7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• szolon
    Nah szevasztok! Nem tudom ti kik vagytok itt az álnevek alatt, engem Szalai Szolónnak hívnak. Nos mit látom komoly fogalmi problámákkal küzdenek itt többek. Először is hadd tisztázzam, hogy Iceman nem lett kirúgva, hanem saját maga döntött úgy, hogy kiszáll. Ennek egyik oka az volt, hogy a tegnapi versenyen 500 ms-es átlagos szinkronizációs idővel szeretett volna versenyezni, amit mi legfőképpen én nem szerettem volna. Mivel a szabályzat ezt nem engedi. Ahogy azt sem, hogy a limitet meg nem futó versenyzők induljanak. Nem tudom nálatok indulhatnak? Mert Iceman szorgalmazta, hogy hadd induljanak (érdekes mintha nem olvasta volna a szabályzatot). Az "Akikre büszkék vagyunk" menüpont alatt (rosszul látod) mert azok a nevei vannak akik a legtöbb versenyt nyerték legjobb időket menték stb.. hiszen rájuk vagyunk büszkék, vagy nem? Az egy másik téma hogy nagyrészt minden rekordot Balagee tart. Nem tudom ti hogy vagytok, vele de de legalább a liga vezetőjét mint személyt lehetne tisztelni ugyanis az Ő jóvoltából vehettek részt ilyen bajnokságokban. Közületek biztosan senki nem találkozott vele, és jobb ha e miatt a tény miatt nem is mondanátok véleményt. Én jómagam 22 éves vagyok, Balagee 17 mégis tudom annyira tisztelni amennyire minimum elvárható. Egyetlenegy versenyen tudtam megverni időmérő edzésen és az Ő általa javasolt kormánnyal mentem, aminek a fékpedálja a verseny első kanyarjában csődöt mondott, és vége is lett a versenyemnek. De eszembe nem jutott Őt hibáztatni. Amit Iceman művel az semmi más csak szánalomra méltó. Balagee soha nem mondta senkinek hogy Ice szar versenyző, sőt egyre jobban tartott tőle, ami egyértelmű jele annak, hogy elismerte. Nem tudom nálatok van-e olyan versenyző aki egyértelmű szándékossággal kilökött egy versenyzőt. Nálunk eddig volt úgy hívták, hogy Iceman. A másik meg az, hogy nem tudom Balagee és Michael Schumacher hogy lehetnek olyan jó barátok, mikor Micheal Schumacher a legnagyobb ellenfele pillanatnyilag? És én miért tudom elviselni hogy az utolsó 4 versenyen indulni sem tudtam saját hibámon kívül? És azt sem értem hogy a többi jó versenyző miért ért sokszor egyet Balagee-val és velem is? Aki pedig egy sértődött ember véleménye alapján ítél meg egy ligát, több mint szánalomra méltó! Akinek esetleg hozzáfűznivalója van vegyen fel msn-re ([email protected]). És a szellemileg visszamaradott korcs önképpel rendelkező egyének kíméljenek! Ennyit akartam! Csá
  • INeedspeed
    A liga Hirnevet koszond MetaC nak balagee mert te is olvasod ezt a forumot ! O hozta ki belollem Ha o nem lett volna nicns veszekves es nincs semmi en mondtam eleitol fogva h o nem ligaba valo ugyanis van 1 korhatar a liganal is de egy 12 eves es egy 16 eves pilota kozt akarhogyis de nemi kulombseg van kellett volna hoznod egy olyan szabaly hogy 14 eves kortol johetnek csak versenyezni vagy csak 14 ev alatt es az ugy mar okes de igy nem!
  • INeedspeed
    Mar nem azer en kezdonek szamitok meg de en is jobban elvezetnek egy ligat nem torodik semmivel !
  • Jeff Gordon
    egyértelmüen.egoista bolond,az ilyennekkel nem kell foglalkozni,inkább egy kényszerzubbony kéne neki szvsz,bár már lehet az se sgitene rajta...
  • INeedspeed
    ezt idezte ma balagee nekem utoljara mielott letiltott:"ki a faszt érdekel h rosszat akarsz leszarom mindig is lesznak tagok és le van szarva h te hol akarsz keresztbeetenni de ha ligát indítasz nehogy aszidd h valamibe is segítek, esetleg nehogy aszidd h nemfikázom szarrá a mocskodat" - Gondolom ez elarulja a Szemelyiseget :S
  • INeedspeed
    Amugy meek a ligaba felvetelizni is felveteleizek ha kell akarmit csak egy normalis liga legyen!
  • INeedspeed
    En azert lettem kirugva mert faj masoknak az igazsag. Az hogy mindenki ellenem van es beszoltam nekik h ne sertegessenek na de mind1 a LENGYE H SENKI SE ELENTEKEZZEN EBBE A LIGABA
  • antijuve
    hát lol:D
  • rockymitymók
    a legjobban szegény Iceman-t sajnálom: indok: soha nem jöhet vissza:D
  • rockymitymók
    :))
  • antijuve
    a bnője telefonszámát:DD
  • antijuve
    :D.mondjuk a modot pl,de érdekes indok annyi szent...
  • rockymitymók
    Needspeed te miért lettél kirúgva? Elloptad Balage mobilszámát?:))
  • rockymitymók
    Ez brutális:)) Hány ember ki lett rúgva. A legjobb indok: adatlopás:)) Egy ligába mit lehet lopni?:))
  • antijuve
    a -92 pont az is lol:DDD(ha jól néztem:D)
  • Jeff Gordon
    jaja:D
    én is néztem,de érdekes h Balagee a legjobb...
  • antijuve
    lol.ez a liga kész túlélőverseny.kábé 15 embert rúgtak ki:DD
  • antijuve
    jah,kiváncsi lennék h mit tud a ligavezető...
  • antijuve
    majd Remit is beszervezzük:DD
  • Jeff Gordon
    lol.télleg.hát istenem,de gagyi...
    Bryan sztem ebbe a ligában te utcahosszal vernél mindenkit,és hamar kiutálnának:D
  • antijuve
    az a baj h fizetős,annyit talán meg nem ér egy jó nagy nevetés:D
  • antijuve
    egyébként nem értem:
    van egy befutó kép Németországban ha jól tom
    Red Bull van a képen,alatta a felirat:Michael Schumacher,Ferrari
    ????
  • rockymitymók
    hát az volt:d Egyszer hibáztam, aztán kitiltottak, de utólag nem is bánom, hogy nem vettek fel ilyen ligába
  • antijuve
    érdekes....kész diktatúra:)
  • Jeff Gordon
    lol.érdekes liga lehetett az is...
  • Jeff Gordon
    jah télleg,de lényeg az h befér ha akarna jönni.
  • rockymitymók
    Húh, nekem is volt egy rossz élményem: nyáron úgy éreztem, már eleget gyakoroltam és jelentkezek egy ligába (nevet nem írok). Jelentkeztem is, megnézték hogyan megyek és azt mondták, hogy kipróbálnak egy hétvégén. Csak volt egy bibi, én még nem igazán játszottam multiba 19 emberrel, ráadásul pont monszun volt. Az egyik féktávon picit belecsúsztam a liga egyik vezetőjébe, neki nem lett komolyabb baja, viszont nekem ki kellett állnom a versenyből. Beírtam a chatbe, hogy elnézést (chatstop ideje alatt), majd amikor vége lett a versenynek msn-en elkezdtek engem szidni.... meg mondták, hogy többet fel ne menjek a szerverre. A másik embert felvették, pedig jóval lassabban ment, mint én. Ráadásul teljes gázzal ment be a boxutcába, úgy hogy majdnem belémjött, de ez senkit se zavart.
  • antijuve
    illetve most ki tudja h hány hely van....Igli...
  • antijuve
    én télleg kipróbálnám funból:D.érdekes egy ligavezetés...

Gatti:hát nem tom,majd megkérdezem tőle:DD
  • Jeff Gordon
    Bryan,nevezzünk be a Toyotához:D:D
    azta,most nézem h volt ott egy Gatti nevü versenyzö is,lehet h a mi Gattink lenne?

egyébként ez egy szánalmas ligának tünik,Iceman:soha többet nem jöhet vissza.lol
  • Jeff Gordon
    Mienk az csak fizetös,még van három hely ha gondolod.
  • Jeff Gordon
    ez a liga csúnyán erröl a balageeröl v. kiröl szól,akikre büszkék vagyunk rovatban csak Ö van szinte.lol
  • antijuve
    loál.a "Videók" menüpont alatt replay-ek vannak... :DD
  • INeedspeed
    Balagee msn cime meg [email protected]
  • INeedspeed
    http://bf1cl.indexf1.hu
  • antijuve
    funból kipróbálnám ezt a ligát:DD.
  • antijuve
    a miénk mondható annak:D
  • antijuve
    osztom a véleményedet.
  • INeedspeed
    Keresnek egy normalis ligat de nem kapok sehol :S
  • INeedspeed
    ertem en en is jo versenyzonek tartom magam de ezt a Balagee nem viselte meg senki es ezert ahogy helyzet adodott hogy ne induljak a futamon hat mindenki tamogatta a dontest h mars le a szerverrol :(