Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
tudna vki segiteni..?!
van vmi modszer a repuleseimet visszanezni,videot csinalni rola?(hasonloan mint pl.a Il-2FB-ben)
pls help!
kossz!
Seven-Four-Seven--Heavy
Volt valami Combat-helo bejelentve 2005 táján, de még a honlapja is megszûnt pedig akkor már ingame videókat emlegettek a fejlesztõk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Félve kérdezem meg, hogy eech.ini fájlt beállításokban a realistikus beállításokat, meg hogy hard szintû enemy? Ettõl függetlenül lehet, hogy neked személy szerint nem tetszik, de a belinkelt videó alapján ez a régebbi Aapche-os játék se több akkor egy arcade lövöldözõs játéknál, már megbocsáss...
ON
#ofp.hu@irknet
Pl az EECH-ról szól az EE2 topic is 😊😊
Az tényleg olyan vacak lett?
Köszi, megnézem!
csak idõvel olyan gyengén állok...😞
Товарищ Путин
Battle of britain 2 wings of vitory.
Ott is jó a repmodell. érdemes kipróbálni. (számít a szél a sebesség a magasság mindenben)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De csekkold le az errõl szóló topicot (van eech topic asszem)
Ott le van írva hogy tudsz hozzájutni a modokhoz (pl van vadonatúj apache kabin ami lélegzik és klattyog mozog egyszerûen csodálatos)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hány meg hány alkalommal telepítettem fel az F22ADF-t nosztalgiából 😊
de mikor felszálltam vele, a repmodelljétõl elhánytam magam...anno jót játszottam vele én is.
Egy Kato-Berger sem vontatott volna el a gép elõl, mikor beszóltam a szaudi MiGeknek, hogy:
"...this is Wold lead. leave the area or been shot down"
Egy mai szim sem tud ilyet, max az ócska repmodellt, ahol 2ookm/h mellett úgy orsózik a vadászgép, hogy még csak nem is veszít magasságot, nem tudnak dugózni a gépek - kivétel IL2, mert ott a modell überfasza - és valóban arcade érzése van az embernek. jó, azt is el kell adni valakinek, itt is volt igény arra, hogy külsõ nézettel repüljenek a lockonnal. gondolom az easy radar is azért van...
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ez egy percig sem vitattam.Viszont azért annyira nemvolt rossz az Alligator.Legalábbis én kellemes órákat töltöttem vele.Habár az is megesmet, hogy csak az idõ szépítette meg az emlékeket <#idiota>#idiota>
És ennyi mert már tényleg nagyon off aztá valaki majd jól hátsónrúg. <#rinya>#rinya>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem kéne ekkora hülyeséget azrt kijelenteni..
(vajon miért az EECH van szarrámoddolva és nem a Longbow 2)
A Jane's mindig is közepes szimeket csináltés em hardcore-t.
EECH moddolva
Longbow 2
Szewrined melyik van közelebb a valósághoz???
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Товарищ Путин
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Közben látom megelõztél a szkrínshotokkal 😊
Szkrísotok és videók ...
Fileplanet demó ... 88MB
Товарищ Путин