F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ICEMAN15
F1C-hez lesz még 2007 mod?<#conf>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

antijuve
csatlakozom!!

ups and downs

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát 2007-ben lejár a szerzõdése a SONYNAK!!!
de szeintem meghosszabítják ha meg nem akkor jön PC A 2008

Gyocsika
De tényleg nekünk pc seknek miért nem csinálnak uj F1 es játékot biztos lenne rá kereslet! De akor is F1C FOREVER!!!!

Istencsászár
Akkor vegyél ps2-õt vagy ps3at azt játsz vele... ez az F1C többet ér mint az a arcade cucc. De ott van az rfactor sokkal szebb, sokkal jobb, sokkal részletesebb... mi kell neked még?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HIHETETLEN milyen F1-es gameket kapnak a PS 3 tulajok,és mi PC-sek(meg Xbox 360-osok)el kell lennünk egy 4 éves gaméval...gáz

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Istencsászár
rFACTOR

Kár!
Esetleg van olyan forma1-es játék, ahol lehet ?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

antijuve
szia

ebben a játékban ezt nem lehet beállítani.

ups and downs

sziasztok!
Multiban hogy lehet beállítani, hogy gépi ellenfél is legyen ?
Köszi!
(Az F1 2006 modban) Ha ebben nem lehet, van olyan mod amiben lehet ?
Köszi!

jamesbond691
OK! THX! <#worship>

Zsolti9014
semmi gond, félreértés volt, én viccesen próbáltam felhívni a figyelmet, de elsõre nem vetted a lapot. Sebaj, nincs harag!

Hajrá Magyarország!

jamesbond691
Meglehetett volna ezt így is mondani, nem mindjárt azzal indítani, hgy 2-3 mondatot kimásolok az oldalról és elkezdek "röhögni" rajta.... Mind1 azért kössz ezta példát. Ki fogom javítani a szablyzatot. Neked pedig bocs #5101!

szerver ? isteni ez a háttérkép a hp-n ahogy feketén be van festve, itt-ott került az autóra is a festékbõl <#buck>
Istencsászár
Tessék megnézni, ez egy szabályzat, de nem kell ilyen, csak a lényeget leírni érthetõen és tisztán, azokat a szitukat, azokat a szigorokat és azokat a körülményeket amelyek engedettek ill. tiltottak. Pl ez a csak jobbról elõzés badarság, ilyen nincs... az hogy valaki honnan elõz a kanyarból adódik, mivel vannak jobb ill. bal kanyarok😊 + az egyenes...

Zsolti9014
Ja, és neszójjábe! <#awink>

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
kösz 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én csak felhívtam a figyelmet egy hibára, és a szabályzat általában nem azért van, mert mindegy hogy mit írnak bele. nemtom ez miért bunkóság, de biztos igazad van, thx.

Hajrá Magyarország!

antijuve
hát ne haragduj de egyáltalán nem.a pálya azért van h lehessen rajta elõzni és nem csak jobbról.ilyen szabály nem létezik a forma-1ben,nem is lesz mert baromság

ups and downs

ez nem bunkóság, jobban oda kellene figyelni mit raksz ki az oldalra és nem árt néha átgondolni, ilyen felfogással amilyen neked van nem lesz hosszú életü a liga, ha egyátalán össze jönnek az emberek
jamesbond691
Nem mind1 mit írunk oda?! Elsõsorban nem ilyen bunkóknak találtuk ki a ligát mint amilyen Te vagy....

Zsolti9014
nekem a jobb oldalról elõzés tetszik a legjobban, képzeljétek el, h Schumacher azért nem elõzött volna meg vkit, mert jobbról nem tudta, balról meg nem lehet.

Hajrá Magyarország!

jamesbond691
Majd vmire kijavítom....max kiszedem belõle azt a mondatot és helettesítem vmi mással. 😊

jamesbond691
Javítva lesz..... ne aggódj!<#mf1>

Ha valaki megcsúszik a pályán és te mögötte vagy, akkor ne menny neki! Próbáld meg valahogy kikerülni, mert különben kizárunk a versenybõl.
Az elõzést szigorúan jobb oldalról kell végrehajtani!
Engem ez a két mondat fogott meg igazán <#buck> asszem ehhez nem kell külön kommentár
jamesbond691
Sziasztok!
Holnaptól indul a VF1RC liga! Minden csapat szabad, tehát lehet jelentkezni! 😊 A jelentkezést MSN-en vagy E-mail-ben is megtehetitek, de errõl minden le van írva az oldalunkon. Azt, hogy mikor indul a szerver azt nem tudom, mert a másik bírával nem tudtam megbeszélni. További információkat a weboldalunkon találtok. Weboldalunk: VF1RC<#nezze> Ingyenes!!

ICEMAN15
Pályákat külön honnal tudok a 88-hoz leszedni,mert nem a régi építésû pályák vannak benne?Megy pár hiányzik is.

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Halálmadár
1988-as mód

1988

Istencsászár
Azt hiszem rFactorhoz készítik.

Jeff Gordon
vki nemtudja h A1GP mod véletlenül van-e F1Ch-hoz?

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
Nemlehet.

Istencsászár

Sziasztok!
Játék közben lehet vhogy menteni ?
Mert, ha Lan-on játszunk, és pl:vkinek el kell mennie, akkor lehessen folytatni a játékot.A Gp3-ban illetve GP4-ben volt rá lehetõség.
Köszi!

GX25
Sziasztok hogyha ezt a magyarítást telepítem föl akkor az indítóképernyõnél az intró után lefagy tõle a játék ez mítõl van légyszi segítsetek ????!!!!!! Elõre is köszi. http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=783[/URL

F-1 Challange 99-02 (2003RH MOD)

Download
antijuve
csá.

hát elég egyértelmû.LAN-ra akkor menj,ha hálozaton nyomod,de ha nem akkor INTERNET.(ez lesz a jó 😊 )
kapcsolat típusa,pfff az nekem mindegy.😄.biztos van jelentõsége,majd vki megmondja

ups and downs

Andrews
Ha multizok akkor Lan v Interent és a connenction típusa milyen legyen?

Szervusztok! Valaki tudja miért nem lehet felmenni Shoma F1-es oldalára???????? Ha valaki tud vmit irjon please!!!! Üdv szaki

Mai napon 19 órakor OF1C liga traning Bahrein-be. Holnap futam!!! Jelentkezni még lehet az alábbi csapatokhoz: Renault, Bar, Red bull 2.helye, Williams 2.helye, Minardi, Jordan. Jelentkezés Msn: [email protected]. Ingyenes!!! <#wow1><#wow1><#nezze>Weblap
Istencsászár
Valaki csinál szerver ( create ), majd a többiek arra felmennek ( join ), ha a szerver keresõben nem jelenik meg a játék akkor direkt ipn keresztül kell ( add ).

Kisvigyori
vanak emberek akik jönének de nem sikerül lécci vegyetek fel vagy irjátok meg mailba h h kell!!

kisvigyori

Istencsászár
Akár onnan is, de ugye te sem gondolod hogy passos szeverre bárki felmehet. Azér van lekódolva mer privát hely. Ha multizni akarsz akkor állj össze emberekkel, mer igy keresõbõl nemfog menni. A szim nem olyan játék mint a csé hogy bemész azt gémelsz...

Összeállsz 1-2-3.... emberrel egyikõtök szerver és kész.
Vagy Ligába mész.
Kisvigyori
igen nyomok de ot ahoz h betudjak lépni a szobákba ahoz kod kelll azt az ujambol szopikájamki!!!!

kisvigyori

ott belépsz és nyomj egy frissitést
Kisvigyori
odáig eljutotam vegyél már fel msn re [email protected]

kisvigyori

Kisvigyori
odáig eljutotam vegyél már fel msn re [email protected]

kisvigyori

Kisvigyori
hali! lene egy óriási bajom nem tom h kel multizni a játékol aki tudja lécci vagyen fel msn re minél hamarabb köszi msn:[email protected]

kisvigyori