Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
falcon filight simulator x(😄) x plane aces high 2 nagyábol ennyi
Siluro
Csak tudni akarom, hogy egyáltalán mit ismer. 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Boconadi
nfs, KOD4, TDU-ra tippelnék. <#idiota>
Siluro
Mivel játszottál eddig?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

kifli
Me mi a probléma vele? repcsis gémemk eddig jolmennek...
Hagyjad, biztos dakotaval szeretne repulni...

#ofp.hu@irknet

LeonSilver
Nemmondod, hogy ilyen kormányizével akarod nyomni..?!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

kifli
Remél jol müködik vele majd a ch product virtual pilot pro és a pro pedal <#eplus2>
Ha nem kompatibilis akkor <#violent>
kifli
Bocs a hülye kérdést faq... 😊
Bucser
"Ezt Önnek nem ajánlom."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kifli
Csoki nem ismerem ezt a játékot de ebbe van multi? Mert nekem kéne egy ilyesmi játék amivel tudok multizni!!
Molnibalage
Lehetne fogadásokat kötni, hogy mikor jelenik meg. Aki a legközelebb tippelt annak a közösség ajándékoz egy példányt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ó, nem a te szavaid vonom kétségbe 😊tapsztalat, tapasztalat, tapasztalat, százbolha.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Nézd Putyin én azt írom amit tudni lehet az alapján amit Õk mondanak.. Ha ennek a fele sem igaz arról én tehetek? Nem...

Ha pedig igaz lesz nos akkor ez a szimulátor ütni fog...
meg mennyi buggal??

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

váááááááááááááááá 😄 😄

Molnibalage
Minden ilyen irányú fejõdésnek csak örülök!

A Falcon szintjét azért egy lépésben nehéz lenne elérni fõleg, mert akkor itt is tutira bubble kéne. Nincs ma az a PC ami képes lenne 20 SAM üteg és 40-50 gép RWR, radar és egyéb adatait számolni egyszerre plusz mozgatni szászámra földi egységeket és egyéb objektuomkat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem ez a videó már aug. 30 -ota megvan pl...

Félig dinamikust terveznek elsõ körben, triggerek és scriptek támogatásával aminek köszönhetõen a kampányban ha netán mást bombázol vagy lõsz le az kihat a következõre is valamilyen módon bár közel sem anniyra mint Falconban...
Molnibalage
Ja, hogy ezek még annyira régiek? Ezt nem tudtam. Azért gondoltam, hogy újak mert sok csak most került fel oda.

Viszont tényleg hangulatosak.

Legalább egy féldinamikus hadjárat elképzelhetõ vagy marad a régi totál statikus forma?

Kevered a dolgokat rendesen! 😊

Az a videó még abból az idõbõl származik amikor a Lock On 1.2 BS volt a hivatalos álláspont.. Aztán jött a sokak szerinti hidegzuhany és úgy döntöttek új sorozatot indítanak a DCS -t és ebbõl lesz majd az elsõ a BS...

Az engine nagy része még a Lock On engine de állítólag a háttérben már rég készülget az új motor... Ami változott a Lock On hoz képest az a táj valamivel részletesebb leképzése DX9 -es effectek alkalmazása és az AFM továbbfejlesztése meg még a jó ég tudja mik amiket leírnak az oldalon és tényleg ígéretesnek hangzik..

A nagy kérdés a MIKOR? amire eddig a hivatalos válasz 2008...
Molnibalage
X52 Pro?

Lesz egy láma kérdésem DCS kapcsán.

Van pár elõzetes videó. Az "Action point" mûben szemmel láthatóan nem AI vezeti a Su-25-öt. Akkor az most 1.1-es FM? Hogyan repülgetnek velük, ha kezdetben csak két helikopter lesz? Ha ennyire elõrehaladott állapotban van, miért nem adták még ki? Ez nekem magas...

Az a völgy kifejezetten hangulatos, nekem tetszik. A táj is sötétebb zöld lett, jobb is így szerintem.

Sajnos semmi hír arról, hogy akkor most mi van...

ELADÓ!!! X52-es joystick, 15 000 HUF. Kb 5X használtam vétel után, tökéletes állapotban van. Akit érdekel privibe írjon.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

sure
Elég szokatlan ez a 4 monitoros megoldás, nem értem, akkor már miért nem hatot raktak be, bal meg jobb oldalon alul azt a 2 likat nem tudom, hogy szoknám meg. Illetve de, ha arra lennék "kényszerítve", hogy ilyenen bétateszteljem a cuccost, valahogy megoldanám... <#hawaii>

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Vanh olyan, aki megvette az FC-t, és 1.1-el tolja? (re: #12725)

42nd Intruder
Nem vicc, csak tényleg nem olvassa senki. Bár emlékeim szerint az a pár ember aki warez kérdéssel jött negaív idõ alatt újragondolta terveit, mert kapta az ívet 😊

sure
Nem, a NO WAREZ! kitétel a topik képen tényleg csak viccbõl van, mert úgyse olvassa el senki.

Siluro
Bizonyám!

igen, mivel olcsó, igazából szinte semmibe nem kerül..

Itt mindenkinek a az eredeti game van meg?
sure
Igen, hogy az amerikai gépekkel többféle agyaggalamb célrepülõt le lehessen szedni. <#violent><#idiota>

te ismered a játékot?

Palinko
Amerika barát? Ezért van több orosz gép? 😄
Reaper
Miért, van olyan láma még aki nem volt képes kemény 3000HUF-ért megvenni az FC-t és 1.02-vel tolja? Elég gáz, ha ezt külön kell leírni...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Molnibalage
1.1-es Su-25 !! Nem mindegy! 😊

Szia,

elõszónak annyit, hogy a lock on nem csak egy szimpla szimulátor, ha türelmetlen vagy, ne is kezdjél bele.

ha olyan szimulátort keresel, ahol a gép viselkedése legalább egy kicsit is hasonlít a valósághoz, akkor Lock on, azon belül SU25. Ez csapásmérõ gép, ezzel vadászkodni nem tudsz, viszont szép a grafika, a repmodell-t valós idõben számolja gép a fizikát is figyelemebe véve.
Ebben a játékban az orosz gépeket folyamatosan vezetni kell, az amerikai gépek fly-by-wire rendszerrel mennek, így azok lényegesen nagyobb kényelmet biztosítanak. Mivel a játék kissé amerikaibarátra sikeredett, így nem igényel sok észt és tehetséget az amerikai gépek vezetése, az ellenség lelövöldözése. Viszont, ha érdekel az az oldal, ahol nem elég csupán vaktában elengedni egy rakétát hogy találjon, ahol folyamatosan repülni kell, taktikázni, akkor ajánlott valamelyik orosz típus kiválasztása.

a falconról meg inkább semmit nem írok, teljesen más "szimulátor", de próbáld ki, hogy dönthess.

Molnibalage

Bucser
Black Shark a Lowland-i Tiger Meet '08-on.

Jahh a képen 4 touchscreen látható😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És melyik az a másik? Lehet az jobban megtetszik nekem.
Hát a jobb az eléggé relatív dolog szerintem. Van ami ebben vagy abban jobb ( félve mondja ki eme szavakat 😄 ) de én inkább a másabb kifejezést használnám. Olyat ami mindenben fölülmúlja nem. Én személy szerint nagyon szeretem ezért is vettem meg. De mással is repülök amit szintén szeretek azért vettem meg azt is! 😊

Sikerült már a Lock On-nál jobb harci repülõgép szimulátort készíteni?
LeonSilver
Ja.És ctrl-T visszaállítja a cuccot alap helyzetbe.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Igen.Ki kell trimmelni a gépet ha nõ vagy csökken a sebesség.

Ctrl-. (Period) Trim up
Ctrl-; (Semi-colon)Trim down

Molnibalage
molnibalage.extra.hu

Falcon kézikönyv haditechnikai része általános tájékozódásnak úgy-ahogy jû, ha nem vagy képbe haditechnikailag. Aerondinamikai részt mondjuk nem írtam bele...

Igen valós jelenség. A sebesség növekedésével a felhajtóerõ nagysága és az felületen ébredõ (megoszló) erõ(rendszer) támadáspontja változik folyamatosan. A modern "elekronikus" gépeken ma már ennek a trimmelésével nem nagyon kell foglalkozni.

Ez nekem szólt? Ha igen bõvebben légyszíves. Tényleg kezdõ vagyok.
LeonSilver
trimm,trimm és megint csak trimm

Sziasztok. Nem játszottam még a Lock On-al és egy jpystickal most akarok nekiállni. A szimulátor egyébként bejön. A kérdésem amivel rögtön az elején szimpla fly repüléssel találkoztam az, hogy ha ráadom a gázt, akkor akkor autómatikusan lassan kezdi a gép órrát felfele vinni 20 fokba ellensülyózni, hogy vizszintbe legyen a joystick kis lenyomásával tudom. Sajnos nem vagyok ártas a szimulátorokba, így azt sem tudom, hogy ez valós jelenség, vagy esetleg joystick beállítás probléma. A többi funkció tökéletesen mûködik. Köszi
Boconadi
Próbáld meg az effekteket high-ra venni, hogy ne villogjon a rakéta csali, vagy esetleg az árnyékon állítani.

Az itt levõ fórumozók fele vmh59-es, szóval ismerik a honlapot 😊
Sziasztok, mostanába kezdtem használni a FreeTrack-et a Lock On-hoz és borzasztóan jó így játszani, de sajnos a zoom nem müködik a FreeTrack-el, valahol azt olvastam hogy ezt a sima Lock On nem támogatja hanem csak a Flaming Cliffs, sajnos az nekem nincs meg ezért érdekelne hogy valaki nem hallot valami kiegészítõröl amivel megoldható lenne hogy az alap Lock On-nál is müködjön. Egy másik gondom is van, van a chaff azt hiszem igy hívják, szóval az a rakéta csali, néha nincs semmi gond vele de gyakran a füstje borzasztóan villog, hol-látszik hol nem, ezt mi okozhatja? a videókártya lehet? Ati 9250 256Mb-os kártyám van, ezzel lehet a gond? esetleg erre tudtok valami megoldást? Egyébként láttátok az új Magyar módot? van benne repülhetõ Gripen, sajnos ez is csak a Flaming Cliffs-el megy. Link

dragon11
Boldog Szülinapot=)

sure
Ó, köszi, tegnap nem is néztem fórumot...