Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nike szerintem csak cipõben jó. persze nem minõségre, hanem ha a divatot nézzük...

elitehun
Próbáltam egy 6.0-ás képet de nem találtam normális méretet. talán még dolgozok rajta, de nem biztos mert már kértem egyet.
dragon11
am help xD

dragon11
Niket kihagytad..

elitehun
Nekem van pár olyan pólóm headbanger-bõl és nem valami nagy szám
Mike at home
Fruit of the Loom-ról mi a véleményetek?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hát elég semmilyen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
így van, mivel te is itt vagy

Mike at home
kircsi <#eljen>
nekem a zöld talpa is tetszik
hol vetted, és mennyiért?

bár mondjuk én jobban szeretem a bevágott sarkuakat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csuhai G
no offense, csak vicceltem 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I.C.ram
<#mf1>
Csuhai G
Európában több a meleg?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

I.C.ram
Hat azzal en sem voltam kibekulve, de szerencsere hamar koszolodik a talpa, es igy kicsit konszolidaltabb sotetebb zold lett mar. Igy annyira nem veszes. Csak az europai valtozatnak ilyen a talpa. Amerikaban asszem szurke. Nem tudom, miert 😞
Csuhai G
A zöld talpán kívül jól néz ki.

I.C.ram
vettem egy ilyet:

elitehun
Bannernek mehet?
Csuhai G
Köszi, holnap elnézek. 😊

Jagumo
hohó! Westend GAS költözik, és dobálják a cuccokat! Minden féláron van, ma volt az 5. nap , még bõven van választék. Jó cuccok vannak, én is vettem párat 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

dragon11
Helló.

Eddig Nike/Puma márka híve voltam, de bõvülni vágyik a készlet.😊

Tudtok hasonló pólókat Kenveloból, mint Nikeban az ACG?(All Conditions Gear)

Köszi.😊

I.C.ram
Lemesz az aluljaroba, es megfogod talalni.
ha bemegyek a nyugatiba vonattal, akkor merre kell menni a westendbe?😄

Ja,és magyarországra is lehet rendelni!
Nyílt Dolce Gabbanna webáruház!
http://store.dolcegabbana.com/
Van azért pár jó cucc az oldalon.
elitehun
Most mail-eztem a gokerrel és azt mondták július közepén jön új szállítmány
elitehun
Jaja gondoltam arra is de ott nincs ilyen cipõ 😞
bubu13
Speed amiben körülnézhetsz az is van a Westendben

EEE 1899

elitehun
Nem tudsz hasonló boltokat mert a gokerben nincs a méretemben megfelelõ színben? :S
elitehun
Kösz. tudom hogy nem nekem írtad de a gokerben is van 6.0 😄
bubu13
Speed boltokban vagy a Gokerben keress.

EEE 1899

DC pólókat tudtok a zoneshopon kívül?

elitehun
Hol találhatok Nike 6.0 Air Mogan-t? Fekete/fehér színben. Akár webshop is lehet csak magyar legyen.
Csuhai G
Köszi, valamelyik nap elnézek. 😊

Jagumo
Csuhai, nemtudom találtál-e mér olyan pulcsit, de nézd ha nem akkor nézd meg a Goker-ben (Westend legalsó szintjén ha esetleng nemtudnád 😊 ) Ott mintha láttam volna ilyen stílusút.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

brands.hu -n mikor szokta frissiteni? elvileg 4kor kellett volna ma, de még mindig a puma van...

pl hollister pólók, és nem vaterán

Mike at home
megmondod mi kell és megbeszéljük
írj privit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ismerõs érzés, miután yancort megnézem én is csak felkurom az agyam

Csuhai G
<#idiota>

hogy ebbe a kibaszott szar országban nem lehet kapni semmi értelmeset...

nem tudtok valami boltot ahol lehet kapni hollister pólót?

Köszi

Csuhai G
Tegnap jártam itt. Csendes, szép hely, jó üzletekkel, de hogy miért kellett ki rakni a p*csába azt nem értem. Kb 30 percet voltam bennt és összesen találkoztam 7 (!) vásárlóval.

Brolly
Hát azt mondja, hogy európába 7 font a szállítási költség, és 4-8 nap alatt jön meg.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gunnersboy
errõl a standoutrol bõvebben tudsz mondani? mennyi lehet a szállitási költség magyarországra?
nagyon sok jó dolog van amit szivesen megrendelnék

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

AntiHero
kösz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gunnersboy
mail ment 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Én is kérnék egy meghívót, ha tud vki szolgálni vele😊
nadi90 kukac gmail.com
Köszi!

Brolly
nem tudom, hogy neked milyen egy fasza póló, de azért tessék, hátha..
standout.net
energie.it
designbyhumans.com

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

kéne pár webshop, ahol fasza pólok vannak

sz4bolcs
Szobában szívesen használnám, de utcára? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.