F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom letölteni a TrackPack-et a 94-esné a 93-mast meg egyátalán nem. <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Remélem én is hogy siker lesz 😄
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Akit érdekel egy új F-1 liga kezdöknek és kevésbé kezdöknek az nézze meg ezt az oldalt jelentkezés az oldalon leírt mail címen vagy nálam PM ben
Nem tud valaki vmi címet/torrent címet íhol az f1 közvetítések fennt vannak magyarul? Akarok csinálni magamnak "szinkront" a palik hangjával, csak nincs meg egy futam sem, csak angolul...😞
Ha valaki tud lécci írjon privit!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja és ha tudjátok linkeljétek is be légyszives.Kösz
de sztem semmi magyar kommentár nincsen, max magyaritás.
The only speedometer is in your head.
vmi megoldás?
#hhwnd
Nekem megvan az F1 2002 és le is töltöttem hozzá a 2005 RH modot + Track Pack + Hotfix és nem igazán óhajt együtt mûködni a játék és a kiegészítõk. Miért lehet ez? 😞
Thx.
+ realisztikus pályák, vonalvezetés
+ esõ megjelenítés, szimuláció
+ fizika
+ AL
- grafika ( szép ( volt ), de a texturák nagyon lowok, és ez a gp3 effektekkel feltunningolt motorja, valamint bika gép kell neki )
- hangok
- egyforma pilótafülke
- nincs multi
F1C
+ Grafika ( autók, valóságos belsõk, kormányok stb... )
+ Hangok
+ Fizika, élvezetesebb mint a GP4ben összességében
+ Multi
+ Moddolhatóság
- néhol nem pontos pályák
- visszajátszási hibák, gagyiságok, hiányosságok
Hirtelen ennyi, a jobb minden szempontot figyelembe véve az F1C, de nem szabad elfeledni az rFactort, tehát a jelenleg legjobb F1 gém az rF CTDP 2005.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sztetek melyik a legjobnb F1 es game eddig?
Mert megnéztem a Gp4et és a modjait és sztem grafikailag is jobb mint a Challenge (pl. fordulatszám kint van, pályarajz, stb)
Szal sztek melyik a legjobb és miben? kössz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az F1 2002-höz ezek a modok/autók/pályák jók? SRY a hülye kérdésért, meg biztos levolt írva, de elég hosszú lenne az elejérõl elolvasni. 😊 THX a választ elõre is!
sztem ott van, de F1C-ben biztosra nem tudom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nekem 2006os szezonbeli kocsik, pályák, pilóták kellenének internetkapcsolat nélkül és erõviszonyoknak megfelelõen, ha van már ilyen!
Kösz!