Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Товарищ Путин
-x52 driver felrak program ír DE a hotason lévõ "precision slide"-t nem kezeli megfelelõen a játék (arra raktam a flaps vezérlést, de önállóan nyitja-csukja összevissza repülés közben) persze rakjam más gombra😊 ok (amúgy 1.02 verzió a game)
- neten lehet játszani nem eredeti játékkal? (nekem nem sikerült csatlakoznom nemtom miért)szeretném megvenni, de jelenleg nem kapható sehol
GOOBY, pls
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Neuro esetleg ha gondolod visszaadom ha elvesztetted, nekem ki van nyomtatva mindíg ott figyel az asztalon <#crazya>#crazya><#integet2>#integet2>
OFF
Na megint bekerülünk a top10-be hamarost...😉
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ui.: más kérdés, hogy amióta ez az említett mozzanat megtörtént minden "lekopott" a gépemrõl, kivéve az IL2 -t és az FS -t. Másszóval LockOnfüggõ lettem, egy pillanat alatt... <#vigyor>#vigyor>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Az 1.01 települése után a \Lock On\Doc könyvtárban megjelenõ 134 oldalas Lock_On_Reference_Manual.pdf (2004.02.06-i keltezésû) viszont már egy teljesen korrekt, átfogó leírás, típusismertetés, alapvetõ légiharc/levegõ-föld taktikákat, manõvereket taglaló doksi, igazi "manual" - és ez megmarad változatlan formában még az 1.11-ben is, nézze meg mindenki a \Doc könyvtárában e fájl dátumát.
Ez a HSZ megint okoskodásnak és szõrszálhasogatásnak tûnhet, de szerintem nem fair a fordítás hibájául felróni valamit, ami az eredetiben is ugyanolyan gyenge; a "Lock_On_Reference_Manual.pdf"-bõl - tudtommal - nincs publikus magyar nyelvû változat.
Ha pedig ez van meg, akkor az valószínûleg már "gyárilag" 1.01-re patchelt.
Nekem már itt gyanús volt a dolog:
ugyanez a magyar változatban:
Nem, sajna a screenshotban a gombok feliratai már nem látszanak a magyar pdf-ben sem, de így az eredeti 1.1 megás angol (+van a CD-n spanyol, olasz, francia, német és holland változat is) fájl csak 388k)
A fordítónak csak elvégezte a dolgát - kiadták neki a szöveget, és õ azt korrektül lefordította, a benne levõ elavult/téves információkért nem õ felel...
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Csak hogy értelme is legyen:
Eemeevel csak egyetérteni tudok, szal: RESPECT! <#worship>#worship>
cs499c kollégának valóban inkább az igyekezetét kell értékelni, hogy ne bántsuk meg.
Látjátok, még magyarul sem értjük meg egymást sokszor...<#shakehead>#shakehead>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Teny, hogy felreertheto a hozzaszolasom. Nem allt es nem is all szandekomban cs499c igyekezetet kritizalni. Orulok, hogy vannak olyanok, aki szabad idejuket nem kimelve ingyen es dalolva segitik a magyar Lock On kozosseget. Viszont ha egy ceg egy jatek melle ad egy kisero kezikonyvet, amelyet az eredeti 68 oldalrol 28-ra "fordit", azt ugy velem jogom van kritizalni. Persze attol meg jo lehet az a 28 oldal, de nagyon sok minden hianyzik belole, ezert velemenyem nem valtoztatom meg. Az 1.02 magyar kezikonyve gyenge.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Ha ahhoz is készült (Ki tudja?) akkor ténylég érhetõ, de egyébként MINEK? Inkább az avionikát csócsálhatnák vagy dinamikus hadjárat kéne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
#6488<<<--- szerinte meg elég érthetõ... miért kell fikázni... köszi a fordítást 😉 <#eljen>#eljen>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Eleg gyatra a forditas, de a semminel tobb.
Játékossegédlet
ALT-P........Autómata pörgésgátlás
ALT-E.......Könyített landolás
SHIFT-F10......Tárgyak feliratai
SHIFT-F6.....Fegyverek feliratai
SHIFT-F9......Felszini tárgyak és hajók feliratai
PROGRAMIRÁNYÍTÁS
ESC.....Küldetés befejezése
CTRL-S.....Hang ki, vagy bekapcsolása
CTRL-A.....Az idö gyorsítása
ALT-A.....Az idõ lassítása
SHIFT-A.....Normál sebességû idö
S.....Pillanat állj
CTRL-M.....Chat
REPÜLÕGÉP IRÁNYÍTÁSA
CTRL-.(PERIOD).....Magasságikormány fel
CTRL-;............Magasságikormány le
CTRL-,Magasságikormány balra
CTRL-/.........Magasságikormány jobbra
Z...........Oldalkormány balra
X......Oldalkormány jobbra
H......Magasság stabilizátor
CTRL-L......Navigáviós fények
RADAR ÉS ELEKTRO-OPTIKAI RENDSZEREK
I..........Radar
SHIFT-I.....Könnyítet radar
O.......Elektro-optikai rendszer (eos)
CTRL-I........Központi szenzorok
SCROLLLOCK......Legközelebbi ellenséges cél befogása
ALT-SCORLLLOCK......A játékos nézõpontjához legközelebbi légi cél befogása
SHIFT-INSERT.........Elözö ellenséges cél befogása
SHIFT-NUMLOCK.........Következõ ellenséges cél befogása
SHIFT-SCROLLLOCK...........A következõ földi ellenséges cél befogása
CTRL-SCROLLLOCK.........A játékos nézõpontjához legközelebbi földi cél befogása
SHIFT-DELETE.........Elözõ földi ellenséges cél befogása
CTRL-NUMLOCK.........Következõ földi ellenséges cél befogása
RADARKURZOR
; ( pontosvesszõ)......Keresõt le
, (vesszõ)..........Keresõt balra
. ( pont )........Keresõt fel
/ (döltjel)........Keresõt jobbra)
SHIFT-;(pontosvesszõ).........Letapogatási zónát felfelé
SHIFT-,(vesszõ).........Letapogatási zónát balra
SHIFT-.(pont)........Letapogatási zónát lefelé
SHIFT-/..........Letapogatási zónát jobbra
CTRL-T.........Magassági kormány beállításainak törlése
ALT-L......Leszálló és utazófények
GYORSÍTÁS
J..........Autómatikus gyorsítás
PAGE UP......Tolóerõ növelése
PAGE DOWN.....Tolóerõ csökkentése
KEY PAD +........Tolóerõ enyhe növelése
KEY PAD -........(-----------+------) csökkentése
de a nagy kerdes hogy melyik verzio?! 1.02 vagy 1.11?
amugy meg ..\Lock On\Doc\-ban van manual hozza.
szia
Az a baj a szimulátororkkal (átvitt értelemben) hogy ha nem tudsz angolul legalább egy kicsit és nem vagy teljes mértékben megszállott baxhatod az egészet...
Egyébként az optionsben mindent megtalálsz az input menü alatt...
Jah és mellesleg RTFM...
Ojanokra gondoltam hogy TAB-(Cél rögzítése) 2-(Célkeresés mód) Page Up-(tolóerö növelése) szóval ahol minden levan írva
ut: Caterpillar minek örülsz???????? Jol megkaptam Bucser-töl MI???
Ez jó volt! <#taps>#taps>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
köszi