7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#6495 akkor inkább hex mod -
#6494 Az F1 mania liga miatt kell :) de sajna nekem olyan verzióba van meg hogy nekem kell másolgatni a dolgokat a helyére. A többi meg csak hogy legyen és odaadjam egy pár ismerösömnek és együtt játszunk valami jó kis moddal. -
#6493 modhajhászás:P.én csak azt fogom letölteni amivel majd a liga megy,aztán jóvan:).
persze ez követendő példa,csak szimplán megemlítettem:) -
#6492 www.google.hu -
#6491 Azért ha megkérlek légyszi akkor a többihez linket ha tudnál megköszönném. ShoMateka és a Hexekinghez. És ha valaki tud F1 maniahoz azért légyszi írjon egy linket. Köszi!! -
#6490 azt nemcsodálom,hogy meguntad...
egyébként tényleg jó lett,grat -
#6489 létezik még a ShoMateka mod.
de mindegyik közül sztem legjobb a BFO.F1Maniat még viccböl sem használnám,amikor vannak sokkal jobb magyar modok.ShoMateka lehet,hogy lefogja körözni a BFOt,igazából a 2.0as kiegészitésre várunk régóta,már ami a BFOt illeti.
és még lesz egy Hexenking mod,ami valószinüleg idén is N.1 lesz,bár ez még csak spekuláció.lényeg,hogy én az F1Maniat nem javaslom,legalábbis nekem nem tetszett,és ezért nem is követtem figyelemmel,tehát én linket se tudok adni.nemtudom a többiek hogy vannak vele... -
#6488 jó lett, főleg a damage fájl:D -
#6487 szuper :D -
#6486 Hello!
Szeretném kérdezni hogy az F1 mania 2007 és a BFO 2007-en kivül van e másik 2007 es mod?
És legyetek szívesek nekem az F1 mania 2007 hez egy linket adni légyszi!!
Mert nekem megvan de csak olyan verzió hogy nekem kell bemásolni minden egyes fájlt a helyére. Tehát légyszi egy olyat linkeljetek ami saját telepitővel rendelkezik. Előre is nagyon köszi!!!! -
#6485 loL:) -
kimi88 #6484 ma megelégeltem a hondások színvilágát, és alkottam egy újat
első kocsim uh biztos van bőven hiba.. de azért megmutatom
és az elmaradhatatlan törésteszt...
ui.: megbütyköltem végre azt a damage.init így mostmár nem csak 400 km/h-nál repkednek az alkatrászek
Go Kimi! -
#6483 Már megoldódott. Játék+mod.
-
tzsoltika #6482 ez mi? teljes játék vagy csak mód? -
#6481 Sziasztok! krc 2007hez nincs valami magyarosítás v angolosítás? Amit találtam az f1 c hez felrakja de nem változik semmi! -
akaaka #6480 2007-es ("GRAND PRIX" mod) http://files.filefront.com/F107rar/;7451385;;/fileinfo.html
Rarpass: jegrem
-
#6479 húha,az érdekes.akkor tényleg csak az van,hogy leállitasz mindent,vagyha úgyse,akkor kénytelen leszel a grafikából visszavenni.jókérdés ez miért van...
drivereid akkor gondolom frissek hiszen a bf2 jóval frissebb játék az f1cnél...
na igen,én már régóta itt vagyok,hsw-re csak késöbb regeltem.
egyébként mutatsz az itteni topiclakóknak egy kis csemegét? (az általad készitett hud-ra gondolok) -
akaaka #6478 krc 2007 játék modrol van szo,és daemon -al lehet elinditani -
Zsoberpapa #6477 Ok, köszi. megnézem... -
Zsoberpapa #6476 Hello Peti!
Nah, itt is találkozik ismerős emberekkel az ember :-D
Hát, őszintén szólva alapban is szaggat. Felraktam pl. a GTA San Andreast vagy a Battlefield 2-t és azok simán futottak, még teljes felbontáson is. Ez viszont vmiért nem megy. -
akaaka #6475 Vagyis nem mod hanem maga a játék 2007-es modban!
-
akaaka #6474 2007-es mod! http://lix.in/69f875
RARPass:WHITEFOX -
akaaka #6473 Zsoberpapa!
Elméletileg (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM)ezen kellene mennie!Kapcsolj ki minden más futo programot a gépeden,még a leg kissebbet is! -
#6472 Tud valaki olyan módot amiben Le Mans gépezetek vannak??(SportCarChallenge-en kívül)
segítséget előre is köszi! -
#6471 Szia Zsolti!
hát öszintén szólva jó kérdés.hasonlót tapasztaltam már én is,pl Eidos féle F1 World Grand Prixel.notebookon akadozott nálam is.hogy miért lehet ez jó kérdés,hiszen egy gyengébb asztali PCn meg nem volt gond.
egyébként ez akadozás nálad már alapmodnál is jelentkezik? -
Zsoberpapa #6470 Hello Mindenkinek!
Vettem egy notebookot és nem értek valamit: amikor az F1 Challenge 99-02-t telepítem és "full"-ra állítom a grafikát, a játék hihetetlenül szaggat :S Ez miért van? A notebook configja sokkal jobb a játék configjánál (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM) és mégis akad teljes felbontáson. Nem tudom, miért van ez, de ha valaki tud, pls segítsen. Ez az egyetlen játék, amivel igazán szeretek játszani! Aki tud, kérem segítsen!
Zsoberpapa -
kimi88 #6469 jah
kinek van egy jókis damage.ini-je, ami igazán izzé-porrá zúzza az autót.. ? ?
mint pl. egy heves pattogás után monaco szalagkorlátai között
legutobb heidfeld szállt el nekem csúnyán az uszoda előtt, mégis maradt az autón pár dolog...ahogy a 200-zal belerongyoló ralfschumi is megőrizte a hátsó kerekeit, az autó oldalfala meg nem is horpadt...
pedig ilyenkor öröm, ha a cockpit megmarad...
-
akaaka #6468 valami uj téma kellene!
nem? -
#6467 mert te KÖÖ!ccsög vagy:) -
#6466 akkor én nem is segitettem, sebay..szivesen -
#6465 akkor csináld meg, mert innen tölthető le jópár pálya -
#6464 nincsmit. -
#6463 Kössz Peet rendes vagy ez már műxik -
#6462 próbáld ezt
ez is honlap -
gabf1 #6461 Ja, mert benne van a GYIK-ba, h 50 ember tud egyszerre tölteni csak. Én is hiába próbálok tölteni
Ja, és megválaszolva saját kérdésem, valszeg a héten -
#6460 Thx de nekem nem műxik a letöltés -
#6459 honlap -
#6458 Megmondaná valaki hol kapok f1ch hoz pályákat? -
gabf1 #6457 Bfo 2007 ujabb verziójáról van vmi hír? -
#6456 nagyszerü liga az
csak vicceltem