7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5524 aztán pedig fenntartani az érdeklődés, konfkliktus helyzeteket jól megoldani stb. az se kis munka... -
#5523 Ja 1 nehez dolga van az embernek Beszerezni a normalis es jo embereket 1 ligahoz a tobbi az mar konnyebb 1 fokkal nem? -
#5522 igen, mert sokan beleunnak egy kicsit -
#5521 hát mikor hogy... -
#5520 ES egy liganak addig nehez mig atesik az elso even utanna mar maskepp mukodnek a dolgok -
#5519 tudom de mar van tapasztalatom a fizika elkeszitesseben ;) -
#5518 Sztem inkább nevezz be egy már futó megbízható ligába, hidd el több értelme van.
Egyfelől a sok szimes szétszóródik az nem jó, másfelől egy mezőnynek megfelelni nagy élmény, bármelyik pozicióban is ér célba a versenyző.
a saját fizika megint fázós dolog, nem tudom mennyire értesz hozzá, de egy F1 szimet érdemes vagy alapon hagyni, vagy aktualizálni (ahoz viszont érteni kell hozzá rendesen), nem véletlenül készülnek a nagyobb módok hónapokig...és tesztelés stb.
Egy RH-t amugy sincs értelme átírni szvsz, de egy CTDP-t sem, az alapot meg minek, arra ott vannak az említett módok. -
kf1l #5517 KF1L szerverbérlés : [email protected] msn cimen. Mindent elmondanak részletesen. -
#5516 király vagy Tornádó -
#5515 indexliga de hát ők már letértek eléggé az f1c-ről, csak a mi ligánkkal vannak szerződésbe e téren. -
#5514 tudom ismerem de nem hiszem hogy neki beleferne a programjaba azt hiszem a Kf1 tol berelnem. kaphatnek egy msn cimet? -
kf1l #5513 Sompirtol bérlik ő az F1CT t vezeti. De lehet a KF1L től is bérelni -
#5512 en se nagyon ertek a photoshophoz.......a honlap cime amugy amit a tegnap keszitettem : f1bl.extra.hu nem tudjatok amugy honnan tudnak szerzodest kotni 1 100 mbit/s szerverrel? -
#5511 én is azzal csináltam a ligánk egyedi patchét,elég macerás,photoshoppal egyszerübb lenne,de ahhoz még nem értek:S -
#5510 igen...én is remélem :D a ferriari és a mclaren festés már fenn van a többi meg csak test..modellezni nem tudok de gp4-es modelleket meg inkább nem konvertálok....csak a baj van velük.....meg festeni se tudok :D amiket festek az painttel van XD -
#5509 ja hat en elek a kulsoert es az autofestesek csak a az auto szinezesehez kellenenek mert en most inditnek 1 ligat es a fizikam mar meg van hozza....Amugy most latom jonak leirni h partnert keresek aki segit a liga elinditasaban....MsnÉ [email protected] -
Laceee #5508 a bemutatók igen, de az autók nem..., meg lehet majd nézni melyik autó fog hasonlítani a bemutatón bemutatott autóra, mindegyik autót fejlesztik és nem valószinü, hogy nem változtatnak az autón, az autók fizikája milyen lesz ? hasra ütésel csinálják ? véleményem szerint egy jó módot csak az év vége fele lehet csinálni a megfelelő adatok birtokában, de valakinek csak a külcsíny számít, nem vagyunk egyformák... -
#5507 az jo ha frissul remelem fel lessz teve majd az osszes 2007 es auto mert februar 15 ig gondolom be lesznek fejezve a bemutatok:D -
#5506 hát nem tudok róla:)) -
#5505 frissült az oldalam.....www.csabaoldala.atw.hu...... -
#5504 és nem szakadt meg az izgalomtól?:D -
#5503 most 1 körrel nyert Canadában, de a többieknek engedélyezve volt h az utolsó sikánt át lehet vágni a zöld részen:D -
#5502 melyik ligára is gondolsz? -
#5501 lol.a topic benne van a 10-ben:D. -
#5500 -
#5499 Igazad van de nem lessz kibekules....Amugy hol lenne az a liga mikor es kivel es miert? :D Bandikaval ketten szivesen mennenk -
#5498 srácok,srácok,én elhiszem h vannak nézeteltérések közöttetek,de nem hinném h ez a topic lenne a megfelelö hely ennek megvitatására.remélem kibékültök v. vmi ilyesmi.
ON -
#5497 Nos ismet Ice vagyok a lenyeg h Bandikanak Teljes mertekben igaza van en is felneztem erre a dologra mar korabban de nem nagyon szeretek kotezkedni senkivel nem olyan a termeszetem de MetaC nak egy 12 eves "versenyzocskene" sikerutl belollem kihoznia azt amit mas nem aztan azelott meg szolon michael schumacher es billy nevezett hazugnak ugyanis volt egy esetunk Usaban mikor Michael Kesett es ugy dontottunk hogy beengedjuk. Semmibaj........bt-n meg veszekedes en javasoltam egy buntit nem emlexem mar ra hogy pontosan mi volt az de javasoltam es persze szolon is billy is mint bt beleegyeztek.Kesobb meg odafajult a helyzet, hogy en voltam a hazug ennyit szolonrol es a tobbi emberrol.En 2 embert tiszteltem ebben a ligaban Es ez Dj Bandika es Napster volt a tobbieket mind ellenem forditottam amugy telleg anagy pingem miatt kuldtek le a szerverrol es nem esett jol plane hogy oylan sokat gyakoroltam.A liga mikor elkezdodott eleg jo volt de utanna mar kezdett hanyatlani ez meglatszik a Videok,Kepek,Interjuk szoban is szval Balagee elhanyagolta a dolgokat.Es nehogy mar meg en oruljek annak h a BF1CL ligaba lehetek,mert a balagee jovoltabol lehetoseget kaptam versenyezni ott van meg 5 millio liga.En sem vagoyk tokeletes a lenagyobb hibam az hogy am ia szivemen a szamon!En is keresek egy normalis ligat Bandival egyutt!Msn:[email protected]. -
#5496 Na először is tisztázzuk hogy Dj Bandika vagyok az f1ct-ben versenyzek és úgy volt hogy Icemannal egy csapatban leszünk a következő szezontol mert én csak tesztpilótának jelentkeztem egyenlőre.Német nagydíj után Balagee megkért hogy legyek vele az év végéig de mint később kiderült csak azért hogy "kihasználjon" mivel a Magyar Nagydíj előtti napokban közölte velem hogy én csak 2.pilota vagyok és őt kell segítenem tehát kutyának nézett de naon csunyan de én ebbe csunyán nem mentem bele és amikor versenyen találkoztunk nem engedtem el igaz hogy megelőzött de nem engedtem el.És én onnastol nem szimpizem balagee-t mert kutyának nézett hogy majd nyalom a seggét és hátvédet jáccok neki na ebbol viszont nem eszik ...bocs hogy ezt megosztottam mindenkiivel Dj Bandika voltam és én is keresek vmi jo ligát!!Msn címem:[email protected] aki tud mondani ,ajánlani vegyen fel !!nem vagyok uccso de nem is vok a legjobb!!Iceman egy kicsit jobb nállam!!kössz Iceman hogy írhattam a nevveddel !!Bandika voltam !!csá -
#5495 A lenyeg h ez nem rendes liga es kesz -
#5494 nálunk ez úgy van,hogy a két ligavezetőnél jelentkeznek .ott kell időt menni és VONATOZNI,ami nagyon sokat jelent.mert mehet valaki jó időket viszonylag,csak ha versenyen egyszerűen tönkreteszi mások versenyét(akaratlanul),az már durva.mi egyszer felvettünk egy ilyen embert,de egy futam után azt mondtuk neki h köszönjük.
a másik h kevesen vagytok:döntsétek el h mit szeretnétek:teltházat csomó vadállattal,vagy mondjuk 13 embert akik normálisan tudnak versenyezni. -
#5493 hi nekem sem megy az ferrari 2007-es megcsinálok mindnet, betölt a pálya aztán kilép
-
szolon #5492 Sajnos ez a módszer nálunk nem a legjobb ugyanis sok ember kellene még, kevesen vagyunk! Én úgy jelentkeztem egy másik ligába, hogy előtte rengeteget játszottam a játékkal, nem volt gond az első versenyekkel azon kívül hogy 180-as pulzusom volt a rajtnál! Aki az első versenyén van semmit nem kell tennie csak igyekezzen nem balesetet okozni ami nem könnyű főleg a rajtnál. Illetve nemrégtől van hogy több alkalomra is a miénk a szerver egy héten. Ezért lesz idő úgymond "betanítani" az ifjoncokat. HOgy ne legyen csetepaté! -
#5491 -
Laceee #5490 Ha elkerülte a figyelmedet:
Nem az én dolgom a törvények betartatása "énsem vagyok szent"
Elég szánalmas ingyenes modot lenyulni, másolni, átírni és saját néven terjeszteni
Valószinü több jogtiszta szoftverem van mint az átlag embereknek, nemhiszem, hogy ezért szégyenkeznem kellene -
#5489 Érdekes meglátások, de eléggé átgondolatlanok.
Álltalában egy versenysorozat kezdete előtt hetekig csak teszt van ahol mindeki ismerkedik a kocsival, pályával, egymással, hogy az első éles bevetésen eredményesen szerepeljen. Ezt a kiváltságot egy évad közben csatlakozott személy nem tudja megcsinálni, főleg ha hozzá vesszük h amatőr és most ismerekedik ezzel a világgal. Nem fog az első, második, de még a 3. versenyen sem ugy menni ahogy azt a többiek megszokták. Mintha egy embert bedobnátok a cápák közé, azt max csak a kedve megy el az egésztől. Az ujoncoknak teszteken kell gyakorolni, hogy felvegyék a ritmust. Lehet lassú 1-2-3 másodpercel is, ha nem ügyetlenekdik a pályán haladó társaival szemben. Ha felkéeszült akkor be lehet dobni a mélyvízbe, és megnézni hogy megy neki, ha nem akkor elbeszélgetni azokról a hibákról amiket elkövetett... és ezt addig tenni amig nem lesznek ilyen dolgok. Máshogy nem megy ennek ez a modja. Akik meg a pályán nem képesek sehogy sem helytállni, ökörködnek és nem nőttek fel a feladathoz azoknak meg kell mondani h nem és kész, de ezt lehet látni futam előtt is és akkor elkerülhető a csetepaté. -
szolon #5488 Shake neked valószínű minden programod jogtiszta. Illetve gondolom az RH is tesz azért hogy ne kerüljön más kezébe a programja. Egy egy kör és a kozel van a középponthoz az szív. Ennyi -
szolon #5487 Szóval egyetértünk! Időkorlát a lámák miatt kellett mert sajnos felvettünk mindenkit akit nem kellett volna. Túl sok volt olyan akit nem érdekelt az egész eljött két versenyre balfaszkodni (egértelmű volt hogy egyetlen egy kört nem ment verseny előtt) lökdösődni meg kötekedni illetve az volt neki szórakozás mikor a boxba égethette a gumikat, amitől mindenkinek szétdurrant a dobhártyája. És ebbe beleuntam, és javasoltam hogy legyen időkorlát! Azóta is volt jelentkező akinek csináltam szervert és megmutathatta, hogy miért szeretne jelentkezni! Vért izzadva 1 tizedel ment belül a limiten az utolsó 5 percben, hát persze hogy fel van véve! Csak van akiben nincs elég versenyszellem. -
Laceee #5486 mindenesetre ez az egy dolog tetszik:
Szigorúan tilos a honlap bármely részét engedély nélkül lemásolni, ellopni; továbbá a liga MOD-jának az engedély nélküli terjesztése, lemásolása, más ligáknak való továbbadása és ottani használata!!!
Ha a szemem nem csal akkor ez a hp Xara Webstyle-al készült, amiben ez a sablon benne van, tehát mindenki számára használható aki megvette ezt a programot
A liga módról csak annyit, hogy nem hiszem hogy az RH hozzájárult a saját fájljaik modósítására és utána saját néven való terjesztésre
Nem az én dolgom a törvények betartatása "énsem vagyok szent", de azért ez a mondat megmosolyogtató a fentebb leirtak tükrében
Azért azis elgondolkodtató, hogy 11 embert ki kellett rúgni a ligából 4-en meg távoztak -
#5485 Időkvótát nem ismerek...nálunk egyszerűen nem létezik ilyen,mert nincs arra szükség h a 106%-ot bevezessünk...
Én mindenkire büszke vagyok akik nálunk versenyzik,akár első akár utolsó helyen ér is célba.Sőt,sokszor sokkal büszkébb vagyok arra,aki végig küszköd egy versenyt mint aki megnyeri azt...
A ligavezetőt tisztelni kell,de nem lehet mindig igaza.Ő se egy isten.A fékpedálhoz no comment,ez van.
Az h nem tudsz indulni megint csak pech,nem vagy vele egyedül szerintem,aki önhibáján nem tud indulni versenyeken...