7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• antijuve
    :D.úgy meg főleg nem segít:)
  • Freedom88
    de elég csak áthajtani?:D
  • antijuve
    ööö,hát.a 9 körös futamaimon a box már nem segített,ha érted mire gondolok:))
  • Jeff Gordon
    vajon miért?
    csak nem negativ tapasztalat?:)))
  • antijuve
    sztem beszélgess el a gumigyártókkal.vagy csak szimplán ne használj négyszeres kopást:).menj 75%-os futamot:)-biztos nincs rá időd mi?:).na mindegy,nemtom.ha engem kérdeznek,én nem vok oda a 9 körön kötelező boxokért:)
  • antijuve
    megint itt a pont:D
  • Freedom88
    ezt előbb nem irtad
  • terasz
    A 9. körben voltam másodszor a boxban, tökéletes, friss gumival jöttem ki az ominózus tizedik körre.

ennek fényében a te megoldásos nem jó.
  • antijuve
    hát ott a pont a világbajnoknál:D
  • Freedom88
    mondjuk a kerék elkopott a x4 szorzó miatt?! talán :D
    Gondold el h egy hard kerék olyan 20 kört bir ki normálisan , legalábbis nekem. Ez x4 szorzóval 5 kört jelent.
  • terasz
    14 körösre kalibrált verseny (x4 fuel, x4 gumi) kábé 9-10. köre után egyszerűen képtelen voltam a csíkon tartani a gépet. baromira megnőtt a féktáv, alig tudtam bekanyarodni az autóval.

vajon mi "fogyott el"? nem ütköztem, nem csúsztam le..

túlmelegedtek a fékek? vagymi?!
  • Freedom88
    olvass vissza mod
  • fernandez93
    Csáztok.Valaki tud valami jó kis 2007-es modotí?Tudna valaki akkor linket.ELŐRE IS KÖSZ.thx
  • terasz
    sziasztok!

korábban felmerült 2 kérdés itt, amelyre nem jött válasz, de negem is érdekelne:

- egyre többször látom online versenyeknél a "GRAND PRIX" mod-ot, többek között magyarok is használják szép számmal. Ennek hol a lelőhelye?

- a www.racesimulations.com -ról sikerült valakinek letölteni? nekem többes regisztrációs próbálkozás után sem küld visszaigazoló e-mailt. fak.
  • Freedom88
    van..keresgélj a hsw.hu-n
  • antijuve
    nemtom az milyen:S
  • aadamka
    Ebben a F1 Challengeben van olyan telemetria segédprogramszerű, mint asszem az F12004-ben?
  • antijuve
    hát igen...
  • Freedom88
    maybe
  • INeedspeed
    És mint a (volt) F1BL Liga vezetője szeretném ha kivennétek a bannerből a liga linkjét,mert már megszűnt,helyette be lehet tenni az F1cT ligát.
    Link: http://f1ct.szasztv.hu/ Köszönöm előre is!
  • INeedspeed
    Nem tud valaki 1 jó f1ch ligát, ahol nincs anyázás ,az emberek normálisan és szabályosan versenyeznek, maximálisan beleélik magukat a bajnokságba, és egyben komolyak is.!??????????
  • akaaka
    Az F-1Maniánál mi a mania3,71 meg a 3,71a és a 3,71b?
    Milyen változtatások ezek?
  • magus755
    Sziasztok a F1 2007 Challenge seth féle verzio ha valakinek nem megy vistán akkor a megoldás a következö:állitsd át a kompatibillitást a parancsikonon windows98&Me-re és akkor már megy is!Bocsika ha már ez a megoldás lett volna valamikor de lusta voltam vissza olvasni!!Jó játékot!!!!!
  • Jeff Gordon
    ime
  • HUNtalicska93
    valaki tudna adni egy olyan linket ahonnan az rh05base,és trackpackjét leszedhetném?tudom hogy ott van a bannerben,de valami regelős,szóval tudnátok segíteni,köszi szépen!!
  • lTommyl
    kössz!
  • alonso82
    mert kamu is, ilyet csak a gp4-ben lehet a tv-s hátteret, meg minden ilyen szart beállítani...
  • antijuve
    én a b-re tippelek:)
  • lTommyl
    heló mindenkinek! az lenne a gondom h letöltöttem az f1 challenge 2007 selt nevű játékot/modot. de ahonnan leszedtem ott voltak képek a játékról és ott a versenyzők neveit meg a sorrendet úgy írta ki mint ahogy a tvben is van(betűtípus, betű háttér, stb). de amikor feltelepítetem a játékot akkor azt tapasztaltam h egyátalán nem is hasonlít a tvben látottakhoz. na ez miért van? csak be kell állítani vmit? vagy azok csak kamuképek voltak? előre is kössz!
  • ICEMAN15
    azt hogy lehet megcsinálni hogy egy 2007-es módbólegy másik 2007-es módba rakjak át kocsit úgy hogy csak kinézetre változzon+ a hang, motorteljesítmény maradjon ugyan az?
  • antijuve
    a második probléma valszeg azé mert nem csak a szárny tört le,hanem a felfüggesztés is tropára ment...azt pedig nem lehet kijavítani.

• GDDR
    Hi
    Az miért van, hogy beállítottam az üzemanyag fogasztást X7 re, a gumi kopást X4 re, és amikor kikell mennema boxba, láthatólag lecserélik a gumit, de ugyanúgy csúszik, egyre jobban. olyan, mintha nem cserélnének semmi a gumin, csak visszaraknák. Ha entert nyomok, ott ugye be lehet állitani, mit kérek, guminál Soft van, mint ami a gépen van.
    A másik: Letört az első légterelő, boxban kaptam egy újat. A kocsi balra húz, pedig 2-szer is kimentem a boxxba. Ezek miért vannak?
    ShoMateka mód 2007 van fenn!
  • antijuve
    hmm????hogyhogy saját autóra gondoltál?
  • Frentzen
    Javítva

2002 Mclaren Vodafone Specific

Download:Itt
  • GDDR
    változtasd az AI Strenged, a beállításoknál.
  • jui
    Hogy lehet beállitani hogy az AI-vezesen néha ne csak én?sáját autora gondoltam.
  • akaaka
    Elkopott a gumid vagy a fékek mentek el!Nagy a gumikopás szorzoja vagy kevés a fékek hütése!
  • MORO67
    Sziasztok tudnátok nekem abban segiteni hogy miért van az a 2007-ben az utolso körben egyszerüen irányithatatlanná válik az auto mintha jégen mennék egyszerüen nem tudok bekanyarodni az első helyröl mindig csak 7-8.-nak tudok beérni
  • GDDR
    ha felmegyek egy szerverre, mindig az albert parkot hozza be. mi lehet a baj? meg kérdeztem, hogy milyen mapon vagyunk, és nem az albert park volt, de nálam az.
  • INeedspeed
    a Daemon is megteszi