Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Tök mind1, mert sure-val nem tudtuk össze hozni, mert nem akart neki 1.02-õt host-olni. azóta is próbálgatja, de nem nagyon sikerülget :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

cd galaxis-ból 2500-ért

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Hopp errõl lemaradtam... hát belemerültem megin az ofp coopba, nem néztem fórumot 😊 majd legközelebb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hi valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni? mert nem találom a cd-t 😊

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Speedbreaker
:o he. ezt lekéstem 😞 😄D kurva CS 😞 na majd máskor remélem :'(
remélem ti jól éreztétek magatokat 😉

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

sure
Ha fel tudsz jönni a TeamSpeak szerverre, könnyebb lesz elmondani, de ha nem, a HyperLobbyn a "pager"-ben (olyan, mint itt a privát üzenet) is el tudom mondani. Sok lövöldözéses célpontot nem tettem ám be, nem elsõsorban az most a cél (ha kedved van, az AWACS-ot vagy a kölcsönösen egyetértõ vállalkozó szellemû többi játékost felõlem leszedheted...), de aki kérdezés nélkül lelövöldözgeti az útjába esõ radar vagy vizuális kontakokat (minden nemzet a BLUE oldalon áll...), azon muszály lesz a KICK funkciót alkalmazni (sajna pénteken is volt (külföldi), aki nem értett a szóból, hogy gunzózásra van épp elég egyéb publikus szerver)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Speedbreaker
én erre akarok menni 😊 De jó lenne. Singe-ben addig gyakorlom.
Ja és. Jut eszembe az anyahalyósról, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy arról szálljak fel? mert eddig akárhogy csináltam, sehogy se sikerült 😊

sure
A SLOT02 LAN-os tapasztalatai alapján (miszerint gond nélkül lehet váltani 1.11-1.02 között) meghirdetem ma estére TESZTELÉS CÉLJÁBÓL az 1.02-es változatot:

Death Star Valley Tour

Fakultatív programok:
1. Novorossijsk városnézés - strand, TV-torony, kikötõ, Death Star Valley meglátogatása
2. szlalompályán gyakorlás
3. légi utántöltés
4. kötelékrepülés
5. anyahajóra leszállás (legalábbis kísérlet tétele, tetszõleges típussal, közel a reptér RCVR után...)

szerver helye: Hyperlobby, publikus
TeamSpeak: ts.rip.hu, Lock-On Modern Air Combat csatorna

Kezdés : ma 20:00, MAXIMUM 22:00-ig, holnap munkanap, aludni is kéne.

sure

Sanyix
LOL ilyen grafikával akarják elcsábítani a grafikabuzi dúm3 meg hl2 fanokat? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Egyetértek veled elöször mindent azonos szintre kéne hozni és csak azután böviteni és cicomázni.
És még nem is láttuk mozgás közben ezt a masinát, lehet hogy látod majd a monitoron mikozbe a cél befogását végzed, hogy a katonák fejvesztve ugrálnak ki belöle<#idiota><#nevetes1>
Bocs a spamért, de most olvasom az alsó írásod, hogy "a legjobb szim". Sztem még egy Ka-50 kabinjából sem az fog érdekelni, hogy az UAZ kerekére hány rágógumi ragadt... SZVSZ felesleges ilyen szinten kidolgozni mindent.
Ja, elõzõ írásomban félreértések elkerülése végett nem fikázni akartam a helifanok új játékszerét<#wave>
Épp tegnap volt olyan, hogy repültem rá egy NAGY halom célra, és amikor bizony a LOD távolságon belülre értek, (hirtelen elém került pár 10ezer poligon) szerény kis gépem meg is adta magát...<#szomoru1>
Könyörgöm, nem OFP-t kellene csinálni! Amennyi idõ alatt megcsinálták ezt az acélkoporsót, (amit úgyis szét fog küldeni 10km-rõl egy Vikhr) inkább szemezgettek volna jobban pl. a tomcaten, vagy akármelyik gyengécskén kidolgozott gépen... Jaaa, hogy ez már nem arról fog szólni, hanem csak a stingertöltlék helikopterrõl? Én kérek elnézést.<#mf2>
repvez
valami nagyon csunya dolog készülhet a háttérbe ha a "sima" csak célpontként szolgálo tárgyak is ilyen részletesen ki vannak dolgozva.

még talán az Amra-ban sincs ilyen részletes jármü.Ha ezt igy fokozzák minden addon után akkor tényleg a legjobb szim lesz a világon.
Lockheed
Gyakorolgattam ma egy kicsit a kötelékrepülést egy AI géppel! Egy darabig (10-15 perc) egész jól ment...

De aztán ez lett a vége... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Húúú bazzz! Háát ez tényleg DURVA! <#wow1><#wow1>

A másik még most jön...

Seaweed
Lockheed
Hogy mik vannak! <#smile>

Seaweed
hat azokat a fakat egy FPS is megirigyelhetne...es mar paks is kicsi lenne hozza <#hehe>
Seaweed
Nekem jo igy..most is ciril betukkel hasznalom 😉)
repvez
egész jol fog kinézni ha átállnak erre a speedtree motorra a fák megjelenitésére.
hirek

lejebb van egy szép szuhoj modell, de azt kétlem hogy ilyen részletes modellre cserélnék a játékban.
Túl régen volt már, mikor ezeket a szörnyû ciril betûkkel tömték az agyamat, és már akkor is utáltam... <#beka3>

Reaper
Angolra! Loál!<#levele><#banplz>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

remélem azt az MFD-t átlehet majd kapcsolni angolra 😊

Lockheed
Hmmm... Alig várom már! <#smile>

sure
Az említett fórum releváns topikjában megjelent az 1.01-es kezdeményezés-patch. Eddig jelentkezettek száma verzió szerint:

1.11: 2 fõ
1.02: 2 fõ

Sanyix
Ok én akkor jelentkeznék, ha lesz az 1.02-bõl valami, de ha nem akkor nem 😊

Lockheed
Leginkább, bár Sure kollega mondta, hogy ha van 4-5 jelentkezõ akkor hajlandó lebutítani a LockOn-t 1.02 -ig...

Sanyix
1.1-es társaság mi? 😄

Speedbreaker
Nézzétek meg a galériámat. Csináltam az esti gyakorlatomról néhány képet. De a képfeltöltés.hu-ról nem engedi feltölteni :S a graf-ot nézzétek el, mert az fx440 nem igazán szereti 😊

sure
Szabadfogású Lock-On Társaság alakuló szeánsza holnap este 9 körültõl, érdeklõdéstõl függõen addig, ameddig. TeamSpeak: ts.rip.hu, Lock-On Modern Air Combat csatorna, szerver helye a Hyperlobby. Hogy mi ez a SLOT, arról bõvebben a VMH59 fórum releváns topikjában, vagy tõlem privátban.

Speedbreaker
jajj de rendesek vagytok. Köfike 😊) <#wave>

sure
Opsönsz/RCVR (a G mellett)
Speedbreaker
recovery-t sehol sem találtam a fenti menük közt :S

Speedbreaker
köszi szépen a segítséget. <#wave>

Az idõpontot a Briefing képernyõn: át kell írni a start idõpontot.
Idõjárás: kis felhõ ikon jobbra fent.
A Recovery-t valamelyik felsõ menüben kell engedélyezni, de fejbõl már nemtudom melyik volt 😊

Speedbreaker
Hadd kérdezzem már meg, hogyha saját missziót csináltam, meg minden kész van, csak repülni kell, az idõjárást, meg hogy melyik idõszakban (este reggel napközben) játszódjon, azt hol tom belállítani?
Ja és, vannak olyan küldetések, melynek során, ha lezuhanok, egybõl visszatudom magamat raktni, ott ahol kezdtem. Nem kell betölteni ujból a játékot. DE. hogyha maganak csinálok mission-t akkor azt hol tudom beállítani, hogy úgy legyen?

f2d
Jó lesz ez a Falcon CJ. Konkurenciát akarnak teremteni a Falcon sorozatnak, azaz elcsábítani a vásárló közönségét. 1998 óta a rajongók életben tartják ezt a szimet, még egy új kiadást is megért(AF). Szerintem az ED-nek erre a vásárló erõre van szüksége. Ez valahol jó is meg nem is, ugyanis, ha összejön nekik, akkor elég lesz egy jó szimet megvenni, és abban benne lesz minden, a rossz pedig az, hogy megint lehuzhatja egy fejlesztõ a rolót.
(Ez azért eléggé a jövõ zenéje.)

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Enemy Engaged : Apache vs. Havoc (1999)
Enemy Engaged : Comanche vs. Hokum (2000)

NEM : Early Education at Home (EEAH) (... for children ages 3 - 5)

"A Kamovot én is várom, Hind óta fenem a fogam egy jó helikopter szimre!"

Lehet , hogy tejfogak voltak és mire kifented kihullott ? <#ravasz1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
Bocsánat Comanche versus hokum😊

Bár nekem a team Apache meg Team Alligator jobban bejött heliszimben😊 Na meg annak is isteni dinamikus hadjárata meg kiképzése volt😊 De a legjobb a jó öreg Jane's Longbow Apache😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
EEAH enemy engaged Apache vs hind asszem meg Enemy engaged Commance vs Hokum - ot próbáltad -e😊 Gondolom erre gondolt a mi kiskorúnk😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
#6407-ben említettre keresésnél ezt adta a google második találatként.

Seaweed
ez mi a fa**?
Seaweed
Mindketto van OFP-hez es egesz jokat lehet vele repkedni..OWP-s Mi-2 meg a legjobb addonok kozott van (Ka-26-os is magyar bar beta es nem fejezetek be..de azert el lehet vele szorakozni)
sure
EEAH - õ megvolt a nyolcvanas évek legelején.

sure
Hmmm ha mondjuk létezne Search and Rescue/Vietnam MedEvac jellegû mondjuk Kamov 26-osra /Mi-2-esre (szántóföld permetezés, rendõri, mentõi feladatok, május elsejei ejtõernyõs-ugráltatás, Bujtor-István filmben kaszkadõrt-Ladautáncipelõsös stb.) valami, azzal jól ellennék. Harcit ne annyira, de FS-t meg vagy hardcore-ba, vagy sehogy...

Lockheed
Szerintem Neuro is körbeszalad a szobában vagy kétszer, ha Falcon lesz benne végül! <#nevetes1><#nevetes1>

EEAH/EECH ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

sure
A Kamovot én is várom, Hind óta fenem a fogam egy jó helikopter szimre!