7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5605 huu elég egyszer is -
#5604 végülis egy fejlesztő csapat marha kevés..kb annyian csinálták a CTDP 2005öt rFactor alá mint anno F1C alá, ha nem többen, szóval sztem marhára nincs igazad... -
#5603 pontosan -
#5602 Igen, hát egyszer kell megvenni és onnantól kezdve minden rendben van vele...sztem nagyon megéri az árát -
#5600 hát én sem fizetek ki szivesen pénzt játékra.bár ez a jellememből adódik(jó a challenge eredetiben van meg....:D).rF biztos nem szar,ezt így látatlanban is tudom mondani.a modokhoz csak annyit h én valszínű csak az F1-gyel foglalkoznék...nem vagyok ilyen autómániás,de ha van hozzá sok mod,akkor jó,mert mindenki tud magának jót találni.majd vmikor tán megveszem,nálam ez nem egy gyors folyamat...
Totti:vigyázok és sok sikert:))) -
#5599 En nem koltok penzt egyaltalan ilyesmire amugy az igaz benne h 1 gyszer kel megvenni de akkor se nekem nem tetszik az rfactor.......rfactor nem f1 re volt tervezve csak egy par ember csinalt ra modot lehet jobban bevalt minda challengé ennyi máskulonben nem birom hangsulyozni h szerintem a legtokeletesebb jatek az lessz amikor egy ceg megkapja a licenszet pc-re -
#5598 Szerintem nem kéne így bírálnod rF-et még mielőtt kipróbáltad volna és nem csak egy pillantás erejéig. Énis húztam a számat mikor megvettem, de meg kell hogy mondjam nagyon megérte. A modok nagyon szuperok hozzá és még fog jönni pár rendkívül jó. Szerintem mindenki megtalálja a neki tetszőt. Sokkal szélesebb a paletta mint más játékok esetében. De te tudod azzal játszol persze amivel szeretnél. -
#5597 Max. szted sz@r játék.
Ezt sokan (pl. a CTDP is) másképpen gondolják.
Az pedig hogy egy liga eredeti játékra épül az sokat elárul a ligáról is
.
Egyfelől stabil, másfelől áldoznak azért amivel az idejüket töltik.
..és ez így korrekt. -
#5596 Az a rakás szar, az F1c engine ujabb verziója, ami mindenben felülmulja az elődöt:), szal semmi képp sem kell átszokni annyira, mivel 80%ban ugyan ugy ell csinálni benne mindent, de én nem akarok téríteni, egyik sem szar, csak a mult és a jövő.
8 ft nem pénz, 1szer kell megvenni, aki ennyire sem képes, és ellene van, inkább költi a pénzét warezra meg ostoba dolgokra az tegye:) -
#5595 En is looser maradok de szerintem az rfactor egy nagy rakas szar mindenki altalaban a challengehez szokott most meg at kene valtania a stilusat rfactorra.... Es Totti ne magadbol indulj ki nem mindenki fizet 8 pezot a nettert es van aki mas fontosabb dologra kolti a penzet mintsebb megvegyen egy gamet..vanna kakik marhasagra kltik de vannak akik nem ez mar egyentol fugg....Rfactor is csak egy szar jatek amihez van mod az lessz az igazi jatek mikor kiadja valamelyik ceg hivatalosan pc re az lessz az igazi f1... nem az ossze vissza modok! -
kf1l #5594 Hát igen! De azért 04RH se volt rossz móka. Sok sikert nektek az rF hez Totti. -
#5593 Kösz.
Miután kijött a CTDP nemvolt kérdés, csak nem akartuk félbe szakítani a szezont, meg hát miért tennénk, a bajnoki cím sorsa tegnap dőlt el egy futammal a vége előtt. A 7végén még egy nagy hajrá Kínában és vége az F1C pályafutásának. Rh 2005 a valaha készült legjobb F1 mod lett F1c alá, semmi technikai probléma nem volt vele a 17 futam allatt ( kopp-kopp ).
@antijuve, hmm vigyázz a vérnyomásodra:)
@kf1l, Akinek sok a 8 ezer ft azok, ne is netezzenek. Nekem ha kell egy jó gém megveszem, 2 havonta 1et álltalban, de ennek 2-3szorosát költöm el más hülyeségre... szvsz azt ne mondja senki, hogy nincs rá pénze akinek ott a gépe, ott a nete stb... 1szeri kiadás. A másik h le lehet butítani a grafot dx7re is akár, szal megy gyengébb gépeken. Minden megy törten, csak nem mind1 h hogy, rf-ben vannak olyan dolgok amik csak origival használhatóak, sőt a frissítések is, a modokról meg ne is beszéljünk, van ami nem megy törtel...
-
kf1l #5592 Mi is azok vagyunk! De sokaknak nem engedi meg a pénztárcája! Meg a gépe sem! Meghát törten is megy az rF! -
#5591 mi maradunk looserek.ez van -
#5590 Gratulálok h átálltok! Sok sikert hozzá! -
#5589 Forma-1, szimulátor kedvelők figyelem!
Az F1 Challenge Liga immáron két éve tartó sikeres működése után váltásra készül. Az EA féle F1 Challenge 99-02 játéktól búcsút intünk és a frissebb, kifinomultabb rFactor-ral kezdjük meg a következő szezont. A versenygépekről a CTDP 2005 alapjain nyugvó, a liga számára készített F1CL mod gondoskodik.
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz gyors világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni, küzdeni a jobb időkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk!
Amit mi tudunk nyújtani:
- 100 Mbites szerver
- futamok lebonyolítása, kiértékelése
- naprakész honlap, frissítésekkel
- kellemes légkör, baráti társaság
Ami az induláshoz szükséges:
- jogtiszta rFactor játékprogram
- kormány játékvezérlő
- F1CL szabályzat elfogadása, betartása
- éves szerverdíj befizetése
További információ, jelentkezés, kérdés esetén, az alábbi címeken érdeklődhettek:
Nálam privibe, vagy az adatlapomon található címeken!
Web: f1cl.indexf1.hu
-
#5588 Szevasztok na ma elkeszult a rencsi 2007-es festese.....en keszitettem sajat magam ..Szeretnem ha megosztanatok a velemenyeiteket.......
http://media.proxnet.hu/upload/20070129/17390494234.jpeg -
#5587 vki nem tudna véleményt mondani h melyik 06-os mod a legjobb???
Ja és letöltöttem a kf1l modot,és némely autó helyett mondjuk a safety car van és az is versenyzik az helyett..ha vki tud segíteni akkor szóljon -
#5586 Hex
Hex1
Hex2
Hex3 -
vicktory #5585 sziasztok lenne egy kérésem.Nem tud nekem segíteni valaki véletlenül f1 challenge 99-02 játékhoz 2006-os pach-ot honnan tudnék letölteni?előre is kösz segítségeteket. -
#5584 bocsesz!!csak mikor elolvastam és válaszoltam pont ideges voltam.
kf1l köcce a modot!! -
Zsolt01 #5583 Sziasztok.
Hexenking 2006 mód mivel nem elérhető ITT ezért MÁSHOL nem található meg ???
Köszi ! -
kf1l #5582 Hali! Igen 2006 os kocsik és azért 07 a neve mert tényleg idén használjuk. És Iceman te 06 os modot kérdeztél én pedig azt linkeltem be. -
#5581 G-vel írják:DD
könnyen fel lehetne ki lehetne mondjuk találni,mikor mondjuk még a Toro Rosso be se jelentette a felállásást,és még csak 2007 januárja van.két hét alatt nem lesz 2007 mod...hát ennyit -
#5580 FELFOKTAM!!!!!!!!!!!!!csak ha még nem töltöttem le akkor a nevéböl honnan tudnám hogy milyen!!!!!!!!!!!!BOCSÁNAT... -
#5579 rohadt nagy igazság!
gondolkodj vazzeeeee:DD(ICE) -
Laceee #5578 és szerinted milyen évet irunk? azért 2007 a mod neve mert ebben az évben használják, nem értem miért nem lehet felfogni, hogy nem lehet csinálni rendes 2007 modot amig az idény véget nem ér. -
#5577 Jolvan na!Meg nem töltöttem le egyiket sem és mindegyikhez 07 van írva. -
#5576 -
#5575 ezek 2007-esek? -
kf1l #5574 Ja Hexenkinges kocsik vannak benne azt kihagytam -
kf1l #5573 Én meg a KF1L modjat ajanlom ha mar ajanlgatni lehet >KF1L Mod -
#5572 En a F1 Ct modjat ajanlom http://f1ct.indexf1.hu nagyon jo kis mod! -
#5571 Hogy multiba tudjak játszani melyik 2006-osat használjam?Nekem a Shoma van és azzal nem lehet multiba menni mert minden 5.percbe Bahreint kezdi el töltögetni.:S -
#5570 a mod törölve lett az oldalról -
Zsolt01 #5569 Sziasztok.
Hexenking-et szeretném kipróbálni, de nem tudom letölteni. Valaki rábökne, hogy elindul-e ?
Az oldallal van gond, vagy nálam !
Esetleg máshol is van Hexenking 2006 Mod ?
Köszi ! -
#5568 határozottan NEM -
00000 #5567 Üdv!
Olyat nem lehetne csinálnni F1CHban hogy egy szezon végén átigazolgassanak a piloták tetszés szerint más csapathoz? :D
(maneger típusu)
-
#5566 aha Nah es vegso sorban tudjatok van 1 honlapja a liganak amit hat en csinaltam de MEg kaptam ra a dicseretet ami ugy hangzott hogy " fosnak se jo" nah szoval nincs olyan ember aki tudna csinalni egy f1 liga honlapot nekem ha van valaki akkor kerem jelentkezzen a [email protected] MSN cimen kossz -
Laceee #5565 google a barátod, még mindig...