Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
remélem ti jól éreztétek magatokat 😉
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ja és. Jut eszembe az anyahalyósról, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy arról szálljak fel? mert eddig akárhogy csináltam, sehogy se sikerült 😊
Death Star Valley Tour
Fakultatív programok:
1. Novorossijsk városnézés - strand, TV-torony, kikötõ, Death Star Valley meglátogatása
2. szlalompályán gyakorlás
3. légi utántöltés
4. kötelékrepülés
5. anyahajóra leszállás (legalábbis kísérlet tétele, tetszõleges típussal, közel a reptér RCVR után...)
szerver helye: Hyperlobby, publikus
TeamSpeak: ts.rip.hu, Lock-On Modern Air Combat csatorna
Kezdés : ma 20:00, MAXIMUM 22:00-ig, holnap munkanap, aludni is kéne.
SLOT01 - Hyperlobby - péntek este
SLOT02 - Szolnok, LAN party - szombat egész nap
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És még nem is láttuk mozgás közben ezt a masinát, lehet hogy látod majd a monitoron mikozbe a cél befogását végzed, hogy a katonák fejvesztve ugrálnak ki belöle<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Ja, elõzõ írásomban félreértések elkerülése végett nem fikázni akartam a helifanok új játékszerét<#wave>#wave>
Könyörgöm, nem OFP-t kellene csinálni! Amennyi idõ alatt megcsinálták ezt az acélkoporsót, (amit úgyis szét fog küldeni 10km-rõl egy Vikhr) inkább szemezgettek volna jobban pl. a tomcaten, vagy akármelyik gyengécskén kidolgozott gépen... Jaaa, hogy ez már nem arról fog szólni, hanem csak a stingertöltlék helikopterrõl? Én kérek elnézést.<#mf2>#mf2>
még talán az Amra-ban sincs ilyen részletes jármü.Ha ezt igy fokozzák minden addon után akkor tényleg a legjobb szim lesz a világon.
De aztán ez lett a vége... <#smile>#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A másik még most jön...
hirek
lejebb van egy szép szuhoj modell, de azt kétlem hogy ilyen részletes modellre cserélnék a játékban.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
1.11: 2 fõ
1.02: 2 fõ
Idõjárás: kis felhõ ikon jobbra fent.
A Recovery-t valamelyik felsõ menüben kell engedélyezni, de fejbõl már nemtudom melyik volt 😊
Ja és, vannak olyan küldetések, melynek során, ha lezuhanok, egybõl visszatudom magamat raktni, ott ahol kezdtem. Nem kell betölteni ujból a játékot. DE. hogyha maganak csinálok mission-t akkor azt hol tudom beállítani, hogy úgy legyen?
(Ez azért eléggé a jövõ zenéje.)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Enemy Engaged : Comanche vs. Hokum (2000)
NEM : Early Education at Home (EEAH) (... for children ages 3 - 5)
"A Kamovot én is várom, Hind óta fenem a fogam egy jó helikopter szimre!"
Lehet , hogy tejfogak voltak és mire kifented kihullott ? <#ravasz1>#ravasz1>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Bár nekem a team Apache meg Team Alligator jobban bejött heliszimben😊 Na meg annak is isteni dinamikus hadjárata meg kiképzése volt😊 De a legjobb a jó öreg Jane's Longbow Apache😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás