Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

etniessel már volt bajom. a vans a a legjobb amit életemben láttam, volt vagy 5 párom és még mind megvan szerintem, vagy 8 évre vissza
már ne milyeneket hordok, hanem pl nike, de minõségben messze szarabbak mint ezek amiket felsoroltál, sajnálom ezt mondjuk
a dc is kurvajó és tartós

hali ! Az Etnies , DC , Vans , márkák mennyire megbízhatóak cipõkben ? jól bírják a strapát ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

coreshop.hu vagy speedstore.hu
byzhouse
garage,offlineshop,daddyskate

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

hosszúszárú deszkás cipõket, supra, dc stb. tudtok valami magyar webshopot ami jó és ilyeneket találok rajta?

byzhouse
osztálytársam is innen hozatja a cuccokat. olcsó és jó

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

kurvaolcsó ez a bolt 😄 összeállhatnánk páran és akkor nem 6k a pk

nem tudom pontosan, de asszem a pirosat fizeted. de legjobb út ilyenkor hogy kiválasztasz egy terméket és végig nyomod a rendelést egészen addig amíg a bankkártya adataidat kéri, ott látni fogod már, hogy milyen áron és milyen plusz költségekkel számláz, ahhoz már semmi nem jön hozzá pluszban. ha nem tetszik, nem adsz meg adatot hanem bezárod az ablakot.
ez hogy van? 2 ár van kiirva, a szürke a régi a piros az akciós, vagy a szürke a bolti, a piros az ottani?

Mr_no_NaMe
Köszönöm az oldalakat! :]
20 font a futárdíj de mo-ra is szállítanak, van lonsdale és everlast, no fear, kangol, airwalk... olcsón.
Sickness
Felsõ Ray Ban alsót nem vágom. De bárhol lehet már kapni ilyeneket.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Victor1103
De fasza cuccok vannak itt! Kár, hogy miután végignéztem kiderült, hogy ezek is kínából származó cuccok, kinai emberekre szabott méretekkel😞 Pedig nagyon divatosak

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

hungary27
Ilyen szemüveget tudtok itt usaban?
sötetitett lenne jo'

AntiHero
Nem tudom, hogy szállítanak e MO-ra, de jó cuccok vannak. Esetleg valakivel közösen vásárolok (postaköltség felezés stb)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Talán ebben a topikban voltak linkek olyan UK boltokhoz, ahol elég olcsón lehetett Lonsdale cuccokhoz jutni, ráadásul postaköltség nélkül.
A hátrány gondolom az 1 hónpig tartó szállítás, de annyi baj legyen.

Ha bármilyen külföldi oldalakat tudnátok adni, ahol Lonsdale, Converse, Ed Hardy vagy ilyesmi márkákat árulnak, és szállítanak ide, azt megköszönném :]

Jó privátban is, ha reklámnak minõsül (mittomén:])
vki tud vmi fasza mûbõr dzsekit ilyen gyûrött városi vagány stílusut 😄
moderálva

dragon11
már jó 😊 azért köszi

greg benz
De ha adsz mail címet meghívlak én

greg benz
Ha így van, nem lenne egyszerûbb csinálni egy új reget?

dragon11
értem

és az miért van, hogy elfelejtett jelszót kértem.. 14óra alatt elküldték kipróbálom és ugyanúgy nem jó..?XDD

Sickness
Ott csak vásárolni lehet. És csak akciós cuccok vannak. De gyorsnak kell lenni, mert egy két cuccot nagyon hamar elkapkodnak.

dragon11
csak vásárolni szeretnék.. szal ott lehet v milyen oldal az?😄😄

Sickness
Eladni is akarsz? 😊
Mérettáblázat alapján vásárolj és nagyobb lesz rá az esély, hogy jó is lesz a méret. 😄

Sickness
Valakinek nem kell esetleg egy Ray Ban Wayfarer 2140 vagy egy Oakley frogskins?

dragon11
1gyors kérdés:

brands.hu -n csak rendelni lehet a cuccokat? ha igen, mivan akkor ha rossz a méret?

illetve mindig van akció, hogy megéri ott venni 1farmert, ha már úgy is szóba jött..?

dragon11
Farmerból nem rossz.😄

ha ugyanaz mint a sima Lee😄

greg benz
Sziasztok!

Tudtok esetleg tanácsot adni abban,hogy ilyen livestrongos pulóvert hol tudnék szerezni? S vagy M méretben kellene, a livestrong shopban sajnos csak l-xxl-ig van:S
Ebayen néztem, nem találtam, ott alig vannak livestrongos cuccok.

Lee Cooper márkáról mi a véleményetek?

Én ezeken a helyeken láttam:
Overland Világjárók Boltja Men 1061 Teréz krt. 45/a; Women 45/b; és még van a Mammut II-ben is...

teljesen egyetértek egyébként...a szolizott cicafiúktúl talán csak a szolizott cicalányok a rosszabbak 😄 a hideg kiráz tõlük kb.
nekem inkább a Merrell cipõkkel van jó tapasztalatom!
erre egyre inkább rájövök én is. kb leszarom mit gondolnak már.
legyen minõségi, kényelmes, és minél távolabb álljon a szolizott cicafiúktól 😄

Ne foglalkozz a környezeteddel, egyáltalán nem gáz, és az a lényeg,hogy te jól érezd benne magad,neked tetszen!

pull and bearbe láttam nacit ilyen hózentrogerrel trogyos szükszárút, akarok venni csak sztem a konzervatív maradi környezetem furán fogadná sztetek gáz ? :S
Forrest Gump
Hol árulnak Teva cipõket itthon?
Ugyanez jutott eszembe, hogy ár-érték arány az nagyon jó tevánál. Tartósak, bírják a strapát, meg jól néznek ki. 3 éve van egy utcai cipõm, ilyen márkájú még csak meg sem kopott.

dragon11
Nem tudjátok hol tudnék Miskolcon Lee farmert venni?😊

Ár-érték arányban a teva nagyon jó. Én elégedett vagyok vele. Amikor vásároltam, akkor úgy voltam vele, hogy inkább egyszer adok ki többet, mint hogy évente/félévente megint ki kelljen adnom igaz egy kisebb összeget...de sok kicsi sokra megy.
Szóval szerintem ezek a termékek kifizetõdõek.
az Olang nekem is jó volt,nekem vízálló volt és tényleg nem ázott be.a Tevát kevésbé ismerem,de sokan dicsérik
ansgar aryanrõl hallottam már,de sajnos nekem sem nagyon van tapasztalatom a márkával kapcsolatosan,de így elsõ ránézésre nekem jó minõségûnek tûnik és az ára is ezt mutatja.
sportruháknál nekem is bejön a Teva vagy a Merrell,esetleg Olang,de talán tényleg a Teva a legjobb
ansgar aryan terméket vett már valaki? elég drága, egy póló 8-9k és a pulcsik 20k, érdekelne hogy valaki a minõségrõl tud e valamit

nekem is van teva csizmám,meg szandálom is,én is inkább a minõségre meg a kényelemre szavatok,ha cipõrõl van szó és ezt szerintem a lábam is értékeli 😄
a sportruhákat én is imádom,ami nekem most nagyon bejött azok a Teva cuccok.Nemrég vettem ott csizmát és meg kell,hogy mondjam nagyon jó!
predator1982
köszi szépen:-) hát vannak kisebb verziók, két fazonja is van amit utcára is ajánlanak, meg is lehet nézni az egyik biciklisboltban, hogy néznek ki.

pred

Csuhai G
Személyes tapasztalatom nincs, de több osztálytársamnak van Bagabooja. Régóta megvan nekik és semmi bajuk, tényleg jó minõség. A rávarrt (?) minta is szép, nem foszlik, nem kopik. Már én is vettem volna egyet, ha nem csak bringás táskáik lennének.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Én sem vagyok az a mászós típus😊, de a sportruhákat szeretem...a hétköznapokban, mivel kényelmesek és tartósak.
predator1982
hát nem tudom de egy fárasztó napokkal teli hét után én még egy késdobálónak is örülök, ha normális sört szolgálnak fel, nemhogy még megmásszak bármit is:-)

amúgy bagaboo táskával kapcsolatban senkinek sincs tapasztalata, már egyszer kérdeztem, de hátha....

pred

maximálisan egyetértek. Elég volt kb 2szer vennem olcsó, noname terméket h rájöjjek, sokkal rosszabbul jársz ha fillérekért veszel egy használhatatlan ruhát, mint jópénzért egy tartósat..
hát igen a nagyon jó minõséget meg kell fizetni, így van ez a mountexnél is, de a premierbe is vannak jó boltok adok egy esélyt neki h hátha találok olcsóbban is megfelelõt. Amúgy a tátrába megyek néhány jó barátommal. :-)