7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
argo001 #7582 Valaki tudna adni nekem egy linket a Hexeking-féle 2006-os módhoz, vagy fel tudná tölteni valahova (datára pl.) a basicet, trackpacket meg expansion-packet?
Sajnos a gphungary-s linkek nem működnek, máshol meg nem találtam. Előre is köszi! -
Metal213 #7581 az a cucc, hogy nekem se dobja ki a jatekban a szervereket ? lelottek vagymivan? -
#7580 akkor kb nemtom milehet -
tajthy95 #7579 Nem lanon próbálkozok mert már nagyon régóta multizok, ennyire nem vok kispályás. :P Egyszerűen nem dobja ki a szervereket. -
#7578 mer bekell állítani hogy ne Lan-on legyen :C -
#7577 mint egy jó focista passzolok -
tajthy95 #7576 ja és még annyit hogy azért próbálkozok xfire-ral mert a játékon belül a multiplayer részen ha frissítek akkor azt írja ki hogy nincs elérhető játék akárhányszor frissítek. -
tajthy95 #7575 hello! használ itt valaki xFire-t? Mert ha igen akkor pls segítség kéne! feltelepítettem az xfire-t bejelentkeztem, de nem találja az F1C-t. Valaki tudna segíteni? Előre is thx. -
#7574 akkó rossz tipp -
lTommyl #7573 ok -
lTommyl #7572 nincs -
#7571 tedd fel az rfactor topicba, ne az f1c-sbe, talán lesz rá válasz -
#7570 tipp:router.
(= -
lTommyl #7569 Köszi gyors választ! -
lTommyl #7568 szevasztok!
rfactorban miért nem tudom a szerverbeállításnál a "játék hirdetését" igenre tenni? -
cater #7567 HI, nem tudja valaki, hogyan lehet megcsinálni azt hogy az AI kimenjen a boxba tankolni, annyiszor ahány kiállás be van állítva?
Sebring-en kellene ezt megcsinálni.Tképp kimennek, de nincs ott a team ezért csak végiggurulnak a boxon aztán persze kifogy az üzemanyaguk...
Ez a pálya ha minden igaz az F1 2002-höz készült, de amúgy nincs vele gond, csak ez.Próbáltam a vonatkozó GDB és SVM fájlokat szerkeszteni, de nem jött össze.
Szóval van valami ötletetek?
Köszi előre is!!! -
#7566 lehet, hogy olyan szoros a verseny, hogy az is sokat számít:) -
#7565 valahol van egy átfogó leírás ami azzal foglalkozik, hogy melyik beállítás pontosan mire és milyen hatással van.
egyébként ms az millisecundum nem? :DD [bocs] -
#7564 attól függ melyik modhoz kell -
#7563 így van.
régen én se konyítottam hozzá, aztán előbb-utóbb csak sikerült
(amúgy google nem dob ki ilyeneket?:D) -
#7562 tanulj meg :D Nem nagy cucc csak próbálgatni kell sokat -
#7561 nem trükk, csak jobban setupolnak mint te:) -
rolika43 #7560 hello!
valaki nemtud, egy olyan oldalt,ahonna f1 challengehez lehetne letölteni, autóbeállítást?
a haveromék tudnak menni 1:21-es időt, én meg csak 1:24-est!
ők gyorsan is mennek, de tapadnak is!
valami trükk ez, vagy mi?
valaki pls, segítsen! hétvégén futam, legalább 2 ms javítani kéne!
-
Niki Lauda #7559 Egyik játékban sem látjuk... Hamachi rendben van, látjuk egymást rendesen... viszont a játékban egyikünk szerverét sem képes megjeleníteni...
Már feltettem egy régi verziót úgy se ment.
Kikapcsoltam a vírusirtót és a Windows tűzfalat is de semmi.
Nem tud valaki valami megoldást.
-
Ferrari25 #7558 Sziasztok!Hogy kell egy autót átrakni 2002-ből 2007-be hogy működjön?Hogy lehessen menni vele?Köszönöm elöre is! -
Frentzen #7557 Indul az amatőr DTM liga!
2008.08.22-én kezdetét veszi az első hivatalos teszt.
2 versenyzőek és 2 tartalék pilótának van még hely a ligábanan.
Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik tudnak szerverek lenni!
A liga az F-1 Challenge nevű játék DTM 2002-es külön a ligának átalakított módját használja mely letölthető a liga oldaláról.
Nincs szükség hozzá az F-1 Challenge nevű alap játékra!
Csak az jelentkezzen, aki komolyan is veszi az egészet.
Olyanokra nincs szüksége a ligának, aki csak bohóckodni akar.
Itt találhatod a ligát:DTM Online Liga -
david9205 #7556 http://f1ctliga2008.gportal.hu/
Aki szeretne egy ligába versenyezni az nézzze meg ezt az oldalt és jelentkezzen nyugodtan!! -
#7555 persze -
McCartman #7554 van olyan bajnokság amiben tört játékkal is résztvehetek?
választ előre is köszi -
#7553 lökd ki a seggbe..Ugyis vagy maguktól kiesnek vagy vkivel összeakadnak mindig D:S?ASD?AS:D -
#7552 Hello!
Az erőviszonyokat hogy tudom beállítani? Kicsit idegesít, hogy a Hondák állandóan ott vannak az élbojban:D -
tajthy95 #7551 Kösz a választ, majd letöltöm. -
#7550 tudom csak vlmért nem indult... mindig lefagyott ha el akartam indítani... mondjuk nem nagyon szoktam felvenni játékból csak volt egy jó rész és akkor úgy volt a legkönnyebb:D -
#7549 sztem a fraps vhogy egyszerűbb dolog de te tudod:D -
#7548 Kamerával xD Én már vettem fel úgy 1x...:D -
#7547 visszanézed és közben veszed fel frapsal vagy vmivel -
tajthy95 #7546 Hello! Valaki megmondaná, hogy az F1C-ből(az szerintem mindegy hogy Birkuc modos vok, mert a menürendszer ugyan úgy néz ki) hogyan lehet kiszedni a videókat? Mert már többször is láttam például a YouTube-on, hogy a játékból felrakják videóként a saját gyorskörüket. Ezt hogyan tudnám én is megcsinálni? -
#7545 itt viszont csak magát a MODot leltem.
ehez még kéne egy alap játék, nem? (honnan?) -
Metal213 #7544 hogyan tudom hozzaadni a maniahoz a valencia palyat ?
2008 prohoz -
Metal213 #7543 http://www.f-1mania.es/