F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek nézz utána, hogy van beállítva nálad!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Leteszteltem még egyszer, 3 kör edzés, majd ugyanazzal a setuppal 3 kör a versenyen, és most végig figyeltem a hõfokot. 5-ös fékhûtés, 2,1-es tárcsa: mindkét esetben 1200-1300 körül volt max, tehát ez most nem játszik.
Viszont a Brake Pad alapesetben 0,827 cm, ez az edzésen 3 kör alatt elöl 791 lett, a versenyen pedig 0,000 és 0 meg 0<#wow1>#wow1>!!! A nagyobb tárcsa esetén a különbség nem ilyen drasztikus, te a kopás a normális sokszorosa.<#confused>#confused>
Sztem nézd meg te is, mert egyre tutibb, hogy nemvagyok tök hülye<#papakacsint>#papakacsint>
Mennyire megy fel a fékhõfok?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na jó, de azonos hûtõnyilással miért sokszorosa a kopás versenyen, mint máshol (5ös nyilással mentem amúgy). Ismétlem, teljesen azonos kürülmények mellet teszteltem. És ne mond azt, hogy az esetleg eltérõ hõmérséklet miat 5-ször gyorsbbban kopik a fék, más eltérés meg nincs.
"ha ez bug lenne már rég javitották volna nem gondolod ? nem most jött ki a mód"
Igen, ezért nem értem a dolgot én se. Én még csak 1 hónapja játszom vele, és csak most tûnt fel. Teljesen friss telepítés + friss hivatalos RH05 -ös cuccok...<#confused>#confused>
inkáb küld el postán a játékot majd átmásolom<#circling>#circling>
A daemon tools telepítése után megjelenik egy kis ikon (alul a tálcán jobb oldalt az óra mellett - piros és szürke benne egy villám jellel), erre jobb klikk és válaszd a "Virtual CD/DVD-ROM"-ot (elég ha csak rámész az egérrel, nem kell klikkelni), majd az újonnan megjelent kis menüben alul a "Set number of devices.."-t! itt beállíthatod hogy hány virtuális meghajtód legyen (lehet 1-4ig, ha a disable-t választod nem lesz virtuális meghajtód). Miután ezzel megvagy szintén ebben a menüben legfelül válaszd ki az egyik meghajtót (pl: "Device 0: [ G:] No media") és utána megjelenik a "Mount image", amire ha ráklikkelsz megjelenik a tallózó ablak, ahol kikeresheted a cd-képedet. ha jól csináltad beteszi a cd-képet és ha van autorunod, kezdi is a cd indítását.
Mentem jópár kör gyakorlást (RH05, McLaren, Bahrein), aztán qvalifikációt, aztán nekivágtam egy 5 körös futamnak ugyanazzal a setuppal, de kábé a második kör után megzabálta a kocsim az elsõ féktárcsákat és kicsúsztam a francba.
Ezt nem igazán tudtam mire vélni (a 2,1 centis volt fenn) és kicsit utánajártam. Kipróbáltam más kocsival, pályával, szezonnal, de ua. történt. Végeztem egy kis tesztet, (minden körülmény ugyan az, 4-4 kör Practice, Quali, Warmup, aztán Race) és kiderült, hogy versenyen a kopás sokszorosa a normálisnak (a másik 3mon azonos), a 2.1 centis betét pedig, mintha kábé birkagecibõl lenne és elgõzölög 3 kör alatt. Nem értem a dolgot...
Jó hát tudom a megoldást, mechanikai hibák off, de hát bazzz...
Jelenleg csak az alap játék és a 2005-ös RH cuccok vannak fönn
-Alcohol 120%
-Daemon Tools
lenne egy kérdésem! ha letöltötem a játékot akor azt irja ki hogy társitanom kel és mivel kéne társitani?<#help>#help>
egyébként a verzió jó,mert Peetnek mûködik,hmm érdekes...szóval keresgéld még csak,ha már ilyen okos vagy
ups and downs
Totti,majd örülni fog ezeknek a hozzászólásoknak😊
The only speedometer is in your head.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélõkön ( Dc++, Torrent )"
Amugy 1 szmájlit is elég berakni nemkell egybõl 7et😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze><#help>#help><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#ticking>#ticking>
lene egy kérdésem! honét lehetne letölteni a játékot ???
ja és nagyon hálás lenék érte<#finom>#finom><#worship>#worship><#help>#help><#nezze>#nezze><#kerdes>#kerdes><#dumcsi>#dumcsi><#email>#email>
Mit csináljak ha feltelepítettem az RH2005 bajnokságot és nincs!
Kell hozzá az RH2004 bajnokság
Hivatás az Életért!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Vki eltudná küldeni nekem azt a zenét ami az rFACTOR-os videó alatt megy? 😄 (#5115) E-mail címem: [email protected] !!!THX!!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alap mp4/21 azokkal az elemekkel felvértezve amiket a Rönó és a Ferrari is használt többek közt az idén. Elsõ szárnyon a 2 kiegészítõ szárny vagy az oldaldobozokon található szárnyak... Semmi új 5let, csak ez eddigiek egybegyúrása. Festés is valszeg más lesz, Johnnnie Walker is rajte lesz, és valszeg maga autó is más lesz.
bár a Johnnnie Walkert hiányolom róla... nemhinném h jövöre nem lenne a McLarenen...