F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis létretudnék hozni neki mindent csak az kicsit macerás, és nemnagyon akarok most azzal foglalkozni 😄
#hhwnd
Nem rég indult egy liga!
Ahol még van 7 szabad hely
Williams:1
Super Aguri:2
Midland:2
Toro Rosso:2
Egységes fizikával megyünk!!!!!
Érdkelõdni vagy jelentkezni msn-en
msn: [email protected]
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
#hhwnd
Mondjuk lehet hogy egy kicsit túl könnyû irányítani benne a kocsit.
Interlagosban a harmadik kör amit megtettem a Ferrarival, 1:07,756 lett<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Formula 1 Fan
Szuper csak a gép nem bírja 😄😄😄
Formula 1 Fan
Downloads - CTDP F1 2004, F1 2004 Expansion 1.1
Valószínü csak a Basicot raktad fel, vagy az elsõ verziót. Innen szedd le a legutóbbit és akkor biztos nem lesz semmi féle grafikai bug.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az lenne a problémám, hogy a CTDP 2004-es modjában Christiano da Matta Toyotájának hátsó szárnya az autó mögött repül, nincs a kocsihoz erõsítve, csak húzza maga után a levegõben. A másik Toyota teljesen rendben van.
Ami a legérdekesebb, hogy ha megnézem a kocsit a showroomban
, akkor a szárny a jó helyen van. Hiába szedem le, és rakom újra a modot, nem segít.
Ha valaki tud, segíthetne!
Köszi
Formula 1 Fan
Az érdekelne, hogy sok olyan kocsi van, ahol ha ezeket a 2006os textúrákat és modell elemeket használom, egy bizonyos távon kívül visszavált eredetire... (ez a probléma a 06os Williasel is a mod eredetijében de ennél az új külsõ segített...) de pl a Super Aguri...
Az mindenhogy rossz... Ezzel vmit???
magyarítást honnan tok szedni? thx.
Elõre is köszi.
Nagy szerelmese vagyok a forma1nek , most szereztem meg a forma1 99-02õt, és azt szeretném megkérdezni hogy hogy tudnám a legfrisebb adatokat,pályákat, autókat beleteni, tudom hogy a googlen megtalálhatom de ezerféle mod van , ti melyikeket használjátok és azt hogy kell felteni?
ikszdé XD
a5.hu
formula.hu
f1hirek.hu
stb... jó dolog a zinternet, fõleg ha használják is<#idiota>#idiota>
A Bmw-Sauber,Williams,Torro roso,Super Aguri meg Kimi McLarenje nem jo.
ilyenkor lehet valamit csinálni?
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Már jópár helyen kerestem de nem tudom letölteni: BMW-Sauber , Williams Crosworth , meg a hasnló kicsit pontosabb kinézetû kocsikat.
(feltudnátok tenni?)
Elõre is kösssssssssssz!
Thx.
Thx.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
2. - #4969
kisvigyori
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
http://watcher.drivingitalia.net
http://emac.sportplanet.gamespy.com
http://www.racesimulations.com
ezeken nézz körül
1. 2005RH Trackpack
2. 2005RH Turkey track
3. 2006 Shoma mod 1.2
4. F1C mappában shoma.bat elindít
2006 mod Shoma
"A pályákat nem töltöttem fel mert nagyon sok helyet foglalt volna. Eloször minden pályának a 2005RH-s verzióját kell bemásolni a 2006-os mappákba.
Ezután át kell nevezni minden "2005" szót "2006"-ra (Windows Commander - csoportos átnevezés ajánlott). Ezután nem árt újra felülírni a Circuits könyvtárat -csak a .GDB fájlokat fogja felülírni-.
A Hungaroring AIW fájlt módosítanom kellett mert rossz helyre kerültek az Agurik, ezt is felül kell írni!"