10072
-
#6025 Hát nem járok sűrűn discoba, min. elmeek havonta egyszer, attól függetlenül szeretem. De technot halgatok, sztem ezértmég nem vok discos gyerek. -
Sekler #6024 igen, ha jól tom Endre Zoltán nevéből jött, állitolag haver anyjának volt régen osztálytársa és tőle tudom, na meg azt is hogy már suliban is arról álmodott hogy saját márkát csinál. bár nemtom mennyire igaz, de miért ne lehetne -
#6023 fogadjunk hogy te valami diszkós gyerek vagy -
#6022 egy példa, csajok, tom hogy az már nem jó ha egy csaj csak a pénzedért van veled,de nem a bankkártyádat fogja szopni. -
#6021 De nem csak a sulira gondolok, ott is, de ha fősulira jársz akkor alap a min. 2 buli/hét. Meg amúgy is mindegy, bárhova meek, akkor is jó, most nem csak azért hogy megnézzék, hanem mert jól érzem magam benne, meg csak ezek tetszenek, ha van egy felső 1rugóért és naon jól néz ki akkor azt is megveszem... -
Cat #6020 DE MINEK?! -
#6019 De kihozhatod mindezt 60 ezerből is, ráadásul nem ugyanúgy fog kinézni.
És akkor még mindig nem a többieknek öltözködtél, hisz nekik megfelelne az 5k-s változat is. (mármint arra, hogy rajtad lássák) -
Cat #6018 Középiskolában még igen, de főiskolán/egyetemen már mindenki le fogja szarni. Egy szakadt farmer + poló + strandpapucs kombóval bármely koleszban beleolvadhatsz a tömegbe. (ezek együttes ára ne haladja meg az ötezer ftot) -
Cat #6017 Ilyet már én is csináltam :D persze nem néztem rá másra, csak elgondolkodtam öltözködés közben. -
#6016 ja a suliban
ott elhiszem
később a kutyát nem fogja érdekelni
-
#6015 Hát itt vidéken nézik, meg ha meek Miskolcra ott is+suliba is, szal errefelé nézik. -
szando #6014 nem a repjegy a drága megnyugtatlak :P -
#6013 1. szólj a Skálásoknak, hogy emljék az árát 3x-ra
2. szólj Brollynak -
#6012 az Enzo is magyar, és szerintem elég jó cuccaik vannak
(sznobok kiméljenek!) :) -
#6011 mert neki jó érzés
összeszámolja magán mennyi a cucc, majd ránéz egy hajléktalanra, és érzi, hogy neki mennyivel jobb
na jó, ezt csak nagy általánosságban mondtam :))) -
#6010 nepper vagy strici? :DDD -
#6009 most megmondom, hogy senki nem nézi az utcán, föl sem ismeri, ezt max te képzeled el, sry :)
az utcán mindenki szarik mindenkire
már persze Budapesten
lehet, hogyha mondjuk falun laksz, akkor megnézik -
#6008 panaszkodott? szerintem nem
egszerüen vett egy GAS-t 29k-ért. Miért? mert megteheti
nem az anyja apja vette neki, hanem saját maga, a saját pénzéből
ez annyira furcsa? -
szando #6007 elég prémium :) -
#6006 Igen, őszíntén szólva én sem tudtam. -
Ronny #6005 milyen árkategória ez a marlboro? -
#6004 Amerikában lehet outlet-ekben olyan cuccokatk apni potom pénzért, hogy ihajj. Lacoste ingek pár ezer forintnak megfelelő dollárért, stb. Annyi a "hátrányuk" csak, hogy 1 szezonnal ezelötti modellek, de magyarországon is többnyire ezeket kapni a nagy boltokban :P Szóval, ha mentek amerikába ruhát mindenképp megéri venni ott :) -
Cat #6003 a bajom az ár érték aránnyal van. Egy honapja láttam nyugati skálában egy kurvajo levis inget, megnéztem árcédulát, 12 900. Most hétvégén megint arra jártam, ugyanugy ott volt, mind a három - ennyiért szerintem senki nem veszi meg. Amúgy is alig lézengenek ott emberek. Ha feleennyi lenne, megvenném, de ezt pazarlásnak tartom. Majd leárazzák két hét mulva, hisz itt a karácsonyi szezon.
A másik nagy bajom a hazai árakkal van. Hónap végén megyek egy hosszú hétvégére Londonba (16e a repülőjegy oda-vissza, szóval nem vagyok burzsuj), és biztos vagyok benne hogy néhány fontért olyan polókat és pulóvereket veszek majd, amik egyrészt itthon soha nem lesznek, másrészt kurvajók. -
Cat #6002 Ott van a honlapon, store finder:
Armani Casa Budapest
c|o Fonte Bútorház (authorized dealer)
Budaörsi út 153
Budapest, Hungary 1112
Tel. 36-1-309-5700
Fax. 36-1-309-5759 -
Cat #6001 sokan nem tudják, és nagy márkának hiszik, közben magyarországon kivül sehol nem ismerik. -
#6000 Ezt nem tudja vki hogy hol lehetne ezeket a cuccokat vhol megtalálni? link -
#5999 Jah hogy arra érted hogy nem oda való, hát végülis ez igaz, bocs tévedtem. -
#5998 Hmm, és tényleg :)
Meglepett. -
#5997 Már mondtam.
Csak az néz ki jól.
A minőség is számít, de csak másodlagos.
Egyébként hogy értitek, hogy magyar a saxoo? A weboldala alapján egyébként tényleg, mert elég szar :D -
OPM #5996 -
#5995 Akkor miért hordasz márkás ruhát, ha nem számít, hogy tudják-e vagy sem, hogy márkás? :D -
#5994 attól még magyar márka. -
#5993 saxoo london -
szando #5992 a saxoo egy magyar márka. -
#5991 Viszont ahogy észrevettem, a nagy márkajelzés nem divatos mostanság, így csak a szakértők látják, hogy márkás-e a ruha, amit hordasz. Ez nagyon helyes így, nekem abszolút nincs feltunési viszketegségem. -
#5990 Szerencsére nem haltam éhen a farmervásárlás után, de ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy végzettségtől, diplomától függetlenül nehéz megélni.
A traktorról is nagyon szívesen ejtenék szót, de prezi le fog kapcsolni, mert mindig én vagyok az, aki politizál. (másba ritkán kötnek bele ezzel az ürüggyel)
Szóval csak annyit: a traktor munkaeszköz. -
#5989 Figy, nem tudod hogy mit dolgozunk, és hogy mennyit, nem vok még 19, de dolgohozk folyamatosan szőlőbe,pincébe,panzióba,barackosba+ithon, szal megdolgozok ezért hidd el, és most én pl. nem arra költök hogy most nekem legyen a legjobb pc-m hanem inkább veszek márkásabb ruhákat, és amúgyis ha vki megtehetné hogy nem dolgozik és ilyeneket vesz, akkor mértne tehetné, ez nem hiba. te is így csinálnál. -
#5988 azt csak érdekességképpen mutattam, hogy vannak ilyenek is. -
#5987 gy betű, ezt nem értem, milyen az a gügyögő stílus? És nem mindegy, mert msot leírtam hogy ezek a márkák tetszenek, és hogy most ilyet szeretnék venni, abból most arra következtetsz hogy mindegy nekem csak drága legyen? Akkor félreértettél, mert azért nekem nem mindegy, én se adnék 56ot egy pólóért:), max. 20at, de még az se biztos, de mondom ha annyira tetszene akkor lehet, de nem lényeg. -
#5986 Ln azt kérdeztem hogy menyit adnál max. érte, de megnyugtat hogy a ps3-ért nem adnál 100at:) A T.Hilfiger is nagy márka, de nekem nem tetszenek a cuccai, egyedül az alsógatyák:)