10072
-
#5985 Hát nem tom biztos lehet még máshol is venni, de én csak ott tok, de azért csodálkoztam hogy "csak" 14-15, nem értem, mindegy. de jobban tetszenek mint az átlagos Lacoste felsők. -
#5984 Mért sztem a Saxoo is elég nagy márka, jó nem akkora mint pl. egy Armani, de akkor is. Az hogy most azért nem vennél olyan márkát, mert mindenki azt hinné hogy hamisitvány, ez sztem hülyeség, mert alapból lehet látni egy armanin hogy hamisitvány-e vagy nem, persze ez embertől is függ, de msot nem azért veszem mert többet ad nekem mint az átlag, mert egyszerűen jól érzem magam benne, és tetszik ha pl. meg is nézik az utcán. -
Cat #5983 "tudjuk, hogy elég nehéz megélni manapság" <-> "pont szombaton vettem egy Gast 29500-ért" (#5953)
Ugye nem csak én érzek itt ellentmondást? Miért mindig azok panaszkodnak, akiknek jól megy? (lásd 15-20 milliós traktorokkal tüntetés esete) -
#5982 Ebbe szerintem ne menjünk bele olyan mélyen, de nekem alapvetően más a véleményem.
Egyrészt szerintem a pénz azért van, hogy költsed, 6-800 Ft-os órabérből meg nyilván nem fogsz drága ruhákat venni, főleg ha nem támogatnak a szülők.
Egyébként függetlenül attól, hogy nekem a ruha és hasonló jellegu kiadásaimat nem finanszírozzák a szüleim, nem látok semmi rosszat benne, ha valakit kisegítenek a szülők (ha megtehetik) hiszen tudjuk, hogy elég nehéz megélni manapság, főleg pályakezdőként. -
#5981 A vászon nadrágok jóval olcsóbbak, de a 3 ezressel nagyon jól jártál. A Springfield pólót szintén 1/2-1/3 áron vetted. -
szando #5980 én alkalmazottként szeretnék, de egy vezetői beosztásban ;) -
#5979 nem kell alkalmazottként dolgozni, ilyen egyzserü :)
miller szülők esetén jó eséllyel nem is fogsz -
Cat #5978 hiába, apucitól kapják, nekik mind1. Majd ha dolgozni kell, rájönnek hogy a 6-800 forintos órabérből nem fog telleni rá. -
Cat #5977 30ezerért nadrág... észvesztő. Nyáron vettem Árkádban egy vékony fehér és egy bézs vászonnadrágot, darabja 3e volt. Tökéletesek most is, és ugye télen eleve nem fogok világosat hordani.
Poló 10e... már 5öt is soknak tartok. Kb. két hónapja vettem két Springfield polót, egy kéket és egy sárgát, 2500 volt darabja.
Hol éltek ti? szarjátok a pénzt vagy nyomtatjátok? -
#5976 Azért a 100k-s cipő meg az 56k-s póló elég durva.
Énszerintem egy árkategóriával lejjebb léphetnénk :) -
#5975 Ez igaz, de ez sokkal jobban néz ki.
Amit jó ajánlatnak tartok, az az Abercrombie, olyan 18-20k-ba kerülnek és jól is néznek ki.
Amit nem tudok:
-mennyire vastag?
-a postaköltséggel is megéri-e?
-eltalálom-e a méretem.
Ha ezekre pozitív választ lehet adni, akkor az sokkal jobban megéri, mint a Gas. -
#5974 aki ennyire ad magára, meg ennyi a pénze, az ne spóroljon már a gy betükkel, ok? tudom nehéz leirni, hogy megyek, nagyon, de azért megpróbálhatnál továbblépni a gügyögő stíluson -
#5973 nem, tényleg nem, látom a topikot ellepték a miller sznobok, akiknek mindegy mi, csak drága legyen, sőt nagyon drága
na de mindegy, te pénzed, arra szórod amire tetszik -
#5972 szerintem túlzás 28k-t adni egy gatyáért, ebből 9db TESCO/CORA farmert vehetsz, és lehet, hogy annyira nem jók, de az általad megvásárolt annyival nem jobb -
#5971 mennyit adnék, vagy mennyit kérnek érte? mert a kettő nem fedi egymást
poló 2k, felső 5k, farmer 8k cipo 10k
de ennél sokkal többet fizetek soxor
de ha ez m,egnyugtat egy ps3-asért sem adnék többet 70-80k-nál :) -
#5970 kihagytad a Hilfiger-t -
#5969 rengeteg helyen -
#5968 no meg az ár attól is függ mekkora rajta a profit
átlag 100% -
#5967 jóhogynem mindjárta magortól -
#5966 Hát az enyémen van mindenféle koptatás, de mondom, a legolcsóbb farmer (ami enyhén koptatott) 25k-ba került a Gasben. -
#5965 Csak a Douglasben lehet venni Armani cuccokat?
Egyébként ha 14-15k-ért adják, akkor a Lacoste-nál lényegesen olcsóbb. -
szando #5964 Az azért vicces hogy a Saxoo-t hova sorolod :DD
Dolce-t soha nem vennék, mert senki nem vágná le hogy nem hamisítvány. Armanit meg Guccit szintén ezért, na meg azért, mert valahogy nem érzem, hogy annyival többet adna nekem, mint amennyivel többe kerül, mint az átlag.
Ezek a trendi márkák, mint pl Retro, Replay, Gas is valamilyen szinten, nem nagyon állnak közel a szívemhez..
Amiket én szeretek, az a Levi's és a Springfield. Cipőből Adidas, Converse. -
#5963 California a modell. Asszem az az alap. Semmilyen buzeráns márványkoptatás, meg hasonló buziskodások, csak a sima farmer. -
#5962 Replay az tényleg drága, de jó cuccai vannak, vagyis nekem tetszenek.
Amúgy amiket felsoroltam ott a gucci a legdrágább, az már naon drága, néztem Gucci plüsmaci 126ezerért:) de amúgy az se oylan istentelen drága, msot egy alkalmi gucci cipő átlagba 100 körül mozog, szal...
de itt van egy Evisu? póló ami 56rugó, és ithon szinte nem is ismerik ezt a márkát. Azért akarok most beszerezni egy gucci felsőt, de itt mo.-on nem leeht sajna, szal maradok az armaninál, amúgy a westendbe a douglasba van, és nyáron amikor fent votlam akkor volt 14-15 egy póló, szal az se oylan drága, azért meek msot télen, mert akkor úgyis olcsóbb. Meg bennem az a baj, hogyha találok egy naon jó cuccot, akkor tuti megveszem, ártól függetlenül, még ha 1-2 számmal nagyobb akkor is:S -
#5961 De jó is lenne 15öt adni egy Gas farmerért, vennék vagy 3at:)
-
#5960 Aham, köszi szépen! -
#5959 Nem tudom, de a westend.hu-n megtalálod. A weboldaluk egyébként marlboroclassics.com, rendeltem katalógust is, és nagyon meggyőző. Azért nem néztem még meg az árakat, mert a Westendet nagyon nem szeretem, nem járok oda. (Mondjuk évente 1-2 alkalomnál többször plázába sem megyek) -
#5958 Thx! Ezekről sohasem hallottam, de megpróbálom! :)
Az a Marlboro Classics hanyadik szinten van ? Én ma körbejártam szinte az egész Westendet, de nem láttam ilyen boltot. :) -
#5957 Én nem tudom mi az a Gas California, én az olasz Gast vettem, és az árak azok, amiket említettem.
A Retro, 4You farmerek kicsit olcsóbbak voltak, úgy 4-5k-val, a Replayek 40k körül voltak.
Hozzá kell tenni, hogy most sajnos semmilyen akció nem volt. -
#5956 Pff.. Utoljára kb 1.5 éve vettem Gas California-t. Az volt 12 rugó. Ha így felmentek az árak, az azért durva lenne kicsit. -
#5955 És azt ki tudja, hogy a Replay miért olyan baromi drága? -
#5954 Két tuti tipp:
Dr. Jeans, Duna Plaza
Marlboro Classics, Westend
Az utóbbi biztosabb, de elképzelhető, hogy nagyon drága, még nem voltam ott. -
#5953 Na ne mondd, pont szombaton vettem egy Gast 29500-ért. A legolcsóbb 25 volt.
Meg is fontoltam alaposan, de a 20-25k-s farmerek nem néztek ki ilyen jól, ez meg vastag is, van benne anyag. -
#5952 Valaki #5942-re tudna mondani 1 boltot vagy tippet, vagy valamit? :) -
#5951 Farmer 30k? :D Egy Levis vagy GAS nem kerül többe 15ezernél. -
#5950 Hát ezek, amiket említettél egy kicsit drágák azért.
Én mondjuk össze-vissza vásárolok, szóval nem a márka az elsődleges szempont, amelyik márkának épp tetszik egy darabja, azt veszem meg.
Egyébként a maximális árak, amiket még reálisnak tartok: farmer 30k, utcai gatya 15-20k, utcai bőrcipő 40k, kabát 40-45k, póló 10k, pulóver 20k, de gondolom azért amiket az első kategóriába írtál, drágábbak.
Egyébként, amit szeretek, és ami tetszik mostanság az a Mexx, Gas, Retro, Saxoo, Springfield, és ezek talán még viszonylag normális árban vannak, a Gas egy kicsit drágább.
Egyébként azt azért tudni kell a fenti árak mellett, hogy én azért egy ruhát sokáig hordok, szóval ezek nem mennek tönkre fél év alatt. -
#5949 Én a helyedben biztos elmennék két plázába (Duna Plaza, Mammut, Árkád, Westend) és megnézném a boltokat. Tuti találsz, talán a Duna Plaza Dr. Jeans olyan bolt, ahol nagy eséllyel rögtön lesz és nem eszméletlen árban. -
#5948 Ti mennyit adnátok egy pólóért,felsőért,farmerért,cipőért max.? -
#5947 Jah meg a G.gecco, smith's, meg az agressor:) -
#5946 Hát figy, amit én igazi márkáknak tartok, az elegánsabb stílusok között: G.Armani, E.Armani, Armani Jeans, Gucci!, Dolce&Gabbana, Lacoste, Hugo Boss, Calvin Klein, Saxoo. Ami már nem ehez a kategóriához tartozik, de nagy márkának tartom: Replay, Pepe jeans, Energie, Retro, Gas, O'neill, Herczeg, Mustang(csak farmer) Uniform, Sixty, Diesel, Art(csak cipő). Az Adidas,Nike,Puma triót is nagy márkának tartom, de én max, cipőt veszek ha veszek ezek közül, ruhát sose, de attól függetlenül nagy márkák. Amit meg nem "szeretek" az pl. a Devergo,Aboriginal,reserved,Philip Russel, kb. ennyi. Hát én leginkább az első kategóriából "próbálok" vásárolni, de a 2.ból szoktam ált.