Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Esetleg hasonló kinézetû cuccok, valaki?
egy egyszerû kérdést tennék fel sajnos nem találtam rá a neten megfelelõ választ rá
Az UK XL az egyenlõ az EU XL-el?
rengeteg size configurator van a neten, de mindegyik csak a számozásra tér ki
nem rég voltam kint britteknél vettem egy dzsekit próba után L volt jó rám, "hazai" méretem XL ez miatt érdeklõdnék, hogy nem-e van különbség
mert szeretnék online is rendelni most
valakinek tapasztalata?
választ elõre is köszönöm
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
fel kell húzni a nadrágot és helló..
vagy te is követed ezt a szr divatot, hogy a nadrágot nem veszed fel és olyan mintha beszarva lennél?
egy kicsit lejjebb kell tolni nyílván, de nagyon picit.. mértékletesen.
Positive Mental Attitude
mert a srácon a képen nincs mintha nem lenne semmi 😄😄😄
Amúgy valaki nemszeretne venni, egy XXLes Lonsdale Mumford téliharringtont? 😄
Positive Mental Attitude
Anno már kérdeztem, de nem kaptam választ.
Nem tudja valaki, hogy ilyen Energie dzsekit/kabátot hol tudnék venni? Esetleg más márkájú (azért nem kínai xD), de ugyanilyen fazonú is jó lenne.
Köszönöm elõre is, ha valaki válaszol 😊
cesc fábregas
http://flickr.com/photos/zolika90/
(olyanra gondolok mint ebben a videóban a bal oldali, basszusgitáros srácon van) nagyon köszi, hatalmas segítség lenne
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

http://flickr.com/photos/zolika90/
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Ilyen csukát vettem ma, mint kifutó modell 11k-ért a Hervisben. Milyen hosszú és 3/4-es gatya megy hozzá sztetek úgy nagy általában?
Vamos Argentina!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
én rendelnék, de nekem is sok a 20font, valaki nem száll be?
Positive Mental Attitude