10072
-
#1412 Onnan, hogy van egy-kettő skinhead ismerősöm (NEM NEONÁCI SKINHEAD) -
#1411 miaz h ronda? ez egy kislány, aki aranyos, csak népviseletben van. hát istenem...régen ezt hordták. -
#1410 Ez a csaj úgy ronda ahogy van. Melyik elvetemult cég reklámoz vele?? -
cyrus #1409 Ezt a rohadt nagy baromságot honna az istenből szoptad ??? -
#1408 a kordgatya az általában az igazi skinheadek (nem a neonáci) hordják acélbetésessel. -
#1407 ez milyen népviselet? -
#1406 :) -
#1405 jah -
cyrus #1404 megin hogy meghalt mindenki ! -
cyrus #1403 Na majd én !
-
#1402 de akinek acélbetétese van, az általában nem kordgatyához veszi fel. -
cyrus #1401 Szerintem acélbetétes bakancs elég jól néz ki, ha mittomén egy kordgatyához veszed fel v valami, de nem egy fekete gatya feket póló, fekete metallicás pulcsi összeállításban, mer az tényleg már a legalja... -
K.András #1400 Elmész egy varronöhöz és tizezerböl megcsinálja! -
#1399 jól néz ki de nem minden alkalomra. mellesleg kényelmetlen egész nap abban lenni. -
#1398 detto -
#1397 Most jól megaszondtátok! -
#1396 jaja -
[Walaki]D`Lair #1395 ÁZ! -
#1394 kiröhögöm őket. undorítóan néznek ki, a ruhájuk, a hajuk, nemcsak a cipőjük. és képesek egy olyané 30-40 ezer forintot kiadni?????? nevetségesek. -
#1393 Rocker uniformist is utálom! -
#1392 mondjuk én egy Acélbetétes Bakancsot sem vennék fel... a 2 véglet :D -
#1391 Én a tűsarkút szeretem a legjobban, de hát az sem áll mindenkinek jól :) -
#1390 és mi a véleményetek a Buffalo cipőkről fiúkon? én fel nem venném -
#1389 a boxcipő szerintem is undorító. Akárcsak előtte a vastagtalpú durungcipők... -
#1388 De szar!!!! :) -
#1387 mert ez a divat -
#1386 Én azt nem értem, hogy a hülye kis plazacicák mért járnak ilyen puma boxcipőbe? Akkora hányás, hogy az fáj... És csúnya is. Mondjuk nem tudom, hogy kényelmes-e, mert még nem volt rajtam, de akkor is... -
#1385 jah -
#1384 Nekem 2 Pumám van, 1ik már 1.5 éves, és még tartja magát! :) Mondjuk nem rugdosom vele a falat... :) -
#1383 ok :) -
#1382 Na ezek a Puma féle cipők nem lehetnek rosszak, viszont a boxcipők ehh... gondolom arra a hosszabb szárúra gondolsz nem? mint pl néhány everlast cipő...na hát az inkább csajokra van -
#1381 Abban igazad van, hogy vannak az olyanok, ami már tényleg mint egy melós gatya úgy néz ki, na az nekem sem tetszik, de az enyhén koptatottak szerintem jól néznek. -
cyrus #1380 Az a baj h nincs túl nagy választék cipőkből, de egy próbát megér, van ien PUMA féle, meg van boxcipő, de az behányás !
Egy férfin boxcipő ugye hogy hányás csajok ? -
#1379 az tök jó ár, én nem is figyeltem a cipőket, na majd legközelebb ha kell cipő akkor azt is ott nézek :) -
#1378 nekem az olyanok nem teccenek mer szánalmasak:D -
cyrus #1377 Énis ott vettem a cipőm... tökugyanúgy néz ki mint a PUMA ugyanilyen cipője, de nem 23ezer, hanem 7500 !!
Ráadásul haveromnak volt PUMÁja és kiszakadt, tehát akkor gondoltam inkább kenvelo...
De jó is.. tök frankó ! -
#1376 Én is nagyon szeretem, ha nőiesen öltözködnek, de ha kicsit túl kihívó... De gondolom nem én vagyok a cél közönséged, vagy mégis? -
#1375 na igen:)
Viszont megint előhozakodok a Kenvelo-val,ott elég jó árak vannak, ha legközelebb a Westendbe jársz nézz be oda, szerintem érdemes, vagy az Árkádban is van egy ilyen bolt. -
#1374 Természetesen. De ezek a mesterségesen agyonkoptatott, nyűtt, szabott farmerok rettenetesen lepukkant kinézetet adnak a viselőjének. Sokszor majdnem nyomok egy százast a kezébe. :D -
#1373 najah ezért kérdezem. amúgy egy farmernek se kell lennie kitérdeltnek, használtnak, kopottnak. jól is kinézhet.