10072
-
zdlr #9151 semmi baj a vans-el. én 100%-ig meg voltam elégedve a sajátommal.
a lentebb említett cipőm pedig egy emerica. -
#9150 Akkor minden érhető, hogy miért csinálja.=) -
#9149 ahamsztem fel lehet ismerni :D -
#9148 Vans cipő ez?o.O -
#9147 Köszi szépen a tanácsokat és akkor olyan tisztítószert max keresek vhol :D és amugy ő lenne a károsult -
#9146 Nekem most egy Nike Air Tiempo Mystic II IC van, bőr.. igaz teremcipő, de én utcainak használom. (Intersportban vettem, így nem veszíti el a garit) és semmi bajom, pocsolyába mentem vele és nem ázott be.
Ellenben a Nike Cortezre hasonló verzió -nevét sajnos nem tudom:S- velúr.. és nem a legjobb.^^ de attól lehet van pár kivétel.
Milyen cipő volt az? -
zdlr #9145 ha még érdekel fullcap, akkor bármelyik deszkás boltban találsz.
de speed oda is, esetleg mambo (mamuttal szemben), ocean earth..
a flexfit és hasonló típusuak betűvel vannak méretezve, ált. párban (s-m; l-xl), a new era-k pedig számozottak. szerintem mindenképp érdemes próbálni, mert lehet eltérés azonos méret mellett is. -
zdlr #9144 az eddigi legtartósabb cipőm velúr volt, idén 8 éves kb.
semmivel sem ázik be jobban egy sima bőr deszkás cipőnél. -
#9143 Velúr anyagú cipőt nem igazán érdemes venni, ha csak nem veszel mellé még 1 cipőt, ami legalább bőr. Hisz ebben az időben átázik és másnap miben mész..=)
szr ahogy van..;-) -
zdlr #9142 velúrnak hívják, a víz nem oldja.
ha az "oldás" csak annyit jelent, hogy a fekete cipőn végighúzva a vizes rongyot az is fekete lett, az csak kosz. ha a cipő kifakult ott, akkor egyszerűen szar. nem tehetsz róla, de attól még hibás.
"rendes" cipőboltokban (ahol bőrcipőket árulnak) amúgy tudsz venni kifejezetten velúr bőrhöz való cipőápolót.
zoneplusz bezárt? akkor nem volt hosszú életű :)
a honlapot meg szerintem a mofo fogja felváltani, az már mofo-speed néven fut. -
#9141 Vans és mondjuk azt nem mondtam de olyan bolyhos bőr vagy mi :D , nem olyan kemény mint bakancsoknál vagy ilyesmiknél. -
#9140 a weboldalukat meg több hónapja kb karbantartják elég para :S -
Narusco #9139 szerinted akkor egy esőben nem fog lejönni a festék ?:s milyen márkájú a cipő? -
#9138 köszönöm szépen a kedves hozzászólást és tanácsot -
#9137 mammutban a zone+-ból Nokia bolt lett :S -
zdlr #9136 az a cipő kuka, vidd vissza!
szerinted milyen festéket old a víz? amit általánosban használsz rajzórán vízfestéket meg temperát max.
@ pinky1337:
ha volt már valamilyen gödeszkás cipőd, nyugodtan rendelheted ugyan azt a méretet.
amúgy ha már bolt én a mamutban lévő speedet és gokert jobban ajánlom, nagyobb a választék. (meg ott van még zone+ is), vagy a zone bolt, villányi út. -
#9135 Hali all! Vettem egy csukát,bőr a felső része,és meg akartam takarítani egy vizes rongyal és elkezdett oldódni róla a festék,azt szeretném kérdezni hogy van-e valami tisztítószer az ilyen színezett bőr dolgokhoz hogy ne tegyen benne kárt és hogy ne oldja ki a festéket belőle.
előre is köcce -
#9134 Nem a stílusom, mert az ilyen sportos :/ most egy replay, retro vagy akármi póló mellé, hogy vegyem fel, vagy egy barna övvel amin szegecsek vannak, az nem nagyon adná :( :D -
#9133 Garage, Goker, Speed , mindegyik van a Westendben. -
#9132 Köszi, megkaptam. -
#9131 küldtem :) -
hoodlum #9130 be lehetne írni bannerba is: brands.hu/ize -> szabad reg mindig -
#9129 Tudna valaki küldeni nekem is erre a brands.hu-ra meghívót?
icram007 kukac yahoo pont com -
pinky1337 #9128 vettem a humanicba 19ér -
pinky1337 #9127 kösz, idáig az én agyam is eljutott -.- -
#9126 boltban. -
pinky1337 #9125 vááá nem tudjátok h hol lehet venni vans cipőket? netröl nem akarok rendelni mer nemtom h pontosan hanyas kell -
#9124 hátha csak osztkir. meg otthon télen akkor nem sokat használod, igazán elküldhetnéd, én minden probléma nélkül felvenném utcára is :DD -
#9123 jujj bocsi azt kifelejtettem xD
[email protected] -
#9122 e-mail? -
#9121 Nekem 2 Nike tennis classciom van egyik 1.5 éves, másik 2.5 és még használom a 1.5 éveset, kicsit kopott, de semmi baja :) -
#9120 azért okosan..^^ jó az, hidd el. -
#9119 akkor megajándékoznál (vagy bárki más) engem azzal a meghívóval? :) -
#9118 Ez special nekem nem tetszik, van adidas melegítő együttesem egy sima fekete fehér meg egy superstar arany fekete , az arany-feketét azt nagyon durván imádom, most már pólóm is van hozzá :P általában osztálykirándulásokon szoktam gizdítani benne :D meg itthon télen, utcára nem használom :D -
#9117 én mindig csak az e-mail-em (de azt ugye minden nap) nézem, és csak akkor megyek fel ha valami érdekes van. :) -
#9116 Köszi, valószínűleg azért írta mert már valaki megszánt és meghívott, de azért köszi! :) -
#9115 Hátja mindig néztem pont most nem néztem idő én se:D -
#9114 A kurva életbe, hogy pont csak akkor nem nézem meg időben a brands.hu-t amikor nagyon bevásároltam volna. Most már mindenből elvittek minden méretet, a francba.. -
#9113 mégse, azt irja nem megfelelő az email cim:D
ezekszerint gmaileset nem enged -
#9112 küldtem