10072
-
#1535 az nem baj! -
#1534 -
#1533 öööö, hát nem tudom :)
-
szando #1532 Hankiss Elemér egyik műsorát néztük éppen társism órán, és ő azt mondta, hogy ezért a pénzért nem csak egy cipőt, ruhát, kocsit, parfümöt veszünk, hanem végülis boldogságot, örömöt, tiszteletet és megbecsülést is. és ebben nagy igazság van. -
szando #1531 jó de ez irreálisan sok ezért a minimál-cipőért... -
#1530 najah... -
K.András #1529 "ez a szomoru dolog meg az hogy a boltok 30-40%al dolgoznak....."
100-200%-ék az a 30-40%... -
#1528 ez kb mindennel igy van... -
szando #1527 ehh.. nem tudod te mi a jó.. :D -
#1526 NIKE 4EVER -
#1525 "Márkás ruházat és cipők - vagyis milyet hordasz te, melyik a kedvenc márkád"
most vettem egy piros felsőt, faszául néz ki meg minden, minősége anyaga is nagyon király... vajon mennyi volt? 3000Ft mert jo helyen vettem, ugyanez egy kocsog divatboltban vagy plazaban 10.000FT.... ez a szomoru dolog meg az hogy a boltok 30-40%al dolgoznak..... -
szando #1524 hát ezért öltözik, ez biztos..
viszont megmondom őszintén, én nem bámulom meg ezeket, mert egyszerűen CSÖMÖRÖM van már... kettő egymás után ilyenből bőven elég volt.. most egy "eccerű", sportos kiccsaj kell nekem (vagyis már van :)) -
szando #1523 errő beszélek!
amikor nem volt ez divat én párezerért vettem :DD
ezt kb. ezer forint előállítani, annyira nincs benne semmi extra.. -
szando #1522 nem, ha nincs fehér gatya alatt bugyi az nem látszik, csak ha jobban megnézed, hogy nincs bugyivonal hátul.. ha elől sincs ami láccon (ami egyértelmű :D), akkor télleg észrevehetetlen -
#1521 9900 ft!! :DDD -
#1520 nem furi :)
de utána meg panaszkodnak a nők hogy a munkahelyen oket stirolják meg zaklatás meg miegymás... hát elmennek a picsába, még jo hogy utána fordul az ember mikor nincs rajta bugyi :D
végulis ezért öltöztok igy nem? csak azt ne mondjátok hogy áá ddehogy, mi magunknak akarunk jol kinézni -
szando #1519 hááát.. nem jönnek be nekem ezek.. de van egy lenn a pincében, mejd eladom jópénzér :)) -
#1518 Én new cipőm! :O)
-
szando #1517 nem lehet az, mert ahhoz túl fasza :) meg reptéren vettük, és levises cipősdobozban is volt, szal...
maj csinálok képet és berakom -
szando #1516 sztem ez a normális hozzáállás, de vhogy olyan furának hat manapság, ha nem vesz vki nadrág alá semmit.. plusz ami meg aztán főleg, ez a melltartó-mizéria: minden alá nem érdekel ha az egész kinnvan, meg szilikon az egész basszus -
#1515 -
#1514 juhj ez tökjó:) imádom ezt az adidas jelet:) -
#1513 émmeg fehér gatyát alapból nem veszek fel -
#1512 szerintem naon jó :] -
#1511 EZ KELL ! !!!!!!!! -
cyrus #1510 IMÁDLAK !!!! -
Yoz #1509 Hát nekem meg ettől a sportosan elegáns dologtól van hányingerem, vagy legyen elegáns, vagy sportos.
-
#1508 én a ruhásszekrényt :-O -
#1507 na, azt hiszem megyek bubukálni, mert akkorát ásítottam, majdnem benyeltem a monitort. :))
Jó éjt! -
#1506 ez egész jó lenne, ha nem lenne a bőr ruha mellé az a boa... így qrvás beütése van erősen...
-
#1505 detto igénytelen szerelés
katt -
#1504 na, az ilyet nem szeressem... randa, kevert stílusok, rossz ízléssel... mint aki a huszadik turkálóból szedett össze pár rongyot...
katt -
#1503 hmmm :)))
és tékelted az 1500. kat :P -
#1502 ezzzjóóó:) -
#1501 egy példa, hogy az elegáns is lehet sportos. És ez vica versa igaz :)
-
#1500 Főleg Móricz környékén, BME környékén, de Rákóczi tér, Nyugati tér felé is... Meg úgy sokfelé... -
#1499 ilyenem van fehérben. A perverz állatok topicban pont ehhez a ruhához fűzödik egyik sztorim... :/ -
#1498 legyen egy kis férfidivat is...
-
#1497 egy kis clubwear... :)
Katt -
#1496 hol szoktál te járkálni?