F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még mindig jobb, mint ami nemrég történt velem:
Hockenheim(30 körös verseny), 29. kör végén (45 mp-es elõnyöm van Kimivel szemben) a 2.kört adnám Klien-nek, de miután megelõzöm belém rohan hátulról.
Köv. pillanat elgurul mellettem a bal hátsó kerekem.
Gondolhatod milyen boldogan kacsázom végig az utsó kört. Végül 11. lettem... Erre ittam egy Red Bull-t!<#pias>#pias>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
ups and downs
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Japán nagydíj, Suzuka (100% agresszivítás, 100% pilóta tudás mellett!!!),
3.boxkiállás: 1. Kimi(Mclaren) 3mp-el elöttem 2. Én - S Tóth (Ferrari) 3. Alonso (Renault) 5 mp-el mögöttem...
Ebben még semmi különös. De, ami ezután jön az ám a dráma (elképzeltem Palik Lacit, ahogy percekig üvölt egy ilyet látva):
Egyszerre megyünk ki a boxba.
Elöttem Kimi lekoccolja a palánkot (bal elsõ kerék, elsõ légterelõ leszakad), én félrerántom a kormányt nehogy belerohanjak (ettõl megindul az autóm hátulja, keresztbeállok és seggel lekoccolom a palánkot), majd érkezik Alonso, aki simán belémrohan (leszakad a bal elsõ kereke)!
Nekem az elsõ szárnyam leszakad, a hátsó légterelõm deformálódik, de (hál' isten) nem szakad le.
Kijövök a boxból, 2 körrel késõbb leintik a futamot: 1. S Tóth, 2. M. Schumi (+12 mp) 3. J.P. Montoya (+23mp)...
A jelenet Alonso perspektívájából (ferrari mögött Kimi bal elsõje, Alonso kereke már kirepült a képbõl):
Volt már vkinek ilyen elmebeteg versenye?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0
(sorba)
De ahonnan letöltötted a 2006 -ot, OTT a 2005 IS !!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
tobb infot a BF1Clhonlapjan
msn cim:[email protected]
olyan jelentkezot varok aki tud egy kiscsit f1zni.....van 2000 ft ja es aki komolyan vegig tud vinni 1 szezont!
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Az oldal most egy rövid ideig nem elérhetõ.
Megértéseteket köszönöm.
Üdv: Frentzen
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
"nem tudtok adni nekem valami oldalakat ahol fia addonokat esetleg az F1Adi modot megtudom kapni .....?"
fia addonokat - ez mi?
F1Adi modot - ez mi?
F1Challenge-ben keresse az összes .bch fájlt.
sry de nincs most fent az F1C és régen is volt amikor toltam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type