F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A japán pályát.
melyiket ?
Helló. valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudnám megszerezni a suzukai pályát?
USA! Ha összesen 22 versenyzõ van a játékodban, akkor hogyan indulhatna 30? Ha 22 a max. akkor nem lehet több... :S xD LoL
Hali !

Azt megtudná mondani valaki , hogy hol tudom átírni azt , hogy pl. 30 versenyzõ induljon egyszerre és ne max 22.

Köszönöm !

antijuve
kivéve ha kilép😄

amúgy fogalmam sincs, nálam egyszer sem csinálta.

ups and downs

Freedom88
csak frapssel érdemes a replaybõl kivenni a jelenetet, majd mondjuk adobe premierebe beleteszed, megvágod és láss csodát, videó születik.

T.T.

Hello!

Nem régen itt ezen a fórumon ajánlották a Frapsot mikor kérdeztem hogy mivel lehet videót csinálni a játékból. Letöltöttem és úgy tünt hogy mûködik, viszont amikor megnyomom a billentyût amivel elkezdi felvenni a videót kilép a játékból ezért nem tok vele vidit csinálni. Pls vki mondja meg hogy mit tudok vele kezdeni vagy mondjatok egy másik programot. Elõre is kösz.
Üdv argo001

A Hexeking-féle 2006-os módhoz a link ITT
Hello

Szeretnék mindenki meg hívni az f1rftchellenge liga oldalára nézétak meg és ha valaki ligában akar szerepelni az jelentkezhet.

Cím: www.f1rftchellenge.eoldal.hu

Valaki tudna adni nekem egy linket a Hexeking-féle 2006-os módhoz, vagy fel tudná tölteni valahova (datára pl.) a basicet, trackpacket meg expansion-packet?
Sajnos a gphungary-s linkek nem mûködnek, máshol meg nem találtam. Elõre is köszi!

az a cucc, hogy nekem se dobja ki a jatekban a szervereket ? lelottek vagymivan?
leho94
akkor kb nemtom milehet

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nem lanon próbálkozok mert már nagyon régóta multizok, ennyire nem vok kispályás. 😛 Egyszerûen nem dobja ki a szervereket.
leho94
mer bekell állítani hogy ne Lan-on legyen :C

antijuve
mint egy jó focista passzolok

ups and downs

ja és még annyit hogy azért próbálkozok xfire-ral mert a játékon belül a multiplayer részen ha frissítek akkor azt írja ki hogy nincs elérhetõ játék akárhányszor frissítek.
hello! használ itt valaki xFire-t? Mert ha igen akkor pls segítség kéne! feltelepítettem az xfire-t bejelentkeztem, de nem találja az F1C-t. Valaki tudna segíteni? Elõre is thx.
antijuve
akkó rossz tipp

ups and downs

ok

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

nincs

Freedom88
tedd fel az rfactor topicba, ne az f1c-sbe, talán lesz rá válasz

T.T.

antijuve
tipp:router.

(=

ups and downs

Köszi gyors választ!

szevasztok!
rfactorban miért nem tudom a szerverbeállításnál a "játék hirdetését" igenre tenni?

HI, nem tudja valaki, hogyan lehet megcsinálni azt hogy az AI kimenjen a boxba tankolni, annyiszor ahány kiállás be van állítva?
Sebring-en kellene ezt megcsinálni.Tképp kimennek, de nincs ott a team ezért csak végiggurulnak a boxon aztán persze kifogy az üzemanyaguk...
Ez a pálya ha minden igaz az F1 2002-höz készült, de amúgy nincs vele gond, csak ez.Próbáltam a vonatkozó GDB és SVM fájlokat szerkeszteni, de nem jött össze.
Szóval van valami ötletetek?
Köszi elõre is!!!

antijuve
lehet, hogy olyan szoros a verseny, hogy az is sokat számít😊

ups and downs

Zsolti9014
valahol van egy átfogó leírás ami azzal foglalkozik, hogy melyik beállítás pontosan mire és milyen hatással van.

egyébként ms az millisecundum nem? 😄D

Hajrá Magyarország!

leho94
attól függ melyik modhoz kell

antijuve
így van.
régen én se konyítottam hozzá, aztán elõbb-utóbb csak sikerült
(amúgy google nem dob ki ilyeneket?😄)

ups and downs

leho94
tanulj meg 😄 Nem nagy cucc csak próbálgatni kell sokat

antijuve
nem trükk, csak jobban setupolnak mint te😊

ups and downs

hello!
valaki nemtud, egy olyan oldalt,ahonna f1 challengehez lehetne letölteni, autóbeállítást?
a haveromék tudnak menni 1:21-es idõt, én meg csak 1:24-est!
õk gyorsan is mennek, de tapadnak is!
valami trükk ez, vagy mi?
valaki pls, segítsen! hétvégén futam, legalább 2 ms javítani kéne!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Egyik játékban sem látjuk... Hamachi rendben van, látjuk egymást rendesen... viszont a játékban egyikünk szerverét sem képes megjeleníteni...

Már feltettem egy régi verziót úgy se ment.

Kikapcsoltam a vírusirtót és a Windows tûzfalat is de semmi.

Nem tud valaki valami megoldást.
Sziasztok!Hogy kell egy autót átrakni 2002-bõl 2007-be hogy mûködjön?Hogy lehessen menni vele?Köszönöm elöre is!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Indul az amatõr DTM liga!

2008.08.22-én kezdetét veszi az elsõ hivatalos teszt.

2 versenyzõek és 2 tartalék pilótának van még hely a ligábanan.
Elsõsorban olyanok jelentkezését várom, akik tudnak szerverek lenni!

A liga az F-1 Challenge nevû játék DTM 2002-es külön a ligának átalakított módját használja mely letölthetõ a liga oldaláról.

Nincs szükség hozzá az F-1 Challenge nevû alap játékra!

Csak az jelentkezzen, aki komolyan is veszi az egészet.
Olyanokra nincs szüksége a ligának, aki csak bohóckodni akar.

Itt találhatod a ligát:DTM Online Liga
http://f1ctliga2008.gportal.hu/
Aki szeretne egy ligába versenyezni az nézzze meg ezt az oldalt és jelentkezzen nyugodtan!!

norbi56
persze

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

van olyan bajnokság amiben tört játékkal is résztvehetek?
választ elõre is köszi
leho94
lökd ki a seggbe..Ugyis vagy maguktól kiesnek vagy vkivel összeakadnak mindig D:S?ASD?AS😄

lippet
Hello!

Az erõviszonyokat hogy tudom beállítani? Kicsit idegesít, hogy a Hondák állandóan ott vannak az élbojban😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Kösz a választ, majd letöltöm.
laci 700
tudom csak vlmért nem indult... mindig lefagyott ha el akartam indítani... mondjuk nem nagyon szoktam felvenni játékból csak volt egy jó rész és akkor úgy volt a legkönnyebb😄

leho94
sztem a fraps vhogy egyszerûbb dolog de te tudod😄

laci 700
Kamerával xD Én már vettem fel úgy 1x...😄

leho94
visszanézed és közben veszed fel frapsal vagy vmivel

Hello! Valaki megmondaná, hogy az F1C-bõl(az szerintem mindegy hogy Birkuc modos vok, mert a menürendszer ugyan úgy néz ki) hogyan lehet kiszedni a videókat? Mert már többször is láttam például a YouTube-on, hogy a játékból felrakják videóként a saját gyorskörüket. Ezt hogyan tudnám én is megcsinálni?
kz
itt viszont csak magát a MODot leltem.
ehez még kéne egy alap játék, nem? (honnan?)

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

hogyan tudom hozzaadni a maniahoz a valencia palyat ?

2008 prohoz
http://www.f-1mania.es/