Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó...lenne, focizni igen... de utcára nem igazán, szerintem tul egyértelmûen teremcipõ.

chalezlopez
Tuti lépõ. Még senki nem szólta le, viszont annál többeknek megakad a szeme rajta, és dícsérik. Mellesleg annyira könnyû, hogy hihetetlen.

Vamos Argentina!

chelseafan
ezt én is néztem, mert eléggé bejön😄 tehát akkor neked van ilyened?😄 vélemény a cipõrõl?

chalezlopez
A tesója már meg van:

Vamos Argentina!

chalezlopez
Jó lépõ, de 17k...mintha a fogamat húznák.<#zavart1>
Én kizárólag akkor veszek cipõt, amikor kb féláron vannak.
Pl ezt most 9900-ért:

Vamos Argentina!

dragon11
Nekem is bejön nagyon.:-D A gari nem ugrik ha csak utcára használom, azt mondták az Intersportban.😊 Én meg utcára használnám.😊)

Kegyetlen vagány.😊

chelseafan
nekem nagyon bejön, de ez végülis teremcipõ, szóval én focira használnám😊

dragon11
B+ a kérdés lemaradt..😄

sztetek jó?😊 hozzászólásban a kép.😄😄 persze élõben sokkal jobb..^^

FlyHigh
Nekem ilyen cipõm van, bár most elég rossz színben van, tegnap éjszaka egy hatalmas sárba beleléptem az erõ mélyén. Télre adidas superstar(kék-fehér, fekte-fehér).

Thrash \'Till Death

Nekem õszi idõkre egy szürke bõr Dieselem van a jellegzetes "piros D-s logoval", nagyon szeretem, és olyan különleges kialakítása van, hogy elég sokan megnézik.Én is 5-6 éve vettem, úgyhogy képet szintén nem találtam róla. Jelenleg egy ilyen Diesel Paramarkot is nyúzok, nem feltûnõ, ez egy egyszerû cipellõ, de nagyon kényelmes, fõleg a Nike után.

http://www.sneakershop.nl/catalog/images/DIESEL%20PARAMARK%20W%20BLACK%20PR013%20H0144.jpg
Ja, és ha ezt nem ismernéd, akkor neked ez egy kötelezõ videó:
http://www.youtube.com/watch?v=4G8uPnsZwHM
dragon11
ennyi😄

Punker
én most egy ilyet vettem:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy igazán érdekes divatbemutató:

http://dzsez.com/node/91#comment-420

+18+énekhang :-)

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

hát... nem értek veletek egyet.

a nike cipõket szeretem ,de egyáltalán nem az olyat amilyet dragon linkelt, max testnevelés órára. a conversek közül pedig igenis vannak szépek.

ToRNACIPÕN VAN A HANGSULY mérnem megy ki a józsefvárosira vesz egy szar tornacipõt 200 forintér és himezi rá hogy converse XDXXD

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

dragon11
Ennyi.😊) ahelyett hogy vennének 1 jó Nike légtalpasat..😄 me ugye Conversben nem igen van légtalpas GYEREK TORNACIPÕ LOL😄

azokon énis röhögök fõleg még osztálytársaimon amikor vannek már nemtudom hány különbözõ szinük converse de még azér kell neki egy piros is 😄😄😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

dragon11
Én azt vettem most, amit linkeltem. Nagyon megvagyok elégedve a légtalpával.. meg úgy magával.. nekem is vannak Nike ACG pólóim, meg egy nadrágom is.

Én maradok a Nikenál..😊 de röhögök a Conversen még mai napig is.. szép gyerektornacipõket csinál.😄😄

Garage storeban vetten 35 ropiér de van belõle csomó fajta.

itt a honlap: www.garagestore.hu

8848#: a nike se rossz például a deszkás cipõm is nike6.0 meg van pár polom is ami nike<#vigyor2>

dragon11
Én maradok a Nikenál.:-D Nike ftw;-)

Csuhai G
<#eljen>
Ez nagyon jól néz ki. Hol vetted és mennyiért?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DC radaromat most cseréltem re erre ^^

Nagyon jó minõsége van és jó talpa (nem kopik annyira)

Meg még vettem 1 piros DC pólót de arrol nemtolok képet ugyis tudjátok milyen az ^^

dragon11
Ma vettem egy Nike Air Tiempo Mystic II IC-t.😊 17k volt leárazva Intersportban.

chalezlopez
Sajnos fogalmam nincs róla, hogy mikor szállítják ki a cuccokat, de mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy legkésõbb az akció lezárását követõ 10-14 munkanapon belül. Nekem van egy bõr bokaszárú fûzõs Diesel bakancsom, az akkora ász az a lépõ, hogy amikor megvettem, azt nézte mindenki... Sajnos nem tudom a képet linkelni, mert 5 évvel ezelõtti modell. Fekete, és mesterségesen kitöredezett a bõr rajta...
Fú de szeretem. Ja és kopogós hangja van a talpának, szal csak a süket nem néz oda.<#vigyor3>

Vamos Argentina!

9csöves9
akartam már kérdezni.Fred Perry gallérost nem tudnál szerezni?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Igen, a Kenvelo sem rossz márka, a nadrágjai nem tetszenek mondjuk, de némelyik felsõje nem rossz, nemrég vettem pár darabot és nem bolyhosodik vagy ilyesmi. És szerintem a Jeans Clubbos ruhák sem rosszak, vettem ott tök jó fehér kabátot és fehér nadrágot (ezek ilyen vászon anyagból vannak), illetve a nõvéremnek van onnan farmerja illetve pamut felsõi és szerintem nagyon jók, én is meglepõdtem rajta, semmi problémám nem volt ezekkel a cuccokkal, de azt mondom, hogy innen is és a Kenveloból is csak leárazáskor érdemes venni, mert eredeti áron nem éri meg. Ha kivárja az ember a leárazást egy GAS boltban, akkor jobban megéri onnan vásárolni. Egyik nap a Jeans Clubba volt farmer 10000Ft-ért, mellette a GAS boltba farmer(igaz 50 % akció) 12000Ft-ért. Akkor már inkább kiadok 2000Ft-al többet a GAS-ért.
A Dieselt meg azért nem említem, mert sajnos a veszprémi és a fehérvári boltjuk is megszûnt, asszem már csak Pesten vannak a Cream-ben a Fashion Street-en. http://divat.hu/cikk/A_Diesel_birodalom_tundoklese/477
Sajnos a www.dieselshop.hu is megszûnt.
Elvileg itt van pár Diesel cucc de szerintem nem eredetiek: http://www.sportruha-outlet.hu/
Mert furcsa, hogy miért a "79"-es számot használják több felsõjükön, nekem mindegyiken a 78-as szám van, hiszen 1978-ban alapította a céget Renzo Rosso aki jelenleg is irányítja a céget.A hivatalos oldalukon is csak a 78-as számot használják a ruháikon, szerintem ezek hamisítványok.
Ja tényleg, nem tudsz valamit arról, hogy ezeket a megrendelt Puma cuccokat mikor szállítják? Már szerdán megrendeltem, de még mindig a Feldolgozás folyamatban-t írja ki a Státusznál.
BADE
Rendelhetõk új Fred Perry,Everlast,Lonsdale cipõk,Lonsdale gallérosok:

http://kep.tar.hu/lonsdaleshop

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

chalezlopez
Én is szeretem a Dieselt, egyik kedvenc márkám. Mellette viszont egyre több Kenvelo, és Fishbone cuccom van. Fõleg a Fishbone nagyon jó minõségû, és egész jó áron vannak jó cuccok...
Amúgy ezt a lépõt rendeltem meg brands.hu-ról, egész jó áron van... :

Vamos Argentina!

Én ilyen Puma ezüst Biker 5000-et rendeltem a brands.hu-ról, csak már jönne meg. Nekem nagyon bejön, elsõre beleszerettem.

Ha már ruhamárkákról van szó, nekem kedvencem a Diesel. Magas árért tökéletes minõség. Még mindene bevált (nadrág, felsõk, sapka, parfümök stb...), semmilyen termékükben sem csalódtam. Amit nagyon utálok ruhamárkát, pedig több esélyt is adtam neki, az a Nike. Hibás, selejtes márka. Volt pár Nike cuccom, mindegyik gagyi volt, pedig nem is az olcsóbb termékükbõl vásároltam. Nálam leszerepelt, de annyira, hogy nemhogy ingyen, de ha fizetnének sem kéne a termékeikbõl semmilyen cucc sem. Még a Kenvelot, Aboriginalt, vagy a Jeans Clubbos Philip Russel márkát is jobbnak tartom és elõbb felveszem, mint a Nike-t.
erik10
Tegnap óta ilyenem is van, szerelmes lettem.. xD

bár nõi cipõ de nem látszik meg rajta, szvsz.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Sickness
szvsz meleg meg kényelmes, télen fasza lehet.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Jagumo
merész, nem mond h rossz 😊 merész 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

elitehun
<#vomit>
greg benz
Köszi!

hm
ne hatragudj de nagyon pocsék<#zavart2>

Csuhai G

Hmm ez igazán jól néz ki.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gabor1990

greg benz
Sziasztok!

Brands.hu-ra tud valaki meghívót adni?
Elõre is köszönöm
([email protected])

Szia orsi1987!
Én is most rendeltem a brands.hu-ról Puma cipõt. De most vásároltam itt elõször. Tudnál mondani valamit nekem arról, hogy mennyi idõ múlva várható a kiszállítás? 12-én szerdán rendeltem meg, de a státusz-nál még mindig az van kiírva, hogy feldolgozás alatt. És hogy jeleznek elõtte telefonon amikor átadják a cuccot a futárnak vagy írnak e-mailt? Leírás szerint akció-lezárás után maximum 14 nappal kiszállítják, de remélem nem kell még várnom rá 2 és fél hetet.
sziasztok!
én is szeretem a márkás cuccokat, és épp most vettem egy tök jó cipõt a brands.hu-n. csak azért írom le, mert láttam, hogy írtatok róla. szóval nekem csak jó tapasztalataim vannak a brands-szel kapcsolatban, úgyhogy csakis ajánlani tudom. Most Puma cipõk vannak olcsón.
ha esetleg érdekel benneteket, akkor nézzetek szét ti is:
http://brands.hu/br/?a=1
Jagumo
<#szomoru1><#nemtudom><#wilting><#lama>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

háhá de qrva vicces vagy

Édesanyádat kérdezd már + h milyen srác vagyok...
majd õ megmondja neked<#eljen>

zolo
Saját állítása szerint õ srác 😄

http://flickr.com/photos/zolika90/

dragon11
Most Te vagy álreg vagy, vagy ennyire szõke csaj vagy?😞 kicsit halkulj, OK?😊

te amugy mit keresel, meg mivan? nem nagyon értelek

Én speciel az egri plázában 😊

Csuhai G
fogd már be a szád..

egyikben sem de ha més legközelebb elõtte szólj😛

Csuhai G
Igen, de voltam a Westendben és az Árkádban is mindkét üzletben. Te melyikben láttad?