Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
<#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Brankley
bazz Tisza? nagyon jó, szeretem a Tiszákat, bár az enyém már kezd szétmenni... De ezen a héten megyek parndorfba, nézek valami jó cipõt <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

nekem igazán Jamaicásba kéne de abba nem ad ki legalábbis én nem tudok róla. Vagy valami brazilos a lényeg hogy citrom és zöld legyen<#szeret>

prezi
felsõ jó, cipõ gusztustalan 😊

ha fanatikus vagy akkor vegyél cipõt is !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Nektek hogy tetszik?

Narancs
Srácok egy kis segítséget kérnék ruha témában. Szóval a nadrágok számozása milyen összefüggésben van a derék mérettel? Tudnék szeretni olcsóbban HeavyTools gatyót, de próbára nincs lehetõség. Szóval hogy tudom kiszámítani milyen méret kell belõle? Úgy tudom, mint a cipõknél, itt is különbözõ számozások vannak. Segítsetek plz!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Viktorr
Valaki mond róla véleményt hogy milyen,tetszik e neki?

sapkafej
Nekem egy év után semmi baja.

György

Kit--Kat
Passz, nekem is az elsõ😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ghost cb
TékR

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

castor
köszi! szinte teljesen bõr, úgyhogy sztem a telet bírná, de én biztosan nem használom télen, hóban. ahhoz túl vékony a talpa 😊 egy Sárvár melletti faulban van egy nagy cipõ áruház, nah ott vettem. 😊) de sztem egy diesel márkaboltban is meglehet venni

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

ghost cb
Nagyon király, pont cipõvásárlás elõtt is vagyok <#rolleyes>, bár már kinézem mást..
Hol vetted? Mennyire bírja majd szerinted a telet?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

Amse
hát pedig....Sandstone is úgy kezdte, hogy itthon varratta a cuccokat és hamar rájött, hogy jobb kint csináltatni.Nem 1 márkával van így.Mi(a cég ahol dolgozom) forgalmazunk pár cseh márkát ami ugye nincs messze tõlünk, de azokat is távolkeleten varrják.Most meg arra került sor, hogy egy itthon varrt terméket kénytelenek vagyunk külföldön varatni.MOndjuk nem mentünk még olyan messzire csak a törökökig, de szerintem nem sokáig marad ott.

jóak,tartósságra milyenek ezek a Tiszák?

Viktorr
Viktorr
Én ezt vettem a tegnap
Mission

Punker
ja csak ott kb 1 napra fizetnek annyit mint itt 1 órára a melósnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

De ezt nehéz elhinni, hogy olcsóbb ott kint megvarratni és idehozni, mintha egybõl helyben varrnák. Azé jó messze van Ázsia.

Ez kurvajo.

Amse
jah hát az, hogy hol varrják az nagyon egyszerû😊 szinte mindent a távolkeleten köztük ezt is és a fundango-t is meg a sandstone-t is amik szintén "magyarok".

prezi
nekem adtak a hegymászó Sherpáról egy kis életrajzi füzetecskét, abban csak angol nyelven volt leírás 😊

Utánakerestem, és:
1. Csak magyar honlapja van.
2. Gyanúsan el van hallgatva, hogy honnan is származik.
3. Nincs beleírva a kabátba, hogy hol varrták. (Akárcsak a Fundangonál.)
Ettõl függetlenül nagyon faszás kabát, van benne technika.

Amse
mibõl gondoltad?vélemény?

Akko jól sejtettem. Most vettem egy Sherpa kabátot télire.

castor
ok, köszi ^^

Amse
nem rossz bár nem venném fel😊

castor
vélemények? :|

Amse
magyar

Tudja valaki, hogy a Sherpa melyik országból jön?

castor
tegnap vettem (19k)

prezi
én meg pont az ilyeneket szeretem <#buck>

sapkafej
szép

György

magus
jolnezki, csak nem szeretem az ilyen nagy sarga talpu cipoket

prezi
ezt néztem ki magamnak... ti mit szoltok ?! <#zavart2>

Dono
LEVI'S & Tom Tailor POWAH'!44

AMD Athlon 3000+, 1.0GByte RAM DDR, ATi Radeon 9800 pro, Logitech MX 518 vezetékes optikai egér, 19\" LG LCD

glillu
nem igazán ajánlatos... fõleg a lucskos idõben természetesen... eléggé csunya foltokat tud hagyni a cipõn...

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Egy pumát találtam egy zöld kuka mellett, de jó cipõ nagyon, hazavittem, csak a gazdáját lesittelték, mert megfojtott egy 83 éves nõt, s most valószinüleg nem is keresi egy jó ideig.

Most aki nem márkásat hord az szabály sértést követ el, vagy szabad hordani bármit?

Olvastam a nyáron, hogy olaszban egy turistát megbirságoltak, mert olyan napszemüveget vásárolt, amely bovli volt!

Itt nálunk remélem nincs ilyen.
vizes
Valamikor a nyolcvanas években egy Adidas TRX Trainer is menõ volt kõkemény 1800 Ft.!!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Egy bõrkabátom volt, azt 5 perc mulva megvette tõlem az osztálytársam 1986-ban.

500-ért vettem egy cigány nõtõl, s most ugrott be, hogy ma is láttam õt a piacon, csak most nem a marson volt, hanem a szent istvánon 2005-ben.
vizes
<#wilting>
Hogy mennyire utáltam én a tiszacipõt!!!!
Volt viláhos mûbõrbõl a hétköznapokra, és volt sötétkék velúr mégsötétebb té betûvel (de luxe) vasár és ünnepebb napokra.
A velúr marha drága volt a nyûbõrhöz képest, majdnem 400 Ft.!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

nekem is válúros van, vettem hozzá ilyen védõsprayt, remélem ezzel tovább húzza....

de télen azért nem ajánlatos ilyenben mászkálni, ugye? hogyan érdemes tisztítani? csak simán kefével?

sapkafej
😊

Hát, lehet, hogy Converses, de nagyon tetszik.
De most lehet, hogy inkább egy Vans Oldschoolt (vagy mi a neve) veszek, és ha hideg lesz, felveszem a Tiszát, mivel egy év után sincs még _semmi baja_.<#hawaii>

György

Kit--Kat
Áhh ez rohatt jól néz ki, ezt annó én is kénéztem, de ilyen anyagú már nem volt.
A Tradíció tiszta Converse.
Nekem van erdeti 70es évekbõl származó Tisza, na az a meleg, annyira régi, hogy már a vászon be is van sárgulva😛

sapkafej
Comfort
Fehér-barna-narancs

Így szerepel a Tisza oldalán.

De ez a Tradíció nagyob bejön most.

György

Kit--Kat
komfort kék-fehér?

sapkafej
én most egy fekete Tradícióval szemezek, de ez még távoli terv 😛

hamar megrepedezett ez a fehér amúgy

György

Amse
reggel azé szépen lefagyok már a motoron :/
jó napközben qrva szép idõvan, de múlthét hideg volt már.

az a tél még odébb van elnézve az idõt 😄

-the invisible-

Kit--Kat
HTX! Fehéret azért nem vettem mert nem volt😛, és így õsszel az már azért eléggé koszolódik is.

sapkafej
naggyon jóóó!
nekem fehérbe van, de ez jobb 😛

György