10072
-
Narusco #9191 mivel nekem is hasonló ezért kabbe :D
de mér neked milyen van? -
#9190 Sziasztok!
Szeged Plaza Shopping by night most pénteken(11.13.)
Óriási akciók! -
#9189 séró az elég 'trendi buzis' :D -
zdlr #9188 most azt várod, hogy meggyőztél, főleg ilyen nyaralós, rövidgatyás képekkel?
vasalt haj, fehér halásznadrág? nem mondok semmit inkább ;) -
#9187 ez hol kabát?? :D -
#9186 Itt vagyok én ha érdekel :Egyszer
Kétszer
-
#9185 Ezért is írtam oda, hogy szubjektív vélemény... Én nem hiszem hogy valaha utcára fogok síkabátot hordani, az sportos én nem szeretem.
Igazából valami elegáns gyapjú kabátot szerettem volna venni, találtam is jót csak az a baj hogy kb. semmi ruhám hozzá :/ Utóbbi időkben én is már szolidabb/elegánsabb cuccokat veszek, idővel lesz olyan kabátom is. ^^
Egyébként egyáltalán nem tartom magam trendi buzinak! Először én is divatból kezdtem el, de aztán a fiús divat nagyon "ellangyosodott" és már nem mentem utána ( pl : feszülős/testhezálló csőgatya , akkor a picike 1-es géppel lenyírt haj , meg mit tudom én...) Én azért vasalom a hajam és azért hosszú mert szerintem jól áll, jobban mint a rövid, soha nem fogom levágatni kicsire ^^ de nem is mondok többet magamról, mert senki se kérdezte, csak ez azért leírtam, hogy ne tarts "trendi buzinak" :D -
#9184 Még a címke is megvan, lefotózom ha érdekel :D Végkiárusítás volt a 4Y-ban, mert zárt be a bolt, és akkor vettem :D Mázlis vétele volt utolsó darab volt :D -
Narusco #9183 +1 -
cargame #9182 40.000 rol 2999 ert? Azt meg hogy? Es ja a sikabattal abszolut nincs baj ;) -
zdlr #9181 egyszer felnősz és rájössz, hogy trendi buzinak öltözni nem menő..
a síkabát teljesen rendben van. -
#9180 *voltak -
#9179 Amúgy én ezt nem értem, most voltam Joy napok, az is 20% mindenre. -
#9178 (Szubjektív vélemény) Minek hordasz síkabátot, szerintem nem néz ki jól :S :D 36000-ér már vehetsz tök trendi-t :D Az én Scotch-om 40000 lett volna, és végkiárusításban vettem 2990-ér :D -
#9177 Végre találtam egy cipőt, ami tetszik, tehát meg is vettem. :)
Adidas Derby
Hervisben 15k volt. -
ribot #9176 Ez az akció már régóta megy!
Minden hónapban van egy ilyen szerda! -
MrJampec #9175 pl. most lesz 2 nap múlva az Arénában akció. Ha jól tudom 20%-os kedvezményt kapsz egy csomó boltban, csak kupont kell nyomtatni netről. -
#9174 Annyira sok azért általában nem... vagyis én nem vettem észre, de ilyenkor karácsony előtt csak csinálnak valamit -
zdlr #9173 minőségellenőrzés általában a gyárban van. nem egyszer vettem már olyan ruhát, amit előttem bontottak ki a csomagolásból, bontatlan állapotban pedig nehéz észrevenni a hibákat.
a gyári hibánál nem a bolt a felelős, ő azért felelős, ha szarakodik a garanciával, tehát ha nem ismeri el, hogy a termék hibás, nem cseréli, vagy adja vissza az árát egyértelmű garaniális hibánál..
-
MrJampec #9172 Általában tényleg nem pénztárcakímélő megoldás a pláza, de mostanában elég sok akció és leárazás szokott lenni. -
utelagazhozas #9171 Nem. A bolt hibája az, hogy olyan terméket forgalmaz, ami gyári hibás. Minőségellenőrzés vagy valami? Egy rendes boltban nem engedhetik meg, hogy ilyen terméket hazavigyen a vásárló. -
#9170 hát szerintem nézz szét pl plázákban.. elég nagy a választék, de lehet jól szét kell majd nézned, mert az árak nem biztos, hogy barátiak -
zdlr #9169 mert a gyári anyaghiba a bolt hibája, igaz? gratulálok.. -
#9168 Hja, így előveszem a tavalyi Rivi dzsekim. Érdekes.. nincs olyan márka, mint az Iguana és mégis tartósabb..
Mind1, az biztos, hogy olyat beírok a panaszkönyvbe, hogy füstölni fog. -
hoodlum #9167 http://brands.hu/ize
mindig lehet regelni, mehetne bannerba -
#9166 36k hufos Iguana síkabátom(nyár végén vettem) gyári anyaghibás.. ennyit erről. garanciális, de mire vásároljam le, úgy őszintén, mikor végkiárusítás van.. lol. >.<
senki ne vegyen olyat. -
#9165 Pont tegnap vettem én is cipőt :D Woodoo-ban akartam Energie-t 25000-ér, de nem volt az amit kinéztem :/ Átmentünk a Váci utcára és a Bershkában kb ugyan olyan cipőt vettem mint az amilyen az energie lett volna csak Bershka, minőség ugyanaz, ár fele annyi (13000 volt) :D
Zara-ban vannak jó bakancsok meg ilyen téli cipők elfogadható áron nézz be oda :) -
#9164 Sziasztok!
Láttatok valahol Bp-n elfogadható áron férfi csizmákat?
Én a napokban nézelődtem, de csak elég ortopédokat találtam. -
Stelk0 #9163 ja ha vkinek van egy brands meghívó az szóljon pls! -
Stelk0 #9162 beszereztem 1 alig használt fehér nike sportcipőt ami pár helyen törve van és az orrán olyan vékony a bor hogy ott is kicsit lejött:S
azt hallottam h van vmijen fehér bőr festék ami ezeket nagyjából eltünteti
igaz ez, és ha igen hol kapható? -
iampro #9161 Szerintetek pesten hol tudnák ilyen cipőt venni? http://catalogue.adidas.hu/catalogue/hu/product/G01832/VESPA-PX-MID-(tumbled)
Esetleg valami webáruház is szóba jöhet... bár abból elég sokat átnéztem, de sehol se találtam :(
-
Laca19a #9160 Sziasztok, csak szeretném jelezni mindenki felé, hogy a brands.hu webáruház korrekt volt, elismerték a hibát és visszautalják a hibás Puma cipőm árát. Kicsit sokáig tartott a kivizsgálás, mivel október 27-én kaptam a telefont, hogy megvan az eredmény és a hibát már szeptember 9-én bejelentettem, illetve szeptember 17-én vitték el a cipőt. Szóval az a lényeg, hogy korrektek voltak.
Ha esetleg valaki tud áruházat, ahol kapható ugyanilyen Puma Biker 5000 ezüst színű cipő, az legyen szíves tegyen be ide egy linket. Köszi -
technopeter #9159 Én megvagyok vele elégedve, van 3 táskám is , egyiknek sincs semmi baja. Sztem árban is megéri. westendben vettem Pesten. -
#9158 Mi a véleményetek a Björn Borg táskákról? Mostanában egyre több emberen látok. Hol lehet kapni Budapesten (nagy választékban)? Ár/érték arányban megéri? -
#9157 nyugi emberek ilyeneken azért nem kell összeveszni csak nyugi. "Hiszen magyarok vagyunk NEM?" xD -
#9156 Jól van már.. -
zdlr #9155 volt már bármilyen terméked a márkától?
egy több mint 40 éves márka szerinted hogy tud fennmaradni, és az egyik legnépszerűbb lenni, ha silány minőséget gyárt?
nagyon tudok röhögni itt a sok kis 13 éves pöcsön, akik a mindig épp legfelkapottabb divatnak és ezzel együtt az új márkáknak hódolnak be, a klasszikusokat meg fikázzák. tudod nagyon sok gördeszkás hord vanst, nem csak a támogatottak, hanem világszerte az egyik legkedveltebb, szerinted miért veszik, ha szar?
a vansnek az egyetlen és legnagyobb hibája (mint sok másik deszkás cégnek), hogy rámentek a faszom imó szarra. de nem baj, még max 1 év és lecseng ez a buziság, akor úgy is előálnak a jó öreg letisztult mintákkal.
ti meg úgy is találtok majd megint valami új celebekről lelesett fos márkát. -
#9154 nem haragszok, de ez a a Te magán véleményed..=) hagyjuk inkább.:) -
Narusco #9153 bocs hogy beszólok de kurvára nem vagy képben. a vans igenis jó márka, és ha visszanézem azokat a cipőket amiket te mondtál jónak, inkább te szorulsz tanácsra. -
#9152 Ahogy gondolod..:-)