7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#7622 googleben próbálj rákeresni -
#7621 nem -
tajthy95 #7620 És azt sem tudjátok, hogy WinRAR-ral hogy lehet csinálni? -
#7619 vannak ilyen külön exebe csomagoló programok. Google-ba beirod a vagy letoltes.prim.hu -n átnézed, aztán hátha találsz -
#7618 ezt passzolom.sose csináltam ilyet -
tajthy95 #7617 Köszi a segítséget. Ja, és lenne még egy kérdésem! Az F1C-re építve elkezdtem csinálgatni a 2009-es szezont. A pár kiadó helyen kívül minden kész, de fogalmam sincs, hogy hogyan tudnák hozzá telepítőt készíteni. Állítólag WinRAR-ral lehet, de nem tom hogy? -
#7616 felvezető kör h legyen, a formation lap="1" legyen a plr fájlban, mindegyik irásnál
a levezető körre antijuve jót irt -
#7615 #7502
és asszem No AI control-t is állítsd át a plr. fájlban -
tajthy95 #7614 Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy a felvezetőkört a verseny előtt hogy lehet beállítani? Mert állítólag be lehet. Ja meg azt, hogy amikor befejezem a versenyt, az autóm automatikusan teszi meg a levezető kört, de szeretnék én vezetni a levezetőn. Segítsetek ezekben pls. Köszi előre is. -
#7613 az a baj ezzel a régi kártyával, hogy nem mindig a legújabb driver jó hozzá, van ami egyik van ami másik játéknál jó, ill. nem jó.
de egyébként minden esélye megvan, hogy igazad legyen.
köszi a tippet.
sajnos már új játékok elindításáról ezzel a konfiggal nem is álmodozhatok, de az ilyen nem is túl régi klasszikusok lekötnek.
most épp 99-től kezdtem végigjátszani, BAR-ral kezdtem Zonta helyén, most volt az olasz futam, 3. vagyok Häkkinen és Schumi mögött. Az ellenfelek erőssége 85 %, agresszivitás meg 90 v. 100 %.
Csak ezen a beszaggatáson sajnos sok pontom elment. -
#7612 fogalmam sincs :S.próbáld meg a drivert frissíteni.Aztán másnak tán lesz jobb ötlete is :S -
#7611 sziasztok
feltettem megint a játékot, és szinte minden versenyen legalább egyszer beszaggat pár másodpercre, de ez épp elég ahhoz hogy lelassuljak vagy hibázzak.
korábban nem emlékszem hogy lett volna ilyen.
a gépem: AMD Athlon XP 2600+, 1 GB RAM, Radeon 9200SE, az elején amikor magának kalibrálja a graf. beállításokat mindent maxra tesz, de én visszább is vettem pedig, 800x600 ban játszom, nem fullon, majdnem minden beállítás közepesen van, legmagasabbon egy sem.
miért lehet ez?
-
#7610 sztem ha visszaolvasol, találsz rá megoldást. -
#7609 értelmesebb hsz?? -
Atesz91 #7608 Ajánlom kérdezd meg Birkuc-tól, ha már Birkuc-od van. :) -
#7607 üdv!!!
router mögül hogyan kell létrehozni szervert???? mert sehogy se sikerül, pedig tűzfalon átengedtem. vki pls írja le kösz
birkuc platinumot használom -
Atesz91 #7606 Azt levettem de azzal azt érem el hogy nem fagy ki ezt a fájlok közt lehet vhogy átírni mert a játék magától jó lenne, lehet máshogy nemtudták megcsinálni a pályát, mindegy a 90-es évek beli pályák jók azokat jobban birom, azért kösz. -
Gviktor #7605 Próbáld meg azzal hogy a box részletességét vedd le.Ott van valahol a képernyő beállításokban. -
#7604 :DD
sajna nem.F1C-t már nem űzöm, szval fogalmam sincs, hogy egyáltalán milyen modok vannak mostanság:) -
Atesz91 #7603 antijuve te tudsz vmi választ mert aki először írt lég bunkó -
#7602 nem kéne ilyen választ adni.csak kérdezni merészelt valamit.... -
#7601 hja, ne jácc vele -
Atesz91 #7600 Hello, a Birkuc-ban jónéhyán régi 60-as 70-es évek beli pálya található, de ezek közül nagyon sokban a box eléggé el van rontva, van ahol csak a gép ne mtud tankolni, van ahol még én se, mert a boxba beérve eltűűnik a nyalókás ember és újra kell mennem egy kört, de ugyanez van, tudtok erre valamit? -
#7599 Birkucos ligát keresek, akit tud az szóljon! Köszi! -
usa911 #7598 De a bajnokságban semmiképen nem ! -
usa911 #7597 Egyébként a config ini-ben átírtam és a sima quick race-n megy akár 29 versenyző is -
usa911 #7596 Hali !
Csináltam egy ligát csak gyári csapatok , csapatonként 3 versenyző 9 csapat , ezért kéne min. 27 versenyző.
-
Laceee #7595 ki gondolta volna, hogy Suzuka japánban van..., egyébként benne van a játékban 4x, meg a modok trackpackjaiban is -
#7594 több is létezik, gondolom ezért kérdezte:) -
KovaMclaren #7593 Ja igen azt én is szeretném tudni.
Ugyanis letöltöttem az 1994-es modot a játékhoz és 14 csapat van benne és mindegyik csapatban 2 versenyző van. -
KovaMclaren #7592 A japán pályát.
-
Laceee #7591 melyiket ? -
KovaMclaren #7590 Helló. valaki tudna segíteni abban hogy honnan tudnám megszerezni a suzukai pályát? -
tajthy95 #7589 USA! Ha összesen 22 versenyző van a játékodban, akkor hogyan indulhatna 30? Ha 22 a max. akkor nem lehet több... :S xD LoL -
usa911 #7588 Hali !
Azt megtudná mondani valaki , hogy hol tudom átírni azt , hogy pl. 30 versenyző induljon egyszerre és ne max 22.
Köszönöm ! -
#7587 kivéve ha kilép:D
amúgy fogalmam sincs, nálam egyszer sem csinálta. -
#7586 csak frapssel érdemes a replayből kivenni a jelenetet, majd mondjuk adobe premierebe beleteszed, megvágod és láss csodát, videó születik. -
tajthy95 #7585 Hello!
Nem régen itt ezen a fórumon ajánlották a Frapsot mikor kérdeztem hogy mivel lehet videót csinálni a játékból. Letöltöttem és úgy tünt hogy működik, viszont amikor megnyomom a billentyűt amivel elkezdi felvenni a videót kilép a játékból ezért nem tok vele vidit csinálni. Pls vki mondja meg hogy mit tudok vele kezdeni vagy mondjatok egy másik programot. Előre is kösz. -
Frentzen #7584 Üdv argo001
A Hexeking-féle 2006-os módhoz a link ITT -
Tóth Jozsef #7583 Hello
Szeretnék mindenki meg hívni az f1rftchellenge liga oldalára nézétak meg és ha valaki ligában akar szerepelni az jelentkezhet.
Cím: www.f1rftchellenge.eoldal.hu