10072
  • zdlr
    ez a picit hasonlít duma jó, kb minden sí/snowboard kabát így néz ki :)
    amúgy jók, én szeretem őket.
  • dragon11
    Pl az enyémnek tépőzáras a kapucnija, meg hasonlók.. nem ilyen cibzáros a mellnél, meg ilyenek.. :S az enyém 3x jobb..:P
  • dragon11

Nem egészen ilyen, mert az enyém kiwi zöld meg máshogy néz ki picit hasonlít csak:( de nem találtam meg az enyémet..:D a bal kézen van a márkajelzés írással ugye.. a mellnél ugyan úgy bal oldalon pedig egy "Ventilation System" írás..

Miskolcon városháztérnél van/volt egy Iguana szaküzlet, azé' tudtam megvenni 15be 38 helyett, mert bezár a bolt.

Nagyon megéri, nagyon vagány és jó kabát.:P

Nagyon picit hasonlít csak a képen levő kabátra amúgy.. de nem találtam mást.:(
  • zdlr
    szerintem ez jól néz ki, fundango (halfpipe a típus neve asszem), 15ezer teljes áron, de mivel tavaszi/nyári kollekció lehet ki lehet már fogni akciósan.

• technopeter
    Nekem meg vmi szövetkabát szerű, de nem feltétlen fekete, ha vki tud vmit pls kép vagy link!
  • prezi
    nekem valami állónyakas, vagány, fiatalemberes dzseki kellene =)
  • prezi
    képet !
  • dragon11
    Én 3hete vettem egy Iguana dzsekit 15ezerért 38ezerről leárazva..:) Sí dzseki amúgy, de utcára veszi mindenki. Nagyon jóó.:)) a bélés akár mellényként is használható meg ilyenek.:P
  • prezi
    valami őszi szélkabátot, dzsekit tudtok-e ajánlani ?!

vagy még később jön az uj kollekcio ?
  • Jagumo
    szerintem az összes márkás póló megfelelő minőségű, pl én úgy 2 éve veszek márkás cuccokat és az 1. Retro pólómnak semmi baja ugyan úgy néz ki mint 2 éve :D
  • Bandee1987
    Ez majd idővel derült ki :)

Amúgy eddig pl. aréna jött be nagyon, azok elég masszívak, már jópár éve megvan 1-2 aréna póló, de igazából eddig max kicsit kopott csak meg.
  • dragon11
    Sztem elég gagyik, bár ez magán vélemény.:D:D
  • Bandee1987
    2 heavy tools póló most 7000 ft/2db a hervisben, sztem nem rossz vétel.
  • greg benz
    Sziasztok!

Gondoltam megosztom veletek negatív tapasztaltomat,hogy mások ne járjanak úgy mint én.

Aug. 29.-én (6 napja) rendeltem egy Levis cipőt a sportruhaplázáról,jött is egy válasz email rögtön,amiben benne volt a rendelést aktiváló link,erre rákattintottam,ennyi.Gondoltam másnap majd jön egy levél amiben benne lesz,hogy mikor szállítják ki,satöbbi satöbbi. Nem jött a levél. Oké mondom,lehet tovább kell várni. Vártam még1 napot,továbbra sem történt semmi. Írtam nekik egy emailt,hogy náluk szokás egyáltalán ilyen levelet küldeni,vagy rögtön jön a cucc? Válasz semmi..a napok repültek tovább,nem történt semmi. Tegnapelőtt már hívtam őket telefonon,nem vették fel. Ma megint hívtam őket,nem vették fel.
    Én itt mondtam azt,hogy elég volt,szórakozzanak valaki mással! Szóval aki jót akar kerülje el ezt az üzletet,úgy tűnik csak dísznek csinálták a webshopot,vagy én nem tudom...
  • Laca19a
    (#8933 Kaplan, #8935 Christiansen)
    Talán itt a Budmil oldalán van valami használható dolog. Ha később esetleg más lenne a link, akkor a Budmil oldal Hírek menüjében található meg.
    És a két link hozzá: első
    második
  • Christiansen
    velúr tisztítási trükkök engem is érdekelnének.
    adidas samba-ról váltottam spezial-ra (3,5 évet bírt, vigyáztam rá)
  • hoodlum
    itt lehet regelni: brands.hu/ize
  • Kaplan
    Nekem most Nike Tennis Classic van, de valahogy a velúr tisztításával gondban vagyok, esetleg valakinek van tanácsa?
  • technopeter
    Tényleg nagyon jól néz ki , de nekem már volt 2 nike cipőm is , mindkettő szétment, többet nem veszek. De ez csak az én véleményem, a cipő tényleg nagyon jóó
  • Kaplan
    Aztakurvaélet, ez mennyire adja. Hol láttál ilyet!?
  • Jagumo
    Azért nem annyi :)
  • UoNokedli
    Erről a cipőről tudtok valamit mondani? (hogy bírja meg ilyenek?)

• Sickness
    nincs oda meghívód?
  • Christiansen
    asszem befigyel egy ilyen (^^,)
  • zolo
    A brands.hu-n láttam múltkor a Puma akcióban.
  • Police88
    Tök korrekt egy ing 50k-ért xD
    Amúgy tényleg elég fasza van belőle surf gatyám meg pulcsim csak soxor megfizethetetlen árakat szabnak.
  • Thomas88
    Sziasztok!

Ajánlom, mindenkinek az O'neill-t. Én eddig nem csalódtam bennük. Nagyon tartós minőségi cuccokat árulnak, korrekt árakon!
  • Jagumo
    Minnél többet nézem annál jobban bejön, de hol a szarba lehet ilyet kapni?? :D
  • greg benz
    Ez egy vicc komolyan mondom..

Tegnap írtam nekik egy emailt,hogy most akkor mi is van hogy is van,várjak-e valami mailt a kiszállításról..továbbra sincs válasz.
    Mondom jólvan,felhívom őket. Kicsöng kicsöng,de nem veszik fel..

Folyton ki tudom fogni az ilyet4 napja adtam le a rendelésemet
  • elitehun
    Kérdezd meg telefonon vagy mailben
  • greg benz
    Sziasztok!

Sportruhaplaza.hu-val kapcsolatban van valakinek tapasztalata,rendelt már valaki innen? Rendeltem hétvégén egy cipőt,jött is a rendelésaktiváló email,aztán gondoltam hétfőn jön egy levél arról,hogy mikor szállítják ki,satöbbi..de semmi
  • Rob02
    Köszi!#8917 neked is!
    Akkor ha lesz valami számomra értelmes dolog akkor rendelek!

• greg benz
    Nagyon szellemes voltál..
    Chalezlopez,köszi!
  • chalezlopez
    Én most reggeltem kb 2 hete, és a Puma akcióban rendeltem egy cipőt. Kb az akció vége után jött meg 1 héttel, futár hozta, pontosan korrekten. 1300kb a futárköltség, ki lehet bírni. #8842 hsz. a cipő amit rendeltem...
  • Csuhai G
    Teljesen megbízható, az akció vége után körülbelül 2 héttel megkapod a cuccot.
  • Rob02
    Sziasztok!
    A BRANDS.hu mennyire megbízható,és mennyi idő a rendeléstől a szállítás??
    Aki rendelt már onnan az írjon már valami véleményt!
    Köszi előre is!
  • Odorovich
    Levi'S
  • chalezlopez
    Marx
  • greg benz
    Sziasztok!

Ennek a Levi's cipőnek a "nevét" nem tudja valaki véletlenül?
  • Csuhai G
    Újra kezdődik az ősz-tél, újból megnő a depressziós emberek száma, újból előkerülnek a visszafogottabb, klasszikusabb ruháim. :)