10072
  • Narusco
    jó...lenne, focizni igen... de utcára nem igazán, szerintem tul egyértelműen teremcipő.
  • chalezlopez
    Tuti lépő. Még senki nem szólta le, viszont annál többeknek megakad a szeme rajta, és dícsérik. Mellesleg annyira könnyű, hogy hihetetlen.
  • chelseafan
    ezt én is néztem, mert eléggé bejön:D tehát akkor neked van ilyened?:D vélemény a cipőről?
  • chalezlopez
    A tesója már meg van:
  • chalezlopez
    Jó lépő, de 17k...mintha a fogamat húznák.
    Én kizárólag akkor veszek cipőt, amikor kb féláron vannak.
    Pl ezt most 9900-ért:
  • dragon11
    Nekem is bejön nagyon.:-D A gari nem ugrik ha csak utcára használom, azt mondták az Intersportban.:) Én meg utcára használnám.:))

Kegyetlen vagány.:)
  • chelseafan
    nekem nagyon bejön, de ez végülis teremcipő, szóval én focira használnám:)
  • dragon11
    B+ a kérdés lemaradt..:D

sztetek jó?:) hozzászólásban a kép.:D:D persze élőben sokkal jobb..^^
  • dragon11
    Aha. Én ilyen légtalpas Niket vettem ma 17k-ért leárazva az Intersportban.:-D
  • FlyHigh
    Nekem ilyen cipőm van, bár most elég rossz színben van, tegnap éjszaka egy hatalmas sárba beleléptem az erő mélyén. Télre adidas superstar(kék-fehér, fekte-fehér).
  • Laca19a
    Nekem őszi időkre egy szürke bőr Dieselem van a jellegzetes "piros D-s logoval", nagyon szeretem, és olyan különleges kialakítása van, hogy elég sokan megnézik.Én is 5-6 éve vettem, úgyhogy képet szintén nem találtam róla. Jelenleg egy ilyen Diesel Paramarkot is nyúzok, nem feltűnő, ez egy egyszerű cipellő, de nagyon kényelmes, főleg a Nike után.

http://www.sneakershop.nl/catalog/images/DIESEL%20PARAMARK%20W%20BLACK%20PR013%20H0144.jpg
    Ja, és ha ezt nem ismernéd, akkor neked ez egy kötelező videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=4G8uPnsZwHM
  • dragon11
    ennyi:D
  • Punker
    én most egy ilyet vettem:

• upszilon
    Egy igazán érdekes divatbemutató:

http://dzsez.com/node/91#comment-420

+18+énekhang :-)
  • Narusco
    hát... nem értek veletek egyet.

a nike cipőket szeretem ,de egyáltalán nem az olyat amilyet dragon linkelt, max testnevelés órára. a conversek közül pedig igenis vannak szépek.
  • Rogerke
    ToRNACIPŐN VAN A HANGSULY mérnem megy ki a józsefvárosira vesz egy szar tornacipőt 200 forintér és himezi rá hogy converse XDXXD
  • dragon11
    Ennyi.:)) ahelyett hogy vennének 1 jó Nike légtalpasat..:D me ugye Conversben nem igen van légtalpas GYEREK TORNACIPŐ LOL:D
  • Rogerke
    azokon énis röhögök főleg még osztálytársaimon amikor vannek már nemtudom hány különböző szinük converse de még azér kell neki egy piros is :D:D:D
  • dragon11
    Én azt vettem most, amit linkeltem. Nagyon megvagyok elégedve a légtalpával.. meg úgy magával.. nekem is vannak Nike ACG pólóim, meg egy nadrágom is.

Én maradok a Nikenál..:) de röhögök a Conversen még mai napig is.. szép gyerektornacipőket csinál.:D:D
  • Rogerke
    Garage storeban vetten 35 ropiér de van belőle csomó fajta.

itt a honlap: www.garagestore.hu

8848#: a nike se rossz például a deszkás cipőm is nike6.0 meg van pár polom is ami nike
  • dragon11
    Én maradok a Nikenál.:-D Nike ftw;-)
  • Csuhai G

Ez nagyon jól néz ki. Hol vetted és mennyiért?
  • Rogerke
    DC radaromat most cseréltem re erre ^^

Nagyon jó minősége van és jó talpa (nem kopik annyira)

Meg még vettem 1 piros DC pólót de arrol nemtolok képet ugyis tudjátok milyen az ^^
  • dragon11
    Ma vettem egy Nike Air Tiempo Mystic II IC-t.:) 17k volt leárazva Intersportban.

• chalezlopez
    Sajnos fogalmam nincs róla, hogy mikor szállítják ki a cuccokat, de mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy legkésőbb az akció lezárását követő 10-14 munkanapon belül. Nekem van egy bőr bokaszárú fűzős Diesel bakancsom, az akkora ász az a lépő, hogy amikor megvettem, azt nézte mindenki... Sajnos nem tudom a képet linkelni, mert 5 évvel ezelőtti modell. Fekete, és mesterségesen kitöredezett a bőr rajta...
    Fú de szeretem. Ja és kopogós hangja van a talpának, szal csak a süket nem néz oda.
  • 9csöves9
    akartam már kérdezni.Fred Perry gallérost nem tudnál szerezni?
  • Laca19a
    Igen, a Kenvelo sem rossz márka, a nadrágjai nem tetszenek mondjuk, de némelyik felsője nem rossz, nemrég vettem pár darabot és nem bolyhosodik vagy ilyesmi. És szerintem a Jeans Clubbos ruhák sem rosszak, vettem ott tök jó fehér kabátot és fehér nadrágot (ezek ilyen vászon anyagból vannak), illetve a nővéremnek van onnan farmerja illetve pamut felsői és szerintem nagyon jók, én is meglepődtem rajta, semmi problémám nem volt ezekkel a cuccokkal, de azt mondom, hogy innen is és a Kenveloból is csak leárazáskor érdemes venni, mert eredeti áron nem éri meg. Ha kivárja az ember a leárazást egy GAS boltban, akkor jobban megéri onnan vásárolni. Egyik nap a Jeans Clubba volt farmer 10000Ft-ért, mellette a GAS boltba farmer(igaz 50 % akció) 12000Ft-ért. Akkor már inkább kiadok 2000Ft-al többet a GAS-ért.
    A Dieselt meg azért nem említem, mert sajnos a veszprémi és a fehérvári boltjuk is megszűnt, asszem már csak Pesten vannak a Cream-ben a Fashion Street-en. http://divat.hu/cikk/A_Diesel_birodalom_tundoklese/477
    Sajnos a www.dieselshop.hu is megszűnt.
    Elvileg itt van pár Diesel cucc de szerintem nem eredetiek: http://www.sportruha-outlet.hu/
    Mert furcsa, hogy miért a "79"-es számot használják több felsőjükön, nekem mindegyiken a 78-as szám van, hiszen 1978-ban alapította a céget Renzo Rosso aki jelenleg is irányítja a céget.A hivatalos oldalukon is csak a 78-as számot használják a ruháikon, szerintem ezek hamisítványok.
    Ja tényleg, nem tudsz valamit arról, hogy ezeket a megrendelt Puma cuccokat mikor szállítják? Már szerdán megrendeltem, de még mindig a Feldolgozás folyamatban-t írja ki a Státusznál.
  • BADE
    Rendelhetők új Fred Perry,Everlast,Lonsdale cipők,Lonsdale gallérosok:

http://kep.tar.hu/lonsdaleshop
  • chalezlopez
    Én is szeretem a Dieselt, egyik kedvenc márkám. Mellette viszont egyre több Kenvelo, és Fishbone cuccom van. Főleg a Fishbone nagyon jó minőségű, és egész jó áron vannak jó cuccok...
    Amúgy ezt a lépőt rendeltem meg brands.hu-ról, egész jó áron van... :

• Laca19a
    Én ilyen Puma ezüst Biker 5000-et rendeltem a brands.hu-ról, csak már jönne meg. Nekem nagyon bejön, elsőre beleszerettem.

Ha már ruhamárkákról van szó, nekem kedvencem a Diesel. Magas árért tökéletes minőség. Még mindene bevált (nadrág, felsők, sapka, parfümök stb...), semmilyen termékükben sem csalódtam. Amit nagyon utálok ruhamárkát, pedig több esélyt is adtam neki, az a Nike. Hibás, selejtes márka. Volt pár Nike cuccom, mindegyik gagyi volt, pedig nem is az olcsóbb termékükből vásároltam. Nálam leszerepelt, de annyira, hogy nemhogy ingyen, de ha fizetnének sem kéne a termékeikből semmilyen cucc sem. Még a Kenvelot, Aboriginalt, vagy a Jeans Clubbos Philip Russel márkát is jobbnak tartom és előbb felveszem, mint a Nike-t.
  • erik10
    Tegnap óta ilyenem is van, szerelmes lettem.. xD

bár női cipő de nem látszik meg rajta, szvsz.
  • Sickness
    szvsz meleg meg kényelmes, télen fasza lehet.
  • Jagumo
    merész, nem mond h rossz :) merész :P
  • elitehun
  • greg benz
    Köszi!
  • Kinga19
    hm
    ne hatragudj de nagyon pocsék
  • Csuhai G

Hmm ez igazán jól néz ki.
  • Gabor1990
  • greg benz
    Sziasztok!

Brands.hu-ra tud valaki meghívót adni?
    Előre is köszönöm
    ([email protected])
  • Laca19a
    Szia orsi1987!
    Én is most rendeltem a brands.hu-ról Puma cipőt. De most vásároltam itt először. Tudnál mondani valamit nekem arról, hogy mennyi idő múlva várható a kiszállítás? 12-én szerdán rendeltem meg, de a státusz-nál még mindig az van kiírva, hogy feldolgozás alatt. És hogy jeleznek előtte telefonon amikor átadják a cuccot a futárnak vagy írnak e-mailt? Leírás szerint akció-lezárás után maximum 14 nappal kiszállítják, de remélem nem kell még várnom rá 2 és fél hetet.