F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
És szerinted letölcsem az Rfactort vagy nem nagyon éri meg de valószínüleg leszedem kiváncsi vagyok milyen!
Köszi mindent!
És szerinted letölcsem az Rfactort vagy nem nagyon éri meg de valószínüleg leszedem kiváncsi vagyok milyen!
Köszi mindent!
Attól h az F1C-ben jönnek új modok, maga amire épül motor az kicsit elavult már! Ez itt a bibi
T.T.
Szóval ha újra akarod kezdeni és jól akarsz menni akkor
Stab low v. off, TC low v. off, blokkolásgátlót felejtsd el, mert a kormány rásegitést is.
Ha ezzel tudsz stabilan és gyorsan mennni, akkor jó pilóta leszel!
T.T.
Köszi
amiket hagyj meg,Stab,TC,Blokkolásgátló,esetleg ha már kicsit elfelejtetted,akkor kezdetben még f1 low szinten(kormányrásegités).
automata fék a legnagyobb baromság,megöli a játékot és még lassit is😊
The only speedometer is in your head.
Most kezdem újra a játékot és megint meg kell tanulnom jól vzetni azaz segítségek nélkül.
Tudnátok valami tanácsot adni?
Elõre is köszi!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ez a baj
pedig hamachival tuti rendben minden, mert más játék alatt müködik a lan.
csak itt nem talál semmit
olvastam,hogy némelyik játéknál "trükközni" kell hamachival
azt hittem itt is ez lehet
de azért köszönöm a gyors reagálást
Sok sikert
T.T.
Remélem tud valaki segíteni:
a kérdésem a következõ lenne:
az F1CT 2007-et lehet hamachival játszani? ha igen, van valami speciális beállítása, mert nekünk nem sikerült. hiába csináltam lan-game-et a másiknál nem találta.
-BF02007
-F1CT 2007
-és F1 Mania.
tekintve h még az évadnak az elején járunk igy nem dúskálunk 2007es modokban,erre magatól is rájöhetnél...
The only speedometer is in your head.
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
ups and downs
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gugli pedig az emacf1.com-ot adja ki, a legtöbbször és onnan a fileplanet-tel lehet letölteni és én azt nem értem :S
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
ezért nem használom azt a módot 😄