Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11

a DJ-n milyen felsõ van? s hol lehet ilyet kapni, milyen áron ?

byzhouse
nem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

de ezek használtak :S

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

oliwwer
Például? És Dickiest nem tudtok? 😞(

Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma

byzhouse
1000+1 helyen adnak hasonló cuccokat

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Senki? Valaki? 😞

Valaki nem tudja hogy lehet-e Magyarországon DICKIES márkájú cuccokat, akár online rendelni? Nagyon bejönnek ezek az ingek, pólók, nadrágok. Az egyszerûségük miatt.

Esetleg hasonló kinézetû cuccok, valaki?

helló

egy egyszerû kérdést tennék fel sajnos nem találtam rá a neten megfelelõ választ rá
Az UK XL az egyenlõ az EU XL-el?

rengeteg size configurator van a neten, de mindegyik csak a számozásra tér ki

nem rég voltam kint britteknél vettem egy dzsekit próba után L volt jó rám, "hazai" méretem XL ez miatt érdeklõdnék, hogy nem-e van különbség
mert szeretnék online is rendelni most
valakinek tapasztalata?

választ elõre is köszönöm
HElló! Valaki, tudna linkelni valami nagyon fasza Boardshortot valamelyik webshopból, 34-es méretben, 10-12 ezer forintos értékben? Egyszerûen nem találok sehol. AMilyen márkák szóba jöhetnek: Billabong, RipCurl, stb. tehát ilyen szörfös márkák. Köszönöm a segítséget elõre.

😄DD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Benny04
nem követem, de te minden bizonnyal, ilyen kabáttal 😄

úgy sokkal fainabb. ha rendesen felhúzom bepálik a picsám he

dragon11
miért lenne ki?

fel kell húzni a nadrágot és helló..

vagy te is követed ezt a szr divatot, hogy a nadrágot nem veszed fel és olyan mintha beszarva lennél?

egy kicsit lejjebb kell tolni nyílván, de nagyon picit.. mértékletesen.

Valami ötlet, hogy hol tudnám elpasszolni a lonsdale-emet?

Positive Mental Attitude

Benny04
veszek, de akkor is, undorító ez, hogy ki van az egész pacuhád

dragon11
😄DD

kinek mi. én már kiröhögöm

dragon11
hát igen, az könnyen lehet.😊

de viszont cserébe nagyon jól néz ki

az viszont vicces, de sztem egy ilyen kabát nagyon szar lehet. kényelmetlen, vékony...

dragon11
az a vicces, hogy nem fér a kabát alá semmi..

mert a srácon a képen nincs mintha nem lenne semmi 😄😄😄

a tükörben pózolós festethajú csücsörités a vicces csõgatyában meg feszülõs kabátban, köldökig kivágott v nyakúban, dupla fülbevalóval meg középen felzselézett ámde elöl már lelógó hajjal, mindenalatt a legbarnábbig sozlizott bõrrel, nem a lonsdale kabát

dragon11
vicces😊

Ezalá nemfér semmi D:
Amúgy valaki nemszeretne venni, egy XXLes Lonsdale Mumford téliharringtont? 😄

Positive Mental Attitude

dragon11
Te kabát alá nem veszel semmit?

Benny04
amúgy nagyon fos ez a kabát, mire jó, hogy ki van a derekad? 😉

Benny04
😄DDDDDDDDDDDD

byzhouse

Hali!
Anno már kérdeztem, de nem kaptam választ.
Nem tudja valaki, hogy ilyen Energie dzsekit/kabátot hol tudnék venni? Esetleg más márkájú (azért nem kínai xD), de ugyanilyen fazonú is jó lenne.
Köszönöm elõre is, ha valaki válaszol 😊

cesc fábregas

zolo
Zaraban próbáltam ma hasonlót, 8990.-

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Jóféle, már csak az kéne hogy pont feleennyibe kerüljön 😄 köszi a linket!

Zara-ban lattam tegnap.

hungary27
újra hatalmas problémával állok szemben...nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet jóféle gallér nélküli inget kapni (üzlet-város stb.)
(olyanra gondolok mint ebben a videóban a bal oldali, basszusgitáros srácon van) nagyon köszi, hatalmas segítség lenne

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Benny04
H&M, reserved... bár nem biztos, hogy ennyire szûk

Nyáron csak a havainas! 😊 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNIJfJWAp8_8syhM6JXyomURAwZMT3LURuavRBT36pO_1EiWOTNw
csatlakozom😄

AntiHero
Ez engem is érdekelne. Ha valaki tud akkor szóljon már. Köszönöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

byzhouse
írj pm-et, ha tudsz valahol.

zolo
hali, van ötletek rá, hogy itthon elfogadható áron hol lehet kapni hasonló farmert?

sjani1995
ma vettem egy ilyet meg egy Casablanca pólót, jó vétel volt😄

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

chalezlopez
persze nem az embossed version mint a képen, csak a sima bõr...

Vamos Argentina!

chalezlopez

Ilyen csukát vettem ma, mint kifutó modell 11k-ért a Hervisben. Milyen hosszú és 3/4-es gatya megy hozzá sztetek úgy nagy általában?

Vamos Argentina!

byzhouse
5napja? hmm szombat,vasárnap,hétfõ,kedd,szerda! szombat,vasárnap: hétvége hétfõ,kedd: húsvét szerda az elsõ munkanap. mirõl is beszélünk?

szevasztok...offline shop-ról mennyi idõ alatt ér ide a megrendelésem , mert már 5 napja adtam fel a rendelésemet de még nemis értesítettek róla hogy mikor szállítják :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

haho?

nemár hogy mindenkinek tetszik, de nagy a pk és sirunk

én rendelnék, de nekem is sok a 20font, valaki nem száll be?

byzhouse
zavviról Mo-ra szállítás mennyibe kerül?(benne legyen minden) 1 pulóvert akarok rendelni.

DCnek nagy hibája, hogy könnyen elhagyják a talpukat

Positive Mental Attitude