F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de szeintem meghosszabítják ha meg nem akkor jön PC A 2008
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Esetleg van olyan forma1-es játék, ahol lehet ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Multiban hogy lehet beállítani, hogy gépi ellenfél is legyen ?
Köszi!
(Az F1 2006 modban) Ha ebben nem lehet, van olyan mod amiben lehet ?
Köszi!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ups and downs
Hajrá Magyarország!
Az elõzést szigorúan jobb oldalról kell végrehajtani!
Engem ez a két mondat fogott meg igazán <#buck>#buck> asszem ehhez nem kell külön kommentár
Holnaptól indul a VF1RC liga! Minden csapat szabad, tehát lehet jelentkezni! 😊 A jelentkezést MSN-en vagy E-mail-ben is megtehetitek, de errõl minden le van írva az oldalunkon. Azt, hogy mikor indul a szerver azt nem tudom, mert a másik bírával nem tudtam megbeszélni. További információkat a weboldalunkon találtok. Weboldalunk: VF1RC<#nezze>#nezze> Ingyenes!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
F1CL Francia Nagydíj - Circuit de Nevers-Magny Cours, összefoglaló videó
F1CL USA Nagydíj - Indianapolis Motor Speedway, összefoglaló videó
Játék közben lehet vhogy menteni ?
Mert, ha Lan-on játszunk, és pl:vkinek el kell mennie, akkor lehessen folytatni a játékot.A Gp3-ban illetve GP4-ben volt rá lehetõség.
Köszi!
hát elég egyértelmû.LAN-ra akkor menj,ha hálozaton nyomod,de ha nem akkor INTERNET.(ez lesz a jó 😊 )
kapcsolat típusa,pfff az nekem mindegy.😄.biztos van jelentõsége,majd vki megmondja
ups and downs
kisvigyori
Vagy Ligába mész.
kisvigyori
kisvigyori
kisvigyori
kisvigyori