F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
F1CL 2007 vs Real F1

Mivel csak a futamról találtam értékelhetõ belsõ kamerás felvételt, énis ennek megfelelõen megtankolva mentem ( csak low tc )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HUNtalicska93
lehet hogy láma kérdés,de jó lenne ha válaszolnátok rá: azt vettem észre az f1 mania 2007-ben,hogy hiába megyek legnagyobb fokozaton, egy Spyker-es ver egy McLareneset,a Superaguri elõl kullog,a ferrari ki se jön az idõmérõre,szóval realitás nuku....és ez nagyon idegel,mert szeretnék egy jó kis bajnokságot játszani SINGlE-ben

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
kösz a linket

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Zsolti9014
úgy látom még mindig nem érted a mondanivalóm lényegét...

Hajrá Magyarország!

Freedom88
próbáld ki normálisan és rájössz...

T.T.

De van. Nézz be ide és itt megtalálod a linkeket: http://www.hsw.hu/forum/viewtopic.php?t=957&postdays=0&postorder=asc&start=90
Zsolti9014
Miért, mi a bajod a vakokkal? 😄

Amúgy lehet hogy te vagy az 😄, mert mondom AHHOZ KÉPEST HOGY 4 ÉVES. Jó hogy egyébként van köztük sok különbség, de a nagybetûs rész a hangsúlyos. Én elhiszem, hogy a rF jobb (próbáltam is, tényleg az, de nem volt még pénzem megvenni, tört verzióban meg nem akarom leszedni).

Hajrá Magyarország!

Attila56
sima 2006-os mod nincs?(mert az a modellek a 2005-ös eléggé gyér)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
jólvan,jólvan..már úgyis rájöttem hogy hogy kell a racesimulatorrol letölteni....

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Istencsászár
Ittvan, de mostmár tényleg elég a nyavajgásból

Amúgy Google és beírja hogy "F1C MODS"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
de a 1998 meg fent van hswn,igaz most vmiért azthiszem nem elérhetö az oldal

The only speedometer is in your head.

Attila56
de ott az 1990-es,1998-ig nincs rajta...vagy nem letölthetõk 😄

www.f1onlineliga.extra.hu
VB még vannak szabad helyek és INGYENES
b-type
Mi asszem másfél évig multiztunk az F1C-vel, jó volt.
De már nem az..illetve persze nem tekerem én senki karját hogy inkább az rFactor-t nyomja, hozzáállásom szerint mindenki azt csinálja ami neki jól esik.
A véleményem az amit írtam, és az természetesen nem az F1C ellen irányul, hanem az rFactor mellett. 😊
Én már régen nem töltöm be (már fent sincs a gépen), mert pl. számomra már nincs értelme.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Mer ott van az az ... oldal www.bhmotorsports.com , esetleg helyetted leszedjem?

Attila56
miért banner?Nem egyszer kérdeztem már..meg nem csak én vok az eggyetlen aki kérdezett ehez hasonlót..nemtom miért rágtok be..meg kül.oda írtam hogy privibe vagy ide linkelve kérem.

Freedom88
vagy csak szimplán vak vagy😊 Lehet h offlineban nincs, nézdd meg egy online versenyt, aztán akkor más lesz a véleményed

T.T.

Zsolti9014
igen, igaz, de ha megnézed az f1c-t az 4 éves, rf még most is fejlõdik, akkor ahhoz képest nem is olyan nagyok a különbségek.

Hajrá Magyarország!

Jeff Gordon
hiába mondod nekik sajnos😞

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
BANNER!!!!

Attila56
Aki tudja hogy a racesimulatoron kivül honnan tudnám leszedni az 1988-as,1990-es,1993,1994,1995,1996,1997,1998-as modokat,meg a mini cooper cup-át,meg a nissan micra cupát az írjon privit vagy írja le itt 😄 😄 😄

Gyocsika
Oké értem. Nekem is fenn van meg minden szép is jó is hangulatos is csak lehet már jobban megszoktam az F1C.

b-type
Mert jobb.
Mindenben jobb, de nekem a dinamikus napszakok, és pl. F1-re reálisabb sebességérzet (és még állítható), a beépített felvevõ..és akkor már a replay szerkeszthetõsége is idejöhet.
Szal motor részérõl részletesebb fizika, részletesebb grafika, és részletesebb beállítási lehetõségek.
Term. idejön még a GTR1-2 alól lopott eredetileg licenc-lt cuccok pontossága.
A mindenben jobbat nehéz mind felsorolni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

antijuve
szóval ligára gondolsz magyarul.töménytelen mennyiségû van,úgyhogy választhatsz (azért ha még nem megy jól a gáma,akkor ne vmi profi ligába kezdj😊).

ups and downs

lac coo
Mert nagyságrendekkel tovább lett fejlesztve a fizikai motor (is) !
Élethûbben számol mindent, plusz a multiplayer része is nagyon sokat fejlõdött ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jan5650
Nemrég kezdtem bele az F1-Challange 99-02-be, de nagyon bejött. Nem szoktatok véletlenül ilyen "bajnokság " szerûséget szervezni ? Ahol öszejön x ember, és végignyomtok egy egyész bajnokságot, úgy, hogy minden7-en 1 nap megtartjátok az idõmérõt, majd magát a futamot. És a bajonkság végéig ugyanazok az emberek megmaradnak.

Nem tudtok ilyen versenyrõl ? vagy nincs kedve szervezni valakinek ilyet ? 😄
Gyocsika
Akkor mér játszanánk vele? 😊

Istencsászár
rFacorban nem a szépség a lényeg, ha valaki az miatt játszik vele ill. nem az elvan tévedve de nagyon😊

Gyocsika
Én is igy vagyok szép meg minden DE F1C a legjobb!!! 😄

Hát nem tudom!Nekem is megvan az rfactor,de egyáltalán nem használom,csak a helyet foglalja a gépemen!
Freedom88
újabb áldozat😊

T.T.

lobig
köszi, de átpártolok az rfactor-hoz. szebb és ahhoz is vannak F1 modok.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

alonso82

lobig
a bannerban lévõ modok a legújabbak vagy keressek újabbat?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

alonso82
Gyocsika
BFO 2007 -et akartam írni 😄

Gyocsika
Ez az OBF tényleg sokkal jobb mint az F1 mania jobb hangok miinden szuper! Várom a javitó patchet az uj gumi jelzéssel. mik lesznek még az ujitások?

Gyocsika
A BFO 07 hez egy linket légyszi adjatok.

szerintem nem tudnak belépni.Bár az internetem feltöltési sebessége igen alacsony,lehet hogy ez a baj!
ez nem reklám helye

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

morfeusss
Üdv! www.gphungary.hu Minden ami autószimulátor!

antijuve
eléggé

ups and downs

Freedom88
Akkor vmi tiltja a dolgaidat

T.T.

nem lép be senki vagy nem tudnak belépni ?
nem nincs routerem!
routered van ?
Sziasztok!
Az miért van hogy más online verseny (futamjára) be tudok lépni,de saját online futamot nem tudok csinálni,nem lép be senki!
Internet v beállitás hiba vagy a játékom crack-kelt és ezmiatt nem megy a dolog!?
segitség!!
a CTDP 2005 is nagyon gyönyörü és jó is, meg legalább szimulátor, és a modellek is jobban hasonlítanak az eredetire...
HAF Rigel
Én pont az F1 miatt vettem anno Ps2 ,és most Ps3 . Mert sajna Pcre nem jelent meg normális F1 es játék 2003 óta .

UI: az R factort is letöltöttem kifizettem és nekem nem tetszik sajna .
Viszont ps 3 as játék nagyon gyönyörû , és jó is .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Zsolti9014
ezt sajnos én sem tudom 😄

Hajrá Magyarország!