F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lopás, nyugi. Ki mondta, hogy loptam? És mit vádolsz itt engem össze-vissza.
Magamnak csináltam, nem a közösségnek, bazmeg.

Istencsászár
Jóvagy, vagyis össze loptad a modot, mivel a kocsi modelleket nem te csináltad...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amúgy az, hogy több pilóta legyen, bõven megoldható. A filterbe kell csinálni egy plusz csapatot, majd megadod a vehiclesnél, hogy abban a szezonban versenyezzen. Én már mentem 11 csapattal és (!) még két Safety Car-t is beállítottam, hagy menjen. Igaz, három kör után mindig leköröztem õket. 😛

antijuve
nekem ADI-m van,és marha jóóóó

ups and downs

antijuve
jó neked😊

ups and downs

Biztos lesz 2007-es mod, ha a nagy RH meg CTDP nem is jön ki F1C alá, biztos lesznek "magán" modok, amelyek kijönnek F1C alá. Én speciel tegnap dobtam össze magamnak egy 2006-os modot. 😊

Hát szerényen próbálok csinálni valamit, ha ...
antijuve
már ha lesz 2007 mod...

ups and downs

Hát Én elsõre arra gondoltam, hogy 2 csapatnál csak 1-1 pilóta lessz 2007 be. Így a csapatok meglennének.
De talán megoldható - átírható a játék, hogy össz pilóta legyen 2007 be.
Az elmúlt napokban azon gondolkoztam hogy ugyebár jövõre lesz egy új csapat és az Al Drivers csak 21 lehet. És akkor 1 csapat kiesik vagy nem? Szerintetek?

Istencsászár
1, mikor a szerverétõl valamilyen úton-módon eltér a te játékod akkor mismatch keletkezik.
2, banner
3, banner v. magyaritasok.hu
4, Kiindulásnak

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bocsi kijavítanám 99-05-ig:ez a gamém.Köszi
jah és nagyon jók vagytok!!
sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne hozzátok, vagyin inkább sok.
1-Mi a rák az a mismatch
2-nekem egy f199-02-ig gamém van ehhez nem tudtok kiegészítõket, mert aki frissebb f1-el megy az úgy lealáz mint az állat.
3-Tudnátok valahonnan ehhez magyarosítás linket adni
4-jah meg valami leírást a mechanikai beállításokra, mert szeretnék egy fasza kocsit csinálni, nem azt a szar alapot használniEgyenlõre ennyi lenne. Ne haragudjatok hogy ilyen számotokra hülyeségekkel traktállak benneteket, csak komolyabban szeretnék vele foglalkozni, és szeretnék mindent tuni ezekrõl a dolgokról a legípróbb részletekig.Szeretném a kocsimat optimális helyzetre emelni. Nagyon köszönöm. Sziasztok all!!!!!!Köszönettel HUN edding
F-1 Challange 99-06 Kiegészítõk Itt!!!
ICEMAN15
Hát az bisztos!Fél napom azon ment el hogy azon agyaltam hol lehet kídot beírni.<#buck>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár
Hülye skinn miatt nem lehet látni:😊

ICEMAN15
köszentyûûûûûûûû!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
a jobb also sarokban van két ikon, no arra a sávra kattints középen és elkezd villogni egy jel és akkor irhatod a jelszót.

The only speedometer is in your head.

ICEMAN15
Nekem csak ezt mutatja!

Istencsászár
Create szerver és ott ahol a nevét beálítod, alatta jelszót is tudsz hozzá adni!

ICEMAN15
sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne!Hogy lehet Multiplayernél megcsinálni azt hogy lelegyen kódolva(mások ne tudjanak belépni csak aki tudja a kodot)?
a választ köszi!!

Tomo15
Esetleg megvszed eredetibe, letöltöd a legújabb verziót, és nem lesz vele probléma. szvsz sokkal jobb mint az f1ch...
Istencsászár
Kicsi a valoszínüsége hogy 2006os modok ( RH, CTDP ) kijönnek F1C alá. Az F1C nem jobb, csak te nem foglalkoztál eleget az rFactorral és a CTDP 2005 moddal. A hangokkal meg nincs gond, nagyon jók lettek.

Igazak a pletykák? Tényleg nem lesz RH2006 F1 Challenge alá, csak rFactor alá?

Kipróbáltam az rfactort... Nem is tudom, nem mûködnek rendesen a hangok. Az F1C jobb. 😛

Istencsászár
Nem.

Új Super Aguri a 2005RH-hoz.
Letöltheted:Itt
hali az a gondom lenne hogy lehet-e benne valahogy osztott képernyõny játszani 2-en??
Cairass
Neked aztán vannak problémáid! <#nyes>
Én örülök, ha a monitorom egyáltalán normálisan mûködik...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Hali!
Bocsi, ha offtopic témám van, de jobb ötlet hiányában itt kérdem meg, talán tudtok segíteni.
Egy ideje gondolkodom ezen a Surround View-n, a 3 monitoros megoldáson. Átmenetileg rákötöttem egy másik monitort a régi mellé, remélvén, hogy szélesebb lesz a látómezõ, erre meg épp a fordítottja történik, mint reméltem: a cockpit nézet szépen kifut a két képernyõn (tükörtõl tükörig), és ahelyett, hogy oldalt többet mutatna, lent és fent vágja a képet, így laposítja. A kormány LCD-jének csak a felsõ egynegyede látható. Lehet erre valami beállítást találni? 3 monitorral csak még rosszabb lesz..

Köszi elõre is!
antijuve
bleeee...

ups and downs

Istencsászár
Eddig is néztem ha olt rá idõm, de ezek után mélyen bele kell majd merülnöm😊, thx majd megyek!

Jeff Gordon
dehonnem. már a Nascarban fog versenyezni, úgyhogy ha lesz kedved szivesen fogadunk abban a topicban😊

Istencsászár
Persze azért is, meg Monty miatt is... de nem tök mind1😊

Jeff Gordon
ja én azthittem azért is van ott, mert te kormányzol egy 10es mekit ha jól emlékszem...

Istencsászár
2004-be ott a ferrari, 2005ben ott a meki... hogy miért? mer 2 nagyszerû autó volt.

Jeff Gordon
azt azért rögtön észrevettem h a #10es McLaren nem maradt ki ebböl a képsorozatból, vajon miért??? nem is értem😄

Istencsászár
Egyéni probléma...

Gyocsika
CSak Montoya nem teccik! 😄

Cairass
Talán mert pont azért van bent, hogy lassítsa az õrült ámokfutókat! <#nyes><#nyes>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

allock
de tök yo, amint pl idõmérõn mögékeveredik valamilyen okból, egybõl leblokkolok és lelassítok és döcögök mögötte, nemtom mér 😄

#hhwnd

Istencsászár
Az 1 dolog😊 Single palyerben azt csinálja, mivel egy modell.

Cairass
Na, látod az elõfordulhat.
Ez a kérdés csak akkor vetõdött fel, amikor már ott figyelt az Rh 2003, 2005, schoma 2006.

allock
nálam a Safety Car is versenyzik 😄

#hhwnd

antijuve
Meg tökre felesleges is lenne,mert a sérülések nem olyanok h igazán értelme legyen az SC-nek

ups and downs

Istencsászár
Alapból nincs Safety car még moddel sem! Te felraktál valami modot amiben a szerver kocsi a safety car... de ezen kívül semmi jelentõsége sincs, csak áll a boxban.

antijuve
jó szerverkocsinak😉

ups and downs

Jeff Gordon
mibajod ezzel a bannerrel? sztem nagyon is jó...

Cairass
Pedig úgy láttam, hogy a kocsi skin-je is bent figyel! Akko' mi a rákért? Szokásos EA rejtély...

Istencsászár
Csak dísznek van, F1C-ben nincs safety car.