F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megtudná mondani valaki , hogy hol tudom átírni azt , hogy pl. 30 versenyzõ induljon egyszerre és ne max 22.
Köszönöm !
T.T.
Nem régen itt ezen a fórumon ajánlották a Frapsot mikor kérdeztem hogy mivel lehet videót csinálni a játékból. Letöltöttem és úgy tünt hogy mûködik, viszont amikor megnyomom a billentyût amivel elkezdi felvenni a videót kilép a játékból ezért nem tok vele vidit csinálni. Pls vki mondja meg hogy mit tudok vele kezdeni vagy mondjatok egy másik programot. Elõre is kösz.
Szeretnék mindenki meg hívni az f1rftchellenge liga oldalára nézétak meg és ha valaki ligában akar szerepelni az jelentkezhet.
Cím: www.f1rftchellenge.eoldal.hu
Sajnos a gphungary-s linkek nem mûködnek, máshol meg nem találtam. Elõre is köszi!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
rfactorban miért nem tudom a szerverbeállításnál a "játék hirdetését" igenre tenni?
Sebring-en kellene ezt megcsinálni.Tképp kimennek, de nincs ott a team ezért csak végiggurulnak a boxon aztán persze kifogy az üzemanyaguk...
Ez a pálya ha minden igaz az F1 2002-höz készült, de amúgy nincs vele gond, csak ez.Próbáltam a vonatkozó GDB és SVM fájlokat szerkeszteni, de nem jött össze.
Szóval van valami ötletetek?
Köszi elõre is!!!
egyébként ms az millisecundum nem? 😄D
Hajrá Magyarország!
régen én se konyítottam hozzá, aztán elõbb-utóbb csak sikerült
(amúgy google nem dob ki ilyeneket?😄)
ups and downs
valaki nemtud, egy olyan oldalt,ahonna f1 challengehez lehetne letölteni, autóbeállítást?
a haveromék tudnak menni 1:21-es idõt, én meg csak 1:24-est!
õk gyorsan is mennek, de tapadnak is!
valami trükk ez, vagy mi?
valaki pls, segítsen! hétvégén futam, legalább 2 ms javítani kéne!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Már feltettem egy régi verziót úgy se ment.
Kikapcsoltam a vírusirtót és a Windows tûzfalat is de semmi.
Nem tud valaki valami megoldást.
2008.08.22-én kezdetét veszi az elsõ hivatalos teszt.
2 versenyzõek és 2 tartalék pilótának van még hely a ligábanan.
Elsõsorban olyanok jelentkezését várom, akik tudnak szerverek lenni!
A liga az F-1 Challenge nevû játék DTM 2002-es külön a ligának átalakított módját használja mely letölthetõ a liga oldaláról.
Nincs szükség hozzá az F-1 Challenge nevû alap játékra!
Csak az jelentkezzen, aki komolyan is veszi az egészet.
Olyanokra nincs szüksége a ligának, aki csak bohóckodni akar.
Itt találhatod a ligát:DTM Online Liga
Aki szeretne egy ligába versenyezni az nézzze meg ezt az oldalt és jelentkezzen nyugodtan!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
választ elõre is köszi
Az erõviszonyokat hogy tudom beállítani? Kicsit idegesít, hogy a Hondák állandóan ott vannak az élbojban😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ehez még kéne egy alap játék, nem? (honnan?)
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
2008 prohoz