10072
-
#9111 Srácok valaki küldene nekem meghívót brands.hu-ra, gondolom kell az e-mail címem is ami: lamarotti kukac gmail.com -
Narusco #9110 én már nem hordok vans típusu cipőket, de régen rá voltam kattanva, a legjobb minőség, ha van olyan ami tetszik vedd meg, én még mindig itthonra a kb 4 éves vans cipőmet hordom, és semmi baja. -
#9109 ~ 11000 Ft
nem rossz... Superstar II úgyszintén :o
-
#9108 ja még néztem az etniest de nem találtam olyat ami teccik -
#9107 csátok, a vans cipők sztetek jók? vagy hasonló árkategóriában milyen vegyek? nike, puma, adidas már unalmas, converse meg nemteccik, más márka ebben az árban hirtelen nem jut eszembe -
Stupid Peach #9106 meghívót küldesz?
kössz:) -
#9105 Brands.hu -n olyan adidas akció van, beszartam :O :D
Superstar II 11000 FORINT?? :D az mi? :D Adidas pulcsi 5000, a legjobb póló a régi adidas jellel ami arany 2000 :D papucs 1500 :D szabadidő gatya 2000-3000 , kicsit bevásároltam :P :D -
#9104 Nem tudom, mit vártok a fos Nike-tól. -
#9103 jah, Nike a cipő... -
#9102 Aztaku... :D
Áprilisban vettem akcióban 20 helyett 10-ért cipőt, mindkettő cipő sarkáról lekopott a gumi, Dynamic Sport, Kermi, járási hiba, nem javítható. Visszadobtam még1x, azóta is várom a cipőm, mert már kéne a hideg időkre. -
Narusco #9101 én pont ma vettem 10k-ért outletben, kíváncsi leszek rá mennyit bír -
technopeter #9100 A 22.000 ft-os nike cipőm 1 év alatt tönkrement , ugy hogy ebből kb 3-4 hónapot papucsot hordtam. Bevittem playersroomba elküldték egy független bevizsgáló céghez ( jah gondolom mennyire független a nike-tól ) aztán rá 3 hétre megjött a szakvélemény, és azt írják h JÁRÁSI HIBA , kérdem én , hogy lehet ugy járni , hogy mindkét cipőnek a talpa közepén egy lyuk lesz? vicc.... nem adnak semmit, én hibám. többet NIKet a büdös életbe nem veszek, mert kb annyit ér amennyiért a kínai piacon adják 3-4 e ftot... SAjnálom , mert bejött a stílusa a nike cipőknek, de ez azért vicc.. gondoltam megosztom, ha valaki nike vásárlás előtt áll , hogy mérlegelje döntését, az én mondandóm függvényében is . -
Laca19a #9099 Gondoltam leírom így este elalvás előtt mi újság a cipőmmel. Hát nemsok minden. A futár ahogy írtam akkor elvitte. De azóta sincs semmi. Minden héten felhívom őket csütörtökön vagy pénteken azóta is, hogy miújság a cipőmmel, van-e eredmény, de mindig azt a választ kapom, hogy valószínűleg a jövő hét második felében már lesz eredmény. Így van most is. Múlt héten beszéltem velük telefonon, szintén azt a választ kaptam, hogy jövő hét végére várható eredmény, ami persze ez a hét. Kíváncsi vagyok lesz e valami. Türelmes ember vagyok, tényleg, de könyörgöm. megveszek a 35 fokos nyári melegben egy őszi cipőt, és lassan nem tudom már idén felvenni, mert lassan havazás lesz. Egy napot sem volt rajtam, egész ősszel nem tudom hordani. Szerintem ez nem normális. Arról nem is beszélve, hogy ez nem olyan garis probléma, hogy teszem fel lejött a talpa a cipőnek és rendeltetésszerűen használtam-e vagy nem és szakértő kell hozzá, bár már ahhoz is sok ez a kivizsgálási idő, hanem egyértelműen gyári hibás a cipő, csak rejtett hibája van, illetve nem észrevehető, mivel amikor megjött nem nagyítóval kerestem rajta a hibát. Szóval kap az ember egy gyári hibás terméket, szerintem alap, hogy ezt azonnal kellene cserélni. Nem kellene ehhez semmilyen szakértő, bárki megmondja hogy gyári hibás termék. Elszállították tőlem a brands-hoz, ők azt mondták továbbítják a Pumához, akik majd továbbítják független kivizsgáláshoz (persze majd valamikor kiderül tényleg mennyire független).Lassan többe kerül a cipő szállítgatása és a telefondíj a cipő ügyben, mint maga a cipő értéke.Pedig csak egy embernek kellene ránézni, és azt mondani, ez gyártási hiba, csere. Na mindegy. Már csak abban bízok, hogy legalább cserét fogok kapni ezután a hosszú folyamat után. -
#9098 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewAlbums&friendID=502308029 -
Narusco #9097 aki tud ruházati webshopokat az ossza meg legyenszíves... -
EK1TEP #9096 Ja am köszi az oldalt tényleg vannak jó sapkák fullcap is elég sok!
Truckerek is kib*szott jók csak hát ... -
#9095 nekem is pont ez a bajom :| -
EK1TEP #9094 Truckert meg nem merek venni mert az meg 1 méret azt hülyén néz ki ha nagyon összehúzom hátul :/ -
EK1TEP #9093 Nekem is ugyan ez a gondom!
Lemértem a sapkám nekem 55cm, az S vagy M nem tudom... -
#9092 itt nézted? elég sok fajta van (Zoo York, New Era, Joker Brand).
engem igazán az érdekelne h pl. a Zoo Yorknál az S/M kb. hány centi lehet,mert elég kis fejem van és nehéz találni rá -
EK1TEP #9091 Hali!
Fullcap sapkát hol a f*szban lehet normálisat venni?GarageStore-ban vettem a mostanit még anno de mostmár csak fos Tyra meg mittom hoki márkákat árulnak!(nem akartam senkit megsérteni)
Esetleg valami más ilyesmi bolt van?
Online Shop is jöhet! -
#9090 Háát ha minden igaz az offlineshop.hu -n nem sokára lehet majd venni/rendelni mert láttam az ujságban de az oldalon még csak azt irják hogy hamarosan Vans cuccok is elérhetők. -
Odorovich #9089 tök tetszik. amúgy ilyet hol lehet venni? :D -
#9088 xD
-
#9087 A neve már magába jó:D -
#9086 ja és ha már ugyis itt vok Vans anti hero- ról van véleményetek?
-
#9085 hali! #8367 - n látható nike csukának mi a neve mert kiváncsi volnék az árára és nem nagyon találom :D
-
#9084 Elvileg 30-áig van... de ez a márka boltja a Converse-nek, Heavy Tools-nak is... nézz szét!
Új O'Neill kollekcióba is belenéztem, kabátok:
elsőre kiforgattam egy 31990.- mondom ez tuti a legjobb kabát, itt van mellette ez a sima fekete, semmi extra nincs rajta, ez pedig....
40990.- HUF :DDD
szóval kupon ide vagy oda, jó drága -.- -
#9083 na bekukkantottam, de már úgyis mindegy, máig van az akcijó, igaz?? -
#9082 brands.hu-n o'neill akcijó! -
Viola77 #9081 szerintem vidéki nagyvárosok plazaiban vannak O'Neill üzletek! vagyis pécsi Árkád, nyíregyi Korzó tuti!!!!meg most már Miskolc Színva is:) -
köszi, suli után bekukkantok ;D -
#9079 szinvapark, 2. emelet -
#9078 miskolcon hol van ilyen o'neill bolt?:D -
#9077 azanyádat :D -
#9076 most vettem O'Neill széldzsekit, 27990.- és 70% leárazás volt, megkaptam 8k-ért =) -
harizoli #9075 Köszi szépen az infókat!! Szerintem elnézek vmelyik O'neill boltba aztán feltérképezem a leárazásokat!!! :) Csak találok vmi olyat ami tetszik :) -
lerik #9074 Szia!
Amikor én voltam, volt még rendesen nyári kollekcióból bőven, de annyira nem figyeltem ezeknek az árait. Szerintem érdemes körülnézned biztos akciózzák amit nem tudnak eladni vagy kifutó modellek... -
harizoli #9073 Sziasztok!
Érdeklődnék, ezzel az O'neill dologgal kapcsolatban, hogy mennyire vannak, kifutó nyári esetleg tavaszi ruhákra akciók leértékelések, mert ha vannak szerintem elnézek, ugyanis én mindig leárazásoknál vásárolok!! Télen a nyári modelleket, nyáron meg keresem az őszi és téli ruhákat! Úgy éri meg! :) Szezon előtt nem érdemes szerintem mert minden nagyon drága!
Várom a választ!
THX -
Viola77 #9072 Szia!
Fu ne is kérdezd, kicsit elszálltam anyagilag :), de megkaptam a hőn áhított utalványt!! :) Ja és van őszi kabátom :) táskám, meg felsőm :) :) Szal mindent egybevetve jól sikerült csak lenne már hónap eleje, akkor jön a fizu :)