F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cairass
Mondjuk!
De még mindig jobb, mint ami nemrég történt velem:
Hockenheim(30 körös verseny), 29. kör végén (45 mp-es elõnyöm van Kimivel szemben) a 2.kört adnám Klien-nek, de miután megelõzöm belém rohan hátulról.
Köv. pillanat elgurul mellettem a bal hátsó kerekem.
Gondolhatod milyen boldogan kacsázom végig az utsó kört. Végül 11. lettem... Erre ittam egy Red Bull-t!<#pias>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

allock
saját sisak festésed van?

nekem is van 😄
a Kimi feltúrbózva 😄D persze én nickemmel

#hhwnd

antijuve
Ha háromszor állsz ki a boxba három kör alatt a saját hibádon kívül,az annak számít?😊

ups and downs

Nem semmi<#wow1>. Nekem még nem volt ilyen, de grat a helyezéshez<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Cairass
Hali!

Japán nagydíj, Suzuka (100% agresszivítás, 100% pilóta tudás mellett!!!),
3.boxkiállás: 1. Kimi(Mclaren) 3mp-el elöttem 2. Én - S Tóth (Ferrari) 3. Alonso (Renault) 5 mp-el mögöttem...
Ebben még semmi különös. De, ami ezután jön az ám a dráma (elképzeltem Palik Lacit, ahogy percekig üvölt egy ilyet látva):
Egyszerre megyünk ki a boxba.
Elöttem Kimi lekoccolja a palánkot (bal elsõ kerék, elsõ légterelõ leszakad), én félrerántom a kormányt nehogy belerohanjak (ettõl megindul az autóm hátulja, keresztbeállok és seggel lekoccolom a palánkot), majd érkezik Alonso, aki simán belémrohan (leszakad a bal elsõ kereke)!
Nekem az elsõ szárnyam leszakad, a hátsó légterelõm deformálódik, de (hál' isten) nem szakad le.
Kijövök a boxból, 2 körrel késõbb leintik a futamot: 1. S Tóth, 2. M. Schumi (+12 mp) 3. J.P. Montoya (+23mp)...

A jelenet Alonso perspektívájából (ferrari mögött Kimi bal elsõje, Alonso kereke már kirepült a képbõl):

Volt már vkinek ilyen elmebeteg versenye?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Sziasztok! Van valakinek F1C s CTDP 2005 höz ékezetes magyarosítása? Várom válaszotokat THX
lol ez a szmájli<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sziasztok! A 2005RH moddal játszom és az a problémám, hogy practice-n kb reális helyen végzek az idõm alapján (pl. Minardival 18-20), de hasonló idõvel az idõmérõn mindig túl jó helyezést érek el (3-5). Hogy lehet megcsinálni, hogy az AI versenyzõk az idõmérõn és a practice-n is kb ugyanúgy menjenek?
A 2006 -ok "alá" Kell a 2005 !!!
- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0
(sorba)
De ahonnan letöltötted a 2006 -ot, OTT a 2005 IS !!!
Énn most letöltöttem errõl az oldalról http://f1cl.indexf1.hu/index2.html ezt a fájt f1cl_mod_2006, ilyenkor ha feltelepitem játékot és utána ezt a mod-ot akkor a 2006-os forma 1-es évad fog játékban megjelenni???? Bocs hogy ilyen lámákat kérdezek de nem vagyok még ilyenekben otthon.....???

Istencsászár
Ott fent az mi?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok! Én ehhez a játékhoz keresnék 2005 vagy 2006-os kiegészitõt vagy patchet?! Tudna valaki segiteni hol találok....??? [email protected] Elõre is köszi!!

Jeff Gordon
igy van csapattársam😉

The only speedometer is in your head.

antijuve
addig is hajrá Williams😉

ups and downs

Istencsászár
Egy hírdetés egy lapon elég!, sza többet ne, és fõleg ne egymás után 2-3szor... megértésedet köszönöm!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
akkor sok sikert kivánunk neked, a köv szezonra.😊

The only speedometer is in your head.

INeedspeed
Csapattarsat keresek, a Toyota szineiben lenne a versenges.........
tobb infot a BF1Clhonlapjan
msn cim:[email protected]
olyan jelentkezot varok aki tud egy kiscsit f1zni.....van 2000 ft ja es aki komolyan vegig tud vinni 1 szezont!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Sziasztok!

Az oldal most egy rövid ideig nem elérhetõ.

Megértéseteket köszönöm.

Üdv: Frentzen
2005Rh Renault

2006-os Szárnyakkal.

Itt
F-1 Challenge 99-02 crack

Vagy: Innen
Szia Adrian18!

F-1 Challenge 99-02 crack

Innen
INeedspeed
kossz frentzen<#hamm>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
lol

sziasztok! nekem nem tudna valaki segíteni abban h. hol találom+ az f1 challenge 99-02 crack-jét? köszi
2002-TOYOTASTEERING

Itt
INeedspeed
ja f1 addonokat meg f1 ady modot pontosan totti!

INeedspeed
ja f1 addonokat meg f1 ady modot pontosan totti!

2002 Connew + 2002 Connew B-Edition

Itt:
Istencsászár
Fogalmazd meg még1szer!

"nem tudtok adni nekem valami oldalakat ahol fia addonokat esetleg az F1Adi modot megtudom kapni .....?"

fia addonokat - ez mi?
F1Adi modot - ez mi?

antijuve
csak azért nem válaszoltam neked,mert én se tudom a választ a kérdésedre

ups and downs

Én is itt olvastam ha jól értelmeztem a világbajnokságban lehet beállítani a elõfelvezetõ és a felvezetõ kört.

antijuve
és mire jó ez a .bch?

ups and downs

b-type
gyökérkönyvtárnál jelöld ki a kiterjesztést keresésre.
F1Challenge-ben keresse az összes .bch fájlt.
sry de nincs most fent az F1C és régen is volt amikor toltam.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

És utolsó kérdésem a bch-t hol találom mert a nevemnél nincs.mert ugye annak is a nevem.bch vagy más?

antijuve
No AI control-t állítsd 1-re.az ott van az elején nagyjából

ups and downs

És a levezezõ kört hogy lehet megcsinálni?

Köszönöm szépen.

antijuve
PLR-t a Save/name(vagyis a neved) könyvtárban találod asszem.ha erre gondoltál

ups and downs

Lehet hogy hülye kérdés,de ezeket *.plr és *.bch hol találom? Bocs ha valakit ezzel idegesítettem.

INeedspeed
nem tudtok adni nekem valami oldalakat ahol fia addonokat esetleg az F1Adi modot megtudom kapni .....???????

antijuve
válassz ki egy ligát,és nézd meg h ott miket kell feltelepíteni.ennyi.

ups and downs

ugy érte mien patch meg mit tom mui kell

antijuve
attól függ melyikhez😄

ups and downs

meg van jatek szertné kcsatlakozni csapatba mi kell hozzá?

nekem nem sikerült találnom letölthetö cuccot de nagyon szeretnék csatlakozni a csapatba.de majd meresem tovább

Google keresõ csodákra képes !!!
antijuve
persze h van.ez nagyon alap.

ups and downs

Nem tudna valaki tanácsot adni, ezekkel a mod-okkal kapcsolatban? Néztem ezt az RH meg CTDP modokkat, de mi a különbség? Melyiket érdemes felrakni, illetve ezeken a mod-okon kívül mit érdemes még leszedni?
ebba a játékba van kerékcsere meg tankolás?

ja és nem eredetivel is lehet?