Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az mennyi lenne?
Londonból Magyarországra a posta költség mennyibe kerülhet?
ilyen neon fény megvilágitás után átváltozok izére gondolsz?
I love this game!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Amúgy nemtom énse itthon merre lehetne kapni ilyesmit, de ha ránézel a #4885-re, megtudod miket keres.
Mellesleg nekem is nagyon bejön ez a sztájl!
amugy netes boltok engem is erdekelnenek. nem kell h szallitson mo.-ra, eleg ha amcsiba szallit.
és olyat tudtok ahol egyedi cuccokat lehet kapni?
és már láttam egy emeberen olyan cipõt :C :@
de amugy ilyen kardigant _mindenki_ gyart, csak kerdes hogy mennyire ri le rola hogy egy tucat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
elo ember olyat fel nem vett
ma meg szerintem egy piros pulcsihoz siman passzolna ez
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Köszi
György
de ez a fosbarna ize pisztos jobb:
meg a tsai...
mindenesetre oke.. es piros... de ettol figgetlenul nincs vele baj.. van-e ilyen otthon 4 ezer ft ert?
apropó, láthatnánk a haverral az opium klub elõtt c. fotódat ? 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Pontosítok: Magyarországon ilyen nincs. Euban nyugatabbra azért vannak olyan országok, ahol így keresel 😉