7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• 00000
    ez sem jön be hibás.... a link..

rfactorhoz link??
  • 00000
    nálam hibát ír...
  • Andrews
    Hát akkor megpróbálom a firfoxxal.
  • Laceee
    a biztonsági beállitásai nem megfelelőek azért nemtudja megnyitni, valószinű túl magas a biztonsági szint , miért nem Opera vagy Firefox böngészöt használsz ? sokkal biztonságosabbak
  • Andrews
    Internet explorer.
  • Laceee
    milyen böngészöt használsz ?
  • Andrews
    Ezt: There has been an error with your request.

This may be due to your browser settings. Please check your security settings and try the link again. Or, go to Tools, Internet Options in your browser and choose Delete Files button. Close all browser windows and try the link again.

Should you reach this error again, please contact Customer Support.
  • Istencsászár
    Milyen hibát?
  • Andrews
    Á nem fog ez nekem menni pedig próbálom de.... mindig valami hibát ír ki a 2003-nál és a 2004-nél is. Azért köszönöm hogy segítettetek.
  • ICEMAN15
    Köszi mostmár értem :-D
  • Laceee
    olvasd el mégegyszer ennél jobban nem lehet leírni
  • Istencsászár
    PLR file módosítások

F1 Challenge/Save/neved/neved.PLR

F4-el megnyitod ás átirogatod
  • ICEMAN15
    Ezekkel mit kell csinálni?Csak azt nem értem.
  • Andrews
    Nekem kiadott kettő free public servert de ha azokra kattintok akkor valami hibátt ír ki.Szerintem én vagyok a béna.
  • Istencsászár
    http://emac.sportplanet.gamespy.com/games/f1xseries/f19902/download2003.html
  • Laceee
    ha jól regeltél akkor menj az rh oldalára és katt a letöltésre utána automatikusan beléptet a fileplanet és az alul található szerverekről tudod letölteni (Free Public Servers)
  • Andrews
    Regisztráltam magam és rákerestem de úgy látszik rosszul.
  • Istencsászár
    De a Fileplaneton van, csak lusta vagy regelni, vagy lusta vagy utána járni, h is kell regelelni, esetleg letölteni. Ha mindez nemigaz, akkor nézz jobban utána mivel ott van, megnéztem és el is indult a töltés!
  • Andrews
    Nem tudtok adni egy linket az RH2003 és RH2004 expansionpack-hez?Mert fileplanet-en nincs meg pedig úgy hallottam hogy csak ott van igaz ez? Előre is kösz.RH2005-höz van expansionpack?
  • Laceee
    Grid Walkthrough="1" kihajtás a boxból a rajtrácsra, a felvezető kör előtt
    Formation Lap="1" felvezető kör a rajt előtt
    Reconnaissance="1" levezető kör
    "1" bekapcsolva
    "0" kikapcsolva
    ezek előtt mindig van egy utalás hogy mire vonatkozik:
    CURNT jelenlegi
    PRACT edzés
    QUICK gyors verseny
    GPRIX futam
    CHAMP bajnokság
    MULTI multiplayer
    RPLAY visszajátszás

asszem ez kimerítő válasz volt
  • ICEMAN15
    Tudnátok nekem segíteni abban hogy-hogy lehet felvezetőkört berakni? Mert utánanéztem de azokból nemnagyon jöttem rá hogy-hogy is kell.
  • Istencsászár
    Akkor jön be a pályára, ha kalamajkát csinál valaki, vagy ha felvezető kör ill. repülő rajt van...
  • Gyocsika
    Köszi kiprobálom!
    Egy kérdés még rfactorhoz a safety car hogy jön elő mer nekem soha nem válaszoltak a topikba erre mindig csak lehurrogta?
    És lehet esetleg safety carral menni?
  • Istencsászár
    Nem attól jobb hogy szebb, hanem a lehetőségiben, reálisabb és sok sok olyan plussz funkció, kényelmi dolog van benne amitől több. Fizikai engine sokkal jobb, hangok is és persze a grafika is.

Nem írja felül, ez teljesen külön álló.
  • Laceee
    nemír felül semmit
  • Gyocsika
    Ez felülírja a CTDP vagy különálló?
    Amúgy nagyon szeretem az rfactor de csak F1 be mert nagyon szép de mondjuk nem játszok vele annyit mint F1C
  • Istencsászár
    Akkor ne játssz, pá.
  • Laceee
    a csinálás és a lopás között különbség van, mindenki azzal játszik amivel akar, igen van F1 2006 mód az rFactorhoz
  • Istencsászár
    Tes
  • antijuve
    Ő már megcsinálta...:D
  • antijuve
    bocs,ha nincs kedvem 10 ezer forintot kifizetni egy hülye játékra.sztem neked meg ne fájjon ha valaki modot csinál,ha Te nem használod meg utálod,akkor úgyis mind1.használd a kurva jó rFactort!Ámen
  • Gyocsika
    rFactorhoz van F1 es 2006 os mod? Én nekem csak a CTDP 2005 van meg.
  • Istencsászár
    Ilyen esetben, beírod h ezt + azt csináltál, és akit érdekel, annak te privátba megadod az elérhetőségét, szvsz nem publikálod.
  • Laceee
    egyébként a magyarítást lehet használni azért készült, csak beépíteni nem lehet mindenféle módba
  • Zsizsi34
    Jó a módot leszedtem , nem elérhető!

Annyit azért hadd mondjak, hogy a módot igazából azért csináltam, hogy én magam szórakozottságáról gondoskodjak. Ezt el is értem, nekem megfelel. Majd jön RH2006 meg CTDP, akkor félreteszem, eprsze az profi munka...
  • Istencsászár
    De kikell, mivel az info fájlban benne van...

A szerzői jog fogalma

A szerzői jog a szellemi tulajdonjog azon területe, amely a szerzői művek, azaz bármely, az alkotó szellemi tevékenységből fakadó, az irodalom, a tudomány és a művészet területén létrehozott egyéni, eredeti alkotás - függetlenül attól, hogy az adott alkotás milyen műtípusban testesül meg - szerzőinek és az ún. szerzői joghoz kapcsolódó jogok jogosultjainak védelmét szabályozza. A szerzői joggal kapcsolatos alapvető szabályokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) tartalmazza, de számos egyéb jogszabály [156/1999. (XI. 3.) Korm. rendelet a Szerzői Jogi Szakértő Testület szervezetéről és működéséről; 158/2000. (IX. 13.) Korm. rendelet a reprográfiára szolgáló készülékek körének meghatározásáról; 16/1999. (XI. 18.) NKÖM rendelet a szerzői és a szomszédos jogok közös kezelését végző egyesületek nyilvántartásának szabályairól] is rendelkezik szerzői jogot érintő kérdésekről.

A személyhez fűződő és a vagyoni jogok

A szerzői jogi jogosultságok az ún. személyhez fűződő és ún. vagyoni jogok összességéből állnak. A szerzői jogi jogosultságok az ún. személyhez fűződő és ún. vagyoni jogok összességéből állnak. A személyhez fűződő jogok [Szjt. II. Fejezet, 10-15. §§-ok] alapján a szerző kizárólagos joga, hogy művét nyilvánosságra hozza, a nyilvánosságtól visszavonja, azon a nevét feltüntesse, valamint, hogy megakadályozza műve bármiféle eltorzítását, megcsonkítását vagy egyéb olyan megváltoztatását, amely becsületére vagy hírnevére sérelmes.
  • Istencsászár
    Amugy örülök hogy valaki modot készít, ezzel nincs gond. Ez számára szórakozás vagy kihívás, de már az első képen látott 2005 Jordan, Midland festéssel elárulta, h mégsem 2006os, mivel ez nem az a Midland. Tehát vannak teljesen 2006os modok, amik talán jogtiszták is, nemértem miért kell minden lelkes egyénnek modot csinálnia, amikor ebből már dunát lehet rekeszteni ( F1 2006ról van szó ). F1 2005 ( RH, CTDP ) teljesen jó, profi munka, miért kell mindig az ami nincs? tök mind1 hogy milyen modellben ülsz... mindennek eljő az ideje. F1c-nek leáldozott, ott az rFactor. Arra is kijöttek modok 2006 modok is, melyben minden autó ezévi modell, v8 motor fizika stb... és teljesen legális, szvsz nem lopott tákolmány.

A fent leírtak nem támadásnak minősülnek, hanem magánvélemény, amit leírtam, tessék úgy kezelni!
  • Zsizsi34
    oké
  • Zsolti9014
    f1challenge.rar - 0.19MB

Itt van! Ezzel annyi a gond hogy RH 2005-ön nem minden magyar, de az alap játékkal működik, neked egy-két dolgot kell rajta javítani max.
  • Gyocsika
    Csak csináld nyugodtan majd a teljest leszedem!