciókat nekem is kell majd valami téli cipellő :)
  • Narusco
    téli cipőt keresek, de egyáltalán ne mtalálok. most egy nike tennis classicom van, ami bejön, valami olyasmit nem tudtok télre? (fehér előnyben de bármi jöhet)
  • Jagumo
    Szerintem jön a tél, minek textil cipő? :)

Am. én a tiszráról annyit tudok mondani nekem 1 tisza cipőm van, 2 éve megvan és semmi baja, mondjuk nem használom valami sokat :D
  • Jagumo
    soha életemben nem voltam még zaraában, múltkor mentem be 1. és rájöttem hogy naggyon jó cuccok vannak! :D lehet többet kéne odajárni :)
  • FlyHigh
    Jónak számít a Tisza, ha ilyet veszel legalább az itthoni ipart támogatod. Nekem szélesebb a lábam ezért ezek a vékonyka cipők nekem nem kényelmesek.
  • Csuhai G
    Zara Fall Winter 09/10 Campaign

és a tavalyi..:

Ennyire romlik a színvonal? A tavalyi bemutató felért egy filmmel, mind képivilágában, mind zenéjében. Az idei egy összedobott gagyi videó.
  • zdlr
    neten nem tudom hol, de a premier outletbe láttam már 10-15 körül lacoste cipőt.

fox-ból jelentősebb készlettel eddig csak a procrossban találkoztam, cipőket meg úgy tudom kizárólag ők árulnak. szóval foxért szerintem csak oda érdemes menni.
  • zolo
    Hmmhmm, első Nike cipőmben csalódtam, 4 hónapos, már első hónaptól magától lekopott a sarkáról a gumi, meg az orra is feljött...És még nem is olyan kényelmes mint az Adidas Adi 14-em, így ma vittem Nike-ba,és ha minden jólmegy Kermi vizsgálatnál, akkor visszakapom a pénzem.

Ez volt ami nem vált be:

Ha meglesz az ára, ilyet szeretnék belőle:

Ezt vagy ilyen stílusú cipőket ismeri valaki? Kényelmes?
  • Narusco
    hilfigerről mi a véleményetek? ausztriában (pandorf) vettem egy hete 1 pólót, 10 euró volt. ma voltam premier outletben, a pólók 37k-tól voltak leárazva 15k-ra, és még nem is tetszettek, de amiket multkor láttam azok kurvajó anyagból készültek meg jók voltak. tudtok mo-n valami jo boltot, ahol nem ilyan 10k+-ba kerül egy póló?
  • Narusco
    én is ma néztem lacoste cipőket, nagyon tetszett 1-2... de 24k volt ott is ahol én néztem
  • Rob02
    Sziasztok!
    Tegnap néztem szegeden egy Lacoste cipőt 27000-ért!
    Neten nem lehet ilyen cipőt találni valahol olcsóbban??
    Fox termékekkel csak a procross foglalkozik MO-n??
  • dragon11
    Nem baj.:D:D