Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Légy jó, légy hű Magyar!
ha fanatikus vagy akkor vegyél cipõt is !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Hol vetted? Mennyire bírja majd szerinted a telet?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1. Csak magyar honlapja van.
2. Gyanúsan el van hallgatva, hogy honnan is származik.
3. Nincs beleírva a kabátba, hogy hol varrták. (Akárcsak a Fundangonál.)
Ettõl függetlenül nagyon faszás kabát, van benne technika.

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
Most aki nem márkásat hord az szabály sértést követ el, vagy szabad hordani bármit?
Olvastam a nyáron, hogy olaszban egy turistát megbirságoltak, mert olyan napszemüveget vásárolt, amely bovli volt!
Itt nálunk remélem nincs ilyen.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
500-ért vettem egy cigány nõtõl, s most ugrott be, hogy ma is láttam õt a piacon, csak most nem a marson volt, hanem a szent istvánon 2005-ben.
Hogy mennyire utáltam én a tiszacipõt!!!!
Volt viláhos mûbõrbõl a hétköznapokra, és volt sötétkék velúr mégsötétebb té betûvel (de luxe) vasár és ünnepebb napokra.
A velúr marha drága volt a nyûbõrhöz képest, majdnem 400 Ft.!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
de télen azért nem ajánlatos ilyenben mászkálni, ugye? hogyan érdemes tisztítani? csak simán kefével?
Hát, lehet, hogy Converses, de nagyon tetszik.
De most lehet, hogy inkább egy Vans Oldschoolt (vagy mi a neve) veszek, és ha hideg lesz, felveszem a Tiszát, mivel egy év után sincs még _semmi baja_.<#hawaii>#hawaii>
György
A Tradíció tiszta Converse.
Nekem van erdeti 70es évekbõl származó Tisza, na az a meleg, annyira régi, hogy már a vászon be is van sárgulva😛
Fehér-barna-narancs
Így szerepel a Tisza oldalán.
De ez a Tradíció nagyob bejön most.
György
hamar megrepedezett ez a fehér amúgy
György
jó napközben qrva szép idõvan, de múlthét hideg volt már.
-the invisible-