Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már ne milyeneket hordok, hanem pl nike, de minõségben messze szarabbak mint ezek amiket felsoroltál, sajnálom ezt mondjuk
a dc is kurvajó és tartós
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Talán ebben a topikban voltak linkek olyan UK boltokhoz, ahol elég olcsón lehetett Lonsdale cuccokhoz jutni, ráadásul postaköltség nélkül.
A hátrány gondolom az 1 hónpig tartó szállítás, de annyi baj legyen.
Ha bármilyen külföldi oldalakat tudnátok adni, ahol Lonsdale, Converse, Ed Hardy vagy ilyesmi márkákat árulnak, és szállítanak ide, azt megköszönném :]
Jó privátban is, ha reklámnak minõsül (mittomén:])
és az miért van, hogy elfelejtett jelszót kértem.. 14óra alatt elküldték kipróbálom és ugyanúgy nem jó..?XDD
Mérettáblázat alapján vásárolj és nagyobb lesz rá az esély, hogy jó is lesz a méret. 😄
brands.hu -n csak rendelni lehet a cuccokat? ha igen, mivan akkor ha rossz a méret?
illetve mindig van akció, hogy megéri ott venni 1farmert, ha már úgy is szóba jött..?
Tudtok esetleg tanácsot adni abban,hogy ilyen livestrongos pulóvert hol tudnék szerezni? S vagy M méretben kellene, a livestrong shopban sajnos csak l-xxl-ig van:S
Ebayen néztem, nem találtam, ott alig vannak livestrongos cuccok.
Overland Világjárók Boltja Men 1061 Teréz krt. 45/a; Women 45/b; és még van a Mammut II-ben is...
nekem inkább a Merrell cipõkkel van jó tapasztalatom!
legyen minõségi, kényelmes, és minél távolabb álljon a szolizott cicafiúktól 😄
Szóval szerintem ezek a termékek kifizetõdõek.
sportruháknál nekem is bejön a Teva vagy a Merrell,esetleg Olang,de talán tényleg a Teva a legjobb
pred
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
amúgy bagaboo táskával kapcsolatban senkinek sincs tapasztalata, már egyszer kérdeztem, de hátha....
pred