F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem sikerült.
allock
meg lehet csinálni azt hogy amikor lanban játszunk 3gépen, legyenek AI versenyzõk is? D-:

#hhwnd

Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Aki tud modellezni,konvertálni és pályákat átépíteni vagyis modingolni az lécci magyarázza el nekem!Nagyon hálás lennék!MSN Címem: [email protected]!Nagyon megköszönném!

allock
már meg találtam azóta
az olt a gond hogy hiába levettem, 22en maradtak 😄
beállításban 19et mutatott, a VBnél is, de mikor elindítottam 22volt 😄

vannak magyar szerverek? 😄

#hhwnd

dawydbu
Le kell venni az ellenfelek számát 19-re

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

allock
vmi F1 Birkuc modot találtam, 800mega, nemkell neki az alapjáték( talán mert benne van?)
az egész kellemes, csak valamelyik csapatból mindíg dupla van xD
megelõzök 1 hamiltont jön még1

#hhwnd

leho94
gphungary-n biztosan van 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

allock
na visszatérek az F1 Challenge-hez
rFactor nagy csalódás nekem, fos.
van 2008as mod? 😊

#hhwnd

dawydbu
Srácok, régi játék, 2003-ban hol voltak még a HD meg Full HD TV-K? 😊 Nem fog menni, sajnálom... 😊

Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr

szavulyzsolt
valaki tud segíteni
a szomszédommal egy hálózaton vagyunk, se nem tudjuk a multiplayerben hogy lehet beállítani, hogy mindketten játszunk
elõre is kösz a segítséget

Csak a döglött halak úsznak az árral!

laci 700
nem kell regisztrálni, lényeg hogy találj olyanokat akik ugyan azzal a móddal játszanak.

szevasztok meg van a f1 2008 és azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet regizni hogy onlinén tudjak játszani?
Maldini
Nekem ugyan ez a problémám teljesen huzott a kép és nincs olyan beállítás ami 16:9-re is jó lenne.Ha valaki tudja a megoldást segíthetne egy picit.Köszi

Shevchenko
Valaki megmondaná hogy lehet beállítani a felbontást FULL-HD-s tévére,met csak 1600*1200 a max és elvan csúszva az egész.Segítséget eröre is köszönöm.

FORZA MILAN!!!

Magyarítás linket küldene valaki?
laci 700
Formule One 2009 topik
2009-ben<#vigyor> ott is csak ennyit írtak...

Mit hallani az új F1 pc-s játékról?Mikor jelenik meg?
Twinseen
Barpinho F1 Liga

Hali indítottam egy kezdõknek való ligát akit érdekel az jöjjön.
Itt senkinek sincs szégyellnivalója.

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Na találtam végre egyet!
És egyúttal megint van egy kérdésem. 😊 Azt a csapatsorrendet ami a "Csapat választása" részlegbe van, azt hol lehet megváltoztatni? Máshol azt mondták, hogy a szezon GDB fájljában kell átírni a sorrendet, de az csak a boxok sorrendjén változtatott. Nekem pedig a csapatválasztásnál a csapatok ikonjainak sorrendjén kéne! Köszi a helpet.
Freedom88
googleben próbálj rákeresni

T.T.

antijuve
nem

ups and downs

És azt sem tudjátok, hogy WinRAR-ral hogy lehet csinálni?
Freedom88
vannak ilyen külön exebe csomagoló programok. Google-ba beirod a vagy letoltes.prim.hu -n átnézed, aztán hátha találsz

T.T.

antijuve
ezt passzolom.sose csináltam ilyet

ups and downs

Köszi a segítséget. Ja, és lenne még egy kérdésem! Az F1C-re építve elkezdtem csinálgatni a 2009-es szezont. A pár kiadó helyen kívül minden kész, de fogalmam sincs, hogy hogyan tudnák hozzá telepítõt készíteni. Állítólag WinRAR-ral lehet, de nem tom hogy?
Freedom88
felvezetõ kör h legyen, a formation lap="1" legyen a plr fájlban, mindegyik irásnál
a levezetõ körre antijuve jót irt

T.T.

antijuve
és asszem No AI control-t is állítsd át a plr. fájlban

ups and downs

Hello! Valaki meg tudná mondani, hogy a felvezetõkört a verseny elõtt hogy lehet beállítani? Mert állítólag be lehet. Ja meg azt, hogy amikor befejezem a versenyt, az autóm automatikusan teszi meg a levezetõ kört, de szeretnék én vezetni a levezetõn. Segítsetek ezekben pls. Köszi elõre is.
Zsolti9014
az a baj ezzel a régi kártyával, hogy nem mindig a legújabb driver jó hozzá, van ami egyik van ami másik játéknál jó, ill. nem jó.
de egyébként minden esélye megvan, hogy igazad legyen.
köszi a tippet.

sajnos már új játékok elindításáról ezzel a konfiggal nem is álmodozhatok, de az ilyen nem is túl régi klasszikusok lekötnek.
most épp 99-tõl kezdtem végigjátszani, BAR-ral kezdtem Zonta helyén, most volt az olasz futam, 3. vagyok Häkkinen és Schumi mögött. Az ellenfelek erõssége 85 %, agresszivitás meg 90 v. 100 %.
Csak ezen a beszaggatáson sajnos sok pontom elment.

Hajrá Magyarország!

antijuve
fogalmam sincs :S.próbáld meg a drivert frissíteni.Aztán másnak tán lesz jobb ötlete is :S

ups and downs

Zsolti9014
sziasztok

feltettem megint a játékot, és szinte minden versenyen legalább egyszer beszaggat pár másodpercre, de ez épp elég ahhoz hogy lelassuljak vagy hibázzak.

korábban nem emlékszem hogy lett volna ilyen.

a gépem: AMD Athlon XP 2600+, 1 GB RAM, Radeon 9200SE, az elején amikor magának kalibrálja a graf. beállításokat mindent maxra tesz, de én visszább is vettem pedig, 800x600 ban játszom, nem fullon, majdnem minden beállítás közepesen van, legmagasabbon egy sem.

miért lehet ez?

Hajrá Magyarország!

antijuve
sztem ha visszaolvasol, találsz rá megoldást.

ups and downs

daver88
értelmesebb hsz??

Ajánlom kérdezd meg Birkuc-tól, ha már Birkuc-od van. 😊

daver88
üdv!!!

router mögül hogyan kell létrehozni szervert???? mert sehogy se sikerül, pedig tûzfalon átengedtem. vki pls írja le kösz

birkuc platinumot használom

Azt levettem de azzal azt érem el hogy nem fagy ki ezt a fájlok közt lehet vhogy átírni mert a játék magától jó lenne, lehet máshogy nemtudták megcsinálni a pályát, mindegy a 90-es évek beli pályák jók azokat jobban birom, azért kösz.

Próbáld meg azzal hogy a box részletességét vedd le.Ott van valahol a képernyõ beállításokban.
antijuve
😄D
sajna nem.F1C-t már nem ûzöm, szval fogalmam sincs, hogy egyáltalán milyen modok vannak mostanság😊

ups and downs

antijuve te tudsz vmi választ mert aki elõször írt lég bunkó

antijuve
nem kéne ilyen választ adni.csak kérdezni merészelt valamit....

ups and downs

Freedom88
hja, ne jácc vele

T.T.

Hello, a Birkuc-ban jónéhyán régi 60-as 70-es évek beli pálya található, de ezek közül nagyon sokban a box eléggé el van rontva, van ahol csak a gép ne mtud tankolni, van ahol még én se, mert a boxba beérve eltûûnik a nyalókás ember és újra kell mennem egy kört, de ugyanez van, tudtok erre valamit?

lippet
Birkucos ligát keresek, akit tud az szóljon! Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

De a bajnokságban semmiképen nem !

Egyébként a config ini-ben átírtam és a sima quick race-n megy akár 29 versenyzõ is

Hali !

Csináltam egy ligát csak gyári csapatok , csapatonként 3 versenyzõ 9 csapat , ezért kéne min. 27 versenyzõ.

ki gondolta volna, hogy Suzuka japánban van..., egyébként benne van a játékban 4x, meg a modok trackpackjaiban is
antijuve
több is létezik, gondolom ezért kérdezte😊

ups and downs

Ja igen azt én is szeretném tudni.
Ugyanis letöltöttem az 1994-es modot a játékhoz és 14 csapat van benne és mindegyik csapatban 2 versenyzõ van.