F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
öö igen😊)

ups and downs

Knife
Úgy látom nagy talány lett egy igen egyszerû beállítási kérdésbõl. A mechanikai hibáknak 3 módozata van, úgymint OFF, Normal, Time Scaled. Ha nem OFF módban van akkor teszten mindegy melyik a másik kettõ közül. Azonban futamon már igen nagy a különbség. Normal módban a hibák olyan ütemben jönnek elõ, ahogy akkor jönnének, ha a teljes (Bahrainben pl 57 kör) távot teljesítené az autó. Akárcsak ha 5 kör a táv, az elhasználódás nem nõ. Azonban ha TimeScaled beállítást használsz, akkor teljes terhelést kap az autó motorja és fékrendszere is, olyan mértékben, hogy például az 5 körre beállított versenytávon a 4. körben annyira lesz elhasználódva minden, mintha az 57 körbõl a 47.ben járnál. Tehát egyértelmû, hogy TimeScaled beállításnál sokkal sokkal hamarabb elkopik minden versenyen mint teszten (hiszen teszten még nem viszonyít semmihez terhelhetõséget).
Ennek nézz utána, hogy van beállítva nálad!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

a legtöbb ligánál mechanikai hibák=OFF. /és akkor nincs betétkopás

Leteszteltem még egyszer, 3 kör edzés, majd ugyanazzal a setuppal 3 kör a versenyen, és most végig figyeltem a hõfokot. 5-ös fékhûtés, 2,1-es tárcsa: mindkét esetben 1200-1300 körül volt max, tehát ez most nem játszik.
Viszont a Brake Pad alapesetben 0,827 cm, ez az edzésen 3 kör alatt elöl 791 lett, a versenyen pedig 0,000 és 0 meg 0<#wow1>!!! A nagyobb tárcsa esetén a különbség nem ilyen drasztikus, te a kopás a normális sokszorosa.<#confused>

Sztem nézd meg te is, mert egyre tutibb, hogy nemvagyok tök hülye<#papakacsint>

b-type
Az RH-val régóta bajnokolnak srácok szerte széjjel, én sem hinném hogy ilyen komoly probléma lenne vele.
Mennyire megy fel a fékhõfok?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"probáld a hütõnyilást nagyobbra venni a fékeknél"

Na jó, de azonos hûtõnyilással miért sokszorosa a kopás versenyen, mint máshol (5ös nyilással mentem amúgy). Ismétlem, teljesen azonos kürülmények mellet teszteltem. És ne mond azt, hogy az esetleg eltérõ hõmérséklet miat 5-ször gyorsbbban kopik a fék, más eltérés meg nincs.

"ha ez bug lenne már rég javitották volna nem gondolod ? nem most jött ki a mód"
Igen, ezért nem értem a dolgot én se. Én még csak 1 hónapja játszom vele, és csak most tûnt fel. Teljesen friss telepítés + friss hivatalos RH05 -ös cuccok...<#confused>

Sziasztok! Akinek kedve lenne csatlakozni lelkes csapatunkhoz és kiprobálni magát 20-22 ember társaságában a Hexenking féle 2006 os moddal. Az keresen fel minket a [email protected] email cimen. Honlapunk : http://kf1l.teleline.hu ! Ha valaki esetleg bannercserét szeretne az msn a [email protected] vagy a [email protected] cimen tegye meg köszönjük!<#wave>

nem muszály pont az arrows átfesteni csak egy példa volt, az a lényeg, hogy autóneve vagy versenyzõ neve helmet.bmp legyen
festést? pl.:C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Vehicles\Arrows\1996_A17/ team.mas fájlban keress ilyen elnevezést,hogy arrowshelmet.bmp csomagold ki, fesd át és rakd abba a mappába ahol a team.mas fájlból kicsogoltad
Itt a karácsony, vettes magadnak konzolt <#falbav><#lama>
Gyocsika
Hogy lehetne magamnak bukosisakot csinálni?

nekem ez bonyolult

inkáb küld el postán a játékot majd átmásolom<#circling>

nem társitani kell hanem be mountolni a daemon toolsal:

A daemon tools telepítése után megjelenik egy kis ikon (alul a tálcán jobb oldalt az óra mellett - piros és szürke benne egy villám jellel), erre jobb klikk és válaszd a "Virtual CD/DVD-ROM"-ot (elég ha csak rámész az egérrel, nem kell klikkelni), majd az újonnan megjelent kis menüben alul a "Set number of devices.."-t! itt beállíthatod hogy hány virtuális meghajtód legyen (lehet 1-4ig, ha a disable-t választod nem lesz virtuális meghajtód). Miután ezzel megvagy szintén ebben a menüben legfelül válaszd ki az egyik meghajtót (pl: "Device 0: [ G:] No media") és utána megjelenik a "Mount image", amire ha ráklikkelsz megjelenik a tallózó ablak, ahol kikeresheted a cd-képedet. ha jól csináltad beteszi a cd-képet és ha van autorunod, kezdi is a cd indítását.
probáld a hütõnyilást nagyobbra venni a fékeknél, ha ez bug lenne már rég javitották volna nem gondolod ? nem most jött ki a mód
Észrevettem egy hatalmas bugot a játékban:

Mentem jópár kör gyakorlást (RH05, McLaren, Bahrein), aztán qvalifikációt, aztán nekivágtam egy 5 körös futamnak ugyanazzal a setuppal, de kábé a második kör után megzabálta a kocsim az elsõ féktárcsákat és kicsúsztam a francba.
Ezt nem igazán tudtam mire vélni (a 2,1 centis volt fenn) és kicsit utánajártam. Kipróbáltam más kocsival, pályával, szezonnal, de ua. történt. Végeztem egy kis tesztet, (minden körülmény ugyan az, 4-4 kör Practice, Quali, Warmup, aztán Race) és kiderült, hogy versenyen a kopás sokszorosa a normálisnak (a másik 3mon azonos), a 2.1 centis betét pedig, mintha kábé birkagecibõl lenne és elgõzölög 3 kör alatt. Nem értem a dolgot...

Jó hát tudom a megoldást, mechanikai hibák off, de hát bazzz...

Jelenleg csak az alap játék és a 2005-ös RH cuccok vannak fönn

A képfájlokat ezekkel lehet társítani:
-Alcohol 120%
-Daemon Tools

sziasztok

lenne egy kérdésem! ha letöltötem a játékot akor azt irja ki hogy társitanom kel és mivel kéne társitani?<#help>

nem ez bin lemzképfájl, lehet nincs meg hozzá a cue ? ... konvertáld át iso-ba kisebb méret és egy fájl az egész , daemon tools al mountold be
Kisvigyori
gondolom iso fájl

kisvigyori

azt irta ki hogy társitani kel és tudtam mivel kel bisztos hogy te tudod

nem rád vagyok ideges <#nemtudom><#pardon1>

antijuve
te hülye vagy.mi a jó büdös francnak kell benyomni húszmillió szmájlit??
egyébként a verzió jó,mert Peetnek mûködik,hmm érdekes...szóval keresgéld még csak,ha már ilyen okos vagy

ups and downs

Jeff Gordon
nem,béna vagy.csak ennyi.és légyszives ne rám legyél ideges,mert én legalább probáltam segiteni(amit már megbántam),attól h te béna vagy még nem én tehetek róla. az a verzió tökéletes.hmm,szia<#integet2>

Totti,majd örülni fog ezeknek a hozzászólásoknak😊

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
nálunk úgy néz ki h jövöre szabad lesz az egyik Renault...

antijuve
hát free ligát én nemtok.miénk 3500Ft-os😛.
de talán többiek tudnak.

ups and downs

Firerock
tudok vmi jó free ligát?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

köszi<#worship>

antijuve
ott a pont!😊)))))))))

ups and downs

Jeff Gordon
tessék,ime csak ne sirj annyit😄
jah, és szivesen😊

F1Challenge alapgáma

<#idiota><#nevetes1><#taps>

antijuve
vagy ha már nem,keresd meg google-n vagy mittomén.

ups and downs

V43 1105
Elmész a boltba és szépen letöltöd a polcról...<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

antijuve
lol😊

ups and downs

Istencsászár
Ja DC++ 😊

"Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélõkön ( Dc++, Torrent )"

Amugy 1 szmájlit is elég berakni nemkell egybõl 7et😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

valami más hejröl lehetne letölteni?
<#nemtudom><#nezze><#help><#rinya><#sir><#shakehead><#ticking>

pl.: Torrent !
sziasztok
lene egy kérdésem! honét lehetne letölteni a játékot ???
ja és nagyon hálás lenék érte<#finom><#worship><#help><#nezze><#kerdes><#dumcsi><#email>

rossz helyre vagy rossz sorrendben telepitetted
hungaro
Sziasztok!
Mit csináljak ha feltelepítettem az RH2005 bajnokságot és nincs!
Kell hozzá az RH2004 bajnokság

Hivatás az Életért!

jamesbond691
Így utólag nekem is elég lenne a szám címe vagy az elõadó vagy mindkettõ😊 GRAT különben a videóhoz. Visszatérve a zenére: Vagy esetleg nem tudna vki egy linket adni ahonnan le lehetne tölteni? Elõre is kössz!!!!!

cselt
Nekem elég lenne az elõadó és a szám címe is. Nagyon király szám meg persze a video se kutya grat hozzá!
ICEMAN15
😊 Nekem is eltudná valaki küldeni, cím:[email protected]

Kösz!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

jamesbond691
Hali!
Vki eltudná küldeni nekem azt a zenét ami az rFACTOR-os videó alatt megy? 😄 (#5115) E-mail címem: [email protected] !!!THX!!!

Zsolti9014
szép

Hajrá Magyarország!

ICEMAN15
Ezeket tudom 😊<#vigyor>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár
A szezon után alig 1 hónappal lesifotózók elkaptak 1 ilyen képet... még abban sem vagyok biztos hogy ez igazi... de ez a kettõ gép is a képen mp4/21 + az uj szonzor a vodafone az oldalán a Walker helyett. Az új autó januárba készül el és akkor is fogják bemutatni. A téli teszteken az idei auóval fognak menni, talán lesznek látható uj aero elemek amiket a jövõ évi kocsihoz is felhasználnak, de inkább most még csak a gumikon van a hangsúly, hogy megszokják és tesztelhessék a B-t.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ICEMAN15
Ez már igazi kép 😊 Jövõre nem csak a McLaren lesz nagyon más, az egész F-1 teljesen megváltozik.😞

Istencsászár
Ez csak egy kitaláció, by LIA66 😊

Alap mp4/21 azokkal az elemekkel felvértezve amiket a Rönó és a Ferrari is használt többek közt az idén. Elsõ szárnyon a 2 kiegészítõ szárny vagy az oldaldobozokon található szárnyak... Semmi új 5let, csak ez eddigiek egybegyúrása. Festés is valszeg más lesz, Johnnnie Walker is rajte lesz, és valszeg maga autó is más lesz.

Jeff Gordon
gyönyörü darab,ha ilyen lesz akkor télleg jó lesz,nekem tetszik<#eljen>

bár a Johnnnie Walkert hiányolom róla... nemhinném h jövöre nem lenne a McLarenen...

Jeff Gordon
valószinüleg igen,de nem lehet majd benne mindent megvalósitani...

ICEMAN15
Láttátok már ezt?: