10072
-
#8910 Imádom a fehéret, csak kényes... :) Nem azért vettem mert olcsó hanem mert el**szott jó!!! :P :)
Izlések és pofonok :D -
Odorovich #8909 Sokat viseled vagy a mogyid fogy el vagy normálisan kinyúlik ahol kell aztán oké lesz. szerintem. xd -
Narusco #8908 én meg sem fehér vékony anyagos gatyát sem csőgatyát nem vennék fel. még ha ingyen adnák sem :D -
#8907 azért van különbség, felprobáltam hasonlo elven, de mikor felhuztam szoritotta a műszert:D
a női gatyákban nincs neki hely bent, nincs annyira lent az ülepük -
Odorovich #8906 Én meg nem vennék fel full fehér gatyát még ha olcsó is. xD -
#8905 az a probléma hogy ez sajnos így van XD
Fú én nem vennék fel olyan feszülős csőgatyát... :D -
Odorovich #8904 Csak nincsen olyan nagy különbség egy női meg egy férfi csőgatya között.max amikor megveszed akkor néznek hülyének de amugy sztem simán lehet viselni. -
#8903 Új Lonsdale,Everlast termékek kerültek fel(pulcsik,pólók,táskák):
http://kep.tar.hu/lonsdaleshop
Érdeklődni:
[email protected] címen -
#8902 Én most Gas-ban vettem legutóbb ilyen full fehér félig cső gatyát, 31600-ról 9900-ra levolt árazva :DDDDDD -
#8901 new yorkerbe nincs férfi csőgatya...női max -
Odorovich #8900 oké köszi:D -
#8899 Bemész akármelyik márkaboltba kb és 100% hogy van -.- :D szerintem a new yorkerben is van :D -
Odorovich #8898 csőnadrágokat lehet venni new yorkerben avagy nem?És ha nem akkor hol? -
#8897 Vége már annak az akciónak. -
#8896 Pár naponta változik a kínálat. -
Kinga19 #8895 am ez az oldal teljesen átalakult vagymi?
egy hete mikor néztem szinte csak puma cipőkkel volt tele és én azt akarok venni:S
-
Kinga19 #8894 vki tudna küldeni brands.hu-ra meghívót?
-
Narusco #8893 court traditiont néztem én is, de csak elég vékony anyagból készült volt és télre nem akartam. -
#8892 Én tegnap vettem egy ilyet:
-
#8891 Nekem is kéne már 1 kiló új cipő :D:DDDD -
#8890 Kecskeméten a kis Tescoban nyílt egy bolt, ott találtuk. Ami megdöbbentett, hogy kilóra volt mérve a cipő, 5000/kg :O:O:O -
#8889 hehe, nézegettem a Replay oldalán hátha már jött valami cucc az új kollekcból, és megtaláltam milyen pólót vettem multkor, gondoltam megmutatom :D
ilyen csak világos szüre az alap :)
-
#8888 Hol van ilyen bolt ahol ennyiért dobálnak Converse cipőket? :D:D:D:D Bár én csak azért vennék (még eggyet) hogy elmondhassam, hogy nekem is van XD de 14-15k nem adnék ki érte... ennyiért megvenném, ami nekem most van azt én 3990-ér vettem 1 éve ilyenkor a Humanic-ban :D:D -
#8887 Már maximum csak Ebay-en, mert ez 2007-es kollekcióba volt és azóta már nem gyártják :( Az enyém sötétbarna, néha kell boxolni, de amúgy még bírja. Idén szerettem volna még venni mellé egy fekete-pirosat, de sehol nemkapni, Adidas-os lányok fél órán keresztül bújták a könyveiket, mire egyáltalán azonosítószámot találtak mellé :(
Ma angol használtruha boltban jártam barátosnémmal, és hirtelen felindulásból vettem egy ilyet, használtan, de mintha új lenne, 3300 pengőt csengettem ki érte :) (új ára 16990 Converse.hu-n)
Neki pedig egy ilyen lett, 1900 Ft-ért, szintén alig használt :D (új ára 19990 Converse.hu-n)
-
Narusco #8886 nem jelenik meg... de ugyanaz az adi 14 csak fehérben. na szal oylat keresek -
#8885 jól néz ki nagyon, én is adidas híve vagyok nagyon rég óta.:) (kb 8 éve)
-
Narusco #8884 hu ez megtetszett... vagyis inkább EZ
ilyet merre lehet kapni? -
#8883 Hát, télre majd a jól bevált Adidas Adi 14-et használom, imádom azt a cipőt :) Addig meg jólesz a Tisza, feltéve hogy a Nike úgy intézi a garis dolgomat.
-
#8882 nekem is olyanom van 2 is :D am. az szerintem télen kicsit hideg, én most várom a téli kollekciókat nekem is kell majd valami téli cipellő :) -
Narusco #8881 téli cipőt keresek, de egyáltalán ne mtalálok. most egy nike tennis classicom van, ami bejön, valami olyasmit nem tudtok télre? (fehér előnyben de bármi jöhet) -
#8880 Szerintem jön a tél, minek textil cipő? :)
Am. én a tiszráról annyit tudok mondani nekem 1 tisza cipőm van, 2 éve megvan és semmi baja, mondjuk nem használom valami sokat :D -
#8879 soha életemben nem voltam még zaraában, múltkor mentem be 1. és rájöttem hogy naggyon jó cuccok vannak! :D lehet többet kéne odajárni :) -
#8878 Jónak számít a Tisza, ha ilyet veszel legalább az itthoni ipart támogatod. Nekem szélesebb a lábam ezért ezek a vékonyka cipők nekem nem kényelmesek. -
#8877 Zara Fall Winter 09/10 Campaign
és a tavalyi..:
Ennyire romlik a színvonal? A tavalyi bemutató felért egy filmmel, mind képivilágában, mind zenéjében. Az idei egy összedobott gagyi videó. -
zdlr #8876 neten nem tudom hol, de a premier outletbe láttam már 10-15 körül lacoste cipőt.
fox-ból jelentősebb készlettel eddig csak a procrossban találkoztam, cipőket meg úgy tudom kizárólag ők árulnak. szóval foxért szerintem csak oda érdemes menni. -
#8875 Hmmhmm, első Nike cipőmben csalódtam, 4 hónapos, már első hónaptól magától lekopott a sarkáról a gumi, meg az orra is feljött...És még nem is olyan kényelmes mint az Adidas Adi 14-em, így ma vittem Nike-ba,és ha minden jólmegy Kermi vizsgálatnál, akkor visszakapom a pénzem.
Ez volt ami nem vált be:
Ha meglesz az ára, ilyet szeretnék belőle:
Ezt vagy ilyen stílusú cipőket ismeri valaki? Kényelmes? -
Narusco #8874 hilfigerről mi a véleményetek? ausztriában (pandorf) vettem egy hete 1 pólót, 10 euró volt. ma voltam premier outletben, a pólók 37k-tól voltak leárazva 15k-ra, és még nem is tetszettek, de amiket multkor láttam azok kurvajó anyagból készültek meg jók voltak. tudtok mo-n valami jo boltot, ahol nem ilyan 10k+-ba kerül egy póló? -
Narusco #8873 én is ma néztem lacoste cipőket, nagyon tetszett 1-2... de 24k volt ott is ahol én néztem -
#8872 Sziasztok!
Tegnap néztem szegeden egy Lacoste cipőt 27000-ért!
Neten nem lehet ilyen cipőt találni valahol olcsóbban??
Fox termékekkel csak a procross foglalkozik MO-n?? -
#8871 Nem baj.:D:D