Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik se.
Mert buta vagy.. De elárulom: Nekem mind a 3 tetszik és nem tudom eldönteni, de mivel megoszlanak a vélemények, ezért fekete, köszönöm. <#wow3>#wow3>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
valaki brands.hu meghívó plz😊
[email protected]
[email protected]
zõd
sárga
westendbe nem tudtok valami graffiti boltot?
ahogy látom kb ugyanazt a stílust kedveljük. nem tudod hogy bp-n hol szerezhetnék cipo & baxx cuccokat? vagy ilyeneket
tévedsz szerintem, de mind1... és az sem mindegy hogy melyik nike cipõket nézed, bár az biztos hogy egy fehér nikét, pl egy tennis classicot (amim most van és tapasztalat) óvni kell mert lehorzsolódik, de ugyanúgy nem jön szét sehol mint egy dc vagy vans (amiket meg régen hordtam.)
Elvileg tavaszi modell. Nem olyan meleg, és elég kényelmes. Ennél vékonyabbat meg csak Nike, Puma, Adidasokat láttam azok meg számomra nagyon alja minõségek. Mérföldekre van egymástól egy DC és egy Nike minõség pl. Sokkal szebben van megvarrva a DC.
énsemtom miaz a sro, mégis tudom mit jelent a Disconnect...szimplán nem volt vmi jó poén...ám a válaszoddal együtt már vicces vagy (rajtad, nem veled eset)😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
1. szerintem az adidas, de amelyik jobban tetszik sztem azt válaszd, bár 2 másik stílus.
2. nem csak az érti a disconnectet aki srozik (mi a fasz az a sro?)
2. nem csak az érti a disconnectet aki srozik (mi a fasz az a sro?)
Jó, bár egyik kedvenc márkám sincs rajta (Scotch, Energie, Gas) de nem számít 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Felsõ szerintem. Amúgy ultra jó lett, grat!<#eljen>#eljen>
Különösen jó, hogy a Nike és a Puma márkák fenn vannak.;-)<#eljen>#eljen>
Különösen jó, hogy a Nike és a Puma márkák fenn vannak.;-)<#eljen>#eljen>
Na csak elírtam. Tehát ez mehet bannernek?
És ez mehet bannernek?
relatív... mindenki számára más
Nike nem számít divatosnak? Csak márkásnak számít?:-s
Akk. mondj már divatos márkákat, amibõl van póló, pulcsi?😊
Akk. mondj már divatos márkákat, amibõl van póló, pulcsi?😊
nyelve? az hogy?
azért tetszik a zöld talp, mert végre nem az a szokbányos, semmilyen
azért tetszik a zöld talp, mert végre nem az a szokbányos, semmilyen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
no offense 2
Ez a cipõ jó nyárra? Még a téli cipõim is vékonyabbak voltak. 😊 Persze el tudom képzelni, hogy valóban nyári, vastag anyagnál is meg lehet oldani a jó szellõzést..
Ez a cipõ jó nyárra? Még a téli cipõim is vékonyabbak voltak. 😊 Persze el tudom képzelni, hogy valóban nyári, vastag anyagnál is meg lehet oldani a jó szellõzést..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Speed-ben. Sokert 😞
19k volt 😞 De csak ez tetszett, tobbi nagyon nem jott be, es kellett uj cipo, mert a regi tul meleg volt nyarra, meg ki is lyukadt mindket nyelve 😞
19k volt 😞 De csak ez tetszett, tobbi nagyon nem jott be, es kellett uj cipo, mert a regi tul meleg volt nyarra, meg ki is lyukadt mindket nyelve 😞
jaa én ugy értettem ,hogy az egyéb nike cuccoknak kurvajó a minõsége, de ne mszámítanak divatosnak. cipõben mind2