10072
-
#9951 az a vicces, hogy nem fér a kabát alá semmi..
mert a srácon a képen nincs mintha nem lenne semmi :D:D:D -
Narusco #9950 a tükörben pózolós festethajú csücsörités a vicces csőgatyában meg feszülős kabátban, köldökig kivágott v nyakúban, dupla fülbevalóval meg középen felzselézett ámde elöl már lelógó hajjal, mindenalatt a legbarnábbig sozlizott bőrrel, nem a lonsdale kabát -
#9949 vicces:) -
Knabb #9948 Ezalá nemfér semmi D:
Amúgy valaki nemszeretne venni, egy XXLes Lonsdale Mumford téliharringtont? :D -
#9947 Te kabát alá nem veszel semmit?[lol] -
#9946 amúgy nagyon fos ez a kabát, mire jó, hogy ki van a derekad? ;) -
#9945 :DDDDDDDDDDDDD -
#9944 itt tudsz venni -
Gaba94 #9943 Hali!
Anno már kérdeztem, de nem kaptam választ.
Nem tudja valaki, hogy ilyen Energie dzsekit/kabátot hol tudnék venni? Esetleg más márkájú (azért nem kínai xD), de ugyanilyen fazonú is jó lenne.
Köszönöm előre is, ha valaki válaszol :) -
#9942 Zaraban próbáltam ma hasonlót, 8990.- -
#9941 Jóféle, már csak az kéne hogy pont feleennyibe kerüljön :D köszi a linket! -
Nadi #9940 Zara-ban lattam tegnap. -
#9939 tess -
lord nihilus #9938 újra hatalmas problémával állok szemben...nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet jóféle gallér nélküli inget kapni (üzlet-város stb.)
(olyanra gondolok mint ebben a videóban a bal oldali, basszusgitáros srácon van) nagyon köszi, hatalmas segítség lenne -
#9937 H&M, reserved... bár nem biztos, hogy ennyire szűk -
Annahh #9936 -
Annahh #9935 Nyáron csak a havainas! :) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNIJfJWAp8_8syhM6JXyomURAwZMT3LURuavRBT36pO_1EiWOTNw -
BlackWolf #9934 csatlakozom:D -
#9933 Ez engem is érdekelne. Ha valaki tud akkor szóljon már. Köszönöm. -
#9932 írj pm-et, ha tudsz valahol. -
#9931 hali, van ötletek rá, hogy itthon elfogadható áron hol lehet kapni hasonló farmert?
-
#9930 ma vettem egy ilyet meg egy Casablanca pólót, jó vétel volt:D -
#9929 persze nem az embossed version mint a képen, csak a sima bőr... -
Ilyen csukát vettem ma, mint kifutó modell 11k-ért a Hervisben. Milyen hosszú és 3/4-es gatya megy hozzá sztetek úgy nagy általában? -
#9927 5napja? hmm szombat,vasárnap,hétfő,kedd,szerda! szombat,vasárnap: hétvége hétfő,kedd: húsvét szerda az első munkanap. miről is beszélünk? -
skygt90 #9926 szevasztok...offline shop-ról mennyi idő alatt ér ide a megrendelésem , mert már 5 napja adtam fel a rendelésemet de még nemis értesítettek róla hogy mikor szállítják :S -
Narusco #9925 haho? -
Narusco #9924 nemár hogy mindenkinek tetszik, de nagy a pk és sirunk
én rendelnék, de nekem is sok a 20font, valaki nem száll be? -
#9923 zavviról Mo-ra szállítás mennyibe kerül?(benne legyen minden) 1 pulóvert akarok rendelni. -
Knabb #9922 DCnek nagy hibája, hogy könnyen elhagyják a talpukat -
Narusco #9921 etniessel már volt bajom. a vans a a legjobb amit életemben láttam, volt vagy 5 párom és még mind megvan szerintem, vagy 8 évre vissza
már ne milyeneket hordok, hanem pl nike, de minőségben messze szarabbak mint ezek amiket felsoroltál, sajnálom ezt mondjuk
a dc is kurvajó és tartós -
skygt90 #9920 hali ! Az Etnies , DC , Vans , márkák mennyire megbízhatóak cipőkben ? jól bírják a strapát ? -
zdlr #9919 coreshop.hu vagy speedstore.hu -
#9918 garage,offlineshop,daddyskate -
sKeezo #9917 hosszúszárú deszkás cipőket, supra, dc stb. tudtok valami magyar webshopot ami jó és ilyeneket találok rajta?
-
#9916 osztálytársam is innen hozatja a cuccokat. olcsó és jó -
Narusco #9915 kurvaolcsó ez a bolt :D összeállhatnánk páran és akkor nem 6k a pk -
zdlr #9914 nem tudom pontosan, de asszem a pirosat fizeted. de legjobb út ilyenkor hogy kiválasztasz egy terméket és végig nyomod a rendelést egészen addig amíg a bankkártya adataidat kéri, ott látni fogod már, hogy milyen áron és milyen plusz költségekkel számláz, ahhoz már semmi nem jön hozzá pluszban. ha nem tetszik, nem adsz meg adatot hanem bezárod az ablakot. -
Narusco #9913 ez hogy van? 2 ár van kiirva, a szürke a régi a piros az akciós, vagy a szürke a bolti, a piros az ottani? -
#9912 Köszönöm az oldalakat! :]