Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor megy privát

Товарищ Путин

PhantomAss
2 kérdés ( remélem nem fogtok lehülyézni mint a múltkor, bár végülis ahogy elnézem eme utóbbi hozzászólások hangnemét...:na mindegy)
-x52 driver felrak program ír DE a hotason lévõ "precision slide"-t nem kezeli megfelelõen a játék (arra raktam a flaps vezérlést, de önállóan nyitja-csukja összevissza repülés közben) persze rakjam más gombra😊 ok (amúgy 1.02 verzió a game)
- neten lehet játszani nem eredeti játékkal? (nekem nem sikerült csatlakoznom nemtom miért)szeretném megvenni, de jelenleg nem kapható sehol

GOOBY, pls

köszi elõre is!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

ok, estefele küldöm mert otthon van, én meg melóhelyen :-)

ha a pdf megvan még elküldhetnéd 😊) neuro(kukac)agria(pont)hu

A Neuro által készített magyar nyelvû billentyûzetkiosztás nekem megvan, ha érdekel valakit...😊
Neuro esetleg ha gondolod visszaadom ha elvesztetted, nekem ki van nyomtatva mindíg ott figyel az asztalon <#crazya><#integet2>

Lockheed
ÓóóÓÓóóó! Ne mááár! <#vigyor>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

sure
Ebben természetesen igazad van, hogy a legtöbb ember, aki mondjuk már 2005-ben vette akármelyik változatot, az mindjárt rászabadította az 1.02 patchet és nem nézegette sokáig az 1.01-et; az 1.0->1.01 patchrõl nem tudom, hogy vajon benne volt-e már ez a manual abban is, vagy ez a "MM gazdaságos" kiadás sajátossága.

OFF

Na megint bekerülünk a top10-be hamarost...😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Lockheed
Háááát Pajtikám <#smile> igazad van! Az van meg. Ugyanis amikor végre olyan gépem "lett" (értsd.: megkerestem a rávalót 😊 ) akkor már kinnvolt az 1.02 patch és én telepítés után azonnal tettem föl rá! Nemigazán figyeltem, hogy az alapverzió milyen verziószámmal rendelkezik! Leszedtem az UBI honlapjáról az lock_on_upgrade_all_to_v1.02.exe nevû patchet és azonnal tettem föl rá! Mindig lecheckolom az elérhetõ patchet, ha valamit fölteszek. Úgyhogy vszinûleg nekem is 1.01 van... <#smile><#smile>

Ui.: más kérdés, hogy amióta ez az említett mozzanat megtörtént minden "lekopott" a gépemrõl, kivéve az IL2 -t és az FS -t. Másszóval LockOnfüggõ lettem, egy pillanat alatt... <#vigyor>

sure
OK, csak akkor megint nem egyrõl beszélünk...az alapfelvetés szerint a magyar nyelvû 1.02 kézikönyv gyenge. Szerintem ez így ebben a formában nem igaz, mert az az 1.02 "kézikönyv", amirõl szó van, nem 1.02-höz (hanem vagy 1.0, vagy valami tesztverzióhoz) való, és így nem csak a magyar változat gyenge, hanem az angol (meg az ezen alapuló többi - olasz, spanyol, francia, német, holland) is.

Az 1.01 települése után a \Lock On\Doc könyvtárban megjelenõ 134 oldalas Lock_On_Reference_Manual.pdf (2004.02.06-i keltezésû) viszont már egy teljesen korrekt, átfogó leírás, típusismertetés, alapvetõ légiharc/levegõ-föld taktikákat, manõvereket taglaló doksi, igazi "manual" - és ez megmarad változatlan formában még az 1.11-ben is, nézze meg mindenki a \Doc könyvtárában e fájl dátumát.

Ez a HSZ megint okoskodásnak és szõrszálhasogatásnak tûnhet, de szerintem nem fair a fordítás hibájául felróni valamit, ami az eredetiben is ugyanolyan gyenge; a "Lock_On_Reference_Manual.pdf"-bõl - tudtommal - nincs publikus magyar nyelvû változat.

Ha pedig ez van meg, akkor az valószínûleg már "gyárilag" 1.01-re patchelt.

Lockheed
Neeeem! Még a megjelenéskor vettem Mediaban! Asszem 1.0! Dehát akkor még az UBI forgalmazta, vagy mifene.

sure
Ez komoly, hogy az UBI-tól 1.02-ként rendelted és kaptad a játékot?

Nekem már itt gyanús volt a dolog:

ugyanez a magyar változatban:

Nem, sajna a screenshotban a gombok feliratai már nem látszanak a magyar pdf-ben sem, de így az eredeti 1.1 megás angol (+van a CD-n spanyol, olasz, francia, német és holland változat is) fájl csak 388k)

A fordítónak csak elvégezte a dolgát - kiadták neki a szöveget, és õ azt korrektül lefordította, a benne levõ elavult/téves információkért nem õ felel...

Siluro
De régen vettem játékot <#vigyor>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Én nem is emlékeztem hogy van hozzá magyar "leírás"... <#idiota>
Lockheed
Szintén... Teljes mértékben igaza van! Pedig azt még az UBI -tól kaptuk, és még a fordításon is spóroltak! Derégen vettem játékon dobozban... (nem tokban, dobozban.)

sure
Az az 1.02 kézikönyv így ránézésre a "MM gazdaságos" csomagolású (1.01) CD-n a "Manual" könyvtárban található Manual_ENG.pdf fájl precíz fordítása, csak picit másképp vannak tagolva az oldalak. Azaz semmiképpen sem 1.02-höz leírás, mert tartalmilag sok helyen marhaság van benne - vagy olyasmi, ami az 1.0-ban még úgy volt, de 1.01-ben (amihez "csomagolták"), már nem.

Reklám rlz... <#idiota>

Csak hogy értelme is legyen:

Eemeevel csak egyetérteni tudok, szal: RESPECT! <#worship>
sure
Világos, a mennyiség nem az igazi; én magára a pdf-ben található szöveg minõségére értettem a "korrektet"; amúgy ha valaki azt elolvassa, az elég lehet az induláshoz. Azt hittem egyébként, valaki "önszorgalomból" készítette el azt a magyar nyelvû "manualt";a korábbi (nem DVD-tokos) Lock-Onokhoz eszerint még volt magyar nyelvû - nevezzük inkább így - bevezetõ leírás.

cs499c kollégának valóban inkább az igyekezetét kell értékelni, hogy ne bántsuk meg.

Látjátok, még magyarul sem értjük meg egymást sokszor...<#shakehead>

www.vmh59.hu
GaBika6
Valaki lecci adjon egy linket ahonnan le lehet tolteni magyar mig-29 skint!THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

-> sure es speedbraker

Teny, hogy felreertheto a hozzaszolasom. Nem allt es nem is all szandekomban cs499c igyekezetet kritizalni. Orulok, hogy vannak olyanok, aki szabad idejuket nem kimelve ingyen es dalolva segitik a magyar Lock On kozosseget. Viszont ha egy ceg egy jatek melle ad egy kisero kezikonyvet, amelyet az eredeti 68 oldalrol 28-ra "fordit", azt ugy velem jogom van kritizalni. Persze attol meg jo lehet az a 28 oldal, de nagyon sok minden hianyzik belole, ezert velemenyem nem valtoztatom meg. Az 1.02 magyar kezikonyve gyenge.
Speedbreaker
wehhhe <#hehe>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lockheed
<#nevetes1>

sure
Akkor lécci mondd meg, mi az a joysitck? Örömráülöck? <#zavart1><#idiota>

Akkor valamit félreolvastál, mert egy véleményen vagyunk, csak én másképp fogalmazok (barátszerzõfogalmazáspowa <#idiota>)... <#dumcsi>
narazzino
hát ez esetben bocsánatot kérek, mert nem játszok az 1.1-gyel.(viszont az angoltudásról tartom a véleményemet)

Molnibalage
Hát, ahogy a járgány ki van dolgozva, még a harcjármû szimultorokat is lenyomja.
Ha ahhoz is készült (Ki tudja?) akkor ténylég érhetõ, de egyébként MINEK? Inkább az avionikát csócsálhatnák vagy dinamikus hadjárat kéne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Speedbreaker
Válasz 'cs499c' üzenetére (#6488)

#6488<<<--- szerinte meg elég érthetõ... miért kell fikázni... köszi a fordítást 😉 <#eljen>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
A gyatra fordítást ugye nem a magyar kézikönyvre értetted? Belenéztem, szerintem teljesen korrekt.

www.vmh59.hu -> letoltes -> docs -> Lock On 1.02 kezikonyv
Eleg gyatra a forditas, de a semminel tobb.
Sziasztok Mára ennyi majd fojtatom

Játékossegédlet

ALT-P........Autómata pörgésgátlás
ALT-E.......Könyített landolás
SHIFT-F10......Tárgyak feliratai
SHIFT-F6.....Fegyverek feliratai
SHIFT-F9......Felszini tárgyak és hajók feliratai

PROGRAMIRÁNYÍTÁS

ESC.....Küldetés befejezése
CTRL-S.....Hang ki, vagy bekapcsolása
CTRL-A.....Az idö gyorsítása
ALT-A.....Az idõ lassítása
SHIFT-A.....Normál sebességû idö
S.....Pillanat állj
CTRL-M.....Chat

REPÜLÕGÉP IRÁNYÍTÁSA

CTRL-.(PERIOD).....Magasságikormány fel
CTRL-;............Magasságikormány le
CTRL-,Magasságikormány balra
CTRL-/.........Magasságikormány jobbra
Z...........Oldalkormány balra
X......Oldalkormány jobbra
H......Magasság stabilizátor
CTRL-L......Navigáviós fények

RADAR ÉS ELEKTRO-OPTIKAI RENDSZEREK

I..........Radar
SHIFT-I.....Könnyítet radar
O.......Elektro-optikai rendszer (eos)
CTRL-I........Központi szenzorok
SCROLLLOCK......Legközelebbi ellenséges cél befogása
ALT-SCORLLLOCK......A játékos nézõpontjához legközelebbi légi cél befogása
SHIFT-INSERT.........Elözö ellenséges cél befogása
SHIFT-NUMLOCK.........Következõ ellenséges cél befogása
SHIFT-SCROLLLOCK...........A következõ földi ellenséges cél befogása
CTRL-SCROLLLOCK.........A játékos nézõpontjához legközelebbi földi cél befogása
SHIFT-DELETE.........Elözõ földi ellenséges cél befogása
CTRL-NUMLOCK.........Következõ földi ellenséges cél befogása

RADARKURZOR

; ( pontosvesszõ)......Keresõt le
, (vesszõ)..........Keresõt balra
. ( pont )........Keresõt fel
/ (döltjel)........Keresõt jobbra)

SHIFT-;(pontosvesszõ).........Letapogatási zónát felfelé
SHIFT-,(vesszõ).........Letapogatási zónát balra
SHIFT-.(pont)........Letapogatási zónát lefelé
SHIFT-/..........Letapogatási zónát jobbra

CTRL-T.........Magassági kormány beállításainak törlése
ALT-L......Leszálló és utazófények

GYORSÍTÁS

J..........Autómatikus gyorsítás
PAGE UP......Tolóerõ növelése
PAGE DOWN.....Tolóerõ csökkentése
KEY PAD +........Tolóerõ enyhe növelése
KEY PAD -........(-----------+------) csökkentése
Lockheed
<#smile>

LoL! Nem biztos mert 1.1 ben Shift+Home & Alt+Home...
narazzino
LOL! page up 2X...(angoltudás...<#mf1>)

narazzino
angolul is tudni kell, meg hogyha már valaki a szimulátort választotta, akkor illik mellé egy joysitck is...(mert a szimulátor ugye úgy szimulátor)

Lockheed
Jaaajjj... <#falbav> <#fejvakaras> <#nezze> <#csodalk>

Seaweed
RTFM

de a nagy kerdes hogy melyik verzio?! 1.02 vagy 1.11?
amugy meg ..\Lock On\Doc\-ban van manual hozza.
Hi.Hogyan lehet a repülõgép hajtómûvét beindítani?
Van vk. akinek van msn-e és kérdezgethetnék tõle a játékról?

Szokás szerint...<#hehe>
Na, megint szereztél egy barátot<#vigyor3>
van, vagyis volt. én csináltam egyet, de nemtudom hogy hová lett... lehet megkeresem majd a régi mentések között hátha elõkerül

ok köszi

szia
Nos tudod csak az a baj hogy ilyet hiába keresel mert nincs...

Az a baj a szimulátororkkal (átvitt értelemben) hogy ha nem tudsz angolul legalább egy kicsit és nem vagy teljes mértékben megszállott baxhatod az egészet...
Egyébként az optionsben mindent megtalálsz az input menü alatt...
Jah és mellesleg RTFM...
Köszi nagyon kedves vagy !!!!!

Ojanokra gondoltam hogy TAB-(Cél rögzítése) 2-(Célkeresés mód) Page Up-(tolóerö növelése) szóval ahol minden levan írva

ut: Caterpillar minek örülsz???????? Jol megkaptam Bucser-töl MI???
LáL <#idiota><#hehe>

Ez jó volt! <#taps>
gabber_saviola
jesszus mi szép grafika

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bucser
Asszem a szokásos A-S-D-W comboval mûködik <#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok Valaki megtudná mondani hogy van e a Lock On-hoz Magyar billentyûzet kiosztás leirva valahol ami letölthetõ

köszi
sure
Jah, összehányta magát valami a gépemen, más játékban sem megy most a hostolás, a hálózati beállításaimmal lesz valami cumiztatás; már nem álltam le vele poetschoelni tegnap este. Helyrepofozom, és bepótoljuk a héten...😉