10072
  • I.C.ram
    Onnan, hogy van egy-kettő skinhead ismerősöm (NEM NEONÁCI SKINHEAD)
  • glillu
    miaz h ronda? ez egy kislány, aki aranyos, csak népviseletben van. hát istenem...régen ezt hordták.
  • geronimo77
    Ez a csaj úgy ronda ahogy van. Melyik elvetemult cég reklámoz vele??
  • cyrus #1409
    Ezt a rohadt nagy baromságot honna az istenből szoptad ???
  • I.C.ram
    a kordgatya az általában az igazi skinheadek (nem a neonáci) hordják acélbetésessel.
  • glillu
    ez milyen népviselet?
  • NaNoKuTyA
    :)
  • glillu
    jah
  • cyrus #1404
    megin hogy meghalt mindenki !
  • cyrus #1403
    Na majd én !
  • glillu
    de akinek acélbetétese van, az általában nem kordgatyához veszi fel.
  • cyrus #1401
    Szerintem acélbetétes bakancs elég jól néz ki, ha mittomén egy kordgatyához veszed fel v valami, de nem egy fekete gatya feket póló, fekete metallicás pulcsi összeállításban, mer az tényleg már a legalja...
  • K.András
    Elmész egy varronöhöz és tizezerböl megcsinálja!
  • glillu
    jól néz ki de nem minden alkalomra. mellesleg kényelmetlen egész nap abban lenni.
  • Kata
    detto
  • I.C.ram
    Most jól megaszondtátok!
  • Alien
    jaja
  • [Walaki]D`Lair
    ÁZ!
  • glillu
    kiröhögöm őket. undorítóan néznek ki, a ruhájuk, a hajuk, nemcsak a cipőjük. és képesek egy olyané 30-40 ezer forintot kiadni?????? nevetségesek.
  • I.C.ram
    Rocker uniformist is utálom!
  • Alien
    mondjuk én egy Acélbetétes Bakancsot sem vennék fel... a 2 véglet :D
  • I.C.ram
    Én a tűsarkút szeretem a legjobban, de hát az sem áll mindenkinek jól :)
  • Alien
    és mi a véleményetek a Buffalo cipőkről fiúkon? én fel nem venném
  • Kata
    a boxcipő szerintem is undorító. Akárcsak előtte a vastagtalpú durungcipők...
  • traXion
    De szar!!!! :)
  • glillu
    mert ez a divat
  • traXion
    Én azt nem értem, hogy a hülye kis plazacicák mért járnak ilyen puma boxcipőbe? Akkora hányás, hogy az fáj... És csúnya is. Mondjuk nem tudom, hogy kényelmes-e, mert még nem volt rajtam, de akkor is...
  • glillu
    jah
  • traXion
    Nekem 2 Pumám van, 1ik már 1.5 éves, és még tartja magát! :) Mondjuk nem rugdosom vele a falat... :)
  • traXion
    ok :)
  • Alien
    Na ezek a Puma féle cipők nem lehetnek rosszak, viszont a boxcipők ehh... gondolom arra a hosszabb szárúra gondolsz nem? mint pl néhány everlast cipő...na hát az inkább csajokra van
  • Alien
    Abban igazad van, hogy vannak az olyanok, ami már tényleg mint egy melós gatya úgy néz ki, na az nekem sem tetszik, de az enyhén koptatottak szerintem jól néznek.
  • cyrus #1380
    Az a baj h nincs túl nagy választék cipőkből, de egy próbát megér, van ien PUMA féle, meg van boxcipő, de az behányás !

Egy férfin boxcipő ugye hogy hányás csajok ?
  • Alien
    az tök jó ár, én nem is figyeltem a cipőket, na majd legközelebb ha kell cipő akkor azt is ott nézek :)
  • glillu
    nekem az olyanok nem teccenek mer szánalmasak:D
  • cyrus #1377
    Énis ott vettem a cipőm... tökugyanúgy néz ki mint a PUMA ugyanilyen cipője, de nem 23ezer, hanem 7500 !!
    Ráadásul haveromnak volt PUMÁja és kiszakadt, tehát akkor gondoltam inkább kenvelo...
    De jó is.. tök frankó !
  • I.C.ram
    Én is nagyon szeretem, ha nőiesen öltözködnek, de ha kicsit túl kihívó... De gondolom nem én vagyok a cél közönséged, vagy mégis?
  • Alien
    na igen:)
    Viszont megint előhozakodok a Kenvelo-val,ott elég jó árak vannak, ha legközelebb a Westendbe jársz nézz be oda, szerintem érdemes, vagy az Árkádban is van egy ilyen bolt.
  • Kata
    Természetesen. De ezek a mesterségesen agyonkoptatott, nyűtt, szabott farmerok rettenetesen lepukkant kinézetet adnak a viselőjének. Sokszor majdnem nyomok egy százast a kezébe. :D
  • glillu
    najah ezért kérdezem. amúgy egy farmernek se kell lennie kitérdeltnek, használtnak, kopottnak. jól is kinézhet.