10072
  • Brolly
    Hát nem járok sűrűn discoba, min. elmeek havonta egyszer, attól függetlenül szeretem. De technot halgatok, sztem ezértmég nem vok discos gyerek.
  • Sekler
    igen, ha jól tom Endre Zoltán nevéből jött, állitolag haver anyjának volt régen osztálytársa és tőle tudom, na meg azt is hogy már suliban is arról álmodott hogy saját márkát csinál. bár nemtom mennyire igaz, de miért ne lehetne
  • Mike
    fogadjunk hogy te valami diszkós gyerek vagy
  • Brolly
    egy példa, csajok, tom hogy az már nem jó ha egy csaj csak a pénzedért van veled,de nem a bankkártyádat fogja szopni.
  • Brolly
    De nem csak a sulira gondolok, ott is, de ha fősulira jársz akkor alap a min. 2 buli/hét. Meg amúgy is mindegy, bárhova meek, akkor is jó, most nem csak azért hogy megnézzék, hanem mert jól érzem magam benne, meg csak ezek tetszenek, ha van egy felső 1rugóért és naon jól néz ki akkor azt is megveszem...
  • Cat #6020
    DE MINEK?!
  • Taranov
    De kihozhatod mindezt 60 ezerből is, ráadásul nem ugyanúgy fog kinézni.
    És akkor még mindig nem a többieknek öltözködtél, hisz nekik megfelelne az 5k-s változat is. (mármint arra, hogy rajtad lássák)
  • Cat #6018
    Középiskolában még igen, de főiskolán/egyetemen már mindenki le fogja szarni. Egy szakadt farmer + poló + strandpapucs kombóval bármely koleszban beleolvadhatsz a tömegbe. (ezek együttes ára ne haladja meg az ötezer ftot)
  • Cat #6017
    Ilyet már én is csináltam :D persze nem néztem rá másra, csak elgondolkodtam öltözködés közben.
  • Mike
    ja a suliban
    ott elhiszem
    később a kutyát nem fogja érdekelni
  • Brolly
    Hát itt vidéken nézik, meg ha meek Miskolcra ott is+suliba is, szal errefelé nézik.
  • szando
    nem a repjegy a drága megnyugtatlak :P
  • Mike
    1. szólj a Skálásoknak, hogy emljék az árát 3x-ra
    2. szólj Brollynak
  • Mike
    az Enzo is magyar, és szerintem elég jó cuccaik vannak

(sznobok kiméljenek!) :)
  • Mike
    mert neki jó érzés
    összeszámolja magán mennyi a cucc, majd ránéz egy hajléktalanra, és érzi, hogy neki mennyivel jobb

na jó, ezt csak nagy általánosságban mondtam :)))
  • Mike
    nepper vagy strici? :DDD
  • Mike
    most megmondom, hogy senki nem nézi az utcán, föl sem ismeri, ezt max te képzeled el, sry :)
    az utcán mindenki szarik mindenkire
    már persze Budapesten
    lehet, hogyha mondjuk falun laksz, akkor megnézik
  • Mike
    panaszkodott? szerintem nem
    egszerüen vett egy GAS-t 29k-ért. Miért? mert megteheti
    nem az anyja apja vette neki, hanem saját maga, a saját pénzéből
    ez annyira furcsa?
  • szando
    elég prémium :)
  • Taranov
    Igen, őszíntén szólva én sem tudtam.
  • Ronny
    milyen árkategória ez a marlboro?
  • I.C.ram
    Amerikában lehet outlet-ekben olyan cuccokatk apni potom pénzért, hogy ihajj. Lacoste ingek pár ezer forintnak megfelelő dollárért, stb. Annyi a "hátrányuk" csak, hogy 1 szezonnal ezelötti modellek, de magyarországon is többnyire ezeket kapni a nagy boltokban :P Szóval, ha mentek amerikába ruhát mindenképp megéri venni ott :)
  • Cat #6003
    a bajom az ár érték aránnyal van. Egy honapja láttam nyugati skálában egy kurvajo levis inget, megnéztem árcédulát, 12 900. Most hétvégén megint arra jártam, ugyanugy ott volt, mind a három - ennyiért szerintem senki nem veszi meg. Amúgy is alig lézengenek ott emberek. Ha feleennyi lenne, megvenném, de ezt pazarlásnak tartom. Majd leárazzák két hét mulva, hisz itt a karácsonyi szezon.

A másik nagy bajom a hazai árakkal van. Hónap végén megyek egy hosszú hétvégére Londonba (16e a repülőjegy oda-vissza, szóval nem vagyok burzsuj), és biztos vagyok benne hogy néhány fontért olyan polókat és pulóvereket veszek majd, amik egyrészt itthon soha nem lesznek, másrészt kurvajók.
  • Cat #6002
    Ott van a honlapon, store finder:

Armani Casa Budapest
    c|o Fonte Bútorház (authorized dealer)
    Budaörsi út 153
    Budapest, Hungary 1112
    Tel. 36-1-309-5700
    Fax. 36-1-309-5759
  • Cat #6001
    sokan nem tudják, és nagy márkának hiszik, közben magyarországon kivül sehol nem ismerik.
  • Brolly
    Ezt nem tudja vki hogy hol lehetne ezeket a cuccokat vhol megtalálni? link
  • Brolly
    Jah hogy arra érted hogy nem oda való, hát végülis ez igaz, bocs tévedtem.
  • Taranov
    Hmm, és tényleg :)
    Meglepett.
  • Taranov
    Már mondtam.
    Csak az néz ki jól.
    A minőség is számít, de csak másodlagos.
    Egyébként hogy értitek, hogy magyar a saxoo? A weboldala alapján egyébként tényleg, mert elég szar :D
  • OPM
  • I.C.ram
    Akkor miért hordasz márkás ruhát, ha nem számít, hogy tudják-e vagy sem, hogy márkás? :D
  • I.C.ram
    attól még magyar márka.
  • chicco
    saxoo london
  • szando
    a saxoo egy magyar márka.
  • Taranov
    Viszont ahogy észrevettem, a nagy márkajelzés nem divatos mostanság, így csak a szakértők látják, hogy márkás-e a ruha, amit hordasz. Ez nagyon helyes így, nekem abszolút nincs feltunési viszketegségem.
  • Taranov
    Szerencsére nem haltam éhen a farmervásárlás után, de ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy végzettségtől, diplomától függetlenül nehéz megélni.
    A traktorról is nagyon szívesen ejtenék szót, de prezi le fog kapcsolni, mert mindig én vagyok az, aki politizál. (másba ritkán kötnek bele ezzel az ürüggyel)
    Szóval csak annyit: a traktor munkaeszköz.
  • Brolly
    Figy, nem tudod hogy mit dolgozunk, és hogy mennyit, nem vok még 19, de dolgohozk folyamatosan szőlőbe,pincébe,panzióba,barackosba+ithon, szal megdolgozok ezért hidd el, és most én pl. nem arra költök hogy most nekem legyen a legjobb pc-m hanem inkább veszek márkásabb ruhákat, és amúgyis ha vki megtehetné hogy nem dolgozik és ilyeneket vesz, akkor mértne tehetné, ez nem hiba. te is így csinálnál.
  • Brolly
    azt csak érdekességképpen mutattam, hogy vannak ilyenek is.
  • Brolly
    gy betű, ezt nem értem, milyen az a gügyögő stílus? És nem mindegy, mert msot leírtam hogy ezek a márkák tetszenek, és hogy most ilyet szeretnék venni, abból most arra következtetsz hogy mindegy nekem csak drága legyen? Akkor félreértettél, mert azért nekem nem mindegy, én se adnék 56ot egy pólóért:), max. 20at, de még az se biztos, de mondom ha annyira tetszene akkor lehet, de nem lényeg.
  • Brolly
    Ln azt kérdeztem hogy menyit adnál max. érte, de megnyugtat hogy a ps3-ért nem adnál 100at:) A T.Hilfiger is nagy márka, de nekem nem tetszenek a cuccai, egyedül az alsógatyák:)