F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felvezetõ kör "aktiválása" megtörtént, de azóta érdekel, hogy a Safety Car-t hogy lehet bevarázsolni a játékba, és milyen szituációkba?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ups and downs
@Iceman15 - Fórumon megnézheted ki, mlyik pályán, milyen idõket ment gyakorlások közben. Monacoban 1:14.5 volt azt hiszem a legjobb, legalábbis regisztrálásra került idõ. Sajnos sokat lassít a 2x-es gumikopás és a dupla adag benzin, de mégtöbbet, hogy hûtést is kell használni. Ha van kedved jelentkezz bátran.
@GyaxyBoy - Sajnos már nem gyártják és a boltokból is elfogyott. Talán e-Bayen még találhatsz, vagy hirdetésekben másodkézbõl.
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Google keresõ és letöltöd !
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
én: Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kormányrásegítés (F1)
Blokolásgátló (F9)
így szoktam menni.
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 1x
Mechanikai hibák: Kikapcsolva
Idõjárás: Száraz
Versenytáv: 75%
Autó sérülésének mértéke: 50%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11)
F1OB szabályok:
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 2x
Mechanikai hibák: Normál
Idõjárás: Változó
Versenytáv: 50%
Autó sérülésének mértéke: 60%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7) (csak billentyúzettel játszók)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11)
csak a lagg miatt néztem egy nagyot,voltak érdekes dolgok😉
további jó versenyzést
és F1C rulez!
ups and downs
Egyébként ezért is váltunk rFactorra, azt jobban bírja a szervergép.
@antijuve - Ez egy crash video, ne ez alapján ítéld meg a liga komolyságát. Igenis komolyan vesszük és betartjuk illetve betartatjuk a szabályainkat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekünk semmi gond nemvolt laggal ezidáig, pedig milikre szoktunk autózni egymás mögött 😊, sõt semmi bug nemjött elõ versenyen, 100%os megbízható ezévben eddig az F1C.
Utolsó F1CL futam:
F1CL Monaco (video)
És pl ez a videó saját reaply és szvsz semmi lagg nincs rajta...
Szerencsére rFactor már jóval fejlettebb netkóddal rendelkezik, így következõ évadban már nem kell ilyenek miatt aggódni. Az rFactor versenyeken még egyszer sem volt lagg nálunk, pedig ott is jópár futam és funrace lement.
Az oldal most épp karbantartás alatt van ezért nem elérhetõ, de hamarosan újra megtekinthetõ.
on
Látom kicsit felpezsdült itt az élet, mióta nem jártam erre. Csak szólni szeretnék, hogy akit érdekel a komoly versenyzés, az látogasson el Metosz Online -ra. jelenleg még zajlik a 2006-os bajnokság, de vannak szabad helyek, be lehet szállni. Persze szintfelmérõ teljesítése után.
Kedvcsinálónak itt egy video a bahraini futamtól monacoig bezárólag, néhány bakiról. Ne értsetek félre a versenyzés nem a törésekrõl szól, de sajnos elõfordultak már ütközések, de szerencsére egyre kevesebb.
Szeretettel és izgalmas versenylehetõséggel várunk mindenkit!
ott van a bannerben az oldal: rsc.
The only speedometer is in your head.
majd készitek nektek képeket😊
The only speedometer is in your head.
Ezekhez van vkinek magyaritása...???
- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0
Ha vkinek van adja meg az oldalcímet. Elõre is köszike.
Hajrá Magyarország!
Én csak simán Paint-et használok, pedig fent van a CS2-is.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Mondjuk nem a nulláról festettem, hanem "csak" átdolgoztam õket alaposan.
Amikor McLarennel nyomultam volt egy fehér alapszínû sisakom, homlokmagasságban Vörös "Fly Emirates" felirattal, keep walkingos, west-es és egyéb kis reklámcsíkokkal, tarkón magyar zászlók, névvel, és a sisak tetején ott figyelt egy hatalmas fekete halálfej.
Azt teljesen a nulláról készítettem el, s 2 szezonon keresztül viseltem apróbb modosításokkal.
Na az tényleg durva volt, csak sajna archiváláskor elveszett a tömegben...
Elkészûlt a 2002-McLaren Senna Prost (Marlboro Edition)
Megtalálod:Itt
Üdv: Frentzen és az Elõre F-1 Team
e. kössz!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Vannak olyan módok, amiknél csak simán be van rakva a csapat mappájába.
Amint exportálod a fájlt, hozzá is láthatsz a festésnek!
Amint kész vagy vissza-importálod a MasStudio-val pontosan oda, ahonnan exportáltad.
És kész!
Torro Rossos korszakomból(alsó az enyém)-
Elsõ Ferraris sisakom(alsó az enyém)-
Nem a Shoma 2006 -ot próbáltad ?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Röviden csak annyi, hogy átbeszélgettem a "boxkiállós kört"...<#falbav>#falbav>
Addig már összekapartam 9,5 mp elõnyt 4. helyrõl rajtolva.
ups and downs
Minden évadra új sisakfestést készítek.
Az adott istálló alapszíneit, szponzorait figyelembe véve. Amíg nincs új festés, addig nincs új évad...<#ejnye1>#ejnye1>