Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
így már értem😊 kössz

GOOBY, pls

Reaper
Az 1.02 nem 1.2! Az 1.2 (Black Shark) majd vmikor év közepén jön ki és szintén fizetõs addon lesz, mint az 1.1 (Flaming Cliffs). Bõvebben: http://lockon.ru

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

PhantomAss
ezt nem értem-nekem nincs FC de fenn az 1.2

GOOBY, pls

Lockheed
Nem akarlak elkeseríteni, de csak 1.1 (Flaming Cliffs) -re megy föl!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Speedbreaker
érdekel 😊)))

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Reaper
Kinn az 1.12-es patch akit érdekel!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lockheed
Akkor passz. Nemtudom!

sure
Ki hinné, de nálam pl. nem marad úgy, reboot után visszaáll hardveresre (Abit NF7)

Amúgy Vezérlõpult->Hangok és audioeszközök (csinálj egy shortcutot a desktopodra esetleg...)-> Jobb alul az "Advanced" (tán Beállítások?)->csúszka legbalra elhúz

FPS-növekedés is van 1.02-nél, benne is van az 1.02 readme-jében (1.11-ben nincs már ez a bug)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Sanyix
Pff, pedig lehet valamikor be is írta valaki. dxdiagban nem kapcsolom ki, mert más játékhoz kell (ugyanis kihinné, csak a lomac-ban recseg...).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lockheed
Sehol. StartMenü >Futtatás >DxDiag>Sound

Sanyix
8 éves 4 gombos hama joystick powa 😊
amúgy valaki meg tudná nekem mondani, hogy 1.02-ben hol lehet állítani a hardveres gyorsítást, meg eax-ot? Merthogy rohadtul recseg ha megy a hajtómû...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja

ON
bocs <#wave>

OFF
kb95-96-ban baromi drágák voltak még a játékvezérlõk, fõleg kormány+pedál kb 2-3 havi fizetésem ment volna rá. Na abban az idõben csináltam házilag... rétegelt lemezbõl esztergáltuk a kormányt, csiszoltam reszeltem, csapágyházat gyártottam.... a mai napig megvan mert baromi sok meló volt benne, természetesen baromi vacak is lett a precizitás terén :-D pl 98-99 környékén még neten is foglalkoztak a témával, nem is kevesen :-D,
na azért ma már elég hülyén nézne ki ha egy x52-be belereszelnék egy golyóscsapágyat <#nyes><#hehe><#vigyor5>

Jahh asszem énis megkenegetem valami hájjal <#vigyor2><#nyes>
Amúgy teljesen meg vagyok én is elégedve az X52-vel, de egy golyóskosarat belerakhatak volna az alsó mûanyagba.. megnézem a padláson megvan-e még a kölökkori bringám, abban van dögivel <#nevetes1><#nyes><#vigyor2><#vigyor5>

Speedbreaker
Billentyüzet powa xD

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Sanyix
Én nem bibí <#idiota>, persze jó lenne, csakhát kva drágák az ilyen cuccok <#szomoru1>

Seaweed
aha <#vigyor3>
Speedbreaker
ti ilyenekkel nyomjátok? ^^

Lockheed
Hmmm... Nálam x52 noproblem!

PhantomAss
kössz a hozzászólásokat😊
-a csúszka amúgy az il2 alatt tökéletesen mûködik, a flapsot kezeli, és FOKOZATMENTESEN!olyan gépen is tudom a flapsot használni, aminek a valóságban nem volt (pl spit-nek csak full open volt)ezért gondoltam, hogy itt is mûködik
-azx52-vel én is szívok a középállás miatt, már sokat gondolkodtam, hogy mit kéne csinálni-de igazából nemtom<#confused>nagyon hülye megoldás...ha ezt megcsinálnák, tökéletes lenne😊

GOOBY, pls

Seaweed
Saitek joyoknal sajatsagos rugos modszer az amit "sikamlosabba" kell tenni.
X45-nel a kar tengelyen fel-le mozgo rugogyuru(felso piros nyil) surlodik es keves reszben az egesz "szerkezet" aljan levo perem(also piros nyil). Nah en a tengelyt rendesen a peremet meg csak anyira hogy azert megse a szaraz muanyag a muanyagon erintkezzen es kopjon, nyekeregjen! (nembeszelve a feluleti ellenallasrol)

repvez
Legyen HL mert ubi nincs felvéve.Egyenlore probának jo a szabadfogásu vagy a gyári mig29coop pálya, de lehet bármelyik amelyiket jobban szeretik nekem mindegy csak müködjön<#smile>
Speedbreaker
mind a 3man 😊)))

sure
Na akkor mondjátok el pls (esteleg lehet fényképpel is illusztrálni), hogy mégis pontosan hová is kéne azt a zsírt kenegetni? Én szedtem már szét a joyomat, van a potiknak a tengelye, oda? Vagy a "gömbcsukló" részhez kéne? (tudom, a joy bekötése az nem teljesen ugyanaz, de tán tudjátok, mire gondolok)

sure
Lesz; ubi vagy HL legyen? És jó a "szabadfogású" küldetés, vagy inkább legyen benne csihi-puhi? (olyat akkor vagy össze kell rakni addig, vagy gyári, vagy küldesz...😉 )

Seaweed
"Disznózsírral azért mégsincs kedvem bekenni azt a gyûrût "

En rendszersen zsirozom az X45-om. Kerekparzsirral. (ami asszem ugyanaz mint amit az autoszerelok hasznalnak autozsirt vagy mi a neve (gepzsir?! ego..pedig apam autoszerelo volt), csak ez kis tubusban van direkt kerekparhoz keszitve (lanchoz)..kerekparboltban vettem par szaz forintert.) Nagyon sokat javit a precizitasan (de meg valoban! igy sekozeliti meg pl a MS SWPPro joyom precizitasat..de megszokhato azert)
repvez
Sure ma nyolc után ha sikerül lesz multi 1.02-vel?Ráérünk mind a ketten.
sure
Ja, azt a gyûrûs megoldást én is rühellem a Cyborg Evoban, és szomorú vagyok, hogy az X52-nél is ezt a gagyi megoldást alkalmazzák.

sure
Igen, nem tudod fokozatmentesen vezérelni a flaps-et (vagy a törzsféklapot), a MiG-29-en és a Su-27-esen (itt a játékban legalábbis) "benn-kinn" állapota van csak mindkettõnek, Su-25/33, A-10, F-15-nél a flapsnek 2-féle kiengedett állása van; elvileg a teljesen (SHIFT-F alapértelmezésben) a leszálláshoz, a "félig" kihajtott állapot pedig a felszálláshoz való.

Azért nyitódik-csukódik (500km/h alatt) repülés közben, mert ha csak egy hangyafingnyit is mozdul az a tekerentyûd a joyon, az küldi a jelet a behúzásra/kitolásra. Igen, érdemes billentyûre tenni.

Szerintem a "trim"-re gondolsz egyébként, hogy azt kéne arra a tekerentyûre tenni.

GaBika6
Szia!Tudomasom szerint nincs!
http://www.vmh59.hu/hun/index.php
Itt nezz korbe.Talalsz sok erdekes, hasznalhato dolgot.PL:Lock on magyar kezikonyvet.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

sziasztok meg tudnátok mondani hogy van e a játékhoz magyarítás és ha igen honnan lehet letölteni.köszi
Naja...., hogy a tapadási és csúszási súrlódás között kisebb legyen a különbség kisebb rugót kell alkalmazni ebbõl következik, hogy ilyen laza a joy. Ha erõsebb lenne végképp nem lehetne precízen használni. Egyik megy a másik kárára, elég nehéz eltalálni a jó középutat ezzel a módszerrel. Nem tudom pl mennyire lenne bonyolultabb vagy drágább, ha a talpon lévõ hengeres gyûrû helyett egy golyóskosár lenne és ezen gördülne az a felsõ központosító kúp, amit a rugó feszit hozzá. Teljesen egyenletes lenne az elmozdításhoz szükséges erõ, valamint a rugó is lehetne combosabb akár...
Szerintem ennél bonyolultabb mechanizmusokat is alkalmaztak már egyszerûbb szerkezetekben is.

Bucser
Ami engem igazán zavar a saitk joyokon, hogy szinte egy ujjal is tudom mûködtetni annyira laza a joy és úgy érzem egy egy erõsebb rántásnál, hogy szinte el akar törni. (igazán a cougar utan volt szokatlan visszaszokni a legotech joyra de még az is keményebb volt mint a saitek joyok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pl a saitek által hûde jónak mondott "precision centering mechanism" nekem nem nagyon jön be :-( Ez a "középre igazító kúpos gyûrûre" gondolok ami a cyborg joyokon is van. A nagyon precíz, apró mozgást igénylõ manõvereknél soxor bénázok miatta, mivel a joy megmozdításához viszonylag nagyobb erõ kell, mint a folyamatos lassú mozgatáshoz, így ha megmozdult akkor ezzel az erõvel már "túlhúzom".
Ez óhatatlanul így van, hiszen a tapadási surlódás nagyobb mint a csúszási. Egy leszállási manõvernél néha csak "löködöm" a joyt jobbra-balra. Disznózsírral azért mégsincs kedvem bekenni azt a gyûrût <#nevetes1>

Reméltem, hogy arra a csuszkára gondolsz, ugyanis az nálam se valami precíz :-(
Én a zoomra használom és néha bizony "ugrabugrál", ilyenkor picit mozdítok rajt és egy idõre megnyugszik. Viszont másra tényleg nem alkalmazható.
Pl ha 2 kapcsoló jellegû funkciót raksz rá még talán elmegy, (0-50%-ig az egyik majd 50-100%-ig a másik). Ha a csuszka nincs 50% közelében sosem, akkor talán nem kapcsolgat magától. Viszont a flaps-nek a 3 funkcióját 0-33%, 33-66%, 66-100% szerint programozod, akkor bizony el tudom képzelni, hogy sûrûn nyitogatja magától.
Sajnos nekem vannak egyéb problémáim is az x52-vel, de hát nem egy cougar.

GaBika6
Hi!
Valaki irja le legyszi hogy az f-15 kampany 2. kuldeteseben mit kell csinalni, mert az a-10 esek kilovik a konvojt, de utanna az f-16-osokkal egyutt tovabbmennek a 4. tajekozodasi ponton es sorban lelovik oket.Igy nincs teljesitve es nemtom mit tegyek.THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

PhantomAss
sajnos a szerver verzióját nem írja ki (undetected) az UBI-n próbáltam
a prec slide a kis csúszka a gázkaron a hüvelykujjnál

GOOBY, pls

szerintem valamivel kevered...

mostanában mindenki kötözködik? <#sniffles><#vigyor1>
pl melyik megfogalmazás nem teljesen szakmai? ami miatt fél órát kell töprengeni vajon mit is jelenthet?!
pl, hogy a hajtómû helyett motort ír? vagy mi lehet annyira zavaró?
Meg aztán nem nagyon értem, hogy jó azoknak akik kezdõk... mert akik profik azoknak ciki?
Szerintem teljesen jó és korrekt a "doku", nekem folyamatosan itt van az asztalon mivel egy két hét kihagyás után bizony felejtek. <#eplus2>

f2d
Nekem is megvan valahol. Kimondottan jó, csak egy-két fordítás nem teljesen "szakmai". Viszont Te legalább vetted a fáradtságot és megcsináltad. Véleményem szerint ez a pdf egy jó alap azoknak akik motanában kezdtek játszani a játékkal.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

f2d
Mindegy hagyjuk.

nem sok a különbség, ha betelik a pohár abból botrány szokott lenni

f2d
Ez nem botrány, csak egyszerûen betelt a pohár egy-két embernek, és ez lett belõle.

42nd Intruder
Ok témához illõ:
MiG-29 technikai adatai:

Hossz 17,32 m
Fesztáv 11,36 m
Magasság 4,73 m
Keréktávolság 3,67 m
Nyomtáv: 3,1 m
Tömeg üres 10840 kg
maximum 18000 kg
TÜZA mennyiség belsõ 4365 l
törzs alatti póttartály 1520 l
Tolóerõ/tömeg arány 1.0-1.1
Engedélyezett maximális túlterhelés +9/-2.5G
Maximális sebesség földközelben M 1.2
nagy magasságban M 2.3
Maximális hatótávolság póttartály nélkül 1430 km
póttartállyal (törzs alatti) 2100 km
Maximális repülési magasság 20000 m
Szolgálati csúcsmagasság 18000 m
Felszálló úthossz utánégetõvel 250 m
utánégetõ nélkül 600 m
Leszállási úthossz 600-800 m
Felszálló sebesség 260-280 km/h
Földetérési sebesség 230-250 km/h
Hajtómû típus Klimov RD-33
maximális tolóerõ 8300 kg
száma 2 db
Függeszthetõ fegyverzet tömege 3500 kg

mondjuk ez igaz, de a nézettséget növelte a vita az tuti, mint ahogy minden botrány hatalmas nézettséget hoz <#vigyor5>

Seaweed
Semmirol nem maradtal le....nekem cimeztek. Csakhogy ez nem chatbox, nem irc, nem icq de meg csak nem is msn....ez forum, es nem kivanom hogy a MI hulyesegunkel buntessuk a tobbi forumozot.
melyik az a precision slide?

Seaweed, ne törölj már ilyen gyorsan, most nem tudom, hogy lemaradtam-e valamirõl <#hehe>

Seaweed
jo lenne az offolast abbahagyni...
42nd Intruder
Második kérdésedre tudok hírtelen válaszolni:
Lehet, hogy azért nem sikerül csatlakoznod, mert 1.11-es szerverre akarsz bemenni. Ha HyperLobby-n keresel szervert akkor nézd, hogy ki van-e írva a verzió (1.02).