Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
<#puszis>

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

zolo
mél ment :)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Brolly
nekem is nekem is nekem is :D pls... ([email protected])

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

tigeroo
küldöm
tigeroo
jaja, azért írtam be mert énis anno emiatt regeltem a brands-ra...

én valszeg ezt fogom megvenni...csak attól félek ,hogy az orra miatt kényelmetlen lesz, ti mit szóltok ehhez? nemtom, nekem olyan természetellenesnek tûnik hogy ennyire fennt van az orra...
Brolly
Régebben a Woodooban volt ilyen puma cipõ, de most már nem igazán látok sehol.

ilyen cipõt nem tudjátok hol tudok venni? hol van vmi nagy puma bolt?

AntiHero
A brands.hu-ra egy meghívót elfogadnék. Email: antal(pont)bencze(kukac)gmail(pont)com

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Brolly
Religion (amirõl még nem is hallottam) vajon kapható itthon valahol?
Religion T-shirt

Brolly
hjaa, hehe, hát akkor meg van a megoldás:D

chelseafan
valaki nem tud szerezni ilyen nike sprint brothert 42.5 méretben?:D nem nagyon találok...:S akár tépõzáros, akár fûzõs változatban. a lényeg, hogy fehér alapon kék/fekete vagy akár más pipával (az elsõ képen látható lenne a legtökéletesebb:D)

new era fullcap sapkákat nem tudtok viszonylag olcsón? 6-10k nekem már sok egy sapkára

Csuhai G
Biztos kapható, hiszen a képen szereplõ személy (Zságer Balázs /Zagar/) is a Váci utcai Adidas boltban kapta.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Brolly
fõõõ nagyon király ez a felsõ! Kerestem, de sehol nem találtam, szerintem esély nincs rá, hogy itthon kapható legyen valahol:S
A brands.hu-n egy embernek hány meghívója van?

Csuhai G
Köszönöm, hogy szóltál, épp cipõt kerestem, de a legutóbbi Puma akcióról pont lekéstem, azaz a nekem tetszõ modellbõl már nem volt a méretemben. Most viszont újra felkerült, azonnal vettem is egyet. Ezt:

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

tigeroo
brands.hu-n most puma cipõk vannak
o most látom ezekbõl már most sincs olyan ami kell :\szoktak itt gyártani belõlük még ?:S

az a baj hogy nincs saját keresetem, és most tényleg elég sok mindent vásároltattam. várnék egy kicsit ,viszont parázok hogy nem lesz méretben. nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem ezek a cuccok kegyetlenül tetszenek. esetleg van aki bécsbe szokott menni beszerezni ilyeneket? ott van vmi nagy cipo&baxx kereskedés? magyarországon nem találok :\

nyugodtan rendeld meg onnan ahonnan belinkelted,,csak plusz 17,9 euró a szállítás.ha vállalod,akkor 2 nap múlva hordhatod.én már rendeltem tõlük.
Csuhai G
Ilyen pulcsit keresek már napok óta, de egyelõre egy Adidas boltban sem találtam. Esetleg valamelyikõtök látott ilyet az elmúlt napokban valahol?

tudnátok nekem linkelni néhány ruhás magyar webshopot?

AntiHero
Fene tudja, eddig nem izzadtam bele. Pedig télen nyáron ez volt rajtam meg van is:D

sapkafej
kurva jól néz ki, de drága és túl szokásos sztem

György

Csuhai G
Szerinted nyárra érdemes ilyet venni? Alapvetõen gondolom téli cipõ, mégis mennyire szellõzik nyáron?

AntiHero
Nekem 4 éve az van:) Most vettem nyárra 1 fehér Original adidas cipõt. Sokaknak nem tetszik, de sztem nagyon jó strapabíró és szép cipõk.

Csuhai G
Cipõt szeretnék venni, az Adidas Superstarokról mi a véleményetek?

kéne egy magyar webáruház ahol fasza pólók vannak

Sziasztok!

Ha van valaki,aki tudna régi devergo uniform,vagy bármilyen márkás pólókat a 90 es évek nyomott mintáival,megnézném szivesen,ha valaki nem ismeri,akkor érdemes megnézni,nagyon jók voltak,csak sajnos sehol sem találok ilyeneket a neten.
Elõre is köszönöm

Sziasztok!
BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

fõleg az a három márka van ami a weboldalon is fent van: Killah, Miss Sixty, Energie. csak pár ruhát töltöttek fel, de valójában nagyon nagy a választék náluk. én leginkább a Killah-t szeretem :)

errõl kicsit írj még légyszi. milyen boltok vannak és hol/merre? nem sokat találtam neten

ahova én járok és normális áron van és jó minõségben az az overstore outlet. tényleg hatalmas a választék és egyre több barátom kapott már rá (hát igen, a válság az válság :( )

Mike at home
ehehe, van 5k alatt póló, csak nem neked
a ruhaboltoknak meg kell a profit

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
En amcsi outletben vettem 10 dolcsiert/db jo par Vans, Volcom, Oneill, stb polot. Raadasul akkor (tavaly nyaron) 145 volt a dollar. Szoval kb beszerzesi aron vettem oket :D Itthon tenyleg nincs mar 5k alatt polo ezekbol a markakbol :( Es az is igaz, hogy egyre szarabb a mintajuk is. Tombol ez az idiota koponya mania meg a hulye emos belebujos cipos divat.
az oakley ruhák árával kicsit elszált a ló, a szemüveg árakon nem lepõdök meg :)
de hogy két éve 3-4ezerért vettem oakley polót, most meg 7-8 ezer.. na neee.
amúgy vans polót is nagyon ritkán kapsz már 5ezerbõl. és egyre csúnyábbak, alig várom már hogy lecsengjen ez a buzi emo divat, és a kedvenc márkáim visszatérjenek a klasszikus stílusukhoz.
vicces, hogy régi kedvenc márkám az emerica új kollekciójában nem találtam szinte polót ami tetszene..
sz4bolcs
Kéne shirtes sapi, milyet érdemes? :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

FlyHigh
Ranglétra legtetején minõségben nálam az Oakley van, beszarás mit kibírnak. Szemüveg része meg még egy külön mise.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
pl 5rongybó olyan vans pólót lehet kapni, aminek az oldalán már varrás sincs, 90 fokos vízben egy kicsit sem ereszti a színét és egy millimétert sem ugrik össze(kb 30 fokon mosható<#kacsint>).

Thrash \'Till Death

gyárt egy halom konszolidált utcai cipõt is

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gunnersboy
meg aztmondta pénztárcakimélõset irjunk, ezek meg nem olyan egetverõen drágák mint a retro vagy a gas

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
hát nemtudom, én ezerszer szivesebben vásárolok terranova cuccot...new yorkerbe már be se megyek :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csuhai G
Terranova mennyivel márkásabb, mint a New Yorker?.. :)

Gunnersboy
a new yorker az azér nem márkás bolt :D
inkább a Terranova, Zara, Pull and Bear

hátõõõéé ezzel most aztán adtál egy jó kérdést. newyorker.

Valami jó márkás boltot keresek, nem tudtok valami jót? Perzse pénztárcakímélõset. Köszi
I.C.ram
Jo marka lenne a Vans, ha gyartana rendes, utcai cipot is, ami nem ilyen pufi deszkas :( Regen volt a DC-nek egy ilyenje, meg is volt kb 4 evig. Nagyon szerettem.
nem akarom elhinni, hogy van 18 év körül olyan ember aki nem ismer egy több, mint 40 éves márkát, ami mellesleg az utóbbi 5-6 évben nagyobb divat, mint a nike..

megnyugtatlak amúgy, nem fog szétmenni, a deszkás cipõk bírják általában, persze itt is ki lehet fogni a szart :)
én imádtam a vansemet.
Csuhai G
Springfieldben -50% minden nadrágra, érdemes benézni. Én 13ezer helyett 6ezerért vettem egy rövidnadrágot.