F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
a 2006os modellek felelhetõk máshol? mert néztem a bannerban leis szedtemm mindet de ezek úgylátom már csak javítások, és nem tartalmaznak mindent ami nekem kellene, pl tororossot egyáltalán nemtom berakni, nincs meg hozzá a könyvtár, csa a .mas fájl.
Végülis létretudnék hozni neki mindent csak az kicsit macerás, és nemnagyon akarok most azzal foglalkozni 😄

#hhwnd

allock
értem, kössz

#hhwnd

Hali!

Nem rég indult egy liga!
Ahol még van 7 szabad hely

Williams:1
Super Aguri:2
Midland:2
Toro Rosso:2

Egységes fizikával megyünk!!!!!

Érdkelõdni vagy jelentkezni msn-en

msn: [email protected]
Istencsászár
Nem, a modnak minden kép egyeznie kell, különben betöltéskor kilép, ha pedig fizikai vagy olyen beállítás, amely a kocsi fizikájára vonatkozik akkor pedig Mismatch lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

allock
ha van egy olyan szerver, amin rh2005ös mod van, akkor oda a CTDP modosok is betudnak jönni és a CTDP mod beállításaival tudnak versenyezni? (pl: gyorsabbak a CTDPsek????)

#hhwnd

antijuve
pfff,gigakönnyû

ups and downs

Ettõl a hibától eltekintve amúgy nagyon király mod ez a CTDP 2004, sztem ez a legjobb mod F1 challenge-re.

Mondjuk lehet hogy egy kicsit túl könnyû irányítani benne a kocsit.
Interlagosban a harmadik kör amit megtettem a Ferrarival, 1:07,756 lett<#vigyor3><#vigyor3>

Formula 1 Fan

F1 2006 multira készült egyenlõ erõsségek mellett? mert renault középmezõny red bull torro minarni élmezõny😄
Megvan az F1 2006😊

Szuper csak a gép nem bírja 😄😄😄
Felraktam mindent, nem ez a probléma, de azért köszi.

Formula 1 Fan

Istencsászár
Downloads - CTDP F1 2004, F1 2004 Basic 1.2
Downloads - CTDP F1 2004, F1 2004 Expansion 1.1

Valószínü csak a Basicot raktad fel, vagy az elsõ verziót. Innen szedd le a legutóbbit és akkor biztos nem lesz semmi féle grafikai bug.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
sajna CTDP-vel öt kört mentem max.

ups and downs

Sziasztok !

Az lenne a problémám, hogy a CTDP 2004-es modjában Christiano da Matta Toyotájának hátsó szárnya az autó mögött repül, nincs a kocsihoz erõsítve, csak húzza maga után a levegõben. A másik Toyota teljesen rendben van.
Ami a legérdekesebb, hogy ha megnézem a kocsit a showroomban
, akkor a szárny a jó helyen van. Hiába szedem le, és rakom újra a modot, nem segít.

Ha valaki tud, segíthetne!

Köszi

Formula 1 Fan

antijuve
loool

ups and downs

hali!
Az érdekelne, hogy sok olyan kocsi van, ahol ha ezeket a 2006os textúrákat és modell elemeket használom, egy bizonyos távon kívül visszavált eredetire... (ez a probléma a 06os Williasel is a mod eredetijében de ennél az új külsõ segített...) de pl a Super Aguri...
Az mindenhogy rossz... Ezzel vmit???
Istencsászár

Üdv.
magyarítást honnan tok szedni? thx.
azért köszi.Akkor rFactorral? tudom hogy ez nem az a topik.

Istencsászár
F1C-vel nem kivitelezhetõ.

Nem tudtok olyan 2006-os modod amelyikben az új idõmérõ rendszer van?
Elõre is köszi.

Jeff Gordon
szerintem se, de ez mellékes.

The only speedometer is in your head.

antijuve
hát sztem messze nem

ups and downs

Gyocsika
RH 2005 öt használd az a legjobb!!!

Istencsászár
Még Google sem kell, olvass vissza, de a leg1gyszerûbb a bannert áttanulmányozni, nem véletlen vannak ott a dolgok.

Sziasztok!

Nagy szerelmese vagyok a forma1nek , most szereztem meg a forma1 99-02õt, és azt szeretném megkérdezni hogy hogy tudnám a legfrisebb adatokat,pályákat, autókat beleteni, tudom hogy a googlen megtalálhatom de ezerféle mod van , ti melyikeket használjátok és azt hogy kell felteni?

ikszdé XD

Istencsászár
forma1.lap.hu
a5.hu
formula.hu
f1hirek.hu

stb... jó dolog a zinternet, fõleg ha használják is<#idiota>

Kisvigyori
tom bocsika!!

kisvigyori

allock
tegnap volt idõmérõ és ez a topik a játékról szól

#hhwnd

Kisvigyori
hoop alonso meg sumi mere van?

kisvigyori

laci 700
asszem massa

Kisvigyori
ki nyerte ma az idõmérõt?

kisvigyori

hali
ICEMAN15
Minden kocsi jo,de van egy kis bibi!
A Bmw-Sauber,Williams,Torro roso,Super Aguri meg Kimi McLarenje nem jo.
ilyenkor lehet valamit csinálni?

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ICEMAN15
KÖSZI SZÉP..!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár
Bömbi, Wili

Amugy banner szokás szerint -.-

ICEMAN15
Tudnátok segíteni???
Már jópár helyen kerestem de nem tudom letölteni: BMW-Sauber , Williams Crosworth , meg a hasnló kicsit pontosabb kinézetû kocsikat.
(feltudnátok tenni?)
Elõre is kösssssssssssz!

Amiga
Olvass vissza. A HSW-n is kint van.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nálam csak 2005ös szezon van. Van 2006os?

Thx.
Seved mod meg a Shoma mod honnan szedhetõ le?

Thx.
Amiga
Feltettem az F-1 Seven mod újabb verzióját, és nem tudok vele Világbajnokságot indítani, csak versenyhétvégét. A VB az elsõ helyszín töltése közben kifagy. Van tippetek?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

1. - #4970 ( #4972)

2. - #4969
Kisvigyori
biztos kávészünetet tartanak v pedig megadta magát a verda!<#vigyor2><#vigyor2><#crazya><#crazya><#crazya><#hamm>

kisvigyori

Mindent ugy csináltam, ahogy irtad, de akkor miért vannak az autók 1 kupacba a pályán (vagyis a célnál)???

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

http://www.hsw.hu
http://watcher.drivingitalia.net
http://emac.sportplanet.gamespy.com
http://www.racesimulations.com

ezeken nézz körül
Kisvigyori
honan tom ezeket leszedni?

kisvigyori

2006 Shoma mod telepítése:

1. 2005RH Trackpack

2. 2005RH Turkey track

3. 2006 Shoma mod 1.2

4. F1C mappában shoma.bat elindít
README:
2006 mod Shoma
"A pályákat nem töltöttem fel mert nagyon sok helyet foglalt volna. Eloször minden pályának a 2005RH-s verzióját kell bemásolni a 2006-os mappákba.
Ezután át kell nevezni minden "2005" szót "2006"-ra (Windows Commander - csoportos átnevezés ajánlott). Ezután nem árt újra felülírni a Circuits könyvtárat -csak a .GDB fájlokat fogja felülírni-.
A Hungaroring AIW fájlt módosítanom kellett mert rossz helyre kerültek az Agurik, ezt is felül kell írni!"
Elõször nekem sem volt majd rámentem az f1c mappájában a shoma.batre és utánna miután végzett volt minden pálya.

antijuve
vagy pl a mienk

ups and downs