F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felveszlek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
mindenesetre ha van akkor vegyel fel msn: [email protected]
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
NsoF1c várja azok jelentkezését akik szivesen versenyeznének egy amatör ligában
-100mbit es szerver
-old school festés
ha kezdö vagy akkor ezt a ligát pont neked találták ki
ugyanis nekem nem kell, de kidobni a szemétbe meg nem akarom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs valakinek elado f1 es kormanya!!??!!?! vagy nem tud valaki valamilyen arakat vagy helyet vagy akar honlapot ahol lehet nezegetni az arakat??!! pls segitsetek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
BF1CL ligába, a Renault csapathoz tesztpilótát felveszünk!
A tesztpilótának 1000Ft/év a nevezési díj!!!
Honlap: http://bf1cl.indexf1.hu
Akit érdekel a dolog írjon:
email: [email protected]
MSN: [email protected]
Üdv: Balagee
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Azt véletlen nem tugya nekem megmondani, hogy ezzel mit tegyek:
A "Reconnaissance" kört, nem endedi lefutni, mer beugrik az a hülye videó a pályáról, és kirak a rajtrácshoz, persze úgy, hogy a kocsim lerotálódik...
A pályabemutatót nem lehet vhol kikapcsolni?
elõre is thx
elõre köszentyû!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Visszaolvastam, és találtam egy ilyet:
elõfelvezetõ kör (Recon Lap):
CURNT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
PRACT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
QUICK Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
GPRIX Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
CHAMP Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
MULTI Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
RPLAY Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
*legyen: 1, ne legyen: 0
felvezetõ kör (Formation Lap):
CURNT Formation Lap="1"
PRACT Formation Lap="1"
QUICK Formation Lap="1"
GPRIX Formation Lap="1"
CHAMP Formation Lap="1"
MULTI Formation Lap="1"
RPLAY Formation Lap="1"
*legyen: 1, ne legyen: 0
Meg is csináltam, sima versenyen mûködik is, de ha bajnokságot küldök, nincs felvezetõ, mer vissza irja 0 ra...
Ez mért lehet?
Szeretnek ajanlani valakinek aki ugyes gondozo egy ligat amit megcsinaltam de sajnos nicns idom karbantartani mert sok ligaban vagyok benne!!!
Aki gondolja hogy kepes lenne egy ligat iranyitani az jelentkezzen!!!
MSN cim: [email protected]
Atadok neki abszolut mindent a legabprobb reszletektol a mikor reszletekig 😄D
A liga honlapja : F1Bajnokok Ligaja
Regisztrálni kell magad !
De ez nem lehet gond, én se tudok angolul és simán ment.
Post comments
Send news
Send files
Post on forums
Download files
some other cool stuff...
Register Now! It's Free!
nemtudom nehéz? csak egy lapot kell kitölteni, mailt visszaigazolni és bejelentkezni, rengeteg oldalon igy mûködik... a zinternet sikátorai? 😄
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
3-4 is próbáltam, ameddigre jót-jókat találtam.
De itt "#4226" lévõket mind próbáltad ?
Volt, hogy újra raktam az F1 C. -t + Rh 2005 -öt és utána volt jó.
Sokat próbálgattam, mert Shoma 2006 -hoz is összehoztam-átírtam.
amikor ki akarok menni a boxból nem indul a kocsi mert valami dobája.........
a versenyen meg a pálya alól indulunk..........
Nem tudja valaki hogy hol kapom meg az 1994 es san marinoi nagydijat??
ups and downs
ha nincs ilyen azt mondjátok hogy hogyan lehet ezt kiorvosolni???????
kösz a válaszokat..........
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
az alapjátékhoz, kell valamit felrakni? Pontosabban, a rendes 99-es szezonnal akarom kezdeni és van olyan dolog amit érdemes felrakni, vagy jó az eredeti magában?