7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Freedom88
    Na megnéztem a Japán videót, számomra van egy két jelenet mely egyszerüen nem értem miért nem lehetett kicsit tovább venni, úgyérzem elvágtad a fontosnak tünő részt...
    Attól grt! nem rossz, bár a hang hiánycikk
  • Zsolti9014
    kösz a válaszokat
  • Istencsászár
    5öt biztos hogy nem, lagg lenne
  • Freedom88
    neccesen
  • Zsolti9014
    Azért kérdem, mert néhány baráttal, úgy 5-en egy mini bajnokságot csinálnánk. Azt még vinné, ugye?
  • Istencsászár
    Egy párat.
  • Zsolti9014
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy 512es nettel ha létrehozok egy játékot, az hány embert bír el, minimális laggal, mert 2 az tuti. :D
  • Freedom88
    különbözik a véleményünk mindenképp. Én ötletet még az iNDEXF1 Liga F1C korszakából meritettem, ott is hosszabb volt és számomra nagyon élvezetes.
    Azért egy 75% futamról nehogy már 10perc anyag legyen...sztem
  • Istencsászár
    Ha valaki a futamot meg akarja nézni ott a replay, ha valaki egy összefoglalót akar ott a video, 20 perc unalmas már. Az összefoglalóba nemkell mindennek bele kerülnie, de a legszebb legjobb akcióknak igen, azmeg 10 percben elfér, legalábbis szerény véleményen szerint.
  • Freedom88
    futamösszefoglaló ne legyen 10perc sztem, akkor minden lényegeset mutassunk meg benne.
  • Istencsászár
    Nagy munka a 22 perc, talán túl hosszú is. Ami nem jött be az a kameraállások, ami a kocsi körül forog és nem túl reális képet ad, inkább a tv kamerákat kellene erőltetni, sokkal szórakoztatóbb, és látványosabb. A felvétel során inkább a tükröződéeseket kapcsolja ki és az árnyékokat be, mivel míg az egyik nem látható, addig a másik sokat dob rajta. A zenék jók voltak, a kiirások is, eleje vége is, a futam is, csak túl hosszú volt a video. Egy ilyen összefoglaló ne nagyon legyen 10-12 percnél több.

Szépek a 2006os kocsik, remélem lassan kijön a ctdp 2006 rf alá azt beülhetek az Mp4/21be:)

További sok sikert!
  • Jeff Gordon
    F1CHL Malaysia race video 2007

azért linkeltem be,mert kiváncsi lennék Totti h mit szólsz hozzá...
    én inkább nem kommentálom.fórumon már megtettem
  • Zsolt01
    Olvass vissza néha.

• Blackhunter
    Csá valaki meg tudná mondani h honnan lehet letölteni a 2006-os modot ???????
  • Jeff Gordon
    na ez elsöre elég bonyolultan hangzik:S
  • antijuve
    Kínában futamgyőztes voltam:DD(szegény Karesz:(((:P).Én szeretem a pályát.
    Hát a zene télleg nehéz ügy,de nálunk vhogy mindig úgy van h nekem tetszik szinte mindegyik:).
    A motorhangtól sztem élvezhető a zene is(sőt én hiányolom ha nincs),és nekem ad egy különös feeling-et.
    De ha válogatsz a stílusok között,akkor bizta mindenkinek jó lesz.

sok sikert Kínára:)
  • Istencsászár
    Na, ezeket találtam:

"- Innen letoltod a Vehicle Templates-eket: www.....hu (PSD file-ok, betolt, megfest es visszamnet DDS-nek, DXT5-os formatumba, ARGB Interpolated-el + Alpha csatorna)
    - A DDS eszkozoket itt talalod: http://www.nvidia.com/object/dds_utilities.html (ebben van minden ami kell, de csak a Photoshop PlugIn kell neked belole)
    - Ha meg van a festes, akkor megkeresed a ..\GameData\Vehicles\ konyvtarban azt az autot amit hasznalsz es lecsereled a festeset (archivalod, atnevezed stb.)."
  • Istencsászár
    Passz, épp azon agyalakok hogy abban máshogy van. Valamilyen plugin kell hozzá.
  • Jeff Gordon
    rfactorban könnyü kocsit festeni?:S
    mert lehet majd átrajtszámozom az egészet jövöre is a ligánknak
  • Istencsászár
    Igen, az idén nem fekete lesz:), de valszeg marad ez a dizájn, kicsit még átdolgozva.

Nem valami jó pálya, rfactorban jobban tetszik, főleg az első kanyar gáz... a tegnapi qualon 3. helyet csíptem el.
  • Jeff Gordon
    jaja,értem hogy a zene nehéz kérdés.van benne valami.én jobban szeretem a pörgös számokat vidi alatt,dehát ez van... vki meg nem

egyébként sztem motorhangal jobb a vidi,a mi ligánk éppen igy szereti nézni:) nemtom,különbözöek vagyunk:D

hát soksikert kinában mindenkinek,kedves pálya az nekem.14helyröl lettem 5. :)

a kocsid sztem nagyon jól néz ki,ezekkel a piros szárnyakkal durva nagyon,csak sztem a hátsó szárnyon a név nem nagyon látszik.de erre az egy futamra már gondolom mind1
  • Istencsászár
    A zene mindig problémás dolog. Nehéz megválasztani és mondjuk 30 video után nem 1szerű újat mutatni, de én nem ragadok le egy stílusnál hanem váltogatok, van amikor pörgős van amikor nem, mivel valakinek ez valakinek az tetszik.

A motorhangot 1szer próbáltam, de a népnek nem jött be, azt mondták h nem élvezhető a zene teljes átéléssel:) ( van benne valami )

Sajnos kevesen voltunk, sokan nem értek rá most mondok egy számot azthiszem 7ten, de ez betudható annak is h utolsó versenyek egyike. A szezonzáró futam ezen a 7végén lesz Kínába, ahol remélhetőleg még mindeneki nekirugaszkodik utoljára az F1Cnek:)

Ha picit gyorsabb tudok lenni, főleg a futam elején akkor talán első hely is lehetett volna, de hát ez is remek eredmény.
  • Jeff Gordon
    nekem a Pepsi jobban tetszik... :S:S
    miért nincs két darab kocsitest a team.mas fájlban?? de kár.ezt a Pepsit megcsináltam volna,nekem nagyon tetszett.
  • antijuve
    jó az a Petronas...Malaysiában is jól jött:D
  • Jeff Gordon
    legalább abba a Pepsis hátsó szárnyba mentél volna bele:D
    az annyira jól mutatott volna:D legalábbis sztem:)
    ezért fáj legjobban a szivem:S:D
    itt egy kép
  • antijuve
    egyébként nagyjából egyetértek veled
    a festésért sry...ezvan.
  • Jeff Gordon
    jaja.remélem holnap nézhetö lesz,majd belinkelem ide is:)
  • antijuve
    majd a maláj vidinket nézd:D-áááhhhh:DDD
  • Jeff Gordon
    na akkor elmondom a véleményemet,hátha nem érdekel:D

szóval ami tetszett:
    -az intro nagyon király.elismerésem,föleg az elsö képek,nekem nagyo bejöttek
    -ezek a festések nagyon jók,igazán egyedi lett a modotok,sajnos én is ilyen festés mániás vagyok,és kicsit át akartam alakitani a BMWnket,de nem lehetett(csapattársamnak nem tetszett volna)kár:(
    -igazán jó kis futam volt,hiába h kevés résztvevö volt,ez volt az utsó f1c futamotok?
    -a képminöség is tetetszett

ami nem tetszett:
    -tulajdonképpen a zene,tudom ez izlés dolga,de sztem elég lagymatag volt,meg ne sértödj,nem bántásként mondom,de sztem egy két pörgös szám jót tett volna a vidinek.
    -ami sztem még hiányzik az a motorhang.

végülis nem lett ez egy rossz videó,gratula a készitönek!
    és a második helyhez is grt
  • Istencsászár
    [URL=http://f1cl.indexf1.hu/Downloads/Video/06_F1CL_17_Japan_Nagydij.wmv]F1CL Japan Nagydij "best of" (146Mb)[/URL]
  • F1CKÓ
    kösz szépen akkor még várok
  • Jeff Gordon
    igen,egy pár béta modell már elkészült,múltkor a rsc honlapján találtam egy Kimi ferrarisat,és egy Alonso Mekiset,de egyik sem tetszett.sztem várj egy két hónapot és akkor tökéletes minöségüek lesznek:)
  • F1CKÓ
    helló!
    érdeklődni szeretnék hogy a 2007-es sisakokat le lehet tölteni valahonnan, mert a hsw nem találtam
    köszi
  • Jeff Gordon
    nm
  • alonso82
    kösz szépen
  • Jeff Gordon
    jaja,sorry.nekem is ez a verzió van,nincs gond vele.
  • kf1l
    Ja peet már belinkelte az oldalunkról sorry
  • kf1l
    Tudok adni neked linket vagy belinkelem ide ha kell
  • Jeff Gordon
    innen lehet csak kell hozzá vagy daemon tools fejlett verzió,vagy isobuster és már müködik is. Have fun!
  • Freedom88
    csak warez oldalról lehet