F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

racesimulations.com-ról tölteni kicsit cseles... Ha csak regelsz,de nem vásárolsz acount-ot, gondolom a fizetõsöket elõre engedi... Nekem is csomó mindent nem engedett elsõre, próbálkozni kell... Várj vmennyit, és próbáld újra!
ICEMAN15
valami nem jo!!
nemtom letölteni a TrackPack-et a 94-esné a 93-mast meg egyátalán nem. <#szomoru1><#rinya>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ICEMAN15
köszi!!
Remélem én is hogy siker lesz 😄

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
de.én tudok.

1993mod
1994mod

csak regelni kell, és már mehet is letöltés. soksikert.jószorkozást.

The only speedometer is in your head.

ICEMAN15
Nemtud valaki 1993 vagy 1994-es módot??Már kerestem egy pár helyen de nemtaláltam.

antijuve
akkor megyünk?

ups and downs

Jeff Gordon
egyértelmü😄

antijuve
megyünk!!!!😊

ups and downs

Eindul a mai napon az OF1C liga. 19:00 futam!!! még van hely,aki szeretne jönni most még megteheti Jelentkezés msnn: [email protected] weblapunk még nincs kész, de müködik: www.of1c.cwi.hu <#wow1><#wow1>
Jeffjohnson
ok aki jelentkezni akar az [email protected] msn címen Tommykka nál megteheti ö a föszervezö de nálam PM ben is lehet van még böven hely és rendes serveren nyomnánk

jamesbond691
Írtam privit.

Jeffjohnson
http://nsof1game.atw.hu/
Akit érdekel egy új F-1 liga kezdöknek és kevésbé kezdöknek az nézze meg ezt az oldalt jelentkezés az oldalon leírt mail címen vagy nálam PM ben

Csá!
Nem tud valaki vmi címet/torrent címet íhol az f1 közvetítések fennt vannak magyarul? Akarok csinálni magamnak "szinkront" a palik hangjával, csak nincs meg egy futam sem, csak angolul...😞
Ha valaki tud lécci írjon privit!
Jeffjohnson
sziasztok mi a legjobb 2006os f1 mod? gondolom csak optikai változás van szal mi az ami a legtökélestesebb?

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyocsika
Írd be alura a keresõbe többször mi benn lesz!!!

Lécci mondjatok már meg hogy melyik a legjobb 2006-os mod?elõre is köszi.
Ja és ha tudjátok linkeljétek is be légyszives.Kösz

Andrews
Hát valahogy úgy gondoltam hogy a míg versenyzek a boxból a dumák magyarok.

antijuve
nincs,legjobb tudomásom szerint.

ups and downs

Jeff Gordon
ha olyanra gondolsz mint a fifa07ben, akkor megállapitásod helytálló.
de sztem semmi magyar kommentár nincsen, max magyaritás.

Andrews
Lehet hogy hülye kérdés sõt biztos. De ilyen magyar kommentár van az F1C-hez? Bocs ha hülye kérdés volt.

És ha jól gondolom akkor nevezzem is át a pálya nevére.

egy új liga indul jelentkezzetek az alábbi msn címen

[email protected]

a játék célja a szórakozás
Bármennyire hihetetlen de a pályák könyvtárába, ugyanis minden pályának más kamera nézete van
#5032 valaki tud segíteni légyszives.köszi.

jamesbond691
Írtam privi-t. vegyél fel MSN-en és ott megbeszéljük.

jamesbond691
Köszi a linket! Amúgy bocs a hülye kérdésért, de mi az az rFactor? 😄 Sajnos nem vagyok benne jártas.

Jó szerver és jó net kapcsolat
itt van egy pár dolog F1 2002-höz, de szerintem szerezd be az F1 Challenge 99-02 vagy az rFactort
jamesbond691
Akkor melyik modot tudnám a 2002-höz használni? 😮

allock
nektek volt már olyan, hogy elmentek egy szerverre játszani, minden ok, de egy idõ után az elõtted lévõ player eltûnik, pedig ott megy elõtted de mégsem látod :SS

vmi megoldás?

#hhwnd

mert az RH05 nem F1 2002 höz készült
allock
a base pack is kell

a hotfix az amúgy mire yo? én nemraktam fel

#hhwnd

jamesbond691
Sziasztok!
Nekem megvan az F1 2002 és le is töltöttem hozzá a 2005 RH modot + Track Pack + Hotfix és nem igazán óhajt együtt mûködni a játék és a kiegészítõk. Miért lehet ez? 😞

Azt nem tudjátok hogy a kameranézeteket hova lehet bámoslni.?

Jeff Gordon
rFactor alá a CTDP 2006 modban biztosan benne lesz...

Új idõ mérõ rendszer + motorok 2 verseny tartalmazza majd vmelyik game?

Thx.
Thx.
Istencsászár
Gp4:

+ realisztikus pályák, vonalvezetés
+ esõ megjelenítés, szimuláció
+ fizika
+ AL
- grafika ( szép ( volt ), de a texturák nagyon lowok, és ez a gp3 effektekkel feltunningolt motorja, valamint bika gép kell neki )
- hangok
- egyforma pilótafülke
- nincs multi

F1C

+ Grafika ( autók, valóságos belsõk, kormányok stb... )
+ Hangok
+ Fizika, élvezetesebb mint a GP4ben összességében
+ Multi
+ Moddolhatóság
- néhol nem pontos pályák
- visszajátszási hibák, gagyiságok, hiányosságok

Hirtelen ennyi, a jobb minden szempontot figyelembe véve az F1C, de nem szabad elfeledni az rFactort, tehát a jelenleg legjobb F1 gém az rF CTDP 2005.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Üdv!

Sztetek melyik a legjobnb F1 es game eddig?

Mert megnéztem a Gp4et és a modjait és sztem grafikailag is jobb mint a Challenge (pl. fordulatszám kint van, pályarajz, stb)

Szal sztek melyik a legjobb és miben? kössz.
jamesbond691
OK! THX!

antijuve
ez challenge,és jók

ups and downs

jamesbond691
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az F1 2002-höz ezek a modok/autók/pályák jók? SRY a hülye kérdésért, meg biztos levolt írva, de elég hosszú lenne az elejérõl elolvasni. 😊 THX a választ elõre is!

b-type
sztem az pályafüggõ. elvileg kell lennie minden pályához egy tapadást leíró fájlnak.
sztem ott van, de F1C-ben biztosra nem tudom.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Valaki nem tudja hogy az ideális íven lévõ guminyomnak van külön tapadási beállítása, vagy az csak egy textúra, és mindenhol ugyan olyan a tapadás... Ha van hol? vagy mi angolul, mert rákeresek...
allock
kössz <#worship>

#hhwnd

Istencsászár
#5007, minek ha megvan?<#idiota> ( NINCS F1 2006, F1C ALÁ NEM IS LESZ, MAX SUFNI TUNNING MODDIG SZINTEN, HA VALAKI CSINÁL... F1 2006 rFACTOR ALÁ FOG KIJÖNNI, ENNEK TUDATÁBAN A JÖVÕBEN KERÜLJÜK AZ EFFÉLE HSZeket )

single game nem multi!
Üdv!

nekem 2006os szezonbeli kocsik, pályák, pilóták kellenének internetkapcsolat nélkül és erõviszonyoknak megfelelõen, ha van már ilyen!

Kösz!