10072
-
#5945 Thx.... -
#5944 pilóta dzseki :D
lehet kapni sok helyen -
Sekler #5943 mármint milyet? -
#5942 Császtok!
Szeretnék venni magamnak prémes kabátot. Úgy hallottam, hogy az télen is jó meleg, és sok helyen lehet kapni. Az a helyzet, hogy ma csak a Jeans Clubban néztem, de ott nem tetszett a színe és a mérete sem volt jó. Nekem valami fekete vagy sötétkék kellene. Szerintetek Budapesten hol tudnék ilyet venni?
Pont ilyenre gondolok, vagy hasonlóra:
(UI.: Elnézést ezért az igénytelen képért) -
ilyeet merre lehet vásárolni? -
#5940 A Devergoról én nem tudok sokat, egy cipőm volt összesen ilyen, az kényelemben és minőségben egyaránt a közepesnél kicsit jobb volt, de nem is volt mondjuk Lacoste árban, szóval mindent egybevéve megérte. -
#5939 Ez valóban így van, nekem is voltak olyan márkás cuccaim, amik hamar szétmentek, vagy gyenge volt a varrás. Főleg az Adidas minőségében csalódtam, de mostmár igyekszem kevésbé sportos cuccokat venni.
Egyébként márkás nadrág és márkás nadrág közt is nagy a különbség, 5000 és 30000 Ft között van választék, és a minőség is nagyban függ az árkategóriától szerintem. (Na meg persze az sem mindegy, hogy milyen márka) -
Sekler #5938 hát mondjuk ez igy van. te például mit tartasz márkának és mi az ami már számodra nem tartozik ebbe a kategoriába, hiába nevezi annak magát -
#5937 Attól függ milyen márkanév, mert van akinek a devergo a márka, van akinek pedig az Armani, szal attól is függ. -
#5936 Egyszer faterom vörös converse felsőben (hasán óriási csillaggal) bringatúrán berongyolt egy kocsmába ami meg tele volt kopaszokkal :D még a kutya is megugatta xD -
Sekler #5935 ezt olvasva eszembe jutott egy story, az egyik pláza üzletében probálok farmert fel, 10ezer forint körüli termék, és no lám mindkét oldalán a varrás megvan szakadva, hát mondom érdekes ha ez divat, kicsit megcibálom, naivan hátha direkte olyan azt reped is tovább. uhh azért sztem 10ezerért már ne akarjon szétesni a nadrág.
szal csak azért irtam, hogy sajnos már nem minden esetben garancia a márkanév a minőségre -
#5934 Viszont a Tesco nem magyar cég, így rendesebb lenne, ha egy magyar butikból venné. -
#5933 Igaza van, mert sokkal olcsóbban megússza, mintha egy milánói szabóval dolgoztatna, nem? -
partotmos #5932 Mert úgy gazdaságos a ruhavásárlás... -
partotmos #5931 Állítólag Orbán Viktor a Tesco-bol vásárolja márkás ruháit
-
#5930 Ne mondd már, hogy nem érzed az ironiát benne.
Mostanság nagyon divatos lett sírni, ha valaki akár a politika szót is kiejti. Pont ezért mondtam ironizálva, hogy akár ez egy politikai ruhatopik is lehetne.
Nos, az az igazság, hogy attól még, hogy a Lonsdale nevének az eredetéről beszélünk -amihez hozzátartozik, hogy kik hordják- nem lesz a politika a téma.
Ha most elkezdenénk az önkormányzati választások eredményét kielemezni, na az lenne a politika. Bár még az is inkább csak közélet. -
#5929 Köszönöm a kérdésed, általában érdekel.
Nem probléma, ha valaki nem márkás ruhát hord, de én nem ismerek olyan ruhaboltokat, ahol nem márkás, de a márkáshoz hasonló minőségu és kinézetu ruhát lehet kapni. -
partotmos #5928 Taranov, téged érdekel, hogy márkás ruhát hordasz-e? -
#5927 "miért ne létezhetne politikai ruhatopik? :)"
htx.
/off -
#5926 Viszont ebben a topikban nincs is politika. Ha jól emlékszem, a Lonsdale nevéről beszéltünk. -
partotmos #5925 füstöt rája:) -
#5924 nem neked ment hanem Taranovnak. -
partotmos #5923 krlek? címekben? hol? -
#5922 de ez nem AZ a topic. vagy látsz politika szót a címekben ? -
partotmos #5921 nem sértődtem meg, csak nagyon offolgatsz:P -
#5920 :D most megsértődtél? nem nagyon értelek -
partotmos #5919 tényleg, miért is ne? mi a fszt oltogatsz? -
#5918 Ahogy egyes parlamenti képviselők szerint politikai futballhuligánok garázdálkodnak, miért ne létezhetne politikai ruhatopik? :) -
partotmos #5917 most ez mi?
Ruhatopik, vagy politikai?
-
#5916 az a baj h lehet h te nem vagy az de ezt pl mások nem tudhatják és könnyen célpontá válhatsz... mostanában mégjobban kerülök olyan dolgokat felvenni ami besorolható valamely szélsőséghez ki tudja kinek támad kedve agyonverni vagy a rendőrnek vagy a haza lorjainak... ez kicsit paranoidul hangzott de jobb félni mint megijedni :P -
#5915 "#5901-ez a hozzászólás se korrekt ilyen szempontból mert NEM a náci pártból ered"
Mostmár én is tudom, hogy nem így van, de én ebben a hitben éltem, mert egy olyan ember mondta ezt nekem aki pont ezért hordja :/ -
partotmos #5914 viseld egészséggel;) -
Sekler #5913 ahh a márka nem direkt azért lett ilyen nevű, ez csak egy véletlen, hogy benne van az nsda(p) és hogy ezt sokan tudatosan felhasználják.
#5901-ez a hozzászólás se korrekt ilyen szempontból mert NEM a náci pártból ered
A cég, ahogy a cikkben is van próbál megszakadni ezzel a szélsőséges elkülönítéssel. Bár személy szerint én nem tartom túl jó lépésnek, hogy egy alapvetőleg boxoló márka discosokat támogasson, szvsz túl nagy váltás.
bár sztem nagyon király márka, terveim között szerepel egy hasonló beszerzése... ja igen és nem vagyok focihulligán-zászlólengető-szkinhead -
#5912 Akkor se kell ilyen nagyképűen válaszolni, az ilyeneket nem naon szeretik errefelé... -
kandzsal #5911 OK köszi de épp ezaz hogy én onlinéset kerestem azta globalplazat ismertem már -
#5910 Olvasd el figyelmesebben az indexes cikket.
A Lonsdale nevének semmi köze az NSDAP-hez (nincs is benne a P). -
#5909 amely márka történetesen pont azért ilyen nevü, hogy egymás mellett legyen NSDA
szal -
#5908 okoska, ha annyira képben vagy, akkor miért tőlünk kérdezgetsz?
a globalplazaban ha szétnézel, benne van az összes pláza, és az abban lévő üzletek, igaz nem mindegyik kinálata, de ha keresel vmi göncöt, ott tuti találsz, vagy megtudod melyik boltba kéne elmenned
egyébként meg ott a google ha vmi nem tetszik
a sagítséget pedig meg szokás köszönni, nem pedig pattogni -
#5907 Akkor ezekszerint a szélsőjobbosok tudatosan hordják az NSDA rövidítés miatt és leszarják a márka történetét... -
kandzsal #5906 Ti csak a global plaza-t ismeritek mindenre ez a válasz ha v.ki keress v.mit.
Hú de gyökér vagyok (ulyakat):D:D:D:D:D: