F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cairass
Helló!

A felvezetõ kör "aktiválása" megtörtént, de azóta érdekel, hogy a Safety Car-t hogy lehet bevarázsolni a játékba, és milyen szituációkba?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Gyocsika
Tényleg lehet egy kérdésem nem cseréljük le a Bannert valami újra, el kezdek csinálgatni egyet kettött aztán megmutatom mire jutok és ha tetszik be is rakhatnátok?

ICEMAN15
Köszi mindenkinek a választ!<#smile><#smile>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
ez attól függ melyik moddal...nem mindegy h mondjuk 2002-vel vagy 2005-tel mész-e.Nálunk INDEX moddal a legjobb idõk olyan 1.13.9-ek voltak...

ups and downs

Knife
A freeweb sajnos sz*rakodik a fizetõs lappal, ezért amíg ki nem javítják ITT érhetõ el a Metosz Online, s benne az F1OB.

@Iceman15 - Fórumon megnézheted ki, mlyik pályán, milyen idõket ment gyakorlások közben. Monacoban 1:14.5 volt azt hiszem a legjobb, legalábbis regisztrálásra került idõ. Sajnos sokat lassít a 2x-es gumikopás és a dupla adag benzin, de mégtöbbet, hogy hûtést is kell használni. Ha van kedved jelentkezz bátran.

@GyaxyBoy - Sajnos már nem gyártják és a boltokból is elfogyott. Talán e-Bayen még találhatsz, vagy hirdetésekben másodkézbõl.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Nem tudok róla !!!

Google keresõ és letöltöd !
GyaxyBoy
Meg lehet ezt még valahol eredetiben vásárolni?
ICEMAN15
Hanyas idõket mentetek így Monaco-ban?(nagyon nehéz!):s

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ICEMAN15
köszentyû!majd kipróbálom így is.
én: Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kormányrásegítés (F1)
Blokolásgátló (F9)
így szoktam menni.

Knife
F1CL körülmények:
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 1x
Mechanikai hibák: Kikapcsolva
Idõjárás: Száraz
Versenytáv: 75%
Autó sérülésének mértéke: 50%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11)

F1OB szabályok:
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 2x
Mechanikai hibák: Normál
Idõjárás: Változó
Versenytáv: 50%
Autó sérülésének mértéke: 60%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7) (csak billentyúzettel játszók)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11)

antijuve
én személy szerint:ABS,TC,néha automataváltó, mi van még??😊

ups and downs

ICEMAN15
Ti mijen segítségeket használtok az F1CL-ben?

antijuve
helyes
csak a lagg miatt néztem egy nagyot,voltak érdekes dolgok😉
további jó versenyzést
és F1C rulez!

ups and downs

Knife
Tudom a szerverünk egy kicsivel(lehet sokkal) gyengébb, mint a tiétek, de legalább eddig ingyen volt. Sajnos nekünk ebbõl kellett gazdálkodni. De a futamok legalább jók voltak. A lagg tényleg csak néha jelentett gondot eddig, a videóban markánsabbnak tûnik, mert több lagg miatti baki került bele, mint ahány test-test elleni küzdelem, de azért volt az is bõven, csak ez a videó épp nem azokról szól, talán majd a következõ.
Egyébként ezért is váltunk rFactorra, azt jobban bírja a szervergép.

@antijuve - Ez egy crash video, ne ez alapján ítéld meg a liga komolyságát. Igenis komolyan vesszük és betartjuk illetve betartatjuk a szabályainkat.

Istencsászár
Vagyis nem az utolsó mivel az tegnap volt, hanem az utolsó kiértékelt futam😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Hát nemtom...

Nekünk semmi gond nemvolt laggal ezidáig, pedig milikre szoktunk autózni egymás mögött 😊, sõt semmi bug nemjött elõ versenyen, 100%os megbízható ezévben eddig az F1C.

Utolsó F1CL futam:

F1CL Monaco (video)

És pl ez a videó saját reaply és szvsz semmi lagg nincs rajta...

antijuve
komoly liga....

ups and downs

Knife
Igen, sajnos egy-két versenyen küzdöttünk a laggal is, nemcsak egymással 😄 A szolgáltató le lett már szidva egynehányszor. A lagos kinézethez az is hozzátartozik, hogy nem szerverreplaybõl készült a videó és az nem mindig tükrözi a valóságot. Mostanában csak az laggol, aki nem tartja be a szabályokat (pl plr átállítása, isdn csatlakozás, más programok kikapcsolása, stb.)
Szerencsére rFactor már jóval fejlettebb netkóddal rendelkezik, így következõ évadban már nem kell ilyenek miatt aggódni. Az rFactor versenyeken még egyszer sem volt lagg nálunk, pedig ott is jópár futam és funrace lement.

Istencsászár
Ez inkább egy crash muvi mint kedvcsináló, de annak jó... és eléggé lagg parádé az egész :/

Knife
off:
Az oldal most épp karbantartás alatt van ezért nem elérhetõ, de hamarosan újra megtekinthetõ.
on

Knife
Sziasztok!
Látom kicsit felpezsdült itt az élet, mióta nem jártam erre. Csak szólni szeretnék, hogy akit érdekel a komoly versenyzés, az látogasson el Metosz Online -ra. jelenleg még zajlik a 2006-os bajnokság, de vannak szabad helyek, be lehet szállni. Persze szintfelmérõ teljesítése után.
Kedvcsinálónak itt egy video a bahraini futamtól monacoig bezárólag, néhány bakiról. Ne értsetek félre a versenyzés nem a törésekrõl szól, de sajnos elõfordultak már ütközések, de szerencsére egyre kevesebb.
Szeretettel és izgalmas versenylehetõséggel várunk mindenkit!

sziasztok mindenki!szeretnék csatlakozni a csapatba,de sehol nem találom, márcsak a soní miatt is.Aki tudna segíteni örök adósa maradnék!Rég óta szeretném, de nem jön össze me nincs sehol.Segítségeket a norbert.kiss@fibermail;;;vagy a nor.kiss@hotmail-re/ez msn/-re várnám.Számítok rátok srácok! köszönettel:Edding
Jeff Gordon
ime egy kép:
Hungaroring Funrace:

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
nem megy rendesen, tört verzióm van és a pályákat nem teszi bele+néhány kocsit, szóval...

ott van a bannerben az oldal: rsc.

Gyocsika
Linket légyszi!!!

Jeff Gordon
na ma kijött szerintem a legjobb 2006mod a játékhoz, most töltöm de látatlanban is azt mondom, ez a legjobb!😊

majd készitek nektek képeket😊

Hogy lehet megcsinálni, hogy az AI versenyzõk az idõmérõn és a practice-n is kb ugyanúgy menjenek?
Gyocsika
Tessék magyarítás

sziasztok!

Ezekhez van vkinek magyaritása...???

- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0

Ha vkinek van adja meg az oldalcímet. Elõre is köszike.

Zsolti9014
még csak a választ köszöntem, és a sisakjaid nagyon jók, a masstudiot most töltöm le.

Hajrá Magyarország!

Cairass
Boldogulsz a MasStudio-val?

Én csak simán Paint-et használok, pedig fent van a CS2-is.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Zsolti9014
kösz, nagyon jók

Hajrá Magyarország!

Cairass
Thank you!

Mondjuk nem a nulláról festettem, hanem "csak" átdolgoztam õket alaposan.

Amikor McLarennel nyomultam volt egy fehér alapszínû sisakom, homlokmagasságban Vörös "Fly Emirates" felirattal, keep walkingos, west-es és egyéb kis reklámcsíkokkal, tarkón magyar zászlók, névvel, és a sisak tetején ott figyelt egy hatalmas fekete halálfej.
Azt teljesen a nulláról készítettem el, s 2 szezonon keresztül viseltem apróbb modosításokkal.
Na az tényleg durva volt, csak sajna archiváláskor elveszett a tömegben...

Hi all! Snake ha lesz idõd keress meg msn pls a CTDP vel kapcsolatban. THX<#wave>
Sziasztok!

Elkészûlt a 2002-McLaren Senna Prost (Marlboro Edition)
Megtalálod:Itt

Üdv: Frentzen és az Elõre F-1 Team
Szia Iceman!

Itt a Masstudio
ICEMAN15
Betudnád tenni azt a MasStudio-t, vagy honnan lehet letölteni?
e. kössz!!

Jeff Gordon
veszett jól néz ki a Torros, a másik se rossz. grt.

Mor3llo
Nem, mind2nél 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Cairass
Van egy program(MasStudio), amivel meg tudod nyitni a MAS fájlokat, ami tartalmazza a sisakfestéseket is.

Vannak olyan módok, amiknél csak simán be van rakva a csapat mappájába.
Amint exportálod a fájlt, hozzá is láthatsz a festésnek!
Amint kész vagy vissza-importálod a MasStudio-val pontosan oda, ahonnan exportáltad.
És kész!
Torro Rossos korszakomból(alsó az enyém)-

Elsõ Ferraris sisakom(alsó az enyém)-

Csak a 2006 -nál ?
Nem a Shoma 2006 -ot próbáltad ?
Zsolti9014
hogy kell saját sisakfestést csinálni és berakni

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Sziasztok ! Felrakom az rh 2005-õt, aztán pedig a 2006-ot, majd mikor be akarok lépni egy pályára, mindig kidob a winfosra hibaüzenettel h a ....exe hibát észlelt ezért blabla..mit tegyek ? 😞

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

2002-Lotus

Itt:2002-Lotus
Pfff....még mindig itt van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nincs hozzá mert nem teljesen ugyanazokat a szavakat használja mint az alapjáték + más betükészleteket használ ezért ami az egyik betükészletnél jó ékezetes betünek az a másiknál nem és ez két egyforma feliratnál ami több betükészletet is használ elég nehéz összehozni, de nem lehetetlen
Cairass
Poén az volt, amikor haver átjött, én meg nekiálltam a brazil gp-nek.
Röviden csak annyi, hogy átbeszélgettem a "boxkiállós kört"...<#falbav>
Addig már összekapartam 9,5 mp elõnyt 4. helyrõl rajtolva.

antijuve
Egészségedre.Én csak egy hatodik helyet rontottam el a spanyol GP-n online ligában.Megpördülés fal,szárny le,egy kör szárny nélkül,felfüggesztés totál káros,végül megelõzött a kelincedik is.Majdnem végigszenvedtem a verseny uccsó öt körét,de az uccsó körben totál telibekaptam a falat és a két elsõ kerék leszállt😉

ups and downs

Cairass
Ebbõl sportot ûzök!
Minden évadra új sisakfestést készítek.
Az adott istálló alapszíneit, szponzorait figyelembe véve. Amíg nincs új festés, addig nincs új évad...<#ejnye1>